שירשור שאלונים

בנותת מי נכנסת לצ'אטט.... ??

רק שתדעוו אלה שנשארו אחרי האירוח בצ'אט ודיברוו היה מזה כיףףףף אני מביניהם חחח ,

שירה מאיפה העתקת את זה אה?!../images/Emo6.gif

עווננהה רקק בגללל שחחסהה שליי כתבהה את זה.שיהיה ברור כן?!
1. שם: שירה 2. גיל:16 חודש הבא
3. תאריך לידה: 8/10/90 4. כינוי: שירו'ש 5. תכונה טובה: רחמנית, אוהבת לעזור..חח להמשיך?! 6. תכונה רעה: שאני עצבנית אני יכולה להוציא את זה על כל העולם...ואני עקשניתת אש...ואני תמיד סולחת אבל אפפעם לא שוכחת..! 7. חולשה: בגדים , שוקולד לבן . יש עוד לא זוכרת עכשיו... 8. אובססיות: איןן..! 9. פאדיחה: חחח פעם אחת הלכנו לסרט עם כמה חברות וידידים והייתי דלוקה על איזה אחד שהיה איתנו..ועד שהוא שם עליי ובא לשבת ליידי וחייך וזה...אני מרוב הלחץ הפגזתתיי..
חחח וואיי זהה היהה פאדידיחותת שלל ההחחיםםם!!!!!
10. כאב: שפוגעים בי, אני יישר בוכה..
11. משאלה: להצליח בלימודים, לראות את הגיימבויז עוד פעם ולנשק את אושש. 12. זיכרון רע: פעם זררקתי על המנהל בחטיבה קליפות של תפוזים בטעות..חח והעיפו אותי לכמה ימים.. 13. זיכרון טוב: הנשיקה שננתי לאושריי
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא זוכרת;) 15. געגוע: לאושרי
16. פחד: למות...=/ 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: על החברותת המניאקיותת שהיוו ללי..!! 18. קמיע [אם יש]:כן יש לי קמיע של הבבא סאלי נראלי..:):) 19. החג האהוב עליך: נממ...חנווכהה! 20. אוכל מועדף: ביצת עין. 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: גפילטע פיש! 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: שוקולד לבן 24. ממתק מועדף: צ'יפס 25. עוגה מועדפת: עוגה כושית 26. צבע מועדף: ורוד,תכלת ושחור
27. חיה מועדפת: הכלבים עם הראש המעוך הזה..חח איזה מתוקיםם ההםם
28. חיית מחמד [אם יש]:איןן.. 29. ספורט מועדף: קשה להגיד אבל כדוורגל..! 30. מספר מזל: 7 31. ספר: מאיפה לי?!"בעלת הארמון"..הוא מדהיםם..!! 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות(זה של דיסני?!) 33. סרט: המלאכיות של צ'רלי..אחד ה-יפים! 34. שחקנ\ית: מיכל גבריאלוב 35. זמר\ ת: נינט טייב ועידן יניב 36. סדרה מעודפת: ים של סודות , רבלדה. 37. מקצוע אהוב: ספרות ואנגלית. 38. מקצוע שנוא: הסטוריה..ומהיום?!גם מתמתיקה! 39. מקום בעולם: פרייז. 40. המעשה הכי נועז שעשית: חחחח ת'360 הסירה הזאת שעושה את כל הסיבוב בסופרלנד..זה היה מפחיד..!! 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: חחחחחח ללהגייד?! בטוחח?! עדיףף שללאא..!! 42. פריט לבוש מועדף: חצאיות
43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב..נראה לי ההמצאה הכי טובה לא?! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: ק-י-ץ-
45. את/ה מאמינ/ה בגורל? ברור 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? ט'חח בררוורררררר! 47. גלידה- בכוס או בוופל?בכוס 48. שקיעה או זריחה?שקיעה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? לא זה ולא זה.. הכי יפה והכי נשי זה חצאית
51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית אשששש!@# 52. מלפפון או עגבניה? ח-ס-ה-! חחח שירהה שליי..
סתם , מלפפון. 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: לא עולה לי משו עכשיו.. 60. שיר שגורם לך לבכות: "נשבענו ביחד" -דיכאון! 61. השיר של כל הזמנים: "הלוואי" 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: דמעות של אוהבים 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: "ואני שלך בערב זה חוצה האושר ת'שמיים.." (שכחתי ת'שם) 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: וואיי..כבר הרגת אותי?! אממ...לא חשבתי על כזה דבר=[ 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:לעוף ברוח-רינת בר 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? נראית טוב.ואני דיי סבבה של ילדה חח לא אני לא חשהה..שאלת - עניתי. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אורטל,ולינוי. הם בנות שאני יודעת שהן תמיד פה בשבילי ולא משנה מה..אבל יש עוד חברות "טובות"..אין לי כוח עזבי
68. הגלידה הכי טעימה? שוקולוד עם פצפוצים 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהיא דוגריית! הכל אומרת בפנים! 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?שנה שעברה.. 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?לפורומים..משחקת במחשב..זהוו.. 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? גיימבויז 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שירה הנסיכה- חשבתי שזה שם נייטרלי ודיי סבבה:):) חח ו"הנסיכה" כי אני באמת כזאת לא?! עחעחעחעח
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? וואי..חח ישש ועוד איךך.. 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?פה ובשני.. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא נעים אבל אין מה לעשות, עדיף להיות איתו לפגוע בו עוד יותר?! לא! 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיינים ,שפתיים ועור שחום. 78. יש לך חבר/ה? לא.. 79. כמה אחים ואחיות יש לך?כולל אני 4 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? ט'ח לא...
81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מסתכלת במראה.. 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? פיפי 83. מהם התחביבים שלך? יש המון..בעיקר!? לשחק במחשב.. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את הגיימבויז ואת המחשב עם האינטרנט 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פן!! 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? לא ,תודה:| 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? את אושריי מסתתר בתוך עוגה! 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים. 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? ביצת עין עם קוטג' . 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?הפלאפון שלי! 92. מי החברים שלך בפורום?וואייי כולןן
שירה חסה שלי ודליבי וסתוונית וספיר וכול מיני ישש עוודד אני פשוט לא זוכרת עכשיוו... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?חחח אהה?!?!? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?השבוע.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?שנה שעברה בתחילת שנה:| 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת יאלה כבר כמה ממוותת..
97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם איזה אחד מהביצפר שלי/ אושרי , על אי בודד! 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? פולל דבברייםם! 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארגנטינה! 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות ל

על השאלה האחרונה אני עונה כאן!

100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות? ממשש אבלל מששש ללאאא!! אמא שלי הכי חשובה לי בעולם אם היא תמות, אני אחריה.!!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifעונה.. שירוש תודה!!

1. שם: ספיר 2. גיל: 11 וחצי 3. תאריך לידה: 9.2.95 4. כינוי: ספירוש7 אבל אני מחליפה עוד כמה זמן.. 5. תכונה טובה: מממ... מאיפה לי.. נראלי חברתית 6. תכונה רעה: עקשנית חחחחח.. 7. חולשה: לא דעת.. 8. אובססיות: עברית אנלא מבינה אני כולה כיתה ו' (חח
) 9. פאדיחה: לא זכור לי 10. כאב:
? 11. משאלה: לפגוש ת'בויז ולהיות מאושרת!
12. זיכרון רע: לא דעת.. אין משו מיוחד 13. זיכרון טוב: המסיבת פיג'מות שלי בכיתה ג' (חחחחחח..) חוויה לא נורמלית!! 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא דעת.. 15. געגוע: לחברה בכיתה שלי שעזבה.. 16. פחד: =מוות= 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את המילה: -ב-צ-פ-ר-!- 18. קמיע [אם יש]: אין חחח.. 19. החג האהוב עליך: פורים!!! 20. אוכל מועדף: מלאווח 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אבוקדו ואפונה!!
22. שתיה מועדפת: מיץ ענבים או קולה
23. קינוח מועדף: איןן.. 24. ממתק מועדף: צ'פס או קליק 25. עוגה מועדפת: עוגת שוקולד ותמונה של הבויז!! 26. צבע מועדף: תכלת סגלגל 27. חיה מועדפת: כלב
28. חיית מחמד [אם יש]: אין לצערי.. 29. ספורט מועדף: חחחח.. מעדיפה שלא לעשות אבל.. הליכה.. 30. מספר מזל: 4 31. ספר: ג'נג'י חחח.. 32. סרט דיסני מועדף: אין חחח.. 33. סרט: סיפור סנדרלה.. סרט מעלףףףףף..!
34. שחקנ\ית: רן דנקר
35. זמר\ ת: רוני!!
36. סדרה מעודפת: השיר שלנו!! 37. מקצוע אהוב: מטמתיקה 38. מקצוע שנוא: יש מלא!! 39. מקום בעולם: ישראל! 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זוכרת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: כנ"ל 42. פריט לבוש מועדף: חולצה רגילה ומכנס 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב!!!! חחח.. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לא ממש.. 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? ברור!! איזה מין שאלה!? 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא זה ולא זה.. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכנית! 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה שירה חחחח... 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון!! ברור חחחח.. 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? ונילל 57. תות או בננה? תות בננה ביחד חחח.. סתם אני מעדיפה ברור שתות!! 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה!! 59. שיר שגורם לך לצחוק: אייןןן 60. שיר שגורם לך לבכות: אייןןן 61. השיר של כל הזמנים: אייןןן 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: כמה אהבה-אושרי!!! 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: חחחח.. הלכתם רחוקקקק.. 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: הלכתם עוד יותר רחוק!! חחח.. 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: שאקירה.. אנלא זוכרת איך קוראים לשיר חחח.. 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? לא דעת... 67. שמות החברים הכי טובים שלך: זה ממש חשוב??? טוב:עדן נוי ליאור (חח.. לא ליאור בפורום חחח... סתםם..) 68. הגלידה הכי טעימה? ברור שטילון!! 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? אני לא צ'כה להתחבר.. זה רגילל.. 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? של בלינדוש ולואיסנה שלי!! 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? גיים בויז רן דנקר ורוני! 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין סיפור ואין בטיח חחח.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן! 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? לא שאלו את זה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? קשה קשה... חחחח... סתםם.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עניים! ויופי!! 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח אחד ואחות אחת! 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא נראליי... 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? נמצאת בפורום כמובן! 83. מהם התחביבים שלך? איזה שאלה משעממת חחח.. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? שוקולד!! חח.. סתםם.. אוכל שתיה ואמפי 3 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? שתיה ואוכל אהה ו.. אמפי 3 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? לא רוצה להיות חיה.. סתםם.. נראלי שציפור 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? פלאפון עם מצלמה!! 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] חחחחח.. לא שאלתם את זהה??? 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת?לא רוצה לדבר על זה חס וחלילה!! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אלבום תמונות של______ 92. מי החברים שלך בפורום? כולם!!!!! חחח.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זכור לי!!
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? מממ.. לא זכור לי.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? לא אמרתי..
96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? ששש.. -55555- למה מדברים על זה? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? לחזור לגן חח.. עם מי?? לא דעת.. 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? להיות יותר חברמנית כשאני מגיעה לכיתה א' חחחח.. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אפ מקום!! 100. ואחרון חביב- תודה לאל! את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? כן!! ברור!! עניתי על זה כדי להעביר ת'זמן חחח...

חחח מאמי........

אני רואה שגם את אוהבת את בלינדה גמאני אהבתי אותה עד שיצאו הבויז ואני נתקעתי הליאם ולעולם לא יעזוב אותם אבל אני עדין אוהבת אותה היא יפה ברמות!!!!!!!!!!! וגם שחקנית מעולה.......... חחח יש לנו משו במשותף

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifוואלה!?

פעם ראשונה שאני שדומעת דבר כזה בחיים שלי!!! כל מי שאני אומרת לה שאני אוהבת את בלינדוש היא מסתקלת עליי במבט כזה
כי היא לא מכירה אותה!! חחח.. ואי איזה כיפ שאחת מכירה אותה ואוהבת אותה! נ.ב- אין לנו דבר 1 במשותף יש לנו לפחות 2 (כי קוראים לך ספיר:p

נכון מאמי!

קודם כול מי שלא מכירה אותה זה בעיה שלה והיא הפסידה כי בלינדוש היא שחקנית מהממת ויש לה קול מהמם ופרצוף בכלללללל ויש לנו דווקא לו 1 ולא 2 יש לנו יותר דברים במשותף אוהבות את בלינדוש קוראים לך ספיר אוהבים תבויז את בבית ספר דתי וגמאני!!
ראית אפשר למצוא עוד חח יאפה שלי אוהבת אותך

חברה שלי חולה עלייה...../images/Emo15.gif

היא ממש אוהבתותה... היא מכירה ילדות שמדברות עם בנות מאיפה שהיא גרה .. ארגנטינה מה שזה לא יהיה.. ויש לה תמונות בכל החדר חחח בקיצ חולה עליה=]

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifחחח.. היא גרה במקסיקו..

אבל מקום הלידה שלה זה ארגנטינה חחחחחחחחח... עכשיו אני לא מעריצה אותה ממש.. אני א-ו-ה-ב-ת אותה כל כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה מתוקה היאאאאאאאאאאאאא...

עוננננננננננננננננננננננננננה =]=]

1. שם: רותם 2. גיל: אוטוטו 15
3. תאריך לידה: 25 לפברואר
4. כינוי: תותי & תותה & רותמית .. 5. תכונה טובה: דייקנית :]] 6. תכונה רעה: עקשנית חחח =] 7. חולשה: יש לי חולשה לרקדנים חחחחחחח
8. אובססיות: לנעליים , ולקוסקוס
9. פאדיחה: עאעעאעא לא זוכרת יש הרבהה \= 10. כאב: :-\ 11. משאלה: להיות בהופעה של הבויייייייייייז =P 12. זיכרון רע: להלהלהל לא זוכרתת. 13. זיכרון טוב: משנה שעברה היו הרבה כאלה
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שהייתי בת 6 משהו כזה בכיתה א' אז הייתה לי חברה אחת ממש ממש טובה היא הייתה איתי באותה כיתה אותו הביציפר והיינו גם שכנות , יום אחד היא עזבה עם המשפחה שלה לחו"ל וזהו מאז לא ראיתי אותה , אממ זה היה זיכרון הילדות הכי חזק כי הייתי כל הזמן איתיייייי
15. געגוע: לאותה הילדה הזאתתת ...עאעאעעא כפרעלייהה :) 16. פחד: מהמוות
17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב : את הצלצול של הביציפר שלי חח הוא מכועררררר 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסחחחחחחחחחח החופש הכי ארוךךךךךך
20. אוכל מועדף: קוסקוס בדםםם 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: כבד , איכס בחייייםם
22. שתיה מועדפת: מיץ ענביםםםם ומתי שבא גם קולהה ורק לפעמים לפעמים מיםם
23. קינוח מועדף: ביסליייייייי =] 24. ממתק מועדף: שוקולדדדדד 25. עוגה מועדפת: עוגת שוקולדדדד
26. צבע מועדף: כתוםם 27. חיה מועדפת: כלבב , 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: כלום הוא לא מועדף חח אבל הכי נורמליי , כדורסל . 30. מספר מזל: 8 31. ספר: שום כלוםם , אני וספרים לא מסתדדריםם
32. סרט דיסני מועדף: פו הדוב
33. סרט: "היומן" 34. שחקנ\ית: מיה דגן חחחחח היא מצחיקהההה
35. זמר\ ת: אממ נינטטטטטטטטטט וגם סקעתת :) 36. סדרה מעודפת: "השיר שלנו " 37. מקצוע אהוב: כישורי חיים , חחחחחחח לא עושים כלום חח רק מדברים עם היועצת
38. מקצוע שנוא: ספוררררררררטטטטטטט בעעעעע 39. מקום בעולם: ישראלללללללל 40. המעשה הכי נועז שעשית: הסתפרתי לבד חחחחחחח זה נועזז מה לאא ? 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: חחחח הסתפרתי לבד חחחחח זה טיפשי לאא ? חח 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינסססססססס 43. ההמצאה של כל הזמנים: טלויזיהההה ומחשבבבבב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קייייייייץץץ 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? ל=א 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כןכןכןכןכןכן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופללל 48. שקיעה או זריחה? זריחהההה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגדד זה לא מביא תועלת \= 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינסססס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזניתת
52. מלפפון או עגבניה? מלפפוןןן 53. קור או חום? קוררררר 54. לישון או לקום? לקוםםם 55. חוף או הרים? חוףףףף 56. קרמבו- וניל או שוקו? ונילללללללהה 57. תות או בננה? תות
חח זה גם המאומץץץ שליייי 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילהה 59. שיר שגורם לך לצחוק: אממ אין כזהה ניראלייי 60. שיר שגורם לך לבכות: "ואת" לא יודעת הוא עצוב כזה
61. השיר של כל הזמנים: לא אין כזהה חח זה כל הזמן מתחלףף 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: "איתי" כפרה על השיר :]] 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: עאעאעא השיר של "טיטניק" 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: חח "אני שקעיםם לכל קמרייך ,אני ימים זורמים אלייך , אני ציפור אומרת שירה ובלעדיין אין לי מה !!??!
שיר עצובב 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: אהה? חח אין כזה חחחחח 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? עאעאע אי-אפשר לתאר את עצמךך צריך לחפש מישהו שיתאר אותךך
67. שמות החברים הכי טובים שלך: דורין , הילה , אורטל , שירן ,וליאור , 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עם עוגיות 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בחודש יוניי 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? חחחחחחחח לאתר ערוץ הילדים =] 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? גיימבויז , נינט, השירכ שלנו , 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? חח TUTZ היחידה חח הכינוי הכי מכה ברשת \= רציתי את הכינוי :תותי. אבל הוא היה תפוסס חח אז לקחתי את מה שהיה :\\ 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לאא 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? גיימבויז, נינט , ורק לפעמים פורום שרוטים שרוטות חחחח 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא משפיע לא נעלייםם , אומרים ביי וממשיכיםם
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שריריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם 78. יש לך חבר/ה? לאא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחיות ואחח 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? אם אח שלי בטוח שלאא ואם אחיות שלי אוליי חחח 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מצחצח שיניים ומסתרק חחח 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? משנה את האוואי של האייסי ל....... "לא פה יושנתת "
83. מהם התחביבים שלך? ללכת ליםםם , לקנות בגדים ולראות סרטים 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את המחשבבבבב 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פלאפון , בגדים חח ברור , ו..... מברשת שינייםם 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? פרפר, חופשייה כזאתת :] 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?בוקרררר 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? את האפשרות להיות אדם אחר ליום אחדד ... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] חוחו ארוחות בינייםםםם 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? אממ אז ככה : חח קוסקוס קוסקוס קוסקוס קוסקוס קוסקוס קוסקוס קוסקוס ו........ עוד קצת קוסקוס ... ולסיוםםםם חח נחשווווו .. ק-ו-ס-ק-ו-ס חח לא סתםם לסיום שוקולדדד
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? פלאפון ומחשב 92. מי החברים שלך בפורום? אין לי ממש כי אני לא כותבת פה הרבהה , 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? \= 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? חוחו הייתי ילדה אחת שהיה חסר לה שקלל במכולת אז הבאתי לה חחחחחחחחחחחחחח 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? חברה שלללללללי

עונה חח כנסו זה מצחיקק

1. שם: דילבוש 2. גיל: 15 עוד 7 ימים בע"ה 3. תאריך לידה: 14.9.1991 4. כינוי: ביחושית 5. תכונה טובה: אוהבת לאהוב ונאמנה
6. תכונה רעה: עצלנית
7. חולשה: רגישה מידי... לוקחת דברים ללב...
8. אובססיות: אה?? 9. פאדיחה: אממ... ליפול מול הרבה ילדים חח
10. כאב: שהחתול שלי נידרס...
11. משאלה: להיפגש עם הגיים בויז בעיקר עם אביחי
12. זיכרון רע: החלום שחלמתי
חחחחחח חוץ מזה יש עוד אבל לא כאלה רעיםם 13. זיכרון טוב: שאתמול דיברתי עם אביחי!!!!!
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שכל יום בערב בבית הישן היינו יורדים כל השכנין והילדים למטה ומשחקים...חחח...
15. געגוע: לקול של אביחי... זה היה פשוטט.... מדהיםםםם
16. פחד: מוות
17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שהגיים בויז "הומואים"
18. קמיע [אם יש]: השרשרת שיש לי כמו של אביחי...(קניתי לשנינו)
19. החג האהוב עליך: פורים ו...פסח ניראלי
20. אוכל מועדף: קוסקוס=שליטהה
21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חצילים וסושי
22. שתיה מועדפת: קולה! ושוקו!
23. קינוח מועדף: גלידה
24. ממתק מועדף: ביסלי גריל ובמבה...
25. עוגה מועדפת: שוקולד!!!
26. צבע מועדף: חום וורוד ותכלת
27. חיה מועדפת: כלב!
28. חיית מחמד [אם יש]:כלב או יותר נכון חמור... חח..באדי!
29. ספורט מועדף: שחיה
30. מספר מזל: 2 31. ספר: חברות וסודות של בנות
32. סרט דיסני מועדף: פוקהונטס חחח 33. סרט: בתול בן 40
34. שחקנ\ית: עדי הימלבלוי
35. זמר\ ת: שירי מימון
36. סדרה מעודפת: האלופה ותשוקת הנצים(ניגמר)
37. מקצוע אהוב: ערבית 38. מקצוע שנוא: היסטוריה 39. מקום בעולם: פריז
40. המעשה הכי נועז שעשית: חחח הלכתי לסופר פארם עם חברות שלי ועמדנו ליד הדוכן של הקומדומים
חח ושאלנו כל איש שעבר "מה זה" חח אז אחד אמר כובעון אחד אמר "זה לא בשבילך..." חח ואחת אמרה זה גרב... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אמממ לא יודעת...
42. פריט לבוש מועדף: חצאית מיני 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב וחורף
45. את/ה מאמינ/ה בגורל? ברור... 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?כוס! 48. שקיעה או זריחה?שקיעה
49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד.. למה לא? 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזניתת 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון אבל עדיף ביחד 53. קור או חום? חום
54. לישון או לקום? לישוןןןן
55. חוף או הרים? חוף
56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו!!!
57. תות או בננה? תות!
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: אממ דרדסים הטראנס חחח מי שמכיר יודע... 60. שיר שגורם לך לבכות: תני לי סיבה 61. השיר של כל הזמנים: ואז תבואי... ושל הבויז:את האחת
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: את האחת מזכירה לי את אביחי האחד חחח
63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ואז תבואי תבואי אלי לבושה בשמלה לבנה יחפה בכפות הרגליים והעיניים מלאות אהבה ואז אשיר לך שיר של פריחה והלב יתרוקן מעצבות ואני אתענג מיופיך אהובה שלי אם תישארי... 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: שששש חס וחלילה מה זה?! 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: אממ אין לי מושג 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? אממ גבוהה 1.75 רזה... לא בהגזמה כן?! אממ עדינה מאוד שיער חום ארוך מאוד רגליים אורוכות דיי שזופה... רגישה... אוהבת לאהוב... לא יורדת על אחרים... וזהו ניראלי 67. שמות החברים הכי טובים שלך:אואווו מלאא טוב אני יתן הכי הכי: נופר, דנית(נולה שלי), ליזה(נולית), שירה(אושית),שירן, סתוונית, פז,מרגריטה חח נוו יש מלאאא וכמובן כללללל הפורום הזההה 68. הגלידה הכי טעימה? mars ונוטלה
69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? פירגון 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? שו?! 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? לאתר שלי... של הבויז חח 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? תחשבו לבד...
1417
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? דילבושloveביחוש למה?! כי ביחוש זה אהבת חיי
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? חחח חיה לא אבל קרה לי כבר... 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? רק זה ולפעמים של ורד פלדמן(דריה מהאלפוה)כפרעליה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה כואב לי... אני מרחמת עליו... כואב להגיד לא... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? גוף
78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא ניראלי חח אחותי המציקה הזאת... 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? עושה פיפי ומצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שותה מים עם קרח ושומעת את האחת רק את ההתחלה של אביחי 83. מהם התחביבים שלך? להיות במחשב כמובן ולצאת לקניו עם חברים
84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את הפלא שלי
ועם אפשר עוד משו אז את אביחי ואת המחשב ברור 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? מברשת שיניים, פלטה, ודורדורנט... 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הערב
88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? בגדים המון המון בגדיםםםם
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ער

שירנוש91

New member
עונההההה להלהלהלה :]

1. שם: שירן שבתאי :]] 2. גיל: בקרוב 15 3. תאריך לידה: 29.11.1991 4. כינוי: דובייי שבתאי חחחע 5. תכונה טובה: מתחברת לאנשים מהר 6. תכונה רעה: צעקניתת 7. חולשה: שחורטים על הלוחחח יאבאבאאאאאאא 8. אובססיות: לאושריי 9. פאדיחה: שהיום סיפרו לאיזה אחד בכיתה שלי ש'ני דלוקה עליו..ליד כול הכיתה :||| 10. כאב: אהבה 11. משאלה: זה ביני לבין עצמיי :) 12. זיכרון רע: מממ..היו הרבה 13. זיכרון טוב: מממ..מאיפה לי עכשיוו....'תם שואלים שאלות שקשה לי לחשוב עלהים חחע 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שהיתי דוגמניתת מגיל 4 בערך :]]]] 15. געגוע: לאילתת :[[ 16. פחד: מוות 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את המורהה זהבההההה חחחחחע בעעעעע 18. קמיע [אם יש]: מזהה?! 19. החג האהוב עליך: שבועות..מים מיםםםםםםםםם 20. אוכל מועדף: צ'יפס 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חזירררר
22. שתיה מועדפת: רדבול \ XL עם אבסולוט חחחע 23. קינוח מועדף: במבההה 24. ממתק מועדף: הפופקורן המתוק הזה או דובונים :] 25. עוגה מועדפת: שונאת עוגותת 26. צבע מועדף: ורוד ואדום 27. חיה מועדפת: פינגוין 28. חיית מחמד [אם יש]: - 29. ספורט מועדף: מי אוהב ספורט לעזאזל 30. מספר מזל: 29 חח מאיפה לי 'ני סתם כותבת 31. ספר: מי קוראאא? 32. סרט דיסני מועדף: יש להם מיליון סרטים אנערף עכשיו 33. סרט: יום בניו יורק 34. שחקנ\ית: הילארי דאף 35. זמר\ ת: נינט טייב 36. סדרה מעודפת: השיר שלנו 37. מקצוע אהוב: אנגלית, לאדעת למה אבל אוהבת :] 38. מקצוע שנוא: תנ"ך וספורט 39. מקום בעולם: אי בודד 40. המעשה הכי נועז שעשית: עדין לא הגעתי לזה 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: נחשוב על זה ונגיד לכם 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: שעשו את אושרי 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? ברורר 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? לפני המצב רוח 59. שיר שגורם לך לצחוק: 'תם לא מכירים...זה כזה דה פיפי אה פיפי אהה עזבו לא משנה 60. שיר שגורם לך לבכות: "המזל משחק רק פעם בחיים" 61. השיר של כל הזמנים: טיטאניק 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: זאת צמרמורת-רינת בר 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: של ריאנה השקט הזה 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: טראנססססססססס..חחחע סתם חס וחלילה..אבל מזה השאלה המפגרת הזוו? 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: זאת צמרמורת של רינת בר 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? מלאה, עינים חומות, שיער חום ככה, מטר 55 בערך וחמודה ולא יודעת מה עוד 67. שמות החברים הכי טובים שלך: מורן נופית, רינת, שרית, בתאל והילה 68. הגלידה הכי טעימה? בננה עם ציפוי שוקולד גררררררר 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אנערףף חח 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? שנה ככה 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? לפה, לוואלה-לאימיל שלי ולשיןן שליי חחע :] 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? רק פה.. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שירנוש91 כאילו זוו אניי ונולדתי ב91 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? חחחחחחחחחחחחע חייה??! מה לי ולהה? 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? גיים בויז וגיים בויז וגיים בויז 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? ואללה זה המצב עכשיו :|| מישו אוהב אותי.. ו'ני מחזירה לו אהבה חחע מה 'ני יבאס 'תוו?... עד שהוא יבין שאני לא אוהבת 'תו כ"כ :\\ יש לכם הצעות בשביליי? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניםם, גוף [תחתת אחח- הכי סקסי] ושפתיים 78. יש לך חבר/ה? ממ..ככה ככה 79. כמה אחים ואחיות יש לך? עוד 3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? בכיףף 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? בודקת אם יש לי הודעות בפלא 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? בודקת אם יש הודעות בפלא חח ושומעת ת'שיר ש'ני אוהבת..ולילה 83. מהם התחביבים שלך? לצאת, לקנות דברים, מסיבות, ים בריכה.. וחבריםם 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את אורייי :[ אהבת חיי 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? משקפיים, לבלו [שפתון] עיפרון שחור לעין ופלאפון ובגדים כמובןןן 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? דולפין-'ני אוהבת מיםם 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? בית בעכו חחחע [אורייי :( ] 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ארוחת נשנושים חחחע 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? סעודההה? אני הולכת למות למה לאכול חחחע? היתי מבקשת דברים אחרים 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? עיפרון שחור והפלא שלי 92. מי החברים שלך בפורום? אין :\\ 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? למה ליי?? אבל לא שזכור לי 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? שנה שנתיים חח מאיפה לי 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? היום!! 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? שירן שבתאי להלה.. 29.11.1991 ותאריך שני לא מוגדר.. וווו...אורי תזכור שאהבתי אותך 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם אוריי :[ לא משנה איפה העיקר להיות איתו 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא היתי רוצה להכיר את אורי.. :\ 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? איטליה או ארה"ב 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא...היתי מעדיפה למות..מאשר הוא בקיצר בקיצרר??! שאלתם שאלות שקשה לי לחשוב עליהם חחחע, אבל עניתי :]

למעלה