התנצלות מתקבלת ואך יותר מכך
אני מכיר ומוקיר אנשים שיש להם גם ידע וגם דרך ארץ להעביר את הידע הזה הלאה
אני מנסה בכל מאודי שהאווירה כאן תשאר חיובית, אם זה בעזרת מענה מלא ומדוייק לשאלות שנשאלות כאן ואם זה בהוספת תגובות חיוביות למה שנאמר.
אני לא אוהב כשיורדים על אנשים בעקבות שאלות שהם שואלים, זה בעיני שווה ערך לדלי מים עם חורים בתחתית - הבטחה לדבר מלבד ריקנות (אני לא אומר שאת ירדת על מישהו, אני מדבר כאן באופן כללי על מקרים שאירעו בפורום הזה).
אני מכיר סיפורים מכאן ומכאן, לכל אחד מאיתנו יש את החוויות הלא נעימות שלו בכל מיני מקומות.
הפורום הזה פורח מאוד בחודשים האחרונים, יש המון אנשים שנכנסים לכאן בחיפוש אחר תשובות, מקבלים אותן ומודים על כך.
גילוי נאות - אני בעצמי כתבתי משהו בצורה לא יפה לאחרונה ועל כך אני מצטער, אולם המעשה הזה גרם לי להבין שכנראה באמת הגיעו המים שלי עד נפש, לפחות בנקודה הזו. מכיוון שהדברים באמת זורמים בכיוון מאוד חיובי ואין צורך להכניס את הפורום הזה לרגרסיה נוספת.
העובדה שלא מדובר רק בי, במשה, etnozam,row123, חנהר ו-falseflat אלא גם בחבר'ה נוספים כמו liha7,אילת 72, נעמה מאמסטרדם, שירנוש, טלטל, אורז ועוד (אלו היו רק מהדף הנוכחי) אשר באו או בשביל לחפש מידע או בשביל להתחבר חברתית עם עוד ישראלים - מראה על כך שהפורום הזה כן מהווה מוקד למשהו חיובי שגדל.
אני פשוט לא רוצה להכניס לכאן תרבות שיחה רעה. זה הכל
אם יצאת מכאן עם הרגשה שלילית פעם וגם היום, אני מצטער על כך, אבל אני חושב שאם בסופו של דבר, היעד המשותף שלך, שלי ושל כל השאר - הוא די דומה, אז אין הרבה סיבות שלא נצליח בכך.