שירשור שאלונים

עונההה

1. שם: סנדרה 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 16.6 4. כינוי: ממה כינוויי חיבההה? טח 5. תכונה טובה: אממ 6. תכונה רעה: מתעצבנת מהר ועל כל דבר 7. חולשה: חולשה לבניםם חתיכייםםם.. אחחח אדדםםם 8. אובססיות: שווארמה חחחח 9. פאדיחה: מממממממ 10. כאב: אה? 11. משאלה: אסור לגלותתת!!
12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: אמממממממממממממממממ 20. אוכל מועדף: שווארמה 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דדדדדדגגגגגג 22. שתיה מועדפת: קולה!!! 23. קינוח מועדף: עוגה 24. ממתק מועדף: קינדר בואנו..למרותת שיצא כבר מכל החורים 25. עוגה מועדפת: עוגה כושית חח 26. צבע מועדף: שחור 27. חיה מועדפת: נמר 28. חיית מחמד [אם יש]: בע 29. ספורט מועדף: כדור עף 30. מספר מזל: אין 31. ספר: אין 32. סרט דיסני מועדף: היפה והחיה 33. סרט: אממממממ כל מיני.. ריקוד מושחת.. פרל הארבורר.. 34. שחקנ\ית: יהודה לויי!!! עופ שכטר .. רן דנקרר 35. זמר\ ת: הראל מויאל.. 50 cent.. 36. סדרה מעודפת: האלופה 37. מקצוע אהוב: אין 38. מקצוע שנוא: מטמתיקה 39. מקום בעולם: לא יודעת 40. המעשה הכי נועז שעשית: ממממ 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: מממממ 42. פריט לבוש מועדף: ממממממ 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ! 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? =/ 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כהההה 47. גלידה- בכוס או בוופל? אמממ 48. שקיעה או זריחה? אאממממממ 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אממממ 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון לישון ולישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? מממממ 58. חולצה מכופתרת או רגילה? גם וגם 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? זהה...!! 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא משפיע.... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? אמממ הלבושש והשיער חחח 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 אחיות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? א כן 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? פיפי 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מערכת ואוכלת תפוח 83. מהם התחביבים שלך? כל מיני 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? אדם !!! 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהרים 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? שווארמה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפורום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם אדם ב.. לא חשוב 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא לא ולא

אהה חיימשלייייייי

אני אוהבת הכי שבעוווולםםםםםםם רעה? =[[[ למה רעה?? =[[ העלבת
חחח ייייפפההה ששליייייי דברי איתי באייסיי

עונה .. =] איזה ארוךךךךךך

1. שם: לינוי 2. גיל: 14 ו10 חודשיםם 3. תאריך לידה: 2.12.1991 4. כינוי: נוני =] 5. תכונה טובה: כל מיני 6. תכונה רעה: אמממ שאני מתעצבנתת 7. חולשה: למושלמיםם חוחוח 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: א-י-ת-י 11. משאלה: לרשום? לעעע אני שומרת אותה לעצמי 12. זיכרון רע: אח שליי .. סיפור ארוךך 13. זיכרון טוב: שיר נולד 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: לאושרי
16. פחד: ממוות 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:רוק? בעע 18. קמיע [אם יש]: אבן אהבה ואגת ירוק 19. החג האהוב עליך: חנוכה.. חוחו יום הולדת ללינוי=] 20. אוכל מועדף: צ'יפסס 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: ע-ג-ב-נ-י-ה יה יה עגלגלה לה לה 22. שתיה מועדפת: מ-י-ם 23. קינוח מועדף: עוגיה? חוחו עוגיה יה יה =] 24. ממתק מועדף: מסטיק .. 25. עוגה מועדפת: גבינה 26. צבע מועדף: אדום תכלת 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: דג =] חוחוח 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 7 או 3 31. ספר: אממ לא יודעת=\\ 32. סרט דיסני מועדף: גרפילד 33. סרט: מעודדות צמודות 3 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: עידן יניב 36. סדרה מעודפת: על החיים ועל המוות 37. מקצוע אהוב: ספרות &מתמטיקהה 38. מקצוע שנוא: אנגלית 39. מקום בעולם: טורקיה 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זוכרתת.. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: חוחו הרבה 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינסס =] 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב=] 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ אביב סתיו וחורץץ תלוי מתי
45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד =\\ 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? ככה ככה .. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור אבל עם שמיכה 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: אממ הרבה? 60. שיר שגורם לך לבכות: איתי הגיע בשני לבוש בגוף שחורה אני חשבתי משו זמני. האא והזדמנות שניה 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: איתי \ קרן פלס ותגידי לי של אופיר =[ 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: רר יש זמן לאא 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: אשמור את ליבי 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? אממ פסדרר 67. שמות החברים הכי טובים שלך: טל&סטואי&מימי&לילוש&עדנה&גנית&תיתי 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עוגיות 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אומץ מה שאין לי 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? ב מרץ או אפריל משו כזהה זנראה לי 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? לשיןןן 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? את זה ודיי 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? נוני לאהוב אושי וחחו לינוי קיצור של נוני אושי קיצור של אושרי אז מין הסתם שאני אוהבת את אורי =] 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? ועוד איך ישש 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? פהה=] 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? ז לא קרה לי =[ זה קורה ההפךך 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? ררר העיניים .. 78. יש לך חבר/ה? לא =[ 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 אחים (בנים )ואני 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לאא הם גדולים ממני בהרבה 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? חוזרת לישוןן 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? סוגרת את האור 83. מהם התחביבים שלך? לשיר (במקלחת חחוחו) ולרקודד 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? אושרי או איתי או אופיר או ספיר או טל 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? בגדים איפור 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? אממ לא חשבתי על זה אףפעם .. לא יודעתת 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?הופעה פרטית של הבויז עאעאעא חלוםםם 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אממ אני כמעט ולא אוכללתת איככ שונאת אוכלל .. אבל נראה לי של הערבב כי זה משו קלל 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? האא? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? יש הרבהה 92. מי החברים שלך בפורום? חוחוח יש מ-ל-א 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אמממ אתמולל? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אמממ לא יודעתת נראה לי שלשוםם 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? חברה שליי =] 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? עד אז אלוהים גדולל .. שירשמו מה שבא להםם 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? איתי בים =] 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? שיהיה לי אומץץ ואממ עוד משווא אבל הוא ברח ליי 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אממ טורקיהה איפה שיש ת'מפליםם 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? אמממ אני מעדיפה שנמות ביחד אבל סבבה מקסימום אני ימותת לא קרה כלוםם

עונה =_=

1. שם: שחף 2. גיל: 12+ 3. תאריך לידה: 10.7.94 4. כינוי: שחי,שח,שוש,שחפונה,שושה (זה לא היגמר היום חח) 5. תכונה טובה: הרבה חח אכפתית חברותית רחמנית (זה טוב או רע?) 6. תכונה רעה: מרחפת לא בפוקוס,עצלנית, נעלבת מהר 7. חולשה: לדמושון הכוסון (אדם) וממתקים 8. אובססיות: לא דעת 9. פאדיחה: שנפלתי לעד הרבה ילדים חח פאדיחהההה 10. כאב: .... 11. משאלה: לא אומרת לא אומרת 12. זיכרון רע: לא עולה לי עכשיו 13. זיכרון טוב: ההופעה של הגיים בויז בנתניה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא דעת 15. געגוע: לכלבה שלי לשעבר עכשיו יש לי כלב 16. פחד: מוות וגוקים איכססססססססס 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא דעת 18. קמיע [אם יש]: שרשרת 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: סיני חח 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: גפילטע פיש 22. שתיה מועדפת: קולה תפוחים רדבול ועוד חח.. 23. קינוח מועדף: פסופלה 24. ממתק מועדף: חמצוצים והכל מגוגמי חח 25. עוגה מועדפת: הכל חח 26. צבע מועדף: כחול ירוק-תפוח 27. חיה מועדפת: אין אחד כלב ודולפין 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב 29. ספורט מועדף: שחיה 30. מספר מזל: אין 31. ספר: לא אוהבת 32. סרט דיסני מועדף: אין 33. סרט: הרבהה זה לא היסתיים 34. שחקנ\ית: אנהי 35. זמר\ ת: אדם יוסף 36. סדרה מעודפת: הרבה רבלדה ים של סודות רדיו 04 המורדים (נגמר) 37. מקצוע אהוב: ספורט וערבית 38. מקצוע שנוא: מדעים מתמטיקה 39. מקום בעולם: ישראל או ארגנטינה 40. המעשה הכי נועז שעשית: חחח 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא דעת 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב טלויזיה דמושון (אדם) 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ אביב 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? ככה ככה 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? ברור 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? גם וגם 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? גם וגם 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? גם וגם 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: לא זוכרת 60. שיר שגורם לך לבכות: תני לי סיבה 61. השיר של כל הזמנים: הרבה בספרדית ואשמור את ליבי ותני לי סיבה קיצר הכל של הגיים בויז חח והזדמנות שניה כמובן 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: בספרדית אין כח לירשום חח 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא חשבתי על זה 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: חס וחלילה 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: אין 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? גבוה עינים שחורות חומות צבע עור טיפה חום קיצר נראת סבבה חח 67. שמות החברים הכי טובים שלך: לי,לירז,אגם,ינינה,איזבלה חח ועוד ומהפורום סתוונית ושתי השיריות חח ועוד קיצר כולם 68. הגלידה הכי טעימה? פרוזן 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שם בישבילי עוזרת אכפתית 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? גיים בויז רבלדה 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? הגיים בויזזז 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שחפוש הנסיכה אין משהו מיוחד רוצה להחליף במשהו שקשור לדמושון 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? ??? 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? גיים בויז 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? טיפה עצובי 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? פנים 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? עוד אח ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? כן קרובי משפחה כן אבל כאחים ממש לא חח 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מסתכלת במראה ומצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? פיפי ואז מיתסכלת בתמונות שלי של אדם שיהיה לי חלומות מתוקים חח 83. מהם התחביבים שלך? ואווי הרבה לשיר לירקוד טלויזיה מחשב שחיה 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? פלאפון אוכל שתיה חברות חברים ותמונות של אדם ואם היה אפשר באמת אז אדם 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? בגדים פלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? פרה חח סתם לא דעת 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? ליראות תגיים בויז זה עומד להתגשם פגישה אישית חח ישש 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים או ערב 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? ... 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא דעת 92. מי החברים שלך בפורום? סתוונית השיריות חח ספיר ועוד 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכרת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת חח 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא דעת בטח משהו שקשור לדמושון 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? אם אדם בחוף ים חח חם לייייייייי 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? מה??? 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? סין סתם ממ קשה בהרבה 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? מממש ממש לאאאא חח היה ארוך ואבל כיף כיפי ח

שרשרר שלי?!

אני מזה מצטערתת שאני לא עונה כי מזה לא מרגישה טוב..הגרון שלי באלי באנטיי רר וממ..שאני רואה את השאלון אני כבר..במצב קלוש חח טוב מאמי לא נעלבת או משו לרעה?!

עונהנהנהנה

1. שם:סטפני 2. גיל: 12 וחצי 3. תאריך לידה: 21.3 4. כינוי: טושי 5. תכונה טובה:הכל 6. תכונה רעה: כנ"ל.. 7. חולשה: נאדה 8. אובססיות: וואט? 9. פאדיחה:
10. כאב: ?! 11. משאלה: לראות את אדם ולאנוס אותו!
פליז! פליז! פליז!
12. זיכרון רע: - 13. זיכרון טוב: - 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:- 15. געגוע: - 16. פחד: לאבד ת'קול.. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:- 18. קמיע [אם יש]:- 19. החג האהוב עליך:פיייייייסח.. 20. אוכל מועדף: פייייצה!
21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:פפפפפפיייי יש הרבה! 22. שתיה מועדפת: מים!
23. קינוח מועדף: נאמ...אייס קרייייייייים!
24. ממתק מועדף: במבה
25. עוגה מועדפת: שוקולד
26. צבע מועדף: אייייייין! 27. חיה מועדפת: אין! 28. חיית מחמד [אם יש]:- 29. ספורט מועדף: - 30. מספר מזל: 2 31. ספר: - 32. סרט דיסני מועדף:סימבה ומולאן עאעאעאעאעאעאעאעא
33. סרט: הכוכבים של שלומי 34. שחקנ\ית: אושרי כהן,רן בכור,רותם אבוהב,מיה דגן ויש עוד מלללללא... 35. זמר\ ת: שירי מימון,עידן יניב ויש עוווווד 36. סדרה מעודפת: האלופה,הש"ש,ראש גדול,השמיניה,המבוקשים,הפיג'מות 37. מקצוע אהוב: - 38. מקצוע שנוא: - 39. מקום בעולם: בואנוס איירס!
40. המעשה הכי נועז שעשית: - 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: - 42. פריט לבוש מועדף: - 43. ההמצאה של כל הזמנים:דה פלאפון!
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: נאממ אביב..נולדתי
45. את/ה מאמינ/ה בגורל? יאפ! 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? יס!
47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל
48. שקיעה או זריחה?זה משנה?! 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגגגגגגגגגגגגד.. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס! 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית
52. מלפפון או עגבניה? נאפינג.. 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?ונננניללל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגיללה
59. שיר שגורם לך לצחוק:שיר החרא של הפונדקאים 60. שיר שגורם לך לבכות: שבועת הנצח של רינת בר ומושיק עפיה 61. השיר של כל הזמנים: חושב על לאה
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת:שבועת הנצח
63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שבועת הנצח
64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לודעת 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:לודעת 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? מלאת שמחת חיים ?
67. שמות החברים הכי טובים שלך:תותי,פושי,דושי,שושי,נוני
68. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב נאמ נאמ
69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?לשמור סוד! 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?מאיפפה ללי?! 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?מממלללללללללאאאאאאאאאאא! 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? כתוב בחתימה
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? חולת במבה ?! אני אוהבת במבה מן הסתם
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?מה? 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?כתוב בחתימה גאד דמט! 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זורמת
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?השיער
78. יש לך חבר/ה?אני לא יודעת [כן אני יודעת שזה מוזר אבל אני לא יודעת אם אנחנו חברים או לא
] 79. כמה אחים ואחיות יש לך?זירו.. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? אין לי י'.. 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מתלבשת ומצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? טלויזיה ואייס.. 83. מהם התחביבים שלך?אייסי,סוקולופ,הפיג'מות,לשיר זהו?! 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?את אדם יוסף
85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית?פלא! 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? כלבלב
87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?2500,000 דולר וטיסה לניו-יורק [הפרס בשיעור אומנות
] 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]מאיפה לי?! 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? מה אכפפתת ליי מה אוכלל אני רוצה לסעוד עם אדדם
91. מהו החפץ הכי חשוב לך?פלא שלליי! 92. מי החברים שלך בפורום?שהם גם במציאות?! נאמ, הן לא בפורום הזה אבל אחת הכינוי שלה זה כוסע מאלפת כוסונים ואחת דנה 74 מש'ו כזה.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?קהילה? וואט? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?היום בבוקר דוס שאל אותי מה השעה, נחשב?
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?לודעת
96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?כאן גרה לה בחייפ טושי
97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם דמו'ש בסמטה חשוכה
98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?מאיפפה ללי?! 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?בואנוס איירס!
100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?לאאאאאאאאאא אני ימותתתת לאאאאאא שאדםם ישאר בחייםם כפרעליווו! [
]
זהו?! טוב שיהיה.. אה יש 100 שאלות! מאג.. חוח

../images/Emo60.gifעונה

1. שם: קארין 2. גיל: 13 3. תאריך לידה: 31.1.94 4. כינוי: קארין שרופת הבויז 5. תכונה טובה: עקשנית 6. תכונה רעה: קשה לי לשקום בבוקר 7. חולשה: שבנים עים שער יפה עאו עים שיררים 8. אובססיות: קנאה 9. פאדיחה: שנפתח לי הבגד ים אבל אף לא ראה 10. כאב: שנפרדתי מחבר שלי 11. משאלה: שיהיה לי חבר חדש 12. זיכרון רע: העזיבה שלי מבאר שבע 13. זיכרון טוב: המלון בבאר שבע 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: סבא שלי 15. געגוע: לילדות שלי 16. פחד: למוות מוקדם 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את המילה נפרד 18. קמיע [אם יש]:ספר תהילים 19. החג האהוב עליך: פורים 20. אוכל מועדף: קוסקוס 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דג 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: ציפס 25. עוגה מועדפת: היער השחור 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: ארנב 28. חיית מחמד [אם יש]:אין 29. ספורט מועדף: שחייה 30. מספר מזל: 5 31. ספר: המדריך להיתבגרות מוצלחת 32. סרט דיסני מועדף: בת הים הקטנה 33. סרט: בקול גדול 34. שחקנ\ית: הילרי דאף 35. זמר\ ת: שאקירה 36. סדרה מעודפת: האחד 37. מקצוע אהוב: ערבית 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: ברזיל 40. המעשה הכי נועז שעשית: אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אותו דבר 42. פריט לבוש מועדף: חצאית 43. ההמצאה של כל הזמנים: פלאפון ואניטרנט 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף וקיץ 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? ברור 47. גלידה- בכוס או בוופל?כוס 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? גינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:יאללה יא נסראללה 60. שיר שגורם לך לבכות: תני סיבה 61. השיר של כל הזמנים: שתתעיפי מהעולם 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: כמה אהבה 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:מי אוהב אותך יותר ממני 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: היזדמנות שניה 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:אשמור את ליבי 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? נחמדה מאוד 67. שמות החברים הכי טובים שלך: קטי ראובן אביאל ודור 68. הגלידה הכי טעימה? טילון שוקלד ופיצפוצים 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? :נאמנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לפני 3 שנים 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?של כול מני 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? רק גיים בויז 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? קארין שרופת הבויז וסתם לא היה לי כינוי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?גיים בויז 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? רע 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? השיער והעניים 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?אחים2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? כן 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?ממשיכה לישון 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מחשב 83. מהם התחביבים שלך?לשיר 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?אמא 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? דג 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?צהריים 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?מחשב נייד 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]:מה? 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? לפגוש את הגיים בויז 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?:המחשב שלי 92. מי החברים שלך בפורום?סתוונית ונוגה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?היום 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אתמול 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?:לפני שבוע 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?שקבורה כאן ילדה יפה 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עים אושרי בים 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?את הלידה שלי 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? מדריד 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא

אמצע ההתחרפנות..עונה

1. שם: לא יודעת=//תבדקו בכינוי 2. גיל: 13 3. תאריך לידה: 27.8 4. כינוי: נונה גיילוו'ש וגילי יוסף.וברצייננות חברות שלי קוראות לי ככה בביצפר. 5. תכונה טובה:אמ..לא יודעת..כולן חח 6. תכונה רעה: ללא סבללללללללנית 7. חולשה: לההההההההה 8. אובססיות: אובססית יותר מדי לגים בויז 9. פאדיחה: פאדיחה אמ אמ..אז ככהה.. יום לפני החטיבה כיתה ז' אז הלכנו לאולם הספורט אז לבשתי כפכפים..ואתם מרגישים את התחושה שאתם לא מרגישים את הרגלים כמו משהו שעוקץ אתכם? טוב אני יעבור הלאה. אז מה שקרה לי אז כשקראו לי בשם פתאוםם הנעל עפה לי מולל כולם פאדיחה ענקית..למזלי לא היה הרבה ילדים באולם! 10. כאב: לא יודעת 11. משאלה: לפגוש את הבויז 12. זיכרון רע: יש יותר מדי 13. זיכרון טוב: גם יותר מדי 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אני לא זוכרת מה אכלתי אתמול..אני זוכרת משהו מהילדות? 15. געגוע:אמממממממממממממממממממממ 16. פחד:אממממממממממממממממממממממממממ 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:אמממממממממממממ 18. קמיע [אם יש]:לא 19. החג האהוב עליך:פסח ..סיבה ברורה 20. אוכל מועדף: המאכלים של אמא 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: משהו לא יודעת איך קוראים לזה 22. שתיה מועדפת:מים הכי בריא 23. קינוח מועדף:אצלי לא אוכלים קיינוחים.משמין! 24. ממתק מועדף:הכול 25. עוגה מועדפת: גבינה 26. צבע מועדף: ורוד 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:אין 29. ספורט מועדף: הכול אני יודעת מה 30. מספר מזל: 8 31. ספר: ספפררר מה זה הכול אני אוהבת לקרווא.כן בטח! 32. סרט דיסני מועדף: השועל והכלבלב.חחח 33. סרט: הארי פוטר 34. שחקנ\ית: ג'סיקה אלבה 35. זמר\ ת: בריטני ספירס 36. סדרה מעודפת: ג'ימי ניטרון..זדיינו 37. מקצוע אהוב: שומדבר 38. מקצוע שנוא: הכול 39. מקום בעולם: אני יודעת? 40. המעשה הכי נועז שעשית: עשיתי ילדים עם בן אדם בן 24 תנחשו מי?!צדקקתם אדם יוסף 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:אמ.. 42. פריט לבוש מועדף: הכול 43. ההמצאה של כל הזמנים: כלום 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:כלום 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לא יודעת 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן! 47. גלידה- בכוס או בוופל?מה אכפת לי העיקר גלידה 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר/ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 83. מהם התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפורום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? יואו מה זה אין לי כוחח להמשיך פעם הבאה

miri2102

New member
עונהה...

1. שם: מירו'ש 2. גיל: 15+- 3. תאריך לידה: 21/2/92 4. כינוי: מותקק..ביסלי.!! 5. תכונה טובה: הקשבה..כנות...לב טובב...יש הרבה.. 6. תכונה רעה: אני מתעצבנת מהר.. 7. חולשה: לאושרי.!!! 8. אובססיות: מהזהה??? 9. פאדיחה: נפלתי במדרגות מול כל הילדים מהבצפר.. 10. כאב: לאאא... 11. משאלה: אסור לגלות..ויש כמה משאלות ...!! 12. זיכרון רע: שנדב יהלומי לא עלה לשלב הבאה בכוכב נולד 13. זיכרון טוב: לפגוש את בויזז.!! 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: חחח...ידיד..שלי נתקע בין הברזלים.. 15. געגוע: לאושרי המותקק שליי..!!.. 16. פחד: מג'וקים..ונחשים.. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את רונית (ילדה מהבצפר) לא רוצה לשמועה אותה שרהה.!! זה פשוט מזעזעה..! 18. קמיע [אם יש]: שרשרת..עם תהלים.. 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: סיני 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: מנגו 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: כימעט כל העוגות שאין בהם שוקולד מריר.. 26. צבע מועדף: יש כמהה... 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:כלב.. 29. ספורט מועדף: מממ..לא ממש אוהבת ספורט.. 30. מספר מזל: 33/3 31. ספר: קראתי..בכיתה ז' יומן של ילדה...זהו הספר האחרון שקראתי.. 32. סרט דיסני מועדף: יש הרבהה.!! 33. סרט: יש המון אבל ממש המון כי אני חולה על סרטים... 34. שחקנ\ית: אנג'לינה ג'ולי/אדם סנדלר 35. זמר\ ת: נינט טייב\הראל סקעת 36. סדרה מעודפת: השיר שלנו/האלופה 37. מקצוע אהוב: שיעור חופשי... 38. מקצוע שנוא: מדעים 39. מקום בעולם: הולייווד 40. המעשה הכי נועז שעשית: יש כמהה.!! 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:יש כמהה... 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? פחות או יותרר... 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן.. 47. גלידה- בכוס או בוופל?כוס 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חח...בזבזנית ביותרר..! 52. מלפפון או עגבניה? שתיהם 53. קור או חום? באמצע.. 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף..מה יש לעשות בהרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? שונאת קרמבו.. 57. תות או בננה? תות שונאת בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? אוהבת גם את זה וגם את זה 59. שיר שגורם לך לצחוק: של ידיד שליי.! 60. שיר שגורם לך לבכות: של של סלין דיון..מטיטניק.. 61. השיר של כל הזמנים: "תני לי סיבה" של המושלמים.. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: השירים שאני כותבת.. 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: חח..לא יודעת.. 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:...ממש לא יודעת.. 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: לא יודעת 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חח...תכירו אותי ואז תבינו לבד 67. שמות החברים הכי טובים שלך: יש לי המון חברים.. 68. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? ????? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? כל מיני 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? תפוז.. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? miri2102 זה השם שלי ותאריך לידה שלי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כןן..ועוד איך יש.!!! 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? תפוז..ועוד כמה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? פרפרים בבטן 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? העיניים.. 78. יש לך חבר/ה? לא.. 79. כמה אחים ואחיות יש לך?4 כפרה עליהם..(4 אחים) 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא יודעת 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מדליקה את המוזיקה 83. מהם התחביבים שלך? לשיר לרקוד לכתוב שירים 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את אושרי וגיטרה 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? דיסק של בויז.. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? ציפור 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? יש הרבה דברים 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? לפגוש את האנשים שאני אוהבת ומעריצה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הדיסק של בויז 92. מי החברים שלך בפורום?יש הרבה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? היה.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפניי יומיים.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? אמרתי...לפניי כמה זמן ועשיתי טעות 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם המושלמים שלנו בחוף הים 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? שדיברתי עם בויז אז יתרגשתי נורא וכימעט ולא דיברתי 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ניו יורק 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא הבנתיי.!!

תענו מפה =]

1. איך קוראים לך? 2. למה קראו לך ככה? 3. אבל למה? 4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? 5. מה השם השני שלך? 6. הוא מכוער? 7. מה השם המלא שלך? 8. מי המציא לך את השם? 9. למה? 10. בת/בן כמה את/ה? 11. ועכשיו במדיוק? 12. אני מתכוונת עם הימים.. 13. בננה או מרשמלו? 14. פטיפון או מקרופון? 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? 16. אמא או אבא? 17. אח או אחות? 18. פסטיגל או פסטיבל? 19.למה לצביה יש ציצי גדול? 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? 21. מה את/ה עושה עכשיו? 22. איפה הרגל שלך עכשיו? 23. עשית/ה את זה? 24. עם מי? 25. בגט צרפתי או פודל צרפתי? 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? 27. למה מדונה זונה? 28. מה הצבע האהוב עלייך? 29. מה החיה האהובה עלייך? 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? 33. למה רבין נרצח? 34. נכון שזה שאלון שווה? 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? 36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? 37. את מתאפרת? 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? 39. יש לך חבר/ה? 40. למה? 41. התנשקת? 42.בגדת/ה פעם? 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? 44. יש לך פיצול אישיות? 45. למה השמיים כחולים? 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? 48. מה העניינים? 49. מה המאכל האהוב עלייך? 50. מה המילה האהובה עלייך? 51. מה השם האהוב עלייך? 52. תגיד/י יש לך פלאפון? 53. אפרסק או מנדרינה? 54. תפוז או קלמנטינה? 55. טלוויזיה או מחשב? 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? 57. יש לך מצלמה בבית? 58. ומקרופון? 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? 60. זה טעים? 61. נכון שהיהודים שולטים? 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? 63.מוש השור סקסי? 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? 66. גיטרה או טוסטר? 67. מה יוצא מחזיר וכלייה? 68. מיני מאוס או מיקי מאוס? 69. למה ללמה קוראים למה? 70. את יודעת מזה בלימפס? 71. רוצה לשמוע בדיחה? 72. את רואה MTV? 73. מה אומרת המילה WTF? 74. הייתה לך תאונה פעם? 75. איפה זה החיים? 76. יש לך גרוש על התחת? 77. את/ה עצוב/ה עכשיו? 78. מה השיר האהוב עלייך? 79. יש לך ראש כחול? 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? 81. ולבר כוח הרבה כוח? 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? 83. שותה? 84. מעשנ/ת? 85. יש לך עבר פלילי? 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? 87. בתוך הסנדויץ'=> 88. מי מכין לך? 89. מבריז/ה מבצפר? 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> 91. אם היית זוכה בחצי שקל? 92. איך שיר נולד? 93. בנים או בנות? 94. בורקס או פשטידה? 95. גופייה או חולצה קצרה? 96. מכנס קצר או ארוך? 97. בגד ים שלם או ביקיני? 98. חוטיני או ביקיני? 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי? 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה??

עונה ../images/Emo3.gif../images/Emo210.gif

1. איך קוראים לך? רותם 2. למה קראו לך ככה? כי זה בא לאמא שלי בטוב
3. אבל למה? כי זה שם מושלם :] 4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? יאאאאפפפ =] 5. מה השם השני שלך? אין כזה :\ 6. הוא מכוער? איןן 7. מה השם המלא שלך ? רותם אסייג :) 8. מי המציא לך את השם? אאאמממממאאאאאא 9. למה? עוד פעם!??!? כי ככה בא לה
10. בת/בן כמה את/ה? ב-25 לפברואר אני בת 15 ,] 11. ועכשיו במדיוק? נו עוד חצי שנהה 12. אני מתכוונת עם הימים.? נו הבנתי חח 13. בננה או מרשמלו? בננננהההההה 14. פטיפון או מקרופון? סתמי =X 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? צ'יפפפפפסססססססססס 16. אמא או אבא? שניהם
17. אח או אחות? אחותתתת 18. פסטיגל או פסטיבל? פסטיגלל =] 19.למה לצביה יש ציצי גדול? "שהיא מתכופפת רואים לה הכל".. D; 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? כי בא לה להיות כזאת ;P 21. מה את/ה עושה עכשיו? עונה על השאלוןן, 22. איפה הרגל שלך עכשיו? על הראש חחח איפה היא יכולה להיות !??! 23. עשית/ה את זה? שאני יעשה את זה אני יגיד לך ,
24. עם מי? עם סבתא שלי , חחח עם מי עם א-ף אחדד 25. בגט צרפתי או פודל צרפתי? לא זה ולא זה נשיקה צרפתית
26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? להה 27. למה מדונה זונה? כי באלההההה 28. מה הצבע האהוב עלייך? כתום 29. מה החיה האהובה עלייך? כלב 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? כי לקחו להם את הבתים =\חרוש 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? כי הוא עושה מה שאומרים לו חח הוא רבי טוב
32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? תשבעעעעעע
33. למה רבין נרצח? בגלל יגאל עמיר 34. נכון שזה שאלון שווה? חח כןן =\\\\ 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? דיי באמת?! תמשיךך כפרעליךך
36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? מה שיבואאאא 37. את מתאפרת? כןן 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? תשימי?! כבר שמתיי 39. יש לך חבר/ה? לאאא 40. למה? עאמהה 41. התנשקת? עאעאעא לא אומרת
42.בגדת/ה פעם? לאא 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? תלוי למיי
44. יש לך פיצול אישיות? לאאאא 45. למה השמיים כחולים? כד'י שיהיה לך מה לשאולל 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? סתם כי בא 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? ערום ;O 48. מה העניינים? הכל בסדדדדדררררררר =] 49. מה המאכל האהוב עלייך?קוסקוסססס 50. מה המילה האהובה עלייך? כפרעליךך , חח מילה יאפהה , אבל כל פעם זה משתנה :p 51. מה השם האהוב עלייך? רותם
52. תגיד/י יש לך פלאפון? למי איןן ? 53. אפרסק או מנדרינה? אפרסקק 54. תפוז או קלמנטינה? תפוזזזזזז 55. טלוויזיה או מחשב? גם וגםם :] 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? אין לי שין =\ 57. יש לך מצלמה בבית? כןןכןןכןן 58. ומקרופון? כןןכןןכןן 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? איכססס לא מככהה , 60. זה טעים? לללללאאאאאאאאאאאאאאאאאא 61. נכון שהיהודים שולטים? אם לא היהודים אז מי !?? 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? ל-א 63.מוש השור סקסי? הכי סקסי שיששש :p 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? כןןכןכןכןכןןכן 66. גיטרה או טוסטר? אהה =\ 67. מה יוצא מחזיר וכלייה? חזיה :O 68. מיני מאוס או מיקי מאוס? מייייננננניייייי 69. למה ללמה קוראים למה? למה? 70. את יודעת מזה בלימפס? לא 71. רוצה לשמוע בדיחה? לא 72. את רואה MTV? כן 73. מה אומרת המילה WTF? WHAT THE FUCK 74. הייתה לך תאונה פעם? חס וחלילה
555 לא עלינווו ## . איפה זה החיים? לא יודעת אבל מה שבטוח לא בחדרה :\\\ 76. יש לך גרוש על התחת? כןן 77. את/ה עצוב/ה עכשיו?לאאאא 78. מה השיר האהוב עלייך? משתנה עם הזמןן :) 79. יש לך ראש כחול? לאא
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? אממ אוליי 81. ולבר כוח הרבה כוח? כן 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? כן חעיחעחעחע 83. שותה? חוחו לאאא 84. מעשנ/ת?ל-----א 85. יש לך עבר פלילי? ל==א 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? לא יודעעתת מקווה לגן עדן
87. בתוך הסנדויץ'=> חביתה , בינינו הכי משביע חחחח
88. מי מכין לך? אממאא או אחותי היפה
89. מבריז/ה מבצפר? לפעמייםם , לא ממש 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> הולכת לקניון D: 91. אם היית זוכה בחצי שקל? הייתי הולכת לקנות מסטיק בזוקה
חחחח 92. איך שיר נולד? כמו תינוקקק 93. בנים או בנות? בנות |בנות| 94. בורקס או פשטידה? בורקקסס 95. גופייה או חולצה קצרה? גופייההה 96. מכנס קצר או ארוך? קצרצררררררר 97. בגד ים שלם או ביקיני? ביקיניי :):) 98. חוטיני או ביקיני? ביקיניייייי 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי? אממ אולי ;;PP 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה?? נחממממממדד העביר את השעמום

עונה:)../images/Emo39.gif

1. איך קוראים לך? שירה 2. למה קראו לך ככה? כי שרתי בבטן 3. אבל למה? עמה 4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? לא 5. מה השם השני שלך? אין לי.. אבל רצו לקרוא לי שירה.. 6. הוא מכוער? תלוי את מי שואלים 7. מה השם המלא שלך? שירה קבסה 8. מי המציא לך את השם? לא המציאו יש אותו כבר 9. למה? מה למה? 10. בת/בן כמה את/ה? 15 11. ועכשיו במדיוק? 15+ שלוש חודשים 12. אני מתכוונת עם הימים.. 15 +שלוש חודשים ו3 ימים 13. בננה או מרשמלו? מרשמלו 14. פטיפון או מקרופון? מקרופון 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? שניהם 16. אמא או אבא? אבא
17. אח או אחות? אמממ אף אחד 18. פסטיגל או פסטיבל? פסטיגל 19.למה לצביה יש ציצי גדול? כי כשהיא מתכופפת רואים לה הכל :D 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? כי ככה בראו אותה 21. מה את/ה עושה עכשיו? עונה על השאלון 22. איפה הרגל שלך עכשיו? יש לי 2 רגליים! 23. עשית/ה את זה? לא 24. עם מי? אבל לא עשיתייי 25. בגט צרפתי או פודל צרפתי?בגט:p 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך?וואלה? 27. למה מדונה זונה? כי ככה היא החליטה להיות 28. מה הצבע האהוב עלייך? שחור 29. מה החיה האהובה עלייך? ארנבוןןן 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון?כי גנבו להם תבתים
31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? כי הוא אמר לו לירות בו חח 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? כיף לך גמאני לא הלכתי
33. למה רבין נרצח? כי יש אנשים רעים בעולם:| 34. נכון שזה שאלון שווה? מאד 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך?וואלה? 36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? :D גופייה 37. את מתאפרת? מדיי פעם 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס?אולי 39. יש לך חבר/ה? לא 40. למה? כי אין 41. התנשקת? מה אכפת לך? 42.בגדת/ה פעם? לאאא 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת?ניראה לי חח 44. יש לך פיצול אישיות? כןןןן 45. למה השמיים כחולים? הם לא כחולים 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים?לא יודעת:D 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? ערום 48. מה העניינים? בונה בנינים 49. מה המאכל האהוב עלייך?קוסקוס וציפס 50. מה המילה האהובה עלייך? בטטה 51. מה השם האהוב עלייך? דניאל 52. תגיד/י יש לך פלאפון? מת 53. אפרסק או מנדרינה? אפרסק 54. תפוז או קלמנטינה? אל תזכירו את תפוזבל 55. טלוויזיה או מחשב? מחשב 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? כןןן 57. יש לך מצלמה בבית? כןן 58. ומקרופון? לאא 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים?פה ושם 60. זה טעים? חחחחחח 61. נכון שהיהודים שולטים?ברורר 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה?לאא 63.מוש השור סקסי?
64. את/ה אוהב/ת מישהו/י?כןן 66. גיטרה או טוסטר? מה קשור חח 67. מה יוצא מחזיר וכלייה? ח-ז-י-י-ה:D 68. מיני מאוס או מיקי מאוס? מיני 69. למה ללמה קוראים למה? ככה:D 70. את יודעת מזה בלימפס? לא,מזה? 71. רוצה לשמוע בדיחה? בכיף 72. את רואה MTV?לא 73 מה אומרת המילה WTF? וואט דה פאק? 74. הייתה לך תאונה פעם? כן 75. איפה זה החיים? איפה באמת? 76. יש לך גרוש על התחת? לא 77. את/ה עצוב/ה עכשיו?כן 78. מה השיר האהוב עלייך?יש הרבה 79. יש לך ראש כחול? רק בימים שחורים 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? נכון 81. ולבר כוח הרבה כוח? נכון 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? חחחחחחחחחחחח:D 83. שותה? מה? 84. מעשנ/ת?לא 85. יש לך עבר פלילי?אל תשאלו 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום?לאן שאלוהים יחליט 87. בתוך הסנדויץ'=> עחל'עח 88. מי מכין לך? טהטטהה 89. מבריז/ה מבצפר?היום הברזתי:D 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=>מסדרת לי פגישה עם הגיימבויז חח 91. אם היית זוכה בחצי שקל? נו? 92. איך שיר נולד? כמו תינוק 93. בנים או בנות? בננות ברור 94. בורקס או פשטידה? בורקססס 95. גופייה או חולצה קצרה? גווופייה 96. מכנס קצר או ארוך? קצר הכי נוח 97. בגד ים שלם או ביקיני? ביקיני 98. חוטיני או ביקיני? לי יש חוטיני אבל לא משנה 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי?אולי 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה??חווופר

למעלה