אני מאשקלון - דרום
ס ספירLOVEגיימבויז New member 27/8/06 #26 מאמי? איפה את גרה בנהריה? גמאני גרה בנהריה בעין שרה איפה את?
ס ספירLOVEגיימבויז New member 27/8/06 #45 אה כן?? בטח היה מפחיד שנפל לידכים הקטיושה אה? חחח אני בעין שרה קרוב...
ל לרה 2 New member 28/8/06 #48 ............ תיקנו לי תמחשב אז לא עניתי .... למזלי לא הייתי בבית כשנפלו קטיושות ליד הבית שלי (אני גרה בנחליאלי 6 וזה נפל ב8) אבל מתי שהקטיושה הרישונה נפלה בנהריה ירוקה איך ניבהלתי כול החלונות רעדו........
............ תיקנו לי תמחשב אז לא עניתי .... למזלי לא הייתי בבית כשנפלו קטיושות ליד הבית שלי (אני גרה בנחליאלי 6 וזה נפל ב8) אבל מתי שהקטיושה הרישונה נפלה בנהריה ירוקה איך ניבהלתי כול החלונות רעדו........
ס ספירLOVEגיימבויז New member 28/8/06 #163 לא אין כבר טעם לא עושים את זה כי לא רוצים פה אף אחת אז אני לא מתאמת כי זה גם קשה אבל בכול זאת תודה נעים להכיר ספיר עולה ל-ט גמאני מנהריה חולה על דמוש!!!
לא אין כבר טעם לא עושים את זה כי לא רוצים פה אף אחת אז אני לא מתאמת כי זה גם קשה אבל בכול זאת תודה נעים להכיר ספיר עולה ל-ט גמאני מנהריה חולה על דמוש!!!