עונה =_=
1. שם: שחף 2. גיל: 12+ 3. תאריך לידה: 10.7.94 4. כינוי: שחי,שח,שוש,שחפונה,שושה (זה לא היגמר היום חח) 5. תכונה טובה: הרבה חח אכפתית חברותית רחמנית (זה טוב או רע?) 6. תכונה רעה: מרחפת לא בפוקוס,עצלנית, נעלבת מהר 7. חולשה: לדמושון הכוסון (אדם) וממתקים 8. אובססיות: לא דעת 9. פאדיחה: שנפלתי לעד הרבה ילדים חח פאדיחהההה 10. כאב: .... 11. משאלה: לא אומרת לא אומרת 12. זיכרון רע: לא עולה לי עכשיו 13. זיכרון טוב: ההופעה של הגיים בויז בנתניה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא דעת 15. געגוע: לכלבה שלי לשעבר עכשיו יש לי כלב 16. פחד: מוות וגוקים איכססססססססס 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא דעת 18. קמיע [אם יש]: שרשרת 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: סיני חח 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: גפילטע פיש 22. שתיה מועדפת: קולה תפוחים רדבול ועוד חח.. 23. קינוח מועדף: פסופלה 24. ממתק מועדף: חמצוצים והכל מגוגמי חח 25. עוגה מועדפת: הכל חח 26. צבע מועדף: כחול ירוק-תפוח 27. חיה מועדפת: אין אחד כלב ודולפין 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב 29. ספורט מועדף: שחיה 30. מספר מזל: אין 31. ספר: לא אוהבת 32. סרט דיסני מועדף: אין 33. סרט: הרבהה זה לא היסתיים 34. שחקנ\ית: אנהי 35. זמר\ ת: אדם יוסף 36. סדרה מעודפת: הרבה רבלדה ים של סודות רדיו 04 המורדים (נגמר) 37. מקצוע אהוב: ספורט וערבית 38. מקצוע שנוא: מדעים מתמטיקה 39. מקום בעולם: ישראל או ארגנטינה 40. המעשה הכי נועז שעשית: חחח 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא דעת 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב טלויזיה דמושון (אדם) 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ אביב 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? ככה ככה 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? ברור 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? גם וגם 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? גם וגם 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? גם וגם 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: לא זוכרת 60. שיר שגורם לך לבכות: תני לי סיבה 61. השיר של כל הזמנים: הרבה בספרדית ואשמור את ליבי ותני לי סיבה קיצר הכל של הגיים בויז חח והזדמנות שניה כמובן 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: בספרדית אין כח לירשום חח 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא חשבתי על זה 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: חס וחלילה 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: אין 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? גבוה עינים שחורות חומות צבע עור טיפה חום קיצר נראת סבבה חח 67. שמות החברים הכי טובים שלך: לי,לירז,אגם,ינינה,איזבלה חח ועוד ומהפורום סתוונית ושתי השיריות חח ועוד קיצר כולם 68. הגלידה הכי טעימה? פרוזן 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שם בישבילי עוזרת אכפתית 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? גיים בויז רבלדה 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? הגיים בויזזז 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שחפוש הנסיכה אין משהו מיוחד רוצה להחליף במשהו שקשור לדמושון 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? ??? 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? גיים בויז 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? טיפה עצובי 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? פנים 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? עוד אח ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? כן קרובי משפחה כן אבל כאחים ממש לא חח 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מסתכלת במראה ומצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? פיפי ואז מיתסכלת בתמונות שלי של אדם שיהיה לי חלומות מתוקים חח 83. מהם התחביבים שלך? ואווי הרבה לשיר לירקוד טלויזיה מחשב שחיה 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? פלאפון אוכל שתיה חברות חברים ותמונות של אדם ואם היה אפשר באמת אז אדם 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? בגדים פלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? פרה חח סתם לא דעת 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? ליראות תגיים בויז זה עומד להתגשם פגישה אישית חח ישש 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים או ערב 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? ... 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא דעת 92. מי החברים שלך בפורום? סתוונית השיריות חח ספיר ועוד 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכרת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת חח 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא דעת בטח משהו שקשור לדמושון 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? אם אדם בחוף ים חח חם לייייייייי 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? מה??? 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? סין סתם ממ קשה בהרבה 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? מממש ממש לאאאא חח היה ארוך ואבל כיף כיפי ח