עונה חח כנסו זה מצחיקק
1. שם: דילבוש 2. גיל: 15 עוד 7 ימים בע"ה 3. תאריך לידה: 14.9.1991 4. כינוי: ביחושית 5. תכונה טובה: אוהבת לאהוב ונאמנה
6. תכונה רעה: עצלנית
7. חולשה: רגישה מידי... לוקחת דברים ללב...
8. אובססיות: אה?? 9. פאדיחה: אממ... ליפול מול הרבה ילדים חח
10. כאב: שהחתול שלי נידרס...
11. משאלה: להיפגש עם הגיים בויז בעיקר עם אביחי
12. זיכרון רע: החלום שחלמתי
חחחחחח חוץ מזה יש עוד אבל לא כאלה רעיםם 13. זיכרון טוב: שאתמול דיברתי עם אביחי!!!!!
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שכל יום בערב בבית הישן היינו יורדים כל השכנין והילדים למטה ומשחקים...חחח...
15. געגוע: לקול של אביחי... זה היה פשוטט.... מדהיםםםם
16. פחד: מוות
17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שהגיים בויז "הומואים"
18. קמיע [אם יש]: השרשרת שיש לי כמו של אביחי...(קניתי לשנינו)
19. החג האהוב עליך: פורים ו...פסח ניראלי
20. אוכל מועדף: קוסקוס=שליטהה
21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חצילים וסושי
22. שתיה מועדפת: קולה! ושוקו!
23. קינוח מועדף: גלידה
24. ממתק מועדף: ביסלי גריל ובמבה...
25. עוגה מועדפת: שוקולד!!!
26. צבע מועדף: חום וורוד ותכלת
27. חיה מועדפת: כלב!
28. חיית מחמד [אם יש]:כלב או יותר נכון חמור... חח..באדי!
29. ספורט מועדף: שחיה
30. מספר מזל: 2 31. ספר: חברות וסודות של בנות
32. סרט דיסני מועדף: פוקהונטס חחח 33. סרט: בתול בן 40
34. שחקנ\ית: עדי הימלבלוי
35. זמר\ ת: שירי מימון
36. סדרה מעודפת: האלופה ותשוקת הנצים(ניגמר)
37. מקצוע אהוב: ערבית 38. מקצוע שנוא: היסטוריה 39. מקום בעולם: פריז
40. המעשה הכי נועז שעשית: חחח הלכתי לסופר פארם עם חברות שלי ועמדנו ליד הדוכן של הקומדומים
חח ושאלנו כל איש שעבר "מה זה" חח אז אחד אמר כובעון אחד אמר "זה לא בשבילך..." חח ואחת אמרה זה גרב... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אמממ לא יודעת...
42. פריט לבוש מועדף: חצאית מיני 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב וחורף
45. את/ה מאמינ/ה בגורל? ברור... 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?כוס! 48. שקיעה או זריחה?שקיעה
49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד.. למה לא? 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזניתת 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון אבל עדיף ביחד 53. קור או חום? חום
54. לישון או לקום? לישוןןןן
55. חוף או הרים? חוף
56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו!!!
57. תות או בננה? תות!
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: אממ דרדסים הטראנס חחח מי שמכיר יודע... 60. שיר שגורם לך לבכות: תני לי סיבה 61. השיר של כל הזמנים: ואז תבואי... ושל הבויז:את האחת
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: את האחת מזכירה לי את אביחי האחד חחח
63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ואז תבואי תבואי אלי לבושה בשמלה לבנה יחפה בכפות הרגליים והעיניים מלאות אהבה ואז אשיר לך שיר של פריחה והלב יתרוקן מעצבות ואני אתענג מיופיך אהובה שלי אם תישארי... 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: שששש חס וחלילה מה זה?! 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: אממ אין לי מושג 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? אממ גבוהה 1.75 רזה... לא בהגזמה כן?! אממ עדינה מאוד שיער חום ארוך מאוד רגליים אורוכות דיי שזופה... רגישה... אוהבת לאהוב... לא יורדת על אחרים... וזהו ניראלי 67. שמות החברים הכי טובים שלך:אואווו מלאא טוב אני יתן הכי הכי: נופר, דנית(נולה שלי), ליזה(נולית), שירה(אושית),שירן, סתוונית, פז,מרגריטה חח נוו יש מלאאא וכמובן כללללל הפורום הזההה 68. הגלידה הכי טעימה? mars ונוטלה
69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? פירגון 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? שו?! 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? לאתר שלי... של הבויז חח 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? תחשבו לבד...
1417
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? דילבושloveביחוש למה?! כי ביחוש זה אהבת חיי
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? חחח חיה לא אבל קרה לי כבר... 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? רק זה ולפעמים של ורד פלדמן(דריה מהאלפוה)כפרעליה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה כואב לי... אני מרחמת עליו... כואב להגיד לא... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? גוף
78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא ניראלי חח אחותי המציקה הזאת... 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? עושה פיפי ומצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שותה מים עם קרח ושומעת את האחת רק את ההתחלה של אביחי 83. מהם התחביבים שלך? להיות במחשב כמובן ולצאת לקניו עם חברים
84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את הפלא שלי
ועם אפשר עוד משו אז את אביחי ואת המחשב ברור 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? מברשת שיניים, פלטה, ודורדורנט... 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הערב
88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? בגדים המון המון בגדיםםםם
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ער