שירשור שאלונים

טהטהטה עונננהה =] שירה תודה ;P

זה או זה: 1.מיים או מיץ? תלוי איזה מיץ ;;PP 2.קולה דיאט או רגיל? רגייילללל 3.נינט או רן דנקר? נינטטט
4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן? לא יודעת =\ 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון? מלוןן
6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה? שממממששש ;] 7.בננה או אגס? בננננננננננננננננה ,] 8.פסיכולוג או פסיכיאטר? חוחוחוווווחחחח אממ פסיכולוגגג =\ לא זה ולא זה 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן? פאארררקק גדוווולללל :C 10.אורז או פירה? אורז 11.שמיים או אדמה? שמייםם 12.טורכיז או שחור? טורכייזז 13.מחשב נייד או מחשב רגיל? רגילל 14.להקת משינה או מוניקה סקס? משיננהה , 15.בית ספר או גן? בית ספררררר 16.הורים או סבא וסבתא? חחחחחחחח לא יודעעתתת שניהם טוביםם , 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים? קטשופפ 18.ספורט או אומנות? אומנותת 19.ים או מפל מיים? יםםםםם 20.עצים או פרחים? עציםם :] -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק? אממממ לא הייתי
2.היית באופוריה של שמחה? חחיחיחחי לא זוכרתת , =\ 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה? לבד? לא חח עם אמא כןןן :) 4.קיללת את עצמך? אהההה ?? לאא למה לקלל את עצמיי
5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? שקיבלתי מחזור בפעם הראשונה ט'חחח זה היה משגעעעעעע =\ 6.הרבצת למישהו? לאחותייי חחחחחח 7.לבשת שחור על כל גופך? באזכרה של סבתא שליי 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא? אהה ? :-\ לא דמיינתיי 9.נישקת מישהו? אחותי אתמולל חחח וחברה שלי היוםםם 10.ברחת ממישהו? מהמורה למתמטיקה
11.רדפת אחרי מישהו? אחרי ידיד שלליי 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך? לא יודעת 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? =\\ 14.רצית להרוג מישהו? את חבר שלי לשעברררר :\\ 15.רצית לאכול מסעדה שלמה? חחחחחחחחחחחח זה לא קרה אף פעםםם 16.השתעממת עד מוות? אתמול בליללללהה 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש? חח באייסי חאיזה ילדה כוניפינית קטנה חח דומה לתחתוןן
18.עבדת על מישהו? על בת דודה שליי
19.שקלת באופן רציני התאבדות? אף פעםםםםםםםםםםם 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי? השבוע הזה
21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? אחחחחח זה קרה מזמןן
22.שיחקת פינג-פונג? חחחח בים המלחח =P -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי? נחמדושש =] 2.אוהב את עצמך? כן 3.אוהב את החיים? אממ יש מצב שכן יש מצב ש-ל-א 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות? יש כאלה ויש כאלהה ... 5.מה מעציב אותך יותר מכל? ללכת לבית קברות :\ 6.מה מעצבן אותך יותר מכל? שקרים ובגידות.. \= 7.בן כמה אתה? ב-28 לפברואר 15 ;;PP 8.מה הם תכניותיך להמשך היום? לראות את הגמר של כוכב נולדדד , לאכול משהו חחח וללכת לישוןן , 9 .תן משפט קצר לאומה: "חיו את החיים אל תביטו לאחור , כי מה שהיה לא יחזור #" נדוש אבל הכי נכון בארץץץץץץץץ , %% סאלמתתתת %%

עעוונהההה

זה או זה: 1.מיים או מיץ? מים 2.קולה דיאט או רגיל? רגיל 3.נינט או רן דנקר? ר-ן איכ נינט 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן? =/ 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון? רק מלון!! 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה? שמש 7.בננה או אגס? אממ כלום 8.פסיכולוג או פסיכיאטר? חח כמעט אותו דבר לאא? 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן? פארק גדול 10.אורז או פירה? אורזז 11.שמיים או אדמה? שמיים 12.טורכיז או שחור? שחור 13.מחשב נייד או מחשב רגיל? נייד 14.להקת משינה או מוניקה סקס? לא ולא 15.בית ספר או גן? גן 16.הורים או סבא וסבתא? הורים 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים? קטשטופ 18.ספורט או אומנות? אומנות 19.ים או מפל מיים? אממ תלוי 20.עצים או פרחים? פרחים -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק? לא'דעת 2.היית באופוריה של שמחה? " " 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה? " " 4.קיללת את עצמך? לא שזכור לי 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? אממ לעיתים קרובות.. לא זוכרת מתי בידיוק 6.הרבצת למישהו? היום חח 7.לבשת שחור על כל גופך? לא'דעעת 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא? " " 9.נישקת מישהו?היום 10.ברחת ממישהו? אמממ 11.רדפת אחרי מישהו? =/ 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך? אמממ 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? אמממממממממ 14.רצית להרוג מישהו? היום 15.רצית לאכול מסעדה שלמה? חחחחחחחח 16.השתעממת עד מוות? אממ אפ'פעם 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש? תמיד 18.עבדת על מישהו? לא זוכרת 19.שקלת באופן רציני התאבדות? חח לא כדאי שאני אשתתף את כולם 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי? לאדעת 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? אממממ 22.שיחקת פינג-פונג? חח -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי? אממממממממ 2.אוהב את עצמך? ככעע 3.אוהב את החיים? לא תמידדד 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות? שליטה 5.מה מעציב אותך יותר מכל? אממממ 6.מה מעצבן אותך יותר מכל? הכל כמעט חח 7.בן כמה אתה? 14 8.מה הם תכניותיך להמשך היום? בינתיים כוכב נולדדד 9.תן משפט קצר לאומה: עדיף שלא

עונהה חוחוח

.מיים או מיץ? תלוי איזה מיץ כעיקרון מים 2.קולה דיאט או רגיל? לא זה ולא זה 3.נינט או רן דנקר? נינט 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן? סופרמןן חוחו 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון? לימון 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה? שמש 7.בננה או אגס? אגס 8.פסיכולוג או פסיכיאטר? פסיכולוג 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן? פארק ענק 10.אורז או פירה? פירה 11.שמיים או אדמה?שמיים 12.טורכיז או שחור? טורכיז 13.מחשב נייד או מחשב רגיל? נייד 14.להקת משינה או מוניקה סקס? אמ .. לא יודעתת .. לא מכירה
15.בית ספר או גן?ביצפר 16.הורים או סבא וסבתא? סבתא וסבא .. אממ טב גם הוריםם 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים? קטשופ 18.ספורט או אומנות? אומנות 19.ים או מפל מיים? מפל 20.עצים או פרחים? עצים -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק? אני בדיאון אבל לא עמוקק 2.היית באופוריה של שמחה? במה ? 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה? אממ לפני פול זמן 4.קיללת את עצמך? חוחוח היום התרגזתי על אמא שלי ואחי =\\ 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? היום 6.הרבצת למישהו? אממ כמעט היום למישו 7.לבשת שחור על כל גופך? אממ לא יודעתת איכסהה שונאת הכל שחורר 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא? אממ לא יודעת 9.נישקת מישהו? היום כשהשלמתי עם אמא חוחוח 10.ברחת ממישהו? =\\ לא יודעתת 11.רדפת אחרי מישהו? חוחוח אני לא רודפתת שהם ירדפוו 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך? בחופש 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? היום 14.רצית להרוג מישהו? היום 15.רצית לאכול מסעדה שלמה? לפני שבוע 16.השתעממת עד מוות? בחופש 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש? אממ לא יודעתתת 18.עבדת על מישהו? לא יודעת 19.שקלת באופן רציני התאבדות? רר לאא החיים לא כאלה מזהירים אבל למות מה פתאום 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי? ררר יש בי אהבה והיא תנצח אבל כרגע המצב משתפר לאט לאט 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? בכל רגעע 22.שיחקת פינג-פונג? פוו חוחוח משההיתי בת 5 -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי? אממ פסדר בעיקרון תלוי מתי 2.אוהב את עצמך? אהה לא משוו 3.אוהב את החיים? תלוי מתי 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות? שמישו יסביר לי מה זה ערס? כאילו מה הוא עושה כדי להיות כזהה 5.מה מעציב אותך יותר מכל? שאני לא רואה מישו שאני ורצה לראות 6.מה מעצבן אותך יותר מכל? שמאשימים אותי 7.בן כמה אתה? עוד חודשיים 15
8.מה הם תכניותיך להמשך היום? לראות מי ועלה לגמר להתקלח ולישון 9.תן משפט קצר לאומה:תנו חיוך הכל לטובה .. חוחוח מה הקשר אלוהים יודעע

שרשר שלי הפעם אני ראשונהה!רספקט לך!

זה או זה: 1.מיים או מיץ?מיץ 2.קולה דיאט או רגיל?דיאט 3.נינט או רן דנקר?קשה להחלטה 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן?סופרמן 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון?לימון 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה?שמש 7.בננה או אגס?בננה 8.פסיכולוג או פסיכיאטר?ממ שתיהם גרועים אז עדיף כלום! 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן?פארק גדול 10.אורז או פירה?נמנמנמ..שניהם טעימים 11.שמיים או אדמה?קשה להחליט 12.טורכיז או שחור?טורכיז! 13.מחשב נייד או מחשב רגיל?מחשב רגיל לא יודעת הרבה אינגליש
14.להקת משינה או מוניקה סקס?כלום...דה בויז! 15.בית ספר או גן?גן..הכי טוב בלי שיעורים! 16.הורים או סבא וסבתא?הורים..! 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים?קטשופ 18.ספורט או אומנות?אומנות 19.ים או מפל מיים?ים 20.עצים או פרחים?
פרחים[לידיעתכם-סתוונית זה פרח!] -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק?עכשיוו ממש לא..ובחיים לאאא בעע 2.היית באופוריה של שמחה?ברורר כמו שלשום!!!פשוט מאושרת! 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה?לא..אמא 4.קיללת את עצמך?רר כן..מי לא.. 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)?בטחח משוגעת על נולי! 6.הרבצת למישהו?ברור 7.לבשת שחור על כל גופך?בטח 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא?לא.. 9.נישקת מישהו?בלחיי.. 10.ברחת ממישהו?כן 11.רדפת אחרי מישהו?כן אחרי נולי בשבוע הספר בת"א..חעחע 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך?כן פגישה,פגישה,ושוב פגישה! 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך?כןן.. 14.רצית להרוג מישהו?בטחח! 15.רצית לאכול מסעדה שלמה?ממ לאא 16.השתעממת עד מוות?בטחח! 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש?ברור 18.עבדת על מישהו?בטחח! 19.שקלת באופן רציני התאבדות?לאאאאאאאא מה אני? 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי?מה? 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת?בטחח! 22.שיחקת פינג-פונג?בארורר -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי?העם ...פשוט מושלם לעיתים רב אבל תמיד הכי אחי! 2.אוהב את עצמך?כן! 3.אוהב את החיים?בטח! 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות?
5.מה מעציב אותך יותר מכל?שלא נפגשתיי איתוו! 6.מה מעצבן אותך יותר מכל?שששלללאאא נפפגשששתתיי איתוו [עםם נוליייי!] 7.בן כמה אתה?בת..ועוד מעט 14.. 8.מה הם תכניותיך להמשך היום?להיפגש עם הבויזז וכמובן שעם הפורום!ולהשקיע בלימודים! 9.תן משפט קצר לאומה: "הכל יכול לקרות אין כיוון לרוח". [נינט-כוכב נולד חח]

עונה ../images/Emo13.gif

זה או זה: 1.מיים או מיץ?1 2.קולה דיאט או רגיל?2 3.נינט או רן דנקר?2 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן?1 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון?1 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה?1 7.בננה או אגס?1 8.פסיכולוג או פסיכיאטר?1 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן?1 10.אורז או פירה?1 11.שמיים או אדמה?1 12.טורכיז או שחור?1 13.מחשב נייד או מחשב רגיל?1 14.להקת משינה או מוניקה סקס?- 15.בית ספר או גן?- 16.הורים או סבא וסבתא?2 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים?1 18.ספורט או אומנות?2 19.ים או מפל מיים?2 20.עצים או פרחים?2 -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק?אפעם 2.היית באופוריה של שמחה?באופו.. מה.?!? 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה?בחופש 4.קיללת את עצמך?אפעם 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)?נולדתי ככהה..
6.הרבצת למישהו?נאמ..עכשיו, לך ! 7.לבשת שחור על כל גופך?לוזוכרת 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא?חח אני לא מדמיינת אני עושה
9.נישקת מישהו?נאמ.. 10.ברחת ממישהו?חוחו מתותי אחרי ששפכתי עליה מים [היא הייתה עם חולצה לבנה והיינו עם 2 בנים
] 11.רדפת אחרי מישהו?לוזוכרת 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך?וואט?! 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך?נואאאאאפ.. 14.רצית להרוג מישהו?אותך אולי? 15.רצית לאכול מסעדה שלמה?פפפ י'פרה.. 16.השתעממת עד מוות?
17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש?תמיד
18.עבדת על מישהו?חוחוחוח כל יום 19.שקלת באופן רציני התאבדות?נואפ! 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי?לוווווו.. 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת?בטח בטח ... את הנסיך על הסוס הלבן
22.שיחקת פינג-פונג?כשהייתי בחוג.. -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי?גוי..[עם למי שלא יודע
] 2.אוהב את עצמך?בהההההההההרור.. 3.אוהב את החיים?מאודדדד..והם אותי
4.מה דעתך על ערסים/ערסיות?כפרעליההההההההההההההם! 5.מה מעציב אותך יותר מכל?שאללונים מפגררים
סססססתתתתתתתתתתם.. 6.מה מעצבן אותך יותר מכל?לא'דעת! 7.בן כמה אתה?68 היה כתוב לי על הבדיחת בזוקה ! 8.מה הם תכניותיך להמשך היום?לישון סליפ סליפ חרופ חרופ..
9.תן משפט קצר לאומה:אני לא מחכה לנסיך על הסוס הלבן, אני מחכה לחבר שלו, הערס עם המזדה השחורה

חחחח אין לי כוח לענותת, כרגילל :p

אין לי מצב רוחחחח, אוווווף לא רוצה כיתה ט' רק עכשיו אני מבינה את המשמעות שלה :(

עונהנהנה../images/Emo15.gif

זה או זה: 1.מיים או מיץ?מיץ 2.קולה דיאט או רגיל?רגיל
3.נינט או רן דנקר?רן
4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן?סופרמן[?!] 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון?לימון=] 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה?שמש
7.בננה או אגס?אגס.. שונאת בננות בעע 8.פסיכולוג או פסיכיאטר?פסיכולוג 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן?פארק גדול 10.אורז או פירה?אורז 11.שמיים או אדמה?שמיים 12.טורכיז או שחור?שחור 13.מחשב נייד או מחשב רגיל?רגיל
14.להקת משינה או מוניקה סקס?לא זה ולא זה 15.בית ספר או גן?גן=] 16.הורים או סבא וסבתא?שניהם 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים?קטשופ 18.ספורט או אומנות?אומנות 19.ים או מפל מיים?מפל 20.עצים או פרחים?פרחים -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק?לפני מלא זמן 2.היית באופוריה של שמחה?ביומולדת 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה?אני לא מטיילת לבד בשעות הלילה.. מסוכן
4.קיללת את עצמך?לא זוכרת חח 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)?לפני איזה חודשיים.. 6.הרבצת למישהו?כל הזמן אני מרביצה לאח שליי=] 7.לבשת שחור על כל גופך?לפני שבועיים 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא? לא זוכרת 9.נישקת מישהו?היום 10.ברחת ממישהו?אתמול 11.רדפת אחרי מישהו?היום 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך?כל הזמןןןן 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך?כל הזמן 14.רצית להרוג מישהו?לפני איזה שבוע 15.רצית לאכול מסעדה שלמה?לא קרה לי אפעם חח 16.השתעממת עד מוות?לפני שבוע 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש?אפעם 18.עבדת על מישהו?לפני שבועיים
19.שקלת באופן רציני התאבדות?אפעםםםםםםםםם!!! 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי?אפעם.. 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת?מזמן מאודד 22.שיחקת פינג-פונג?אני אפעם לא מצליחה חח -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי?בס"כ אנחנו עם טוב.. למרות שתמיד מנסים להוציא אותנו החצופים והרעים=/ 2.אוהב את עצמך?רוב הדברים כן 3.אוהב את החיים?כן 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות? אין לי דעה.. אבל ערסים הם בדר"כ חתיכים
חחחח 5.מה מעציב אותך יותר מכל?מוות 6.מה מעצבן אותך יותר מכל?כמוצאים אותי סתומה 7.בן כמה אתה?14 8.מה הם תכניותיך להמשך היום?ללכת לישוןןןן זה היה שבוע קשה! 9.תן משפט קצר לאומה:כואבת לי הרגל=/ אדם אני אוהבתותךך

עונה כנסו הישקעתי חח...

זה או זה: 1.מיים או מיץ?מיץ
2.קולה דיאט או רגיל?רגיל
3.נינט או רן דנקר?רנוש
4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן?חח סופרמן
5.ארטיק לימון או ארטיק מלון?לימון!
6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה?שמש=ברור...
7.בננה או אגס?אגס
8.פסיכולוג או פסיכיאטר?פסיכולוג
9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן?פארק גדול
10.אורז או פירה?אורז
11.שמיים או אדמה?שמיים
12.טורכיז או שחור?טורכיז
13.מחשב נייד או מחשב רגיל?נייד
14.להקת משינה או מוניקה סקס?משינה
15.בית ספר או גן?גן חח לפעמים בית ספר לפעמים גן תלוי...
16.הורים או סבא וסבתא?הורים!
17.קטשוף,או רוטב אלף האיים?קטשופ.
. 18.ספורט או אומנות?אומנות
19.ים או מפל מיים?ים
20.עצים או פרחים?פרחים..
-מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק?אמ.. לא זכור כרגע
2.היית באופוריה של שמחה?תמיד בשמחה חחח
3.טיילת לך לבד בשעות הלילה?אתמול אם הכלבה שלי
4.קיללת את עצמך?אתמול חח
5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)?אתמול לא משנה על מה..
. 6.הרבצת למישהו?אתמול לחברה שלי חח
7.לבשת שחור על כל גופך?איך לא אוהבת זה סטני..
8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא?מאיפה לי עכשיו...
9.נישקת מישהו?היום...
10.ברחת ממישהו?מזמן לא בזמן הקרוב לא זוכרת שברחתי ממישו
11.רדפת אחרי מישהו?אמ.. לא יודעת... 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך?לא קרה עדין
13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך?היום
14.רצית להרוג מישהו?אמ....כשמישו מעצבן אותי
15.רצית לאכול מסעדה שלמה?למה נראה? מה אני דובה??
16.השתעממת עד מוות?כשמשעמם לי לא? סתם חחח
17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש?לא יודעת צכה לחשוב
18.עבדת על מישהו?כול הזמן חח סתם
19.שקלת באופן רציני התאבדות?לא קרהההה
20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי?לא קרה עדין...
. 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת?הרגשתי ממזמן את דמוששששששש
22.שיחקת פינג-פונג?אוי חחח אתמול אבל אני גרועה!
-שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי?בעד העם שלנו עם ישרא לנצח!
2.אוהב את עצמך?ברור
3.אוהב את החיים?כן למה לא חיים רק פעם אחת!
4.מה דעתך על ערסים/ערסיות?לפעמים זה יפה לפעמים לא אבל לא צריך להגזים... 5.מה מעציב אותך יותר מכל?שאני לא רואה את דמוש אוף .... חח
6.מה מעצבן אותך יותר מכל?שלומדיםםםםםםם
7.בן כמה אתה?
15 8.מה הם תכניותיך להמשך היום?להיות במחשב.... ונראה עד מתי אני יהיה !!! 9.תן משפט קצר לאומה:עדיף לאבד רגע בחיים מאשר לאבד חיים ברגע!

ט'חחח כן איזה ארוך זה..../images/Emo39.gif

כפרעלייך אוהבת אותך הכי הכי הכי בעולם הזה. ואני רוצה את אדם
ואין לי תמונה שלה.:|

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא קוריןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן סופססוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

למעלה