עונה../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif
1. איך קוראים לך? שירה 2. למה קראו לך ככה? משו עם שירת הים..אנאערף?! 3. אבל למה? לא יודעת אבל הוא משפיע עליי בטירוף..
4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? מאוודד! 5. מה השם השני שלך?יש לי שם אחד והוא מאוד מיוחד להלהלה 6. הוא מכוער? ///////////////// 7. מה השם המלא שלך? שירה זאדה 8. מי המציא לך את השם? ת'שם אמא ת'משפחה אבא..
9. למה? כובע 10. בת/בן כמה את/ה? 16 11. ועכשיו במדיוק? ב-8/10 אני יהיה בת 16!! 12. אני מתכוונת עם הימים.. אין לי כוח לחשב..אם היום אנחנו ב10/9 אז תחשוב לבד עוד כמה ימים נשאר ל8/10 אווקעע?! חח 13. בננה או מרשמלו? בננהה.. 14. פטיפון או מקרופון? מקרופון 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? תפוח עץ 16. אמא או אבא? אין כמו אמא בעולםם!! 17. אח או אחות? ממ..אח ואחות.. 18. פסטיגל או פסטיבל? פסטיגל 19.למה לצביה יש ציצי גדול? כי היא עשתה הגדלה..חחח מי זאת צביה?! 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? חחחחחח אהבבתתי..!! ממ..למה?כי היא נואשת..מסתבר..
21. מה את/ה עושה עכשיו? עונה לחפירות שלך 22. איפה הרגל שלך עכשיו? על הקרקע 23. עשית/ה את זה? לא 24. עם מי? אומרים לך לא אז זה לא! 25. בגט צרפתי או פודל צרפתי? בגט חעחעח 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך?רק יודעת?! זה כבר חקוק לי במוח!! כי אני מפחדת מכלבים ובדרך לביצפר אני עוברת דרך שכונה של וילות מלאאהה כלבים אז אני הולכת ומשננת ת'פאקינג משפט הזה..!! 27. למה מדונה זונה? כי עלו עליה הרבה.. 28. מה הצבע האהוב עלייך? ורוד בהיר, תכלת ושחור 29. מה החיה האהובה עלייך? אני ובעלי חיים , שכחו מזה! 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? חח כיי גנבו להם ת'בתים?! אהבתתי..!! 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? כי הוא אמר לו לירות בו?! נחמד..ט'חח .. 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? מעניין לי ת'...הלוואי עליי..! 33. למה רבין נרצח? כי יש אנשים חארוותת!! 34. נכון שזה שאלון שווה? נמנמ..בערך... 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? זה הדדי לגמרי
36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? הכי? חצאית! יש לי תשוקה לחצאיותת!! 37. את מתאפרת? לא..רק שפתון ... 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? כל יום מ7 ורבע בבוקר עד 4 בצהריים הוא מרוח לי על השפתיים
חח 39. יש לך חבר/ה? לא.. 40. למה? כי ככה..!! 41. התנשקת? חפיירה לפרטיותת!! 42.בגדת/ה פעם? ללאאאאאאא!! 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? אל תשאלו אותי, תשאלו ת'חברים שלי..אני חושבת שכן
44. יש לך פיצול אישיות? וואיי חברה שלי תמיד אומרת לי את זה, אז כנראה שכן, אני לא חושבת שהיא צודקת אבל אם זה נכון אז...אני מפוצלת שיכלית
45. למה השמיים כחולים? הם לא כחולים זה השתקפות
46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? כי הם מתרטבות ולפעמים יוצא לכלוך שנשאר אחרי המקלחת בגוף.. 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? ערוםם.. 48. מה העניינים? הכל טוב , עושה ש.ב. ועונה לחפירות שלך.. 49. מה המאכל האהוב עלייך?ביצת עין, חביתה... שזה קשור בביצים הכל מתקבל בברכה
50. מה המילה האהובה עלייך?דווביי ססללע, חחח סתם סתם.. -->דאב! 51. מה השם האהוב עלייך? אלירן 52. תגיד/י יש לך פלאפון? כןן..

53. אפרסק או מנדרינה? אפרסקק ברורר!! 54. תפוז או קלמנטינה? תפוז.. 55. טלוויזיה או מחשב? מחשב+אינטרנט 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? אין לי שין, לא ילדה מושפעת! 57. יש לך מצלמה בבית? חח אחת?! אני יכולה למכור לך.. 58. ומקרופון? כן אחי קנה לי מתנה חח
59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? וואי אני מכורהה.. 60. זה טעים? מאוודד.. 61. נכון שהיהודים שולטים? נכון שלא?!
62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? חח לא.. 63.מוש השור סקסי? שומרת על זכות השתיקה=/ 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? ייאס.. 66. גיטרה או טוסטר? טוסטר..גיטרה זה משעמם וטוסט זה טעים חח 67. מה יוצא מחזיר וכלייה? אע?! חזייה
68. מיני מאוס או מיקי מאוס? מיני מאוס 69. למה ללמה קוראים למה? כי היא מתוסבכת נפשית? 70. את יודעת מזה בלימפס? לא. 71. רוצה לשמוע בדיחה? כןן..למה לא?!
72. את רואה MTV? פעם ב-... 73. מה אומרת המילה WTF? וואט דה פאק!? 74. הייתה לך תאונה פעם? לא...ברוך ה' טפו טפו טפו 555 75. איפה זה החיים? את/ה מגיע/ה לצומת בסוף העולם הזה ואז כתוב רוצה למות?! פנה שמאלה.. רוצה לחיות?! רצון זה דבר טוב! 76. יש לך גרוש על התחת? לא.. 77. את/ה עצוב/ה עכשיו?קצתת... 78. מה השיר האהוב עלייך? BREAK IT OFF אחח שיר שולטט!! 79. יש לך ראש כחול? ממש לא..!! 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? אם את/ה אומר/ת.. 81. ולבר כוח הרבה כוח? אם את/ה אומר/ת.. 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? אם את/ה אומר/ת..
83. שותה? רק אתמול במסיבה שתיתי קצת רדבול..סתם ככה ממש לא..!! 84. מעשנ/ת?בעעעעעע ללאא!!
85. יש לך עבר פלילי? ללא! 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום?כולנו רוצים גן עדן
נקווה שכן

87. בתוך הסנדויץ'=> חביתה עם חומוס ועגבניה 88. מי מכין לך? אממאא שיילליי היאפפהה הזאתת
89. מבריז/ה מבצפר? שנה שעברה הייתי מלאא..השנה?! אין מצב! 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> עוזרת לאמא שלי בהוצאות, קונה דירה, ומזמינה אליה ת'בויז חחח 91. אם היית זוכה בחצי שקל? קונה מסטיק.. 92. איך שיר נולד? כמו חמור..סתם חעחעח כמו תינוק! 93. בנים או בנות? הבנות שולטות, הבנים נשלטים
94. בורקס או פשטידה? בורקסססס 95. גופייה או חולצה קצרה? חולצה קצרה 96. מכנס קצר או ארוך? עד הברך, מתה עליהם.. 97. בגד ים שלם או ביקיני? ביקיני 98. חוטיני או ביקיני? ביקני..חוטיני זה זנותי לדעתי...
99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי? מאוודד
100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה??מוויי כייף