שירשור שאלונים

אהובתייייייייייייי יוווווווווווו

התגעגעתייי אליייך מללללללללא ושירהה כפרעלייה החזירה אותי חח [: אחרייי שניםםם ירדתי מהם, אני סתם פהה :\ דברי איתיייי כבר שכחת אותי :( אוהבבבבבבת אותךךךךך (:)

התגעגעעתיי יותתתתתררררר

אין לי זמן לנשוםם =[ בצפררר לימודים עבודות מבחניםם =[[[[[ יאאא אאייזהה ככככייייףףף
חחח כפרעלייךךך סופסווףףףף עכשיו צריךך להחזיר את אורררררר

חח את אוררר? היא בקושי במחשבב

גמני בקושי במחשבב :\ אני רק איזה שעתיים ביום במחשב אין לי זמן לכלוםםם אני ואור כיתה ט' אל לא מבינהה איך קשהההה תהני מכיתה ח' [: אוהבבבבת אותךך שבת שלוםםם יפתי דברי איתי [:

Galush Sendler

New member
קורין?! אני רואה נכון או שאני

מדמיינת?!!??!!? אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע זאת את?

Galush Sendler

New member
מאמי שליייייייייי

חולעלייךךךךךךךךךךך געגעתי מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

עונה../images/Emo39.gif

1. שם: שירה 2. גיל: 15 3. תאריך לידה:7.6.91 4. כינוי: שירו'ש/שישה/שירע/דמדמית/יוספית 5. תכונה טובה: לא נצלנית 6. תכונה רעה: לא סולחת מהר.. 7. חולשה: בנים עם כובעים 8. אובססיות: שוקולד 9. פאדיחה: הורידו לי בשיעור ספורט את המכנסיים
10. כאב: אהבתי מישהו והייתה לא חברה וכשאמרו לו שאני אוהבת אותו הוא לא התייחס..:| 11. משאלה: לפגוש את הבויז,פשוט לחבק אותם. 12. זיכרון רע: אווו יש הרבה כאלה:קטיושות,חברות,אהבה..מלא דברים. 13. זיכרון טוב: דיברתי עם הבויז ברדיו,ואת זה? אף פעם לא אשכח,או שכן חח 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אמממ מעדיפה לא לספר פה :| 15. געגוע: לדודו
16. פחד: מהמוות 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את אחותי צועקת לי באוזן 18. קמיע [אם יש]:--- 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: קוסקוס,ציפס.. 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אבוקודו! 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: שוקולד
24. ממתק מועדף: אממ מסטיק.. 25. עוגה מועדפת: שוקולד ואדם בתוך
26. צבע מועדף: שחור,תכלת.. 27. חיה מועדפת: ארנב 28. חיית מחמד [אם יש]:אחותי נחשב? 29. ספורט מועדף: אמממ לא יודעת אני די עצלנית 30. מספר מזל: 7 31. ספר: אל תגלה 32. סרט דיסני מועדף:אלאדין? 33. סרט: שרק
34. שחקנ\ית: טלי שרוון 35. זמר\ ת: עידן יניב 36. סדרה מעודפת: האלופה 37. מקצוע אהוב: אין 38. מקצוע שנוא: הכל 39. מקום בעולם: ברזיל 40. המעשה הכי נועז שעשית:אני חושבת שאמרתי לאדם ברדיו שאני אוהבת אותו וזה ניפלט כזה מצחיק
41. המעשה הכי טיפשי שעשית:אמממ היו הרבה:| 42. פריט לבוש מועדף: חולצה,כובע 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?תלוי איזה גלידה 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?כל אחד ומה שטוב לו 50. ג'ינס או סתם מכנס? שניהם 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? שניהם חח תלוי במצברוח 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה
שירה שלי חח
53. קור או חום? קור..וגם חום.. אבל כל אחד לצרכים שונים 54. לישון או לקום? לישווון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?גם וגם! 59. שיר שגורם לך לצחוק:יאלה יא נסראללה חח 60. שיר שגורם לך לבכות: "את מביאה הכל" שרן דנקר ביצע,וגם יש עוד מלא שירים.. 61. השיר של כל הזמנים:"בסוף העולם" של נינט. לא יודעת למה אפילו. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: אה זה שיר דיכאוני אתן בטח לא מכירות חח 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: "כאן היום לפני כולם נישבע לך לעולם אהב אותך ורק אותך.." להלה 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:אממ לא יודעת לא חשבתי על זה חח 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:אממ יש מלא חח 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חיצוניות-לא הכי אוהבת את עצמי אבל בסדר. התנהגותיות-לפעמים אני לא שולטת במילים שלי ואז אני מתחרטת. 67. שמות החברים הכי טובים שלך:חן,ספיר 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד וריבת חלב
69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?שאני צריכה אותה-היא שם! 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לפני שנה ככה 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?כל מיני.. שלע עיצובים וכאלה.. 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? גיים בויז 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? הבחורה לאדם מכורה- אוקיי חח הייתי אצל חברה שלי ספיר וראיתי כינוי באייסי שלה "הבחור למירית מכור" אמרתי לעצמי "יא גמאני רוצה!" חח וזהו.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש! 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?גיים בויז,עידן יניב 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? עדיין לא קרה..או שכן ניראה לי.. כזה אמרתי "אוח מה הוא רוצה" אבל זה היה ביסודי מה הייתי מבינה.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?החיוך והמבט 78. יש לך חבר/ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?5 כולל אותי 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? ממש לא 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?הולכת לשירותים חח 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?אממ מכבה את המסך של המחשב 83. מהם התחביבים שלך?לצייר לשיר להתחרפן במידת הצורך. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?אוכל,מחשב,ואת אדם 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית?אמממ נריאה לי בגדים חח 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?צהריים 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?פגישה עם הבויז
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]צהריים 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? אממ ניראה לי ציפס עם קטשופ 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?היומן שלי 92. מי החברים שלך בפורום?אוו יש מלא.. קוריני,שירה,שריו,אורן,חוף,ספיר,דילב,אורטל,סיתוונית,נטלי,רעות,ניצן,אופק(חע מה גם מנהלו נחשבות)ליאורי,קורל,בר,טל ועוד מלא שאני לא זוכרת עכשיו כי אין לי ראש לזה.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?אממ חוחו לא זוכרת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אממ לא מזמן 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?היום! 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?"כאן קבורה מישהי שאהבה את אדם יוסף"
סתם לא יודעת.. 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?אממ אדם,לא משנה איפה,העיקר להיות חח 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?או מלא דברים!!! 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? פריז 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?לא!!!!! או זה היה ארוך

שרשר פשש מוכשרת צ'ילי..

גמלי אין כוחח כולי גמורהההה מעייפותת יענה כבר מחר בע"ה.. אוהבת אותך לילה..לילה!

עונה

1. שם: שרון 2. גיל: 12 3. תאריך לידה: 5.4.94 4. כינוי: איפה? באייסי ... ‎°• love rose°• 5. תכונה טובה: אכפתית 6. תכונה רעה: פסימית , וקנאית ... אבל קצת 7. חולשה: להקות בנים 8. אובססיות: להקות בנים 9. פאדיחה: אמ ..... מנסה להיזכר ... לא זוכרת =[ 10. כאב: מז'תומרת ... אתמול כאב לי בשן כשהוצאתי אותה 11. משאלה: לפגוש ת'גיים בויז ואת סקעת יליד העיר שלי !! 12. זיכרון רע: אממ ... הילד שיושב לידי בבית ספר .. הוא מעצבן לאאלה 13. זיכרון טוב: אמ ... ____ שלי ! 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אממ ... כיתה א'... 15. געגוע: לבן של בת דודה שלי שהוא בן 11 חוד' 16. פחד: חושך וג'וקים 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב : אמ ... אין כרגע ... 18. קמיע [אם יש]: קמע ? אממ ... אין לי ... 19. החג האהוב עליך: הם .. סוכות 20. אוכל מועדף: ספגטי 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דגים דגים ודגים !! 22. שתיה מועדפת: סודה או מים .. 23. קינוח מועדף: אממ ... סופלה עם גלידה שהשוקולד יוצא מבפנים .. יאמי { סליחה עם גריתי מישהו } 24. ממתק מועדף: אני לא אוכלת ממתקים אבל בזוקה 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: אדום 27. חיה מועדפת: אמ .. כלבים 28. חיית מחמד [אם יש]: אין לי 29. ספורט מועדף: כדורעף למרות שלא יוצא לי לשחק ... 30. מספר מזל: אין לי... 31. ספר: להיות אני .. 32. סרט דיסני מועדף: במבי ... 33. סרט: כרע אין לי .. 34. שחקנ\ית: אמ... מיכל גבריאלוב 35. זמר\ ת: גיים בויז סקעת 36. סדרה מעודפת: האלופה והשמיניה 37. מקצוע אהוב: תיאטרון 38. מקצוע שנוא: מ-ת-מ-ט-י-קה ! 39. מקום בעולם: ישראל 40. המעשה הכי נועז שעשית: מתקן אחד בחו''ל .. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אממ ... כשהייתי בגן שמתי ת'פח על הראש ושרתי ת'שיר של הטלטאביז 42. פריט לבוש מועדף: חולצות 43. ההמצאה של כל הזמנים: אמ ... קרם לשיער ..? ומחשב ... 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב ... 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לא ... 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן .. 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס .. 48. שקיעה או זריחה? שקיעה הכי רומנטי חחחח 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אממ אין לי מושג מה זה ...אבל שיהיה בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? אפשר שניהם ? 53. קור או חום? לא זה ולא זה שיהיה באמצע 54. לישון או לקום? לקום אני טיפוס של בוקר 55. חוף או הרים? אמממ חוף .. 56. קרמבו- וניל או שוקו? ויל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: השיר של ריהאנה ...Unfaithful 61. השיר של כל הזמנים: אין ... 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: אממ .. משפחה זה נחשב אוהבת ? אמ .. השיר as long as you love me של הבקסטריט בויז 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: בחתונה ? יש לי עוד מלא זמן לחשוב אבל כרגע אין לי .. 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: חחח כבר הלוויה ... אני רק בת 12 על הללויה שלי אני צריכה לחשוב .. כרגע גם אין לי .. 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: אמ ... השירים של רוני דואני 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? התנהגות : טובה 67. שמות החברים הכי טובים שלך: נוי אריאל שיר שירה וסתו 68. הגלידה הכי טעימה? וניל 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנה חברה טובה... 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מאיפה אני זוכרת? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? מילים לשירים לפורום .. למשחקים 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פה ! 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? חח אין לי כינויים ברשת ... חוץ מבפורום ואין לו סיבה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן .. אני מאמינה בזה ... 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? פה .. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? יושב על המצפון אבל זה עוד לא קרה לי ... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיינים ... 78. יש לך חבר/ה? חח לא ... 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 בנים ... 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? עם אחי הגדול כן עם אחי הקטן אולי 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מתלבשת 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מדליקה ת'מנורה כי אני פוחדת לישון בחושך מלא 83. מהם התחביבים שלך? לצייר לשיר לרקוד ובעיקר לשחק בתאטרון 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? וואי זה קשה... אממ ת'משפחה שלי 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? קרם לשיער בגדים זהו ... 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? דולפין ... 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? אממ אין לי מושג 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? יש לי כל מה שאני צריכה ברוך השם אני לא צריכה כלום 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? אמממ ... סופלה שוקולד ... 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אמ .. האלבום של הבת מצווה שכתבו לי בו ... 92. מי החברים שלך בפורום? אין לי 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכרת... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת גם .. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? כל פעם לאבא שלי 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? וואי איזה שאלות ...ההלוויה שלי עכשיו המצבה .. ? וואי אממ ... הייתה ילדה מקסימה וחמודה שתמיד תזכרבלב האנשים חחח מאיפה אני יודעת כאילו שיש לי זמו לחשוב על זה חחח 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם הגיים בויז ב ... ארוחה רומנטית חחחח אני ואורנית ...אורנית זוכרת עם הפיות ?? 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אממ .. מה יש לשנות בהיסטוריה את מלחמת ששת הימים ? לא יודעת ... 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? באיטליה .. חחח 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? אני מוכנה למות לבן הבאנדם הזה .. אני לא אהיה מוכנה שהוא ימות בשבילי

purple rose

New member
משעמם לי חח אז אני גם עושה

שם: ניצן 2. גיל: 18 3. תאריך לידה: 8.6.88 4. כינוי: ניצי ניצנוש ניצ נץ 5. תכונה טובה: חברותיתי 6. תכונה רעה: קנאית 7. חולשה: תפוציס/ציפס 8. אובססיות: אותו דבר חח 9. פאדיחה: חחחח אתמול עם אושרי חחח וואי וואי אני לא ישכח את זה חח ואממ פעם אחת שהתחלקתי במדרגות בבי"ס 10. כאב: שהגב שלי נתפס אבל מממשש בכיתה יא 11. משאלה: להצליח בחיים 12. זיכרון רע: הבגרות מתמטיקה... לא משנה כמה למדתי לא הצלחתי 13. זיכרון טוב: אתמול חח 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: חח שהיינו אוכלים אצל סבא וסבתא והם היו מכינים סלט עם גזר ואני שונאת גזר חחחח ואמא היתה מכריחה אותי לאכול חח 15. געגוע: בי"ס (חח רציני) 16. פחד: צבא 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שמישהו שאני מכירה נהרג או נפגע באורך רשה בצורה כלשהי 18. קמיע [אם יש]: אין :) 19. החג האהוב עליך: שבועות 20. אוכל מועדף: פסטה 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: גזר לא מבושל 22. שתיה מועדפת: תלוי מה בא לי... קולה/מיץ ממתוק/קפה ארומה 23. קינוח מועדף: גלידה מק' חחחח 24. ממתק מועדף: טורטית 25. עוגה מועדפת: עוגת תפוחים של אמא 26. צבע מועדף: סגול 27. חיה מועדפת: כלבב 28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה יפפהה 29. ספורט מועדף: אירובי 30. מספר מזל: 2 31. ספר: וואי מלא זמן לא קראתי אבל שנה שעברתי קראתי חצוצרה בוואדי מתוך חובה ואהבתיח נורא 32. סרט דיסני מועדף: חחח שאלה יפה
אמממ לא דעת רק לא מלך האריות 33. סרט: צרלי בממלכת השוקולד חח ואבי הכלה 1+2 34. שחקנ\ית: אני אוהבת את ריס וויתרספון 35. זמר\ ת: אממממממ לא דעת אין מישהו ספציפי 36. סדרה מעודפת: קטנטנות :) 37. מקצוע אהוב: אנגלית ופסיכו 38. מקצוע שנוא: מתמטיקקהה 39. מקום בעולם: ניו יורק 40. המעשה הכי נועז שעשית: נסעתי לאנגליה לשבועיים בלי משפחה 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: חחח נסעתי לחכות לפליפה ב-7 בבוקר חח כי היו שמועות שהםא מגיעה ב-8 חחח ואממ הוא הגיע בסוךף ב-1 חחח 42. פריט לבוש מועדף: המכנס החום שלי 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב :) 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? אמממ קצת 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? מאמינה באופן כללי 47. גלידה- בכוס או בוופל? תלוי איזה וופל אם זה כזה וופל שתוך שניה נמס אז כוס כי אניאוכל לאט 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אמממ נגד האמת חחח 50. ג'ינס או סתם מכנס? בקיץ סתם חחחח כי חם עם גינסס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? תלוי חח יש ויש 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? חום נראה לי חח לא דעעתתת 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל חח מה שוקו? 57. תות או בננה? תות למרות שבננה גם אני ממש אוהבת וביחד זה בכלל שילוב מנצח 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: "כל הזמן אני חושבת עלייה" 60. שיר שגורם לך לבכות: "פרח נתתי לנורית.." (חח רצייניייי) 61. השיר של כל הזמנים: לא דעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: אמא או אמא חבקיני חזק (חחחחח נדווששש) 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: "THIS IS YOUR SONG 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אויישש חחחח 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: לא דעת חחח 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חחחחח חיצונית? נמוכה חחח התנהגותית או שאני ביישנית או שאני הכי לא בעולם תלוי עם מי ומתי 67. שמות החברים הכי טובים שלך: סיון מור טל 68. הגלידה הכי טעימה? תות חחח 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? יכולת להקשיב 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? שיוווווווווווווווווווווווווו כיתה ח כאילו שהתחלתי ממש קבוע 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? מקושרים 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פה בפורום השני 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? כאן PURPLE ROSE כי חיפשתי שם שלא קיים במערכת בלי שאני יוסיף מלא מספרים חח 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אמממממ רשה לי להגיד 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? כאן ובשני :) 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? וואיי חחח אני יכולה חופשי להכנס לדיכאון 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניייםםם 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? חח שאלה טובה
לא דעת 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? הולכת לשירותים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? הולכת לשירותים 83. מהם התחביבים שלך? לרקוד להיות במחשב לצאת עם חברים 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? מה את מי? אם אני יקח מישהו זה לא יהיה אי בודד 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? בגדים
דאורדורנט פלאפון כסף והרבה 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? אחה"צ 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? מחשב בחדר :) 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? אוויייי חחח לא דעת תלוימה יבוא לי 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הדובי שלייי 92. מי החברים שלך בפורום? כאן? אופק רעות.. שרון חחח אממממזהו? לא דעת חח 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפניי שני וחצי 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אממממממממממממממממממממממ לא דעת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? היום 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? נו די עם השאלות האלה 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? חחחח חסוויי איפה??? בחדר שלי(אאהה לא לחשוב דברים רעים) 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? חחח אממ לא דעת אני בעד להסתכל על העתיד מה שהיה היה ומטעויות רק לומדים 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ניו יורק 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? תלוי בסיטואציה חח ומי זה בדיוק אני כרגע לא יכולה להגיד

עונה מקווה שיגמור חחח...

1. שם: ספיר 2. גיל: בקרוב 15 3. תאריך לידה: 21.12.91 4. כינוי: באיסי הנשמה של היקום פה בפורום ספיר LOVEגיימבויז וככה סתם ספירוש ספירע סאפיר. 5. תכונה טובה: סבלנית ואכפתית 6. תכונה רעה: עקשנית 7. חולשה: לבנים מושלמים כמו אדם חח כאילו יתכונתי לאדם... 8. אובססיות: למחשב חח..... בדרך כלל 9. פאדיחה: אמ... שקראתי לחברה שלי וחשבתי שזאת היא וזה היה מישהי אחרת והיא כזה מה את רוצה?? 10. כאב: שעדין לא נפגשתי אם דמוש חח 11. משאלה: להיפגש אם אדם ואם כול הבויז!!! אמן........ 12. זיכרון רע:מלחמה למרות שלו היתי והבית ספר עדין רע 13. זיכרון טוב:שדיברתי אם אדם ואושי למרות שהכחישו 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: מאיפה לי לא זוכרת היו הרבה דברים.... 15. געגוע: לחברה טובה שלי מהיסודי... 16. פחד: לעוד מלחמה ולמות 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:"כול התושבים מתבקשים להיכנס למקלטים"חחח אוי מרגיז כזה 18. קמיע [אם יש]:לא ממש 19. החג האהוב עליך: ראש השנה 20. אוכל מועדף: ציפס! 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: גאפילטאפיש איך שלא כותבים את זה... 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: ממתקים 24. ממתק מועדף: מסטיק! 25. עוגה מועדפת: עוגת גבינה 26. צבע מועדף: ורוד 27. חיה מועדפת: דולפין 28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה הכי מאמי שיש... 29. ספורט מועדף: שחיה 30. מספר מזל: 2 31. ספר: לא אוהבת ספרים!!! 32. סרט דיסני מועדף: פיטר פן חחח 33. סרט: אמ.. צכה לחשוב יש כמה 34. שחקנ\ית: בלינדה פרגרין לשעבר 35. זמר\ ת: אדם יוסף! 36. סדרה מעודפת: השיר שלנו 37. מקצוע אהוב: אף אחד 38. מקצוע שנוא: כולם 39. מקום בעולם: צרפת 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זכור... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: שסרבתי להתקבל לפרסומת... 42. פריט לבוש מועדף: חולצה 43. ההמצאה של כל הזמנים: כול מיני אין אחת 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לפעמים 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן ברור 47. גלידה- בכוס או בוופל? לפעמים ככה לפעמים ככה 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?אמ... תלוי לפעמים בעד לפעמים נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? חצאית 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? ככה ככה יותר בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? באמצע 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: יאלה יא נסראלה... 60. שיר שגורם לך לבכות: שירי דיכאון לא תמיד 61. השיר של כל הזמנים: יש הרבה לא יודעת צכה לבחור 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: חושב עליה אבל בנקבה חושבת עליך ... 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: את הכי יפה בעולם חח נראלי 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אז זהו שאני לא ישמע אותו 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: לא יודעת 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? יתנהגותית ילדה טובה יחסית רגישה עדינה חמודה... וחיצונית יפה רזה לא ממש גבוהה וזהו לבינתיים.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: שני כרמל גל.. 68. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? מתחשבת 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?מה בפורום? לא מזמן 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?של הבויז 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? גיים בויז!!!! 1417 שליטה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?ספיר LOVEגיימבויז כי אני אוהבת תגיים בויז חח 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן חח מה כוונה שיתאהבת ממבט ראשון? אם כן אז כן 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?גיים בויז... 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה מפריע לי על המצפון 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? היופי וההתיחסות 78. יש לך חבר/ה? לא... 79. כמה אחים ואחיות יש לך?3 אחים ו2 בנות כולל אותי 5 אחים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? אם אחי הקטן כן כי הוא חתיך ןמזכיר לי תמיד את דמוש... 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? שוטפת פנים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מחבה תמחשב לפעמים 83. מהם התחביבים שלך?להיות במחשב!!!!!!! אה ויותר לשיר... 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את דמוש!! ומחשב.. 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? בגדים... 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? בעיקרון דולפין או במחשבה שניה חתול רק אם היתי נופלת לידים של אדם חח 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?צהריים 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?לפגוש תבויז 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? הפשטידה הכי טעימה של אמא שלי וציפס אם קטשופ 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? היומן של הבויז חחח והמחשב אם היתי יכולה לגרור אותו אחרי 92. מי החברים שלך בפורום? כולם פשוט מושלמות 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אממ לא זכור לי כרגע 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא לפני הרבה זמן 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? לא זוכרת אבל היה הרבה לא רק אם בנים נגיד שאתמול לכם לבנות של הפורום וגם כרגע -אני אוהבת אותכים!!! 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? ספיר + אדם = אהבה לנצח חחח 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? אם דמוששששש בכול מקום 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הרבה ... 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? פרדסייה 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לאאא.......

עונהנהנה=]../images/Emo15.gif

1. שם: ליאור 2. גיל: 14 3. תאריך לידה:30/8/92 4. כינוי: ליאורוש בעמ=] 5. תכונה טובה: את זה אתם תגידו=] 6. תכונה רעה: עצלנית
7. חולשה: לאדם
8. אובססיות: 9. פאדיחה: יש הרבה חחח 10. כאב: אין תודה לאל טפו טפו 11. משאלה: לא מגלה משאלות =] אחרת הם לא מתגשמות 12. זיכרון רע: טקס לילד מהשכבה שלי שנפטר לפני שנתיים.. 13. זיכרון טוב: כל ההופעות של הבויז, כיתה ו' 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשהייתי בת ארבע היה לנו בגן מתקנים.. והיו טבעות כאלה.. אז נתלתי עליהן עם הרגליים וכל הילדים התלהבו חחח.. וגם אני זוכרת שהיו לנו מיטות קומותיים ואני ישנתי למעלה חח 15. געגוע: כיתה ו' 16. פחד: שהדבר שאני רוצה לעשות בחיים לא יקרה.. ואז כל החיים אני יצטרך לעשות דברים שהם לא באמת מה שאני אוהבת.. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:אין משו מיוחד.. 18. קמיע [אם יש]:מחזיק מפתחות נגד עין הרע 19. החג האהוב עליך: פורים=] ופסח.. בגלל החופש 20. אוכל מועדף: פסטה מוקרם=] 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חצילים בעעע 22. שתיה מועדפת: פאנטה ותפוחים 23. קינוח מועדף: גלידה=] או תותים עם קצפת 24. ממתק מועדף: נחשים מגומי חח למרות שאני אפעם לא אוכלת את זה 25. עוגה מועדפת: גבינה יעמייי 26. צבע מועדף: תכלת 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:יש לי כלב מתוק.. פודל לבן קטן=] 29. ספורט מועדף: התעמלות קרקע 30. מספר מזל: 3 31. ספר: לא אוהבת ספרים 32. סרט דיסני מועדף: פו הדוב:-O חח סתם.. נממ..לא'דעת.. מזמן לא ראיתי סרט מצוייר 33. סרט: יש לה ביצים 34. שחקנ\ית: אין לי מועדפים.. 35. זמר\ ת: אדם יוסף =] 36. סדרה מעודפת: טלנובלה בע"מ=] זה היה הכי יפה.. ועכשיו האלופה 37. מקצוע אהוב: מתמטיקה 38. מקצוע שנוא: היסטוריה 39. מקום בעולם: תאילנד
כיף שם טיליםם 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא עשיתיי=] 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אני לפעמיים אומרת דברים טיפשיים ואח"כ אומר לעצמי פאק למה אמרתי את זה? חחח 42. פריט לבוש מועדף: חולצה אחת מפוקס 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף.. אני אוהבת להתכרבל =] 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כןן!!! 47. גלידה- בכוס או בוופל?כוס 48. שקיעה או זריחה?שקיעה.. זה רומנטי
49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא משנה לי 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית.. אבל לא בהכל.. רק בבגדים =] 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון
53. קור או חום? אני רגישה לקור.. לפעמים כולם עם קצר ואני עם מעיל חחח 54. לישון או לקום? לישוןן 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה? תות.. איכ בננה=\ 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:לא עולה לי עכשיו 60. שיר שגורם לך לבכות: לא יודעת ת'שם=\ 61. השיר של כל הזמנים: "תני לי סיבה"
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: תני לי סיבה=] א=ד=ם
63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא חושבת על זה חח 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא רוצה לחשוב על זה בכלל.. אני חושבת חיובי=] 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:נממ..אין לי 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? גבוה [רררר], רזה, שיער חום חלק ובקצוות בקבוקים,חברותית,מצחיקה [אולי חחח] ותשאר אתם תגידו=] 67. שמות החברים הכי טובים שלך:ירדן נטלי עדן עינב ויערה 68. הגלידה הכי טעימה? סורבה פסיפלורה 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? תומך ועוזר, מחמיא.. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לא זוכרת חח 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?האלופה, וואלה 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? אדם יוסף
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ליאורוש בעמ.. הסיפור הוא שהתחלתי לכתוב פה בתפוז בתקופת טב"ע[טלנובלה בע"מ]אז לשחקנים היה השמות -טלי שרון בעמ, רון שחר בעמ.. אז גמאני עשיתי =] 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?זה ובפורום של אדם.. לפעמים גם בפורום השני 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה עושה כזה ריגשות אשם.. אבל אני לא יהיה עם מישו שאני לא אוהבת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עניים 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?3 אחים וכלב
80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא'דעת 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מצחצחת שיניים 83. מהם התחביבים שלך?לצאת למסיבות, לרקוד, לשיר ולהיות עם חברים.. וגם הפורום הזה הוא סוג של תחביב=] 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?אמא ואבא.. הם היו מוצאים דרך לחזור
85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? מברשת שיניים, מברשת שיער, בגדים נקיים, תמונה של אדם
[גם לאילת לקחתי איתי תמונה שלו חעחע] 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות?כלב.. נראה לי שמשקיעים בהם הכי הרבה..=] 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? מתנה ליומולדת מאח שלי.. הוא הבטיח לי משו.. אם הוא יביא לי את זה אני יספר.. בנתיםם אני לא רוצה לפתו פה.. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]בוקר.. כי את השאר אני לא בדיוק אוכלת חחח 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת?לא משנה איזה ארוחה.. שתיהיה שם חסה של סבתא.. ושכל המשפחה החברים והגיים בויז יהיו שם =] 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?מחשב אני חושבת.. 92. מי החברים שלך בפורום?סתוונית שירה ספיר דילב 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?לא זוכרת:-O 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לפני איה שבוע בים.. ילד קטן שחה לידי והיה ממש גלים והוא אמר לי אני טובע אז ישר עזרתי לו.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?אתמול=] 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?אני לא רוצה לחשוב על זה.. 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם אדם מאחורי הקלעים לפני הופעה 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?לא'דעת.. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ארה"ב 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?לא.. ממש לא.. אם מישהו יקר לי היה מת ועוד במקומי הייתי מתה על המקום.. פיי זה היה ארוך חח

../images/Emo207.gifבננוותת חזרתתתתתיייייי =]

עאעאעא התפוז החרוואטהה הזה חסם אותי
בגלל ששלחתי למלא פורומים את הברכה של השנה טובה חחח
לאא נוראאאא
אני שוב איתכםם

כןן חח קקא התפוז הזהה :-\

אבלל כתבתי למערכת מכתב והיא החזירה אותיייי =] להלהלהל

למעלה