שביתת נשק -

azardevlieger

New member
סמאאק - אני לא מבין למה הפוסט מתרכז במנהלת

חנה היא רק המנהלת של הפורום. לא פחות ולא יותר. למה יוזמה כזאת חייבת לבוא ממנה? למה לא ממישהו שבא מהצד?

smaak

New member
למה?

כי היא המודרטור של הפורום, ובגלל שהגמל צריך להסתכל על הדבשת של עצמו. אחרי כל מה שקרה כאן, היא עדיין לא מבינה מה היא עשתה לא בסדר, ואין מהכיוון שלה שום תגובה בכיוון שמראה שהיא מתכוונת לשנות את אופן הניהול הבלתי טולרנטי או את מדיניות החיסולים (חסימות נו, אבל זה שיעשע אותי).

כל עוד אני יודעת שכל פוסט מסכן שלי נמצא בסכנת מחיקה, אין לי חשק לכתוב. אני יודעת שאני לא כזה הפסד גדול, אבל אני רק מסבירה לך כי שאלת, וכי יש לי כבוד אליך.

ולמען הסר ספק, למרות שאני בטוחה שאתה יודע, אני לא חובבת ריב ומדון. מעולם לא נחסמתי או נמחקתי בפורום תפוזי או כל פורום אחר, למעט כאן.

חנהר

New member
אז הגיע הזמן

שמישהו מציב בפניכן תנאים. מה גם זאת שלא הייתי רוצה לפנות אלייך כמייצגת של הקבוצה, אבל נראה שאת בוחרת שכן.

כמה וכמה פעמים התכתבתי במסרים האישים איתכן וביקשתי שלא תפנו לחברים בפורום בצורה שאת פונות/מגיבות, כי זה פוגע ומבריח חברים. כמה וכמה פעמים כתבתי לכן שהייתי רוצה שתישארו כי יש לכן המון מה לתרום מבחינת ידע אודות הולנד. כל מה שאת וחברותייך עשיתן זה ירקתן לי בפרצוף במסרים האישיים, כתבתן לי דברים שמכולם לא תיארתי לעצמי שאדם יכול לכתוב לאדם בייחוד כשלא מכירים אחד את השני. ובכן אני לא מוכנה לסבול גישה שכזאת, איתי הדרך חזרה מאוד ארוכה, לצערכן אני זוכרת היטב את "הבוטות" שלכן. הדרך היחידה שחברים בפורום לא יחסמו היא ללמוד לכתוב בצורה לא פוגענית. אין מבין קטונתי!

חנהר

New member
אמשיך את שתביני את הנקודה שלי!

אודות בגרות, אדם בוגר לא קורא לאדם אחר: "ילד קטן", "תתבגר"!

לאן פנינו עכשיו ?

היי סמאק,

מה עושים כעת ? מה יגרום לסגירה של הדיון הזה בצורה שתספק את שני הצדדים ?

האם מדובר ב"פיטורייה" של חנה ? כי זה כנראה לא יקרה מכיוון שיש כאן מספיק דעה חיובית עליה שתמשיך.

האם מדובר בהפסקת מדיניות ה"חיסולים" (כן, גם אני אהבתי) ? היא כתבה לך (וגם לי בפרטי) שהמחיקה האחרונה הייתה לבקשת הנהלת הפורומים כתוצאה מבקשה של חברות הקומונה לשעבר (גילוי נאות, זה היה בעקבות הפוסט שאני כתבתי לחלב). אני אישית לא זוכר כל כך מחיקות בחודשים האחרונים

האם מדובר בשינוי דעה שלכן על התפקוד של חנה ? גם כן לא נראה באופק.

אז במה הדיון מתמקד ? לאיזו מטרה אנו הולכים כאן שתיצור שינוי ?

כי אם בסך הכל אנו סתם סובבים כאן סוב וסוב ולא מגיעים לשום הסכמה, אז חבל להמשיך להשקיע אנרגיות בזה, מבחינת כל הצדדים.

ואיזה מוח יפה הוא זה

Trixie rulez

New member
אתה אומר משהו מעניין

"...היא כתבה לך (וגם לי בפרטי) שהמחיקה האחרונה הייתה לבקשת הנהלת הפורומים כתוצאה מבקשה של חברות הקומונה לשעבר..."

האם פה הבעיה? האם שורש הבעיה היא הקומונה? כלומר - מי שהיה בקומונה לא יכול להיות בפורום?
חלילה לי מלהלין על ניהול הפורום - אבל זה לא קצת... אמממ... (עזוב, לא חשוב, אני סתם מדמיינת)

והדרך הכי יעילה להתמודד עם חרא שזורקים עליך, הוא להפעיל את המאוורר בכיוון המוצא של החרא. אלא אם כן אתה כחול, ואז אתה יכול פשוט לחסום - למרות שזה לא בדיוק מה שאתה אמור לעשות עם הכלים האלה. אני בטוחה שיש פה איזה גולש שיכול לעשות מחקר מקיף בנושא "העוצמה הגלומה באי שימוש בכוח קיים" ולהגיש לנו (סליחה, לכם - אני מהקומונה) אותו באנגלית אקדמית...

להוציא דברים מהקשרם זה תמיד אפשרי

האם זה מקדם את ההתפתחות הכללית ? לא בטוח כל כך.

את מצטטת משפט אחד שלי שנוגע לנקודה טכנית עליה דיברתי. הסיבה היחידה שכתבתי חברות הקומונה לשעבר, היא בגלל שהן ממשיכות לכתוב שהן היו בקומונה וכעת בפייסבוק, אם המינוח לא נעים, אני יכול להשתמש בנוסח "חברות קבוצת הפייסבוק הנוכחית".

לא יודע באיזו לוגיקה השתמשת על מנת להגיע למסקנה שמי שהיה בקומונה לא יכול להיות בפורום, אבל אני ממליץ לחזור אחורה ולקרוא את הפוסט של משה - מדובר שם על הפסקת אש, ניסיון לדיבור ולדו-שיח.

עד כה, את ממשיכה להשתמש במינוחים של "התפלגות", "מחנות" וכיו"ב, האם את מוכנה לפנות לכיוון שונה או להמשיך באותו קו ?

עכשיו, כולי תקווה שלא תקחי את דבריי בשנית ותוציאי מהם משהו אחר לגמרי.

Trixie rulez

New member
לא! **אתה** התחלת וממשיך לציין בכל פוסט

שני שלך את הקומונה והקבוצה הסגורה.

אף אחד מחברי הקומונה או איזושהי קבוצה בפייסבוק לא בא ואמר "אני חבר בקבוצה בפייסבוק" - אלא רק אישרו את המידע.

ומה הקבוצה הזאת או הקומונה שייכות לדיון על שפה עברית? (נחש, שוב, מי העלה את הנושא)

אז תסתכל על הדבשת של עצמך. היא לא גדולה יותר או קטנה יותר משל אחרים - אבל היא שם.

azardevlieger

New member
טריקסי אני מבקש שתניחי לעבר ותשאלי את עצמך

אם את רוצה להיות בהווה ובעתיד חלק מהפורום הזה. אני מבין שאת לא מרוצה מניהול הפורום וזאת זכותך ואני רוצה שתביעי את זה בכל מקרה שאת חושבת שחנה עשתה טעות אבל זה לא צריך להיות הדבר העיקרי בפורום. הפורום הזה הוא על הולנד ולא על חנה.

את איתי?

Trixie rulez

New member
לא לגמרי - כי קראתי שוב את הפוסט

אליו הגבת וניסיתי למצוא בו את חנה, את צורת ניהול הפורום ולצורך העניין - אפילו את הפורום עצמו - ולא מצאתי.

עזיבת ה"עבר" צריכה להיות הדדית. אתה אתי?

Trixie rulez

New member
אמרתי שאני הולכת לאנשהו? (יש תוכן - כנסו!)

שניכם לא קראתם מעבר לכותרת?

או שמא אתם טובים בלצאת בהצהרות ודרישות מאחרים לעזוב את העבר אבל כשמבקשים את זה מכם בחזרה אתם מתקפלים ונפרדים לשלום?
זה לא בדיוק עובד ככה.

ז***ך - כבר אמרנו?

Row123

New member
נראה לי שהמשבר במזרח התיכון הוא לא רק

ביחסים עם הפלסטינאים. אני חושבת שעם השנים כמו שמי פה גם כתב והסכמתי נהיינו אנחנו הישראלים מן חיילים כאלה שלא יורדים מהעצים שלנו. אנחנו לא מוותרים עד שהצד השני לא יתקפל בכל דבר
אנחנו נחנך אותו שהוא אנאלפבת, אנחנו נגרום לו להתפטר, אנחנו לא נעשה שלום, אנחנו לא נתקפל, אנחנו חלילה לא נהייה נחמדים וסתם נוותר. אתם נראים כמו מחנה השמאל ומחנה הימין בכתיבה שלכם.
זה כל כך מתיש ומאוס. אחד הדברים שלמשל באתי לספוג בהולנד זה לוותר... ללמוד.... לקפל את הזנב כשצריך וכשרוצים להשיג מטרה מסויימת... אני לא אומרת שזה הושג אבל אני רוצה מאוד לנסות להצליח.

סמאק, אני קוראת את כל התגובות שלך ושל כל הבנות האחרות המעורבות בצורה זו או אחרת בפוגרומים שקורים פה מידי זמן וחוזרים על עצמם אפילו במילים שבהם משתמשים כל פעם בפוסטים זה פשוט חזרה בלתי נפסקת... אני אוהבת להעיר כי אני חושבת שמבחינתי מי שכותב לא נכון הוא פסול ואני צריכה להראות לו את זה או מי שחולם חלילה לעבור להולנד כי מוצא חן בעניו משהו פה - שלא יחשוב שמגיע לו (לי כן אבל לו, לא בטוח כי הוא חושב שיהיה לו ורוד), הוא לא שנון אז אני אראה לו שאני ממש חכמה ואני יכולה לשים אותו בכיס הקטן.... למה? למה למה צריך את זה אני שואלת ? ואז אני נזכרת במשהו שפעם אמרו לי... כשאתה חסר ביטחון עצמי, מרגיש דחוי, שונא משהו בעצמך, מתוסכל ממשהו - וזה לא משנה מה בחיים אתה מנסה להראות כמה אתה טוב וחכם ויודע הכל (זה בעצם לעצמך אבל אני רוצה שיראו אחרים) זה מה שזה נראה..... ככה אני רואה את זה. זה לא מוסיף שום כוכבים וסמיילים לרזומה האנושי...

מה איכפת לכם שאנשים חולמים או יש להם שפה אחרת משלכם???? הבנתם מה הם שאלו? (זו אגב היתה התגובה הראשונה שלי לטאטי... הבנת שהיא רוצה לשכור לא??? את הרי אינטליגנטית ומבינה את השפה העברית על בורייה.. אז מה את רוצה להוכיח לכל קוראי הפורום??? שאת יודעת טוב עברית.??? לא היה לנו ספק... מה שכעת למדנו הוא גם שאת מתנהגת בגסות רוח ומתנשאת..זה מה שרצית להראות?? לא מעניין אותי באמת אם את כזאת או כזאת אני פשוט לא חושבת שזה הכרחי על מנת לשמור על דמוקרטיה בפורום הזה. עמוק בפנים את יודעת שזה לא אז למה? למה בשם אלוהים?

לגבי חנה, שוב, אם אתן לעולם לא תוותרו על הריב הזה מול חנה ולא תשקטו עד שהיא תרגיש שהיא רוצה לעזור אתן תתאכזבו קשות. ככל שאתם תתעקשו כך גם היא וכך גם מי שלא חושב שהוא כל כך נוראית. זה כמו שאני אומרת לבת שלי שנמצאת בגיל ההתבגרות, ככל שאת תעשי דווקא ולא תתחשבי או תקשיבי או תפתחי כך תעשי אפקט מראה על מי שמולך ועד שלא תלמדי את תסבלי...

פשרה זה לא הפסד. פשרה זה שלב אבולוציוני מתקדם יותר... תנסו לראות את זה בפוליטיקה.. שם קל להבין את זה

ולא, אנחנו לא הולכים לישון ומרגישים רגשי אשמה שלא בא לכם לחזור לפורום. הסיבה שאנחנו כותבים לכם שוב ושוב מה שאנחנו רואים זה בגלל שאנחנו בני אדם שכן רוצים לראות פיתרון.

אם אתן לא רוצות פיתרון פשרה אז אל תבזבזו כל כך הרבה אנרגיה. זה לא עובד

FalseFlat

New member
ראו123

שתדעי לך שאני מאד מעריך את הגישה והדעות שלך ובהחלט מנסה לעבוד על מה שאת אומרת. ריספקט רציני.

למעלה