עונהנהנה=]../images/Emo15.gif
1. שם: ליאור 2. גיל: 14 3. תאריך לידה:30/8/92 4. כינוי: ליאורוש בעמ=] 5. תכונה טובה: את זה אתם תגידו=] 6. תכונה רעה: עצלנית
7. חולשה: לאדם
8. אובססיות: 9. פאדיחה: יש הרבה חחח 10. כאב: אין תודה לאל טפו טפו 11. משאלה: לא מגלה משאלות =] אחרת הם לא מתגשמות 12. זיכרון רע: טקס לילד מהשכבה שלי שנפטר לפני שנתיים.. 13. זיכרון טוב: כל ההופעות של הבויז, כיתה ו' 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשהייתי בת ארבע היה לנו בגן מתקנים.. והיו טבעות כאלה.. אז נתלתי עליהן עם הרגליים וכל הילדים התלהבו חחח.. וגם אני זוכרת שהיו לנו מיטות קומותיים ואני ישנתי למעלה חח 15. געגוע: כיתה ו' 16. פחד: שהדבר שאני רוצה לעשות בחיים לא יקרה.. ואז כל החיים אני יצטרך לעשות דברים שהם לא באמת מה שאני אוהבת.. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:אין משו מיוחד.. 18. קמיע [אם יש]:מחזיק מפתחות נגד עין הרע 19. החג האהוב עליך: פורים=] ופסח.. בגלל החופש 20. אוכל מועדף: פסטה מוקרם=] 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חצילים בעעע 22. שתיה מועדפת: פאנטה ותפוחים 23. קינוח מועדף: גלידה=] או תותים עם קצפת 24. ממתק מועדף: נחשים מגומי חח למרות שאני אפעם לא אוכלת את זה 25. עוגה מועדפת: גבינה יעמייי 26. צבע מועדף: תכלת 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:יש לי כלב מתוק.. פודל לבן קטן=] 29. ספורט מועדף: התעמלות קרקע 30. מספר מזל: 3 31. ספר: לא אוהבת ספרים 32. סרט דיסני מועדף: פו הדוב:-O חח סתם.. נממ..לא'דעת.. מזמן לא ראיתי סרט מצוייר 33. סרט: יש לה ביצים 34. שחקנ\ית: אין לי מועדפים.. 35. זמר\ ת: אדם יוסף =] 36. סדרה מעודפת: טלנובלה בע"מ=] זה היה הכי יפה.. ועכשיו האלופה 37. מקצוע אהוב: מתמטיקה 38. מקצוע שנוא: היסטוריה 39. מקום בעולם: תאילנד
כיף שם טיליםם 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא עשיתיי=] 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אני לפעמיים אומרת דברים טיפשיים ואח"כ אומר לעצמי פאק למה אמרתי את זה? חחח 42. פריט לבוש מועדף: חולצה אחת מפוקס 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף.. אני אוהבת להתכרבל =] 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כןן!!! 47. גלידה- בכוס או בוופל?כוס 48. שקיעה או זריחה?שקיעה.. זה רומנטי
49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא משנה לי 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית.. אבל לא בהכל.. רק בבגדים =] 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון
53. קור או חום? אני רגישה לקור.. לפעמים כולם עם קצר ואני עם מעיל חחח 54. לישון או לקום? לישוןן 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה? תות.. איכ בננה=\ 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:לא עולה לי עכשיו 60. שיר שגורם לך לבכות: לא יודעת ת'שם=\ 61. השיר של כל הזמנים: "תני לי סיבה"
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: תני לי סיבה=] א=ד=ם
63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא חושבת על זה חח 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא רוצה לחשוב על זה בכלל.. אני חושבת חיובי=] 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:נממ..אין לי 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? גבוה [רררר], רזה, שיער חום חלק ובקצוות בקבוקים,חברותית,מצחיקה [אולי חחח] ותשאר אתם תגידו=] 67. שמות החברים הכי טובים שלך:ירדן נטלי עדן עינב ויערה 68. הגלידה הכי טעימה? סורבה פסיפלורה 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? תומך ועוזר, מחמיא.. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לא זוכרת חח 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?האלופה, וואלה 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? אדם יוסף
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ליאורוש בעמ.. הסיפור הוא שהתחלתי לכתוב פה בתפוז בתקופת טב"ע[טלנובלה בע"מ]אז לשחקנים היה השמות -טלי שרון בעמ, רון שחר בעמ.. אז גמאני עשיתי =] 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?זה ובפורום של אדם.. לפעמים גם בפורום השני 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה עושה כזה ריגשות אשם.. אבל אני לא יהיה עם מישו שאני לא אוהבת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עניים 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?3 אחים וכלב
80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא'דעת 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מצחצחת שיניים 83. מהם התחביבים שלך?לצאת למסיבות, לרקוד, לשיר ולהיות עם חברים.. וגם הפורום הזה הוא סוג של תחביב=] 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?אמא ואבא.. הם היו מוצאים דרך לחזור
85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? מברשת שיניים, מברשת שיער, בגדים נקיים, תמונה של אדם
[גם לאילת לקחתי איתי תמונה שלו חעחע] 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות?כלב.. נראה לי שמשקיעים בהם הכי הרבה..=] 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? מתנה ליומולדת מאח שלי.. הוא הבטיח לי משו.. אם הוא יביא לי את זה אני יספר.. בנתיםם אני לא רוצה לפתו פה.. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]בוקר.. כי את השאר אני לא בדיוק אוכלת חחח 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת?לא משנה איזה ארוחה.. שתיהיה שם חסה של סבתא.. ושכל המשפחה החברים והגיים בויז יהיו שם =] 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?מחשב אני חושבת.. 92. מי החברים שלך בפורום?סתוונית שירה ספיר דילב 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?לא זוכרת:-O 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לפני איה שבוע בים.. ילד קטן שחה לידי והיה ממש גלים והוא אמר לי אני טובע אז ישר עזרתי לו.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?אתמול=] 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?אני לא רוצה לחשוב על זה.. 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם אדם מאחורי הקלעים לפני הופעה 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?לא'דעת.. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ארה"ב 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?לא.. ממש לא.. אם מישהו יקר לי היה מת ועוד במקומי הייתי מתה על המקום.. פיי זה היה ארוך חח