שירשור שאלונים

עונה..........

הסלבריטי שלי: איך קוראים לו?:אדם יוסף!!! במה הוא עוסק?:זמר השנה חחח לא רק של השנה למה אתה מעריץ אותו?: כי הוא חתיך יש לו קול מהמם והוא פשוט מושלם! מה אתה יודע עליו?: שהוא חתיך גר בפרדסייה בן 24 בנאדם מושלם וכול השלמות בעולם אין לי כוח לפרט כי זה ארוךךךךך פגשת אותו?:לא
למה התחלת לאהוב אותו?:כי הוא שר יפה ואי אפשר לא לאהוב אחד כזה מה אתה הכי אוהב בו?:תיופי שלו ותקול אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?:בטח הוא תמיד ישאר מושלם אתה לוקח ממנו דוגמא?:כן אבל אני לא יגיע לדרגות שלו חח סתם על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?:בכול מיני בקול למשל כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?:שנה! אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?:שאני מתה עליו והוא מושלם והיתי רוצה לפגוש אותו ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?): אמ.. מקווה שכן אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש):הכול.... מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?: הכול חחחחחח יש לך דיבור איתו?:לא....... יש לך חפצים שלו?:כן חתימה שלו?:כן תמונה שלו?:בטחחחחחחח וידאו איתו?:לא התאהבת בו?:כןןן מי יודע שאתה מעריץ שלו?:כולם חח אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?: לא למה בסתר אני בגאווה!!!!!!! כעסת פעם עליו?:לאאאאאאאא קינאת בו?:כן שהוא מושלם אבל גמאני מושלמת חחח

עניתי על זה לפני שנים רבות..נענה שו

שוב* הסלבריטי שלי: איך קוראים לו?:אדם יוסף כמובן במה הוא עוסק?:זמר בלהקה המושללמת הגיים בויז! למה אתה מעריץ אותו?:כי הוא חתיך,יש לו קול מעללף והוא חמודד מה אתה יודע עליו?:הרבה..חח פגשת אותו?:ללאא
למה התחלת לאהוב אותו?:ראיתי ת'קליפ של אשמור את ליבי והתאהבתי
מה אתה הכי אוהב בו?:לא'דעת הכל.. אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?:כןןןןןןןןן אתה לוקח ממנו דוגמא?: על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?: כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?:שנה חח אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?:שאני אוהבת אותו נורא נורא! ושאני לא יכולה בלעדיו! ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?):כן אני נורא מקווה אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש):כןןן הכלללל מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?:הכל הכל באמת שהכל יש לך דיבור איתו?:?! יש לך חפצים שלו?:לא
חתימה שלו?:לא
תמונה שלו?:11395 בערך וידאו איתו?:לא התאהבת בו?:ככככככההההההה מי יודע שאתה מעריץ שלו?:כוללללללללללללללם אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?:אני לאאאאאא כעסת פעם עליו?:קצת כשגיליתי שהוא מעשן ושהוא הסתפרר קינאת בו?:לאאאא כפרעליוווווווו

../images/Emo41.gifעונה לשאלון!!../images/Emo41.gif

הסלבריטי שלי: איך קוראים לו?: אדם יוסף המאמי שלי ברור...!! במה הוא עוסק?: זמר מעולה וגם די רקדן!! מעולה@ למה אתה מעריץ אותו?: כי הוא שלמות הוא החיים שלי זה אהבה ממבט ראשון הלב שלי קלט אותו ואני מקשיבה ללב שלי!!! מה אתה יודע עליו?: המון!! זה יקח המון זמן לפרט!! פגשת אותו?: כן!! איזה כיף לי!
למה התחלת לאהוב אותו?: התחלתי לאהוב אותו כי הלב שלי נדבק עליו זה לה ההשטלתות שלי ושוב אני יומר אני מקשיבה ללב
שלי!!!
מה אתה הכי אוהב בו?: את הקול שלו את הגוף שלו את הפנים שלו את המתוקות שבו את הנחמדות בקיצור הכל!!!! אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?: כן אצלי זה לא קשור ליופי אני נדלק לפי אופי מתאים לי חברותי נחמד שואף גבוה זה נכון שיש חלק בזה שהוא כוסון על אבל זה לא הדבר העיקרי הוא שר מדהים ויש עוד הרבה דברים שלא קשורים ליופי!!! אתה לוקח ממנו דוגמא?: כן המון!! על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?: יותר נכון אני דומה לו באופי אני מאוד חברותית מסתגלת מהר אוהבת לאכול בעיקר דברים משמינים פוחדת להיעצר אני שואפת גבוה!! ואני גם לעיתים מרחפת בעולם משלי חחח...!!! כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?: שנה ומשהו מאז שהגיים בויז הוקמו!!! אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?: ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?): זה הכל תלוי בי עם אני יסע להופעות ולמפגשים וירוץ לכל דבר שלהם אז כן ואני מרגישה שכן אני יפגוש אותו שוב!!! אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש): ברור!! מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?: הכל הכול הכול כולל הכל!!! יש לך דיבור איתו?: לפעמים!! יש לך חפצים שלו?: כן!! עט שהוא כתב ממנו!! חתימה שלו?: כן!!! ברור!! תמונה שלו?: כן למי אין יש לי גם תמונה שלו איתי!! וידאו איתו?: יש לי וידאו של הופעה שלהם!!! התאהבת בו?: ברור!! על מה אנחנו מדברים!! מי יודע שאתה מעריץ שלו?: כל הכיתה שלי ההורים שלי החברים שלי כמעט כל הבית ספר הקיבוץ שלי!! כמעט כל גולשי טיפו פתחתי להם אתר!!! הפורום הזה!!! ויש עוד כרגע לא עולה לי בראש!! אבל המון המון יודעים שאני אוהבת אותו!!! אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?: מה פתאום בסתר!!! כעסת פעם עליו?: לא!! קינאת בו?: פעם אחת!! קינאתי בו שהוא הצליח להגשים את חלומו להיות זמר מפורסם!!! ואפילו לא מפורסם להצליח במה שהוא אוצה לעשות!!!! אבל אני לא מקאנה בו שמטרידים אותו אני כועסת על מי שמטריד אותו!!!

אופירו'ששש מאמי מספיק לפתוח הודעות

חדשות תשתדלי לנצל"ש או לשרשר למקום הנכון.. זה מתחיל לעצבן כבר... מקווה שהפנמת.. ואם לא אז תקראי את חוקי הפורום!

עונה לשאלון המתוק!!! חחח...

הסלבריטי שלי: איך קוראים לו?: אדם יוסף המאמי שלי ברור...!! במה הוא עוסק?: זמר מעולה וגם די רקדן!! מעולה@ למה אתה מעריץ אותו?: כי הוא שלמות הוא החיים שלי זה אהבה ממבט ראשון הלב שלי קלט אותו ואני מקשיבה ללב שלי!!! מה אתה יודע עליו?: המון!! זה יקח המון זמן לפרט!! פגשת אותו?: כן!! איזה כיף לי! למה התחלת לאהוב אותו?: התחלתי לאהוב אותו כי הלב שלי נדבק עליו זה לה ההשטלתות שלי ושוב אני יומר אני מקשיבה ללב שלי!!! מה אתה הכי אוהב בו?: את הקול שלו את הגוף שלו את הפנים שלו את המתוקות שבו את הנחמדות בקיצור הכל!!!! אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?: כן אצלי זה לא קשור ליופי אני נדלק לפי אופי מתאים לי חברותי נחמד שואף גבוה זה נכון שיש חלק בזה שהוא כוסון על אבל זה לא הדבר העיקרי הוא שר מדהים ויש עוד הרבה דברים שלא קשורים ליופי!!! אתה לוקח ממנו דוגמא?: כן המון!! על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?: יותר נכון אני דומה לו באופי אני מאוד חברותית מסתגלת מהר אוהבת לאכול בעיקר דברים משמינים פוחדת להיעצר אני שואפת גבוה!! ואני גם לעיתים מרחפת בעולם משלי חחח...!!! כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?: שנה ומשהו מאז שהגיים בויז הוקמו!!! אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?: ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?): זה הכל תלוי בי עם אני יסע להופעות ולמפגשים וירוץ לכל דבר שלהם אז כן ואני מרגישה שכן אני יפגוש אותו שוב!!! אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש): ברור!! מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?: הכל הכול הכול כולל הכל!!! יש לך דיבור איתו?: לפעמים!! יש לך חפצים שלו?: כן!! עט שהוא כתב ממנו!! חתימה שלו?: כן!!! ברור!! תמונה שלו?: כן למי אין יש לי גם תמונה שלו איתי!! וידאו איתו?: יש לי וידאו של הופעה שלהם!!! התאהבת בו?: ברור!! על מה אנחנו מדברים!! מי יודע שאתה מעריץ שלו?: כל הכיתה שלי ההורים שלי החברים שלי כמעט כל הבית ספר הקיבוץ שלי!! כמעט כל גולשי טיפו פתחתי להם אתר!!! הפורום הזה!!! ויש עוד כרגע לא עולה לי בראש!! אבל המון המון יודעים שאני אוהבת אותו!!! אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?: מה פתאום בסתר!!! כעסת פעם עליו?: לא!! קינאת בו?: פעם אחת!! קינאתי בו שהוא הצליח להגשים את חלומו להיות זמר מפורסם!!! ואפילו לא מפורסם להצליח במה שהוא אוצה לעשות!!!! אבל אני לא מקאנה בו שמטרידים אותו אני כועסת על מי שמטריד אותו!!!

ביחושית עונהנה

הסלבריטי שלי: איך קוראים לו?: אביחייייייייי
במה הוא עוסק?: שירהההההההה
למה אתה מעריץ אותו?: לא מעריצה אותו!! אוהבת אותו!! בגלל האופי היופי הגוף הקול והכל!
מה אתה יודע עליו?: המון המון המוןןןןן
פגשת אותו?: לא אבל בע"ה בקרובב אבל דיברתי איתו נהנהנהנה
למה התחלת לאהוב אותו?: אין לי מושג...
מה אתה הכי אוהב בו?: את הקול ואת המראה ואת האופי פשוט הכללל אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?: ברור! אלה אם כן הוא היה כזה שמןןןןן אז לא.. חחח
אתה לוקח ממנו דוגמא?: כן!!!
על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?: על הרבה דברים שהוא ממליץ לעשות אני עושה=]
כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?: חצי שנה + אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?: שהוא הבנאדם שאני הכי הכי אוהבת בעולם כולו!! שהוא החיימשלי ושהוא שר מדהים ומרגש אותי בצורה מדהימהההההההההההההההה
ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?): עוד לא פגשתי
אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש): כן ברור אני יעשה הרבה כדי להיפגש איתם כמעט הכל
מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?: הרבה... יש לך דיבור איתו?: כן כן כן כבר דיברתי איתוווווווווווו
יש לך חפצים שלו?: לא... אבל יש לנו אותה שרשרת שקניתי לו!!!
חתימה שלו?: לא אבל אינשאלה בקרוב תמונה שלו?: מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
וידאו איתו?:כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בהופעותתתתתתתתתתתת התאהבת בו?: קשות....
מי יודע שאתה מעריץ שלו?: חח כל העולם ואישתו כל מי שמכיר אותי ושומע אביחי אז אני עולה לו בראש!+משפחה+חברים
אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?: לא אני לא בסתר חס וחסה שכולם ידעו@!!!!
כעסת פעם עליו?: לא...
קינאת בו?: מה פתאום!?

חח כמה שאלונים ... עונה חח

הסלבריטי שלי : איך קוראים לו?: וואי רק אחד ..? אממ .... אז הראל סקעת ... במה הוא עוסק?: זמר ... למה אתה מעריץ אותו?: כי יליד העיר שלי וכי הוא שר מהמם מה אתה יודע עליו?: שהוא יליד העיר שלי ויש לו שירים מהממים פגשת אותו?: חח לא ... למה התחלת לאהוב אותו?: כי הוא חמוד ושר מהמם מה אתה הכי אוהב בו?: אתהקול ... אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?: אני חושבת שכן .. אתה לוקח ממנו דוגמא?: אממ .. נראה לי שכן ... על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?: על הקול .. על הסולמות חח כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?: כמעט שנה אני חושבת .... התחלתי להעריץ אותו לא מזמן אם הוא היה קורא את זה, מה היית רוצה למסור לו?: שהוא מאמי .. שר מקסים ושהייתי רוצה לפגוש אותו ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?): ... אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש): ..... מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?: אממ .. לא יודעת ... כל מיני דברים אבל יש גבול .. יש לך דיבור איתו?: אממ לא יש לך חפצים שלו?: חח לא ... חתימה שלו?: לא תמונה שלו?: לא וידאו איתו?: לא התאהבת בו?: להתאהב ? כן ....
מי יודע שאתה מעריץ שלו?: רק אני אבל חברות שלי לא יודעות כי התחלתי להעריץ אותו ממש לפני קצת זמן ... אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?: אממ ... לא ... כעסת פעם עליו?: על הראלי .? למה ? אין לי מה לכעוס על בנאדם כל כך חמוד ... קינאת בו?: לא ! טוב כן ... כי אני מתה להגיע לרמה שלו

גם אני עונהה

איך קוראים לו?:אדם יוסף במה הוא עוסק?:הוא בלהקת הגיימבויז למה אתה מעריץ אותו?:כי הוא מושלםם יש לו קול יאפהה והוא פשוט חמודדד חולה עליו מה אתה יודע עליו?:אני יודעת עליו הכלללל אבל שאני אומרת הכל אז זה ה=כ=ל פגשת אותו?:כןןןן למה התחלת לאהוב אותו?:לא יודעתת הוא פשוט הורסס גם שהוא שרר אז הוא פשוט מרגשש אותיי ואני מתחילה לבכות חח מה אתה הכי אוהב בו?:אני אוהבת את הכל שלוו ואת האופי שלו שהוא לובש את כל הכובעים האלו וזהה זה פשוט מהמםם אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?:אמממ.....כןןן אני חושבת שכןן כי יש לו אופי מהממםםםםםםם אתה לוקח ממנו דוגמא?:כןן על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?:התחלתי לשים את כל הכובעים האלוו והסרטיםם וזהה וגם התחלתי לדבר מצחיק כמו שהוא מדברר חח עם המילים המוזרות שלוו חח חמודד כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?:שנהה מאז שהגיימבויז יצאוו אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?:שאני אוהבת אותווו ושהוא לא יודע עד כמה אני אוהבת אותו ושאני רוצה ילד ממנו חח ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?):לא יודעתתתת אני עם יפגוש אותו שוב אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש):בהרור אני יעשה למען זה הכל בשביל לפגוש אותוו מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?:אני הייתי מוכנה לעשותת ה=כ=ל גם הייתי מוכנה לקפוץ מעזריאלי בלי שום חבלל אבל שיחכוו למטה שתיההי לי נחיתה רכה חח יש לך דיבור איתו?:אממ לא כל כךך אני מתקשרת לדודה שלו לפעמים למסור לו דברים יש לך חפצים שלו?:כאילו תלוי איזה חפצים יש לי תיומןן תספרר ותדיסקק חתימה שלו?:כןן תמונה שלו?:יש לי הרבה תמונות שלוו אבל שהוא לא איתיי וידאו איתו?:וידאו איתו אין לי יש לי וידאו מהופעות שלהםם התאהבת בו?:כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מאודד התאהבתי בוו לא שאני מעריצה אותוו אני באמתת אוהבת אותוו מי יודע שאתה מעריץ שלו?:כל העולםם מי שרק אומר משהו לא טאפפ על אדם יוסףף אני נכנסת בוו מביאה לו מכות רצחח ומתחילה לבכותת כי כשמעליבים אותו גם אני נעלבתת אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?:לאאאאאאאאאאאאאאא כעסת פעם עליו?:כןן כשגיליתיי שהוא מעשןן בעעעעעעעעעע קינאת בו?:אליי קצתתת כי אני לא רוצה שתיהיה לו חברהה לא בגללו כאילו עם תיהיה לו חברה אז לפחות מישהייי חמודה לא פריחהה וזה שסתם יוצאת איתו בגלל שהוא אדם יוסף ותאמינו לי שזה ככה זהוו..!!

עונה...!

זה או זה: 1.מיים או מיץ? ברור שמיץץ 2.קולה דיאט או רגיל? רגיל 3.נינט או רן דנקר? נינט 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן? סופרמן 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון? מלון 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה? משקפי שמש 7.בננה או אגס? לא זה ולא זה 8.פסיכולוג או פסיכיאטר? פסיכולוג 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן? פארק גדול 10.אורז או פירה? פירה 11.שמיים או אדמה? שמייים 12.טורכיז או שחור? שחור 13.מחשב נייד או מחשב רגיל? גם וגם 14.להקת משינה או מוניקה סקס? שתיהם מעפנות... 15.בית ספר או גן? גן (לא לומדים) חח 16.הורים או סבא וסבתא? סבתא וסבא 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים? אלף האיים 18.ספורט או אומנות? לא זה ולא אני שונאת בצפררררר 19.ים או מפל מיים? ים 20.עצים או פרחים? פרחים -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק? לא זוכרת 2.היית באופוריה של שמחה? אתמול 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה? לא נראה לי שזה קרה פעם :] 4.קיללת את עצמך? למה לי לקלל את עצמי?? 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? שבוע שעבר 6.הרבצת למישהו? לא זוכרת 7.לבשת שחור על כל גופך? מה אני באבל? 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא? מלא פעמים 9.נישקת מישהו? לא נישקתי 10.ברחת ממישהו? לא ברחתי 11.רדפת אחרי מישהו? נראה לי לפני שנתיים 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך? ביום חמישי 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? גם ביום חמישי 14.רצית להרוג מישהו? גם ביום חמישי חחח 15.רצית לאכול מסעדה שלמה? לא זוכרת 16.השתעממת עד מוות? עכשיו בגלל זה אני עושה תשאלון הזה 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש? כן שבוע שעבר 18.עבדת על מישהו? כן כמעט כל יום :] 19.שקלת באופן רציני התאבדות? לא חשבתי על זה 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי? 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? כן אבל זה היה מזמןןן... 22.שיחקת פינג-פונג? נראה לי שנה שעברה -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי? כל המבוגרים מעפנים 2.אוהב את עצמך? כן 3.אוהב את החיים? ככה ככה 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות? סבבה 5.מה מעציב אותך יותר מכל? הרבה דברים 6.מה מעצבן אותך יותר מכל? שמציקים לי... 7.בן כמה אתה? 12 וחצי 8.מה הם תכניותיך להמשך היום? להשתעמם 9.תן משפט קצר לאומה: יוסי אזולאי כוסון!!!

עונננה../images/Emo39.gif

זה או זה: 1.מיים או מיץ?מים
2.קולה דיאט או רגיל?רגיייל 3.נינט או רן דנקר?נינט
4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן?לא יודעת חח 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון?מלווון 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה?שמש 7.בננה או אגס?אגס 8.פסיכולוג או פסיכיאטר?פסיכאטר חחח 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן?ציבורי קטטן 10.אורז או פירה?פירה 11.שמיים או אדמה?אדמה.. 12.טורכיז או שחור?שחחור 13.מחשב נייד או מחשב רגיל?נייד 14.להקת משינה או מוניקה סקס?משינה 15.בית ספר או גן?גןןןן 16.הורים או סבא וסבתא?סבא וסבתא..הכי טוב 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים?קטשופ 18.ספורט או אומנות?אומנות 19.ים או מפל מיים?ים 20.עצים או פרחים?עצים -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק?אמממ לפני חודשיים 2.היית באופוריה של שמחה?בהופעה של הבויז חח 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה?אממ לא מזמן 4.קיללת את עצמך?חחחח לא מזמן גם חח 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)?אמממממ לפני חודשייםםם 6.הרבצת למישהו?היום? אה אתמול חח 7.לבשת שחור על כל גופך?אממ לא זוכרת אבל לבשתי חח 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא?אמממ אתמול חחחחחח 9.נישקת מישהו?איפה? 10.ברחת ממישהו?אתמול נריאה לי 11.רדפת אחרי מישהו?אמממ אתמולללל 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך?אתמול:( 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך?לםני חודשיים:( 14.רצית להרוג מישהו?אתמוללל 15.רצית לאכול מסעדה שלמה?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 16.השתעממת עד מוות?מממ לא יודעת 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש?לא אמרתי חח 18.עבדת על מישהו?אאאאאמממממ הייווםם 19.שקלת באופן רציני התאבדות?אממ לפני חודשיים חח 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי?אוווו זה קרה לפני כמה ימיםםם! 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת?אמממ לםני 4 חודשים 22.שיחקת פינג-פונג?חחח לא שיחקתי חח -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי?שהוא חראאאא 2.אוהב את עצמך?לפעמים
3.אוהב את החיים?לפעמיםם 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות?מה אכפת לי מהם חח 5.מה מעציב אותך יותר מכל?שלא סומכים עליי 6.מה מעצבן אותך יותר מכל?שדופקים אותי שאני מתכננת ללכת לאן שהו.. 7.בן כמה אתה?15 ואני בת! 8.מה הם תכניותיך להמשך היום?אממ לא יודעת 9.תן משפט קצר לאומה:כעגחדלעידםפןעי?!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifתודה שירושש חחח..

זה או זה: 1.מיים או מיץ? מיץ 2.קולה דיאט או רגיל? רגיל 3.נינט או רן דנקר? רן דנקר כפרעליו!! 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן? חחח איזה שאלותת.. 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון? ארטיק לימון 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה? משקפי שמש 7.בננה או אגס? בננה 8.פסיכולוג או פסיכיאטר? לא זה ולא זה! 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן? פארק גדול 10.אורז או פירה? אם זה אורז לבן אז אורז 11.שמיים או אדמה? שמיים 12.טורכיז או שחור? טורקיז 13.מחשב נייד או מחשב רגיל? מחשב רגיל 14.להקת משינה או מוניקה סקס? לא זה ולא זה 15.בית ספר או גן? גןןן אני מתה לחזור לגןן חחח.. 16.הורים או סבא וסבתא? שניהם! 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים? לא זה ולא זה
18.ספורט או אומנות? ספורט 19.ים או מפל מיים? מפל מיים 20.עצים או פרחים? פרחים -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק? לא הייתי 2.היית באופוריה של שמחה? מהה?? 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה? אין מצבבב אולי בשבת 4.קיללת את עצמך? לאאא!! חס וחלילה! 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? כעע!! ברור מלא פעמים! 6.הרבצת למישהו? לא הרבצתי 7.לבשת שחור על כל גופך? טקס יום הזיכרון חח.. 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא? לפני שבועיים ככה.. עבר.. 9.נישקת מישהו? לפני דקה חחח.. את אחיי הקטן!! 10.ברחת ממישהו? היום 11.רדפת אחרי מישהו? היום 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך? לא דעת... 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? לא זוכרת 14.רצית להרוג מישהו? בחיים לא! 15.רצית לאכול מסעדה שלמה? חחחחחחחחחחח... 16.השתעממת עד מוות? לא להגזים אוקעע?? 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש? לפני שנה 18.עבדת על מישהו? 1 באפריל חח.. 19.שקלת באופן רציני התאבדות? אפעם חס וחלילה!!! 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי? לא הרגשתיי.. 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? א=ו=ש=ר=י=! 22.שיחקת פינג-פונג? שבת שעברה -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי? בסדרר.. חחח.. 2.אוהב את עצמך? כעע למה לא? 3.אוהב את החיים? כעע.. חח.. לפעמיםם.. 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות? בעעעעעעע אבל מסתדריםם... 5.מה מעציב אותך יותר מכל? דברים עצוביםם.. לא דעעתתת.. 6.מה מעצבן אותך יותר מכל? אחותי מעצבנת אותי תתתתמממממממייידדד 7.בן כמה אתה? 11 וחצייי 8.מה הם תכניותיך להמשך היום? קודם לקום.. אח"כ לא דעת.. 9.תן משפט קצר לאומה: איןן

למעלה