שירשור שאלונים

עונה:]

1. איך קוראים לך? ספיר! 2. למה קראו לך ככה? כי ככה החליטו חח כי זה שם ליגה חח 3. אבל למה? כי זה שם יפהה!!! 4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? כן.... 5. מה השם השני שלך? אין לי יש לי כינוי כמו ספירוש ספירע... 6. הוא מכוער? אין לי אבל הכינוים לא מכוערים! 7. מה השם המלא שלך? ספיר! 8. מי המציא לך את השם? דודה שלי חחח 9. למה? אוף כמה פעמים שאלתם את זה??? כי זה שם יפהההה 10. בת/בן כמה את/ה? 15 11. ועכשיו במדיוק? 15 12. אני מתכוונת עם הימים.. להגיע לקצה למצוא את האחד.... חחח אני היתי רוצה לשיר כאילו להצליח בזה.... 13. בננה או מרשמלו? בננה 14. פטיפון או מקרופון? מקרופון 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? תפוח עץ! 16. אמא או אבא? שתיהם... 17. אח או אחות? אחות 18. פסטיגל או פסטיבל? פסטיגל! 19.למה לצביה יש ציצי גדול? כשהיא מתכופפת רואים לה הכול חחח 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? כי היא פאקצה מה אני יגיד 21. מה את/ה עושה עכשיו? עונה לכםםם 22. איפה הרגל שלך עכשיו? חחח יו איזה שאלות קרועות מזה?.? הרגל שלי עכשיו לא יודעת נשאל אותה 23. עשית/ה את זה? לאאאא 24. עם מי? אף אחד 25. בגט צרפתי או פודל צרפתי? לא זה ולא זה 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? כן... 27. למה מדונה זונה? כי היא סתומה חחח 28. מה הצבע האהוב עלייך? ורוד 29. מה החיה האהובה עלייך? דולפין! 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? כי גנבו להם תבתים 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? אנערףףףף כי משעמם לוו 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? לאאא 33. למה רבין נרצח? כי היה משעמם באותו זמןןן..... חח 34. נכון שזה שאלון שווה? אמ... גם... 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? ברור!!! 36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? חולצה 37. את מתאפרת? כן לפעמים 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? מה?? לא הבנתי מה לשים 39. יש לך חבר/ה? לא 40. למה? כי אין לי ככרגע לא נככנס לפרטיייי 41. התנשקת? לא 42.בגדת/ה פעם? לא 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? כןןן בזה כןן 44. יש לך פיצול אישיות? לא 45. למה השמיים כחולים? כי בא להםם 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? לא יודעת שאלה קשההה 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? הומלס 48. מה העניינים? סבבה 49. מה המאכל האהוב עלייך?ציפס 50. מה המילה האהובה עלייך? יש הרבה ... כמו סבבות 51. מה השם האהוב עלייך?מריאור 52. תגיד/י יש לך פלאפון? כן בטחחח 53. אפרסק או מנדרינה? אפרסק 54. תפוז או קלמנטינה? קלמנטינה 55. טלוויזיה או מחשב? מחשב=שליטה!!! 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? 348339 מוזמנת להיכנס ולהגיב כמובן! 57. יש לך מצלמה בבית? כן 58. ומקרופון? כן 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? לפעמים... 60. זה טעים? לא אבל סתם מתוך שעמום... 61. נכון שהיהודים שולטים? כןןןןןןןןןןן ברורררררררררררררררררררר 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה?לא מה לי ולה??? 63.מוש השור סקסי?מה אני יגיד לך הכי שיששש 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? כן חחח 66. גיטרה או טוסטר? גיטרה 67. מה יוצא מחזיר וכלייה? לא יודעת 68. מיני מאוס או מיקי מאוס? מיקי מאוס 69. למה ללמה קוראים למה? כי שם דפוק מתאים לחיה דפוקה 70. את יודעת מזה בלימפס? לא בטוחה 71. רוצה לשמוע בדיחה? נו..... 72. את רואה MTV? לפעמים 73. מה אומרת המילה WTF? לא יודעת 74. הייתה לך תאונה פעם? לא חס וחלילה היתה קטנה ברוך ה' 75. איפה זה החיים? בתחת של סבתא שלי צועק הצילוווווווו חחח 76. יש לך גרוש על התחת? לאאאא 77. את/ה עצוב/ה עכשיו?לאאאא 78. מה השיר האהוב עלייך? תני לי סיבהההה =גימבויז שליטה! 79. יש לך ראש כחול? לא 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? כןןןןןןןן 81. ולבר כוח הרבה כוח? כןןןןןןןןןןן 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? חח אהבתי כןן 83. שותה? לא 84. מעשנ/ת?לא 85. יש לך עבר פלילי? לא מה אני נראת לכם??? 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום?גן עדן דהה דתיה... 87. בתוך הסנדויץ'=> שוקולד 88. מי מכין לך? אמאאא 89. מבריז/ה מבצפר?לא 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> הולכת לעשות מלא קניות או שהיתי משלמת מליון שקל לפגוש תבויזזז 91. אם היית זוכה בחצי שקל? היתי נותנת לך אותו 92. איך שיר נולד? כמו תינוקקק 93. בנים או בנות? בנות סטיל 94. בורקס או פשטידה? פשטידה רק של אמא 95. גופייה או חולצה קצרה? גופיה 96. מכנס קצר או ארוך? ארוך 97. בגד ים שלם או ביקיני? ביקני 98. חוטיני או ביקיני? ביקני 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי?נחשוב עליךךך 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה??? חרשתתתת אבל פסדר מעניןןן

עונה../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

1. איך קוראים לך? שירה 2. למה קראו לך ככה? משו עם שירת הים..אנאערף?! 3. אבל למה? לא יודעת אבל הוא משפיע עליי בטירוף..
4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? מאוודד! 5. מה השם השני שלך?יש לי שם אחד והוא מאוד מיוחד להלהלה 6. הוא מכוער? ///////////////// 7. מה השם המלא שלך? שירה זאדה 8. מי המציא לך את השם? ת'שם אמא ת'משפחה אבא..
9. למה? כובע 10. בת/בן כמה את/ה? 16 11. ועכשיו במדיוק? ב-8/10 אני יהיה בת 16!! 12. אני מתכוונת עם הימים.. אין לי כוח לחשב..אם היום אנחנו ב10/9 אז תחשוב לבד עוד כמה ימים נשאר ל8/10 אווקעע?! חח 13. בננה או מרשמלו? בננהה.. 14. פטיפון או מקרופון? מקרופון 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? תפוח עץ 16. אמא או אבא? אין כמו אמא בעולםם!! 17. אח או אחות? ממ..אח ואחות.. 18. פסטיגל או פסטיבל? פסטיגל 19.למה לצביה יש ציצי גדול? כי היא עשתה הגדלה..חחח מי זאת צביה?! 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? חחחחחח אהבבתתי..!! ממ..למה?כי היא נואשת..מסתבר..
21. מה את/ה עושה עכשיו? עונה לחפירות שלך 22. איפה הרגל שלך עכשיו? על הקרקע 23. עשית/ה את זה? לא 24. עם מי? אומרים לך לא אז זה לא! 25. בגט צרפתי או פודל צרפתי? בגט חעחעח 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך?רק יודעת?! זה כבר חקוק לי במוח!! כי אני מפחדת מכלבים ובדרך לביצפר אני עוברת דרך שכונה של וילות מלאאהה כלבים אז אני הולכת ומשננת ת'פאקינג משפט הזה..!! 27. למה מדונה זונה? כי עלו עליה הרבה.. 28. מה הצבע האהוב עלייך? ורוד בהיר, תכלת ושחור 29. מה החיה האהובה עלייך? אני ובעלי חיים , שכחו מזה! 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? חח כיי גנבו להם ת'בתים?! אהבתתי..!! 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? כי הוא אמר לו לירות בו?! נחמד..ט'חח .. 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? מעניין לי ת'...הלוואי עליי..! 33. למה רבין נרצח? כי יש אנשים חארוותת!! 34. נכון שזה שאלון שווה? נמנמ..בערך... 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? זה הדדי לגמרי
36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? הכי? חצאית! יש לי תשוקה לחצאיותת!! 37. את מתאפרת? לא..רק שפתון ... 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? כל יום מ7 ורבע בבוקר עד 4 בצהריים הוא מרוח לי על השפתיים
חח 39. יש לך חבר/ה? לא.. 40. למה? כי ככה..!! 41. התנשקת? חפיירה לפרטיותת!! 42.בגדת/ה פעם? ללאאאאאאא!! 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? אל תשאלו אותי, תשאלו ת'חברים שלי..אני חושבת שכן
44. יש לך פיצול אישיות? וואיי חברה שלי תמיד אומרת לי את זה, אז כנראה שכן, אני לא חושבת שהיא צודקת אבל אם זה נכון אז...אני מפוצלת שיכלית
45. למה השמיים כחולים? הם לא כחולים זה השתקפות
46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? כי הם מתרטבות ולפעמים יוצא לכלוך שנשאר אחרי המקלחת בגוף.. 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? ערוםם.. 48. מה העניינים? הכל טוב , עושה ש.ב. ועונה לחפירות שלך.. 49. מה המאכל האהוב עלייך?ביצת עין, חביתה... שזה קשור בביצים הכל מתקבל בברכה
50. מה המילה האהובה עלייך?דווביי ססללע, חחח סתם סתם.. -->דאב! 51. מה השם האהוב עלייך? אלירן 52. תגיד/י יש לך פלאפון? כןן..:) 53. אפרסק או מנדרינה? אפרסקק ברורר!! 54. תפוז או קלמנטינה? תפוז.. 55. טלוויזיה או מחשב? מחשב+אינטרנט 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? אין לי שין, לא ילדה מושפעת! 57. יש לך מצלמה בבית? חח אחת?! אני יכולה למכור לך.. 58. ומקרופון? כן אחי קנה לי מתנה חח
59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? וואי אני מכורהה.. 60. זה טעים? מאוודד.. 61. נכון שהיהודים שולטים? נכון שלא?!
62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? חח לא.. 63.מוש השור סקסי? שומרת על זכות השתיקה=/ 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? ייאס.. 66. גיטרה או טוסטר? טוסטר..גיטרה זה משעמם וטוסט זה טעים חח 67. מה יוצא מחזיר וכלייה? אע?! חזייה
68. מיני מאוס או מיקי מאוס? מיני מאוס 69. למה ללמה קוראים למה? כי היא מתוסבכת נפשית? 70. את יודעת מזה בלימפס? לא. 71. רוצה לשמוע בדיחה? כןן..למה לא?!
72. את רואה MTV? פעם ב-... 73. מה אומרת המילה WTF? וואט דה פאק!? 74. הייתה לך תאונה פעם? לא...ברוך ה' טפו טפו טפו 555 75. איפה זה החיים? את/ה מגיע/ה לצומת בסוף העולם הזה ואז כתוב רוצה למות?! פנה שמאלה.. רוצה לחיות?! רצון זה דבר טוב! 76. יש לך גרוש על התחת? לא.. 77. את/ה עצוב/ה עכשיו?קצתת... 78. מה השיר האהוב עלייך? BREAK IT OFF אחח שיר שולטט!! 79. יש לך ראש כחול? ממש לא..!! 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? אם את/ה אומר/ת.. 81. ולבר כוח הרבה כוח? אם את/ה אומר/ת.. 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? אם את/ה אומר/ת..
83. שותה? רק אתמול במסיבה שתיתי קצת רדבול..סתם ככה ממש לא..!! 84. מעשנ/ת?בעעעעעע ללאא!!
85. יש לך עבר פלילי? ללא! 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום?כולנו רוצים גן עדן
נקווה שכן:):) 87. בתוך הסנדויץ'=> חביתה עם חומוס ועגבניה 88. מי מכין לך? אממאא שיילליי היאפפהה הזאתת
89. מבריז/ה מבצפר? שנה שעברה הייתי מלאא..השנה?! אין מצב! 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> עוזרת לאמא שלי בהוצאות, קונה דירה, ומזמינה אליה ת'בויז חחח 91. אם היית זוכה בחצי שקל? קונה מסטיק.. 92. איך שיר נולד? כמו חמור..סתם חעחעח כמו תינוק! 93. בנים או בנות? הבנות שולטות, הבנים נשלטים
94. בורקס או פשטידה? בורקסססס 95. גופייה או חולצה קצרה? חולצה קצרה 96. מכנס קצר או ארוך? עד הברך, מתה עליהם.. 97. בגד ים שלם או ביקיני? ביקיני 98. חוטיני או ביקיני? ביקני..חוטיני זה זנותי לדעתי...
99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי? מאוודד
100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה??מוויי כייף

ביחושית עונהנה../images/Emo80.gif

1. איך קוראים לך? דילב 2. למה קראו לך ככה? גי לסבתא שלי ז"ל קראו בשם חיבה דידי אז רצו שההתחלה תיהיה די ולאב זה אהבה מה יוצא? דילב חח 3. אבל למה? אה? 4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? כה! 5. מה השם השני שלך? ביחושית 6. הוא מכוער? לללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 7. מה השם המלא שלך? דילב עלמני (לוי) 8. מי המציא לך את השם? אבא=] 9. למה? ככה! 10. בת/בן כמה את/ה? 15 11. ועכשיו במדיוק? עוד 3 ימים 15 12. אני מתכוונת עם הימים.. חלאססס 13. בננה או מרשמלו? מרשמלו 14. פטיפון או מקרופון? מיקרופון 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? תפוח אדמה 16. אמא או אבא? שניהם=] 17. אח או אחות? אחותתתתתתתתתתתת 18. פסטיגל או פסטיבל? פסטיגל 19.למה לצביה יש ציצי גדול? חחחחחחחחחחחח 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? כי היא פשוט כזאת! 21. מה את/ה עושה עכשיו? עונה לשאלון המפגר הזה 22. איפה הרגל שלך עכשיו? על הרגל השניה 23. עשית/ה את זה? לאאאאאאאאאאאאאא 24. עם מי? עם אביחי
חחח 25. בגט צרפתי או פודל צרפתי? טחח 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? יווו מעצבןןןןןןןןןןןןןןן 27. למה מדונה זונה? כי בא לה 28. מה הצבע האהוב עלייך? ורוד ותכלת וחום 29. מה החיה האהובה עלייך? כלב 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? ככה 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? ככה 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? וואלה? 33. למה רבין נרצח? כי יגעל בן בן בן זונה 34. נכון שזה שאלון שווה? כמו התחת שלי 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? יאסססס 36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? חצאית מיני 37. את מתאפרת? כןןן 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? שמתי כבר מלא!! וימשיך 39. יש לך חבר/ה? לא 40. למה? כי רק אביחי בלב 41. התנשקת? דהה 42.בגדת/ה פעם? לאא 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? כהה 44. יש לך פיצול אישיות? חחחח לאאאאאאאאאאאאאאא 45. למה השמיים כחולים? נוו דיי כברררררררררררר 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? מאיפה לי?! 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? המולס 48. מה העניינים? מצויין מה איתך? 49. מה המאכל האהוב עלייך?קוסקוס 50. מה המילה האהובה עלייך? אביחי 51. מה השם האהוב עלייך? אושרי ואביחי 52. תגיד/י יש לך פלאפון? כה 53. אפרסק או מנדרינה? גם וגם יאמיייייי 54. תפוז או קלמנטינה?גם וגםםםם 55. טלוויזיה או מחשב? מ-ח-ש-ב 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ?398271 57. יש לך מצלמה בבית? כה 58. ומקרופון? כה 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? חס וחלילה איככ 60. זה טעים? נווווווווווווווווו 61. נכון שהיהודים שולטים? ברוררררררררררררררררר 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה?לר 63.מוש השור סקסי?חחח 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? א-ב-י-ח-י 66. גיטרה או טוסטר? טוסטר 67. מה יוצא מחזיר וכלייה? חרא 68. מיני מאוס או מיקי מאוס? מיני 69. למה ללמה קוראים למה? עמה 70. את יודעת מזה בלימפס? לא 71. רוצה לשמוע בדיחה? לא 72. את רואה MTV? לאא 73. מה אומרת המילה WTF? כלוםםםםםםםםםםםם 74. הייתה לך תאונה פעם? כןן 75. איפה זה החיים? אה? 76. יש לך גרוש על התחת? בטח! 77. את/ה עצוב/ה עכשיו?לאא 78. מה השיר האהוב עלייך? את האחת 79. יש לך ראש כחול? ברור!! חחח 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? שתקייי נוו חחח 81. ולבר כוח הרבה כוח? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? כהה 83. שותה? לא 84. מעשנ/ת?לאאא 85. יש לך עבר פלילי? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום?גן עדן 87. בתוך הסנדויץ'=> גבינה צהובה וירקות 88. מי מכין לך? מיי מאמ 89. מבריז/ה מבצפר? לפעמים 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> קונה פול בגדים קונה אוטו ונוסעת לאביחי 91. אם היית זוכה בחצי שקל? מסטיק 92. איך שיר נולד? כמו תינוק 93. בנים או בנות? בניםםם 94. בורקס או פשטידה? בוקרסססס 95. גופייה או חולצה קצרה? גופיה 96. מכנס קצר או ארוך?קצר 97. בגד ים שלם או ביקיני? ביקיני 98. חוטיני או ביקיני? ביקיני 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי?חחח 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה??מ-ע-צ-בן!!! ביותרר

ע ו נ ה [:

1. איך קוראים לך? קוריני
2. למה קראו לך ככה? כי זה שםם יפהה, לאא? :] 3. אבל למה? כי ככההההההה 4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? מאודדדדד
5. מה השם השני שלך? רחל 6. הוא מכוער? כה :\ 7. מה השם המלא שלך? קורין רחל אליה 8. מי המציא לך את השם? עודג משוווו? 9. למה? \\= 10. בת/בן כמה את/ה? 14 וחצי 11. ועכשיו במדיוק? אין לי כוח לחשב 12. אני מתכוונת עם הימים.. כבר אמרתי משו 13. בננה או מרשמלו? בננה 14. פטיפון או מקרופון? נקופון 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? עץ 16. אמא או אבא? שתייהם, כפרעלייהםם 17. אח או אחות? שתייהם, לפעמים :\ 18. פסטיגל או פסטיבל? אממ שתייהם 19.למה לצביה יש ציצי גדול? אנערףףף שאלי אותה 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? כי היא פקצה
21. מה את/ה עושה עכשיו? עונה עלהשאלון הזה 22. איפה הרגל שלך עכשיו? על המיטהה חח 23. עשית/ה את זה? עוד משוו? ט'חח 24. עם מי?
25. בגט צרפתי או פודל צרפתי? בגטט 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? כהה 27. למה מדונה זונה? כי היא זונה :] 28. מה הצבע האהוב עלייך? ו ר ו ד 29. מה החיה האהובה עלייך? כלב [: 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? יאא אמרו לי את זה פעםםם, סעמקקק שכחתיי :\\ 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? אעעע? 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? יפה לך 33. למה רבין נרצח? כי רצחו אותו :\ 34. נכון שזה שאלון שווה? ממשששש אבל ממשששש ל א 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? כיף לי
36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? ג'ינסס וגופיה 37. את מתאפרת? כה 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? אני כבר שמה חח 39. יש לך חבר/ה? לאאא
40. למה? איזה שאלות מפגרותת יאמהההה 41. התנשקת? עוד משוווו? 42.בגדת/ה פעם? אוייייש :\ 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? אין חברות בימנו [: 44. יש לך פיצול אישיות? כה 45. למה השמיים כחולים? כי ככה ה' רצה 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? אנערףף 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? גם וגםםם חח 48. מה העניינים? טובבבבבבב, [: 49. מה המאכל האהוב עלייך? קוסקוסס 50. מה המילה האהובה עלייך? א ה ב ה 51. מה השם האהוב עלייך? הראל,אריאל 52. תגיד/י יש לך פלאפון? כה 53. אפרסק או מנדרינה? אפרסקק 54. תפוז או קלמנטינה? אמממממ 55. טלוויזיה או מחשב? מחשב 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ?כה 57. יש לך מצלמה בבית? כה 58. ומקרופון? לא 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? כה 60. זה טעים? חחחח אמרתי קוססת לא אוכלת 61. נכון שהיהודים שולטים? לעע 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? לאא 63.מוש השור סקסי?אעעעע? 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? אמממ אולי 66. גיטרה או טוסטר? יהיה טוב :\ 67. מה יוצא מחזיר וכלייה? :\ 68. מיני מאוס או מיקי מאוס? מיני 69. למה ללמה קוראים למה? באמת למה? 70. את יודעת מזה בלימפס? לא ואת? 71. רוצה לשמוע בדיחה? לא :\ 72. את רואה MTV? שבא לי 73. מה אומרת המילה WTF? מהה :p 74. הייתה לך תאונה פעם? כן 75. איפה זה החיים? מזאת אומרת? 76. יש לך גרוש על התחת? כן 77. את/ה עצוב/ה עכשיו?לאאא
-5555555- 78. מה השיר האהוב עלייך? יש הרבה 79. יש לך ראש כחול? :X 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? ברורר 81. ולבר כוח הרבה כוח? ברוררר 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? לא ברוררר
83. שותה? מה זה שותה אצלך? 84. מעשנ/ת? לאא 85. יש לך עבר פלילי? לאא 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? איפה שה' ירצה 87. בתוך הסנדויץ'=> מה שאמא מכינה 88. מי מכין לך? אמא 89. מבריז/ה מבצפר? לפעמים 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> לא'דעת 91. אם היית זוכה בחצי שקל? הייתי קונה מסטיק בזוקה 92. איך שיר נולד? כמו תינוק 93. בנים או בנות? ב נ ו ת
94. בורקס או פשטידה? ב ו ר ק ססססססס ברוררררררר 95. גופייה או חולצה קצרה? גופיה 96. מכנס קצר או ארוך? ארוך 97. בגד ים שלם או ביקיני? ביקיני 98. חוטיני או ביקיני? ביקני 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי? אולי :p 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה?? מעצבן :\

למעלה