שיתופים על הבנים

היה מושלללללללם!!../images/Emo15.gif

אדםםם
אמאאא כמה שלמותתתתתתתתתתת

כןן =/ חח גם כן אלוו..לא נוראא../images/Emo15.gif

היה פרפקטטטט!!!!!!!!!!! דמוששששששששששששששש?!?!?מי אוהב אותך יותר ממנייי!??!!

mor93

New member
קרה קרההה לפרט?

חחחח
נראה לכםם זה חלום ביני לבין אושרי

וואי..בדיוק היום חלמתי..../images/Emo39.gif

חלמתי שאני בהופעה בממדיון ויש הופעה לבויז ואני צועקת "אדדדדדם אני אוהבת אותך" והוא לא מתייחס ולא מסתכל כי מלא בנות צרחו אז לא שמעעעע..ותוך כדי הוא שר. ואז כזה הבויז ירדו מהבמה ליד המדרגות ועמדתי שם רצתי כזה ובנות דחפו מאחורה ו ב ו ם נפלתתתתי,! ואז הרגל שלי נישברהההה! ראית תפרק של האלופה שסער פדידה שבר תרגל איך הוא היה ניראה? ככה אני ואז לקחו אותי מאחורי הקלעים. ומי טיפל בי וחבש לי תרגל? א-ד-ם! אזיה חלום=\

../images/Emo207.gif

וואי בנות להראל סקעת יש תיבת מעריצים. שולחים לו מכתבים והוא עונה בדוק.. הלוואי הבויז יעשו גם דבר כזה

טוששש

New member
../images/Emo221.gif יאאא הלוואי באמת...

לאיפה אפשר לשלוח להראל?! חחח חולה עליו!

למעריצי סקעת ../images/Emo99.gif

זה תיבת המעריצים ששולחים לו. וכן הוא כותב בגלויה גם הקדשה. הנה הכתובת: הראל סקעת כפר סבא 553 44104 (מתוך פורום הראל סקעת)

תיראו זה דחוך

לכל הבנות שאוהבות את אושרי יש לי הודעה אושרי אף פעם לא היה שלכם כי הוא רק שלייייייייייייייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אושרי חיים שלי מתה עליך שרופה עליך גנובה עליך חולה עליך שווה כוסון חתיך ופשוט יפיופי

תיראו זה דחוך

לכל הבנות שאוהבות את אושרי יש לי הודעה אושרי אף פעם לא היה שלכם כי הוא רק שלייייייייייייייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אושרי חיים שלי מתה עליך שרופה עליך גנובה עליך חולה עליך שווה כוסון חתיך ופשוט יפיופי

טוששש

New member
../images/Emo221.gif חחחחחחח

הזוי ביותר הייתי אומרת... וואי וואי אם זה היה קורה באמת?! שירה מתעלפתת

רק 5 פעמים??

כל יום זה קורה לי.... יוו איזה חלומות הזויים אני חולמת ליפעמים שאני כזה פוגשת תגיים בויז ולפעמים כאילו אדם חבר שלי חח וכל מיני אני לא יספר לכם תחלומות אתם תיצחקו מהטימטום חח

למעלה