שירשור שאלונים

../images/Emo17.gifשאלון../images/Emo17.gif../images/Emo39.gif

1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר/ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 83. מהם התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפורום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?

../images/Emo40.gifעוד שאלון../images/Emo3.gif../images/Emo40.gif../images/Emo39.gif

זה או זה: 1.מיים או מיץ? 2.קולה דיאט או רגיל? 3.נינט או רן דנקר? 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן? 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון? 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה? 7.בננה או אגס? 8.פסיכולוג או פסיכיאטר? 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן? 10.אורז או פירה? 11.שמיים או אדמה? 12.טורכיז או שחור? 13.מחשב נייד או מחשב רגיל? 14.להקת משינה או מוניקה סקס? 15.בית ספר או גן? 16.הורים או סבא וסבתא? 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים? 18.ספורט או אומנות? 19.ים או מפל מיים? 20.עצים או פרחים? -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק? 2.היית באופוריה של שמחה? 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה? 4.קיללת את עצמך? 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? 6.הרבצת למישהו? 7.לבשת שחור על כל גופך? 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא? 9.נישקת מישהו? 10.ברחת ממישהו? 11.רדפת אחרי מישהו? 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך? 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? 14.רצית להרוג מישהו? 15.רצית לאכול מסעדה שלמה? 16.השתעממת עד מוות? 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש? 18.עבדת על מישהו? 19.שקלת באופן רציני התאבדות? 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי? 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? 22.שיחקת פינג-פונג? -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי? 2.אוהב את עצמך? 3.אוהב את החיים? 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות? 5.מה מעציב אותך יותר מכל? 6.מה מעצבן אותך יותר מכל? 7.בן כמה אתה? 8.מה הם תכניותיך להמשך היום? 9.תן משפט קצר לאומה: אגב את כל השאלונים אני לוקחת מפורום סקרים ושאלונים, מה משעמם לי שאני אתחיל להמציא שאלות? חח

עוד שאלון../images/Emo3.gif../images/Emo39.gif

בשבילך רווותם
הסלבריטי שלי: איך קוראים לו?: במה הוא עוסק?: למה אתה מעריץ אותו?: מה אתה יודע עליו?: פגשת אותו?: למה התחלת לאהוב אותו?: מה אתה הכי אוהב בו?: אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?: אתה לוקח ממנו דוגמא?: על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?: כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?: אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?: ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?): אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש): מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?: יש לך דיבור איתו?: יש לך חפצים שלו?: חתימה שלו?: תמונה שלו?: וידאו איתו?: התאהבת בו?: מי יודע שאתה מעריץ שלו?: אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?: כעסת פעם עליו?: קינאת בו?:

חח יפהה שלי היית עושה יותר ארוךך

חח, אין לי כוח לענותת :\ אני מ=ת=ה מעייפותתתת :[ כל היוםם לא הייתי בביתתת אני רוצה את ערן :( ואני אוהבת אותךךך :) שלחי לי תמונה של ההיא [:

חחחחח תודהה י'אחוייה , =]=]

הסלבריטי שלי: איך קוראים לו?: חוץ מהבויזז ,את מייקל לואיסס:]] במה הוא עוסק?: דוגמן
ושחקןן למה אתה מעריץ אותו?: כי הוא חמוד כזהה .. מה אתה יודע עליו?: הרבה דבריייםם :p פגשת אותו?: לא "
למה התחלת לאהוב אותו?:פעם אחת ראיתי עם בת דודה שלי האלופה ושם התחלתי לאהוב אותו כי הוא ניראה חמוד כזה
מה אתה הכי אוהב בו?: הוא מצחיקק
חח והוא מושלםםםםםםםםם אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?: אוליי , אתה לוקח ממנו דוגמא?: לפעמים על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?: הוא עומד על שלו ולא אכפת לו מה חושבים עליו אנשים אחרים
כל הכבוד מייקלוווןןןן =] כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?: אממ חצי שנה משהו כזה אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?: שאני אוהבת אותו
ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?): אממ אוליי , מקווה שכן
אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש): כןןןןןן הרבה דבריםםםםם מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?: לשיר בפני אנשים , תאמינו לי אני שרה מכה יש לי קול של תחת
יש לך דיבור איתו?: לא יש לך חפצים שלו?: יומןן
אבל האמת שרציתי של הבויזז אבל ניגמרר , לא נורא גם מייקל זה טובב חתימה שלו?: כןןןןןןן חברה שלי הביאה ליייייי תמונה שלו?: אחת?! מיליון תמונותת
וידאו איתו?: לאא התאהבת בו?: כןן , בערךך
מי יודע שאתה מעריץ שלו?: כל העולם ואחותוו
אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?: חח לא למה בסתרר? כעסת פעם עליו?: לאאאאאאאאאא קינאת בו?: גם לאאאאאאאא

אני עונה חעחע=]

הסלבריטי שלי: איך קוראים לו?:אדם יוסף במה הוא עוסק?:זמרר ללללללה למה אתה מעריץ אותו?:הוא יפה ומושלם ויש ללו קול יפהה כמוהוו חעחע=] מה אתה יודע עליו?:יותר מדי דבריים. פגשת אותו?:לאאא=[אממממממממממן! למה התחלת לאהוב אותו?:מה זה למה?!ככה. מה אתה הכי אוהב בו?:הככככככככככול כל מה שתרצו כל החלקים חעחע=] אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?:אאמממממ לא יודעת=/ אתה לוקח ממנו דוגמא?:אמ..אממ על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?:אממממממממממממ כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?:שנה ננו מאזז שהשם הגיים בויז בכוכבים והוא זוהרר.. אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?:אדם אתה כל החימשלי ואני מתה עליך ואת הכול בשביליי..ואני אווהבת אותך ותמיד אוהב.ייש עוודד אבל זה יהיה ארוך אז אין לי כווח ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?):אמרתי שעדדין לא פגשתי אותו.למה להזכייר את זה כל פעם!?! אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש): מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?:הכולל.....הייתי חוצהה את העולם האוקקיינסים.. יש לך דיבור איתו?:לאא יש לך חפצים שלו?:ללללללללללללא=[ חתימה שלו:ללא אווף. תמונה שלו?:נו מה אתן חושבות?! וידאו איתו?:לללללללללללללללללללללללא=[לא פגשתי אותו אפילו התאהבת בו?:נו בארוורר..הווא בעעללי=]חח מי יודע שאתה מעריץ שלו?:המשפחה החברות א'קיצר כל מי שתרצו אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?:לא למה אני צריכה בסתר? כעסת פעם עליו?:ככן..היה לי סיבבות.חח קינאת בו?:לללללללללללללללללאא. וזההההההההו. ואני רוצה שתשתמעו סיפור שהיה לי היום בכיתה: אזז ככה אני כמו תמיד ידבר עליהם בלי סוף.. אז יש לי יומן נכון?! אז חברה שלי לקחה לי אותו וישבה לי עליו.ואאני פשוט נירתתי אותה התעללתי בהה עד שתץחזיר ליי..וככה הבניםם שבכיתהה.כמו תמיד חושבים שהם הומאים.אז אני כמובן נלחמתי..ואמרתי שלא..כי הם לא אז למה לשקר. אז רבתי איתו(מישהו מהכיתה שלי)ולא הפסקתי להגיד שהםםםםםםם לא ויש להם חברה ...ואני רוצה להדגיש משהו שכולםם שמעו. שההההההההם נסיכים ויפים את זה צריך לקלוט ובקטנה. מי שחושב שהם הומאים יכול לקפוץ להההם..!!! טוב באוצ'

טוולי

New member
עוננננההה לייפהה שלי :]

הסלבריטי שלי: איך קוראים לו?: עברי לידר :] במה הוא עוסק?: זזזמר למה אתה מעריץ אותו?: כי הוא סקסי והוא שר מ.ו.ש.ל.ם
מה אתה יודע עליו?: חחח , מה לא ?!
פגשת אותו?: ב.ט.ח למה התחלת לאהוב אותו?: כי השירה שלו מרגשת אותי והוא כ'כ מווושששלםםםםםםםםם :] מה אתה הכי אוהב בו?: אתת הקול העיינים ואת זה שהוא כ'כ ממצחחחייק אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?: אהמ תלוי. אתה לוקח ממנו דוגמא?: כן :] על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?: אומר את מה שהוא חושב לא איכפת לו מה יגידו האחרים , כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?: שנתיים בערך חחח אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?: שהוואא חייב ליי פגייישה על אתמול
חחחחח [עזבו לא תבינו ]
ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?): בהופעות הבאות כן :] אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש): ב.ט.ח מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?: חח הכל =P יש לך דיבור איתו?: כן
יש לך חפצים שלו?: חחחח כןןן מממגבתתת שהוא נתן לי מאחת ההופעות שלו
חתימה שלו?: חחח די הרבה כאלה :] תמונה שלו?: בטח שיש :] כפפפרווניי וידאו איתו?: עדיין לא , עובדים על זה :] התאהבת בו?: :0 הוא הומו
חחחחחחחחחחח מי יודע שאתה מעריץ שלו?: כולםםםםם :] חחחח הוא ומירי מסיקה אומרים שאני יותר חברה שלהם מאשר מעריצה :0 חחחחחחחחחח :] כ.פ.ר.ע.ל.י.ה.ם
אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?: שוםם בסססתר כל היום ממדברתת עליו :] כעסת פעם עליו?: חח לאאאא קינאת בו?: אהמ גם לא :]

עונה../images/Emo39.gif

הסלבריטי שלי: איך קוראים לו?:חוץ מהבויז-מייקל לואיס,ראית רותם!?
במה הוא עוסק?:דוגמן,שחקן,כדרוסלן למה אתה מעריץ אותו?:כי הוא כזה מושלם אני מתה עליו.. מה אתה יודע עליו?:ה-ר-ב-ה! פגשת אותו?:לא..:\ למה התחלת לאהוב אותו?:כי ראיתי אותו משחק בהאלופה-והתאהבתי. מה אתה הכי אוהב בו?:אמממ את החיוך :) אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?:חח ברור.. אתה לוקח ממנו דוגמא?:דוגמא למה?
על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?:חהעלךגדחעףלחד? כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?:אמממ כמה חודשים.. אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?:שימשיך במה שהוא עוסק כי הוא מצויין בזה ושאני אוהבת אותו.! ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?):אמממ לא חח אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש):אוליי מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?:אמממ לא יודעת.חח יש לך דיבור איתו?:מה?! יש לך חפצים שלו?:אמממ יש לי מלא תמונות וכתבות שלו מעיתונים,אבל מ-ל-א חתימה שלו?:לא תמונה שלו?:כןןן וידאו איתו?:לאא התאהבת בו?:חח בטטח מי יודע שאתה מעריץ שלו?:אחותי,חברה שלי.. אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?:לאאאא כעסת פעם עליו?:אף פעם לאאא קינאת בו?:במה יש לי לקנאות?

שקטטט../images/Emo39.gif

יש לי מלא תמונות שלווו על הקירר.. חחחחחחחחחחחחחחחחח שכחתי להוריד אותןן.. כי זה כבר ילדותי.. ות'אמת? לא רוצה להוריד
טוב להסתכל עליו לפני השינה

חחחח לי יש על הקיר פוסטרים של ...

"השיר שלנו" פ'חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח דחוףף להורידד

עונה לחסתיי המושלמתת..../images/Emo3.gif

הסלבריטי שלי: גיים בויז איך קוראים לו?:אביחי,שרון,אושרי,אדם,ערן
במה הוא עוסק?:זמרים:):) למה אתה מעריץ אותו?:כי הם מוכשרים , חתיכים, שרים יפה,רוקדים יפה,מתייחסים יפה למעריצות, מה עוד צריך בשביל להעריץ אותם?! מה אתה יודע עליו?: וואיי עכשיו לפרט?! חח עזבי...נו מה שכולן ידעות..! פגשת אותו?:חח כןן. למה התחלת לאהוב אותו?:כי ראיתי ת'תמונה שלהם בעיתון, הם היו כאלה מושלמים שהחלטתי לברר.!! מה אתה הכי אוהב בו?: ה-כ-ל-! אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?:ברורר!!! אתה לוקח ממנו דוגמא?:נמנממ...חחח כןן.. על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?:לא להפסיק לחלום , כי חלומות מתגשמים בסוף! כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?:שנה ומשו..ממתצי שהוקמו.. אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?: שאני אוהבת אותםם!! ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?):חח אני מקווה...:):) אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש):ברור..כל מה שאני יכולה לעשות אני יעשה! מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?:לא יודעת..זה תלוי במצב הנתון... יש לך דיבור איתו?:חח לי כן..להם לא..
יש לך חפצים שלו?: חח ברורר!! חתימה שלו?:כןן:):) תמונה שלו?:ברורר!! וידאו איתו?:לא...=[ התאהבת בו?:כןן באושרריי!! מי יודע שאתה מעריץ שלו?:כל מי שמכיר אותי
אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?:ט'חח בסתתרר?! ממשש לאא!! כעסת פעם עליו?:לאא!! קינאת בו? חחח לקנאות בו?! לא..למרות שזה כיף שיש מעריצים והמולה על השם שלך וזה..
יאא זהוו?!

עונהההההההה

הסלבריטי שלי: איך קוראים לו?: הראל סקעת במה הוא עוסק?:זמר למה אתה מעריץ אותו?: כי הוא מוכשר ויפה מה אתה יודע עליו?:שהוא גר ברמת גן, שיש לו אח ואחות ... פגשת אותו?: לא למה התחלת לאהוב אותו?:כי הוא מוכשר מה אתה הכי אוהב בו?:קול והכל אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?:כן אתה לוקח ממנו דוגמא?:כן על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?:לשיר מהלב כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?:כמה שבועות חח אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?:שימשיך להיות מוכשר כמו שהוא ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?):כן אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש):לא מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?:כלום יש לך דיבור איתו?:לא יש לך חפצים שלו?:לא חתימה שלו?:לא תמונה שלו?:כן וידאו איתו?:לא התאהבת בו?:לא מי יודע שאתה מעריץ שלו?: אמא ואחיותיי אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?::\ כעסת פעם עליו?: לא קינאת בו?:לא

למעלה