שביתת נשק -

newfornow

New member
כי...

בהתחלה הייתי עונה לכל האנשים עם הכוונות לכוונים הנכונים... בשלב מסויים, בעיקר כשפורומים התחילו לפרסם קישורים רלוונטים, סיפורי קליטה ומאמרים שאנשי הפורומים עמלו ופרסמו, הפסקתי.
וזה נכון לא רק להגירה, תסתכלי בפורום הריון ייעוץ ותמיכה ותראי את אותה המגמה...
בכל פורום יש מאמרים וקישורים - אנשים יכולים לקרוא שם המון (!!) מידע ולהגיע עם שאלות יותר ממוקדות.
המגדיל לעשות גם יכנס לאתרים ממשלתיים וילמד את זה (כמו אתר ה-IND בהולנד) - האתרים האלה באנגלית והכי מהימנים ומעודכנים שיש. כשמישהו יבוא ויגיד "קראתי, אבל אני לא לגמרי מבין" - נהיה גדוד של אנשים שישמחו לעזור.
אבל להפוך את האנשים פשוט למודיעין ולא להסכים עם התשובות שהן לעיתים לא נעימות או פשוט מכוונות לאחד מהמקורות מידע האלה, זה לא נעים... וזה חוזר על עצמו שוב ושוב...
כאמור זה לא רק פורום הגירה, מגורים במקום אחר, זה בכל פורום שבו אנשים פשוט מעדיפים לשאול במקום לקרוא ולהשקיע קצת בחיפוש עצמי.
הי... אפילו קל לנו יותר לקרוא לטכנאי שיתקן את המקרר מאשר לקרוא את המנואל... זה אנושי, אבל מעצבן.

חנהר

New member
שלום

אני מבקשת שאת טענותייך כלפי הנהלת הפורום תפני אליי במסר אישי ו/או להנהלת הפורומים, הפורום הוא לא המקום המתאים להתלונן על הנהלתו!

newfornow

New member
אין צורך... חזרתי לאנונימיות שלי...

ורק למען הסר ספק אין לי שום קשר למי שחסמת... לא מכירה אותם... לא נמצאת בפורום אחר... סתם סמוייה שנכנסה פעם אחת ונכוותה. נכנסה שנית ונכוותה שוב. פעמיים כי טוב.

azardevlieger

New member
חנה זה בסדר גמור - עדיף שהדברים יאמרו בגלוי

מאשר יתלוננו עליך מאחורי הגב למישהו שבכלל לא מכיר את הפורום. כל מי שנמצא פה באופן קבוע יכול לשפוט בעצמו. ועדיף שהדברים יעלו יהיו פתוחים לדיון. כמו את יודעת אני דווקא תומך בך ובסגנון הניהול שלך אני חושב שאת הולכת ומשתפרת. אבל אם היה לי משהו להגיד לך זה היה כאן ובגלוי !

azardevlieger

New member
אני מנסה להבין מה המטרה של הפוסט הזה?

המטרה של הדיון היא להתפייס. אבל מה שאני רואה הוא:
עבר - המנהלת לא הייתה בסדר בדיון על אופניים
הווה - המנהלת לא בסדר כי היא לא מביעה דעה על הפוסט
עתיד - אני לא מתחברת לניהול אז אני לא אחזור

הפורום הזה הוא של כל המשתתפים בו ולא של המנהלת !

newfornow

New member
עתיד - הייתי שמחה להיות שותפה

אבל בניהול אובייקטיבי עם מידע מהימן... אבל שוב, זו ביקורת שמקומה לא בפומבי - סליחה מראש

azardevlieger

New member
את יכולה לבטוח בי שאני אתערב ברגע שאני אראה

שחנה עשתה משהו לא סביר. אם שמת לב לשירשורים שלי מולה עלגבי הפורום בימים האחרונים אני פונה אליה בצורה ישירה. אני לא יס מן !

ועדיין אני חושב שהפורום הוא לא של חנה אלא של חברי הפורום ! כולל את חנה !

חנהר

New member

liha7

New member
גם לי יש משהו להגיד בעניין

לפני מספר חודשים העלתי שאלה בפורום (לא זה אך בתפוז) לגבי מעבר להולנד, ציינתי שגרתי שם שאני בעלת דרכון אירופאי ובני הוא אזרח הולנדי. שאלתי שאלה מאוד פשוטה לגבי ההגירה אם אוכל לקבל עזרה בסיסית כמו לימוד השפה, ציינתי שאני חוסכת כסף ולא באה ליפול על קצבה. התגובות שקיבלתי צרמו לי מאוד, מאוד אנטי, שאברר אם מגיע לי להגר לשם מבחינה חוקית, (כאשר ציינתי שאני אזרחית ואני נולדתי באירופה לא קיבלתי אזרחות בגלל סבא שלי) שלא מגיע לי כלום, שאני צריכה לחשוב למה אני רוצה לרדת מישראל. ועוד הרבה תגובות אחרות. אז ככה לדעתי, מאחר ולא שאלתי לניתוח פסיכולוגי שלי, אז למה לתת לי אותו? שאלתי שאלות ישירות, אשמח לקבל תשובות ישירות. ישר הסיקו שאין לי חברים ומשפחה, ודווקא יש לי, אבל אפילו אם לא, זוהי זכותי. ואני אחראית על כך. כמובן שתשובה עניינית שם לא קיבלתי.
מאחר וכולן היו עסוקות בלהעיר לי. אם יש לכם מידע, שתפו אותו, הרי גם אתם פעם היגרתם והיה קשה, אז אומנם עכשיו אתם גרים שם, אבל אם תרצו לעזור לאחרים עזרו, אם אתם רק בעניין ביקורת אז עזבו, אנשים ששואלים כאן שאלות כבר יודעים את הכיוון הכללי, אין צורך להתנשא.
כאן בפורום קיבלתי תמיכה מלאה ותשובות, חנהר חקלאי פיקח נעמה וrow. שתמיד ענו לי בשמחה על כל שאלה.
אני לרוב נמנעת מכל האינטריגות האלה, אבל הרגשתי צורך לשתף.

FalseFlat

New member
אני גם לפעמים רועה בשדות זרים

ולא רק בפורום הזה, ומה שאת מתארת בהחלט נשמע מוכר.

Trixie rulez

New member
זה לא היה פורום, זאת היתה קומונה

2 משתתפות ניסו לקבל ממך עוד מידע - לפיו אפשר יהיה לנתב את סוג ורמת העזרה, משנתקבל המידע - הפנו אותך לפורום בתפוז שמתמקד בהגירה לאירופה. משתתפת נוספת אמרה לך שלהיות חד הורית זה קשה בכל מקום.
אני מבינה שאולי העדפת תגובות שכוללות חיבוקים, נשיקות ופרחים - אבל החיים הם לא פיקניק וקומונה חברתית היא **לא** פורום אינפורמטיבי (כמו פורום 1588 עוברים לאירופה, אליו הופנית).

liha7

New member
אם זוהי רק קומונה

חברתית, יכלתן לענות זאת מראש. בלי כל המסביב.
תאמיני לי שאני יודעת מה הקושי בחד הורית.
לא צריכה לקרוא זאת בקומונה או במסר אישי.
לא מצפה לשום חיבוקים וחיים קלים שמתחילים כבר בשדה
מצפה לתשובה עניינית, ואני מודה מאוד לחברי הפורום כאן
שסיפקו מענה.

Trixie rulez

New member
זאת גם דרך לראות את זה

דרך אחרת לראות את זה, היא שכשאת שואלת שאלה כזאת:
"...אני מבקשת מידע קצת ועזרה, האם מגיע לי דיור ציבורי? פרטי? אני אשלם שכירות רק בתור התחלה אני רוצה שזה לא יהיה יקר..." את תקבלי תשובות מתאימות. אפשר לראות את זה כאילו שני אנשים ניסו לבדוק מה הרקע שלך כדי לעזור לך למרות שזה לא המקום הנכון, ופעמיים (!!) הפנו אותך למקום הכי נכון לשאול.

אני לא יודעת מה התשובות שקיבלת פה - אבל אני בטוחה במאה אחוזים שהן לא תשובות שגורסות שמגיע לך דיור ציבורי, אזרחית או לא, שמגיע לך סיוע בשכ"ד דירה ועוד כל מיני עזרות. אם כן - אז אלו תשובות מטעות.
כשאת מציגה את המצב שלך כאם חד הורית שקשה לה בישראל ורוצה לעבור למקום אחר כדי שיהיה לה קל - את ממש חייבת לקחת בחשבון שיש מי שיהיה מספיק נחמד ויזהיר אותך מראש על העובדה שלא קל להיות חד הורי בשום מקום בעולם (חוץ ממונקו, אולי).

ולא. אף אחד גם לא חייב להסביר לך מה משמעות הקומונה. כשהיא היתה בחיים, הרעיון שלה היה ששם לא חוסמים, לא מוחקים ומותר להגיד הכל (במסגרת החוק). לא טוב - לא חייבת. אבל זה שאת מתלוננת כאן על כמה האנשים "שם" מגעילים - נותן לך המון נקודות זכות כאן - אז בשורה התחתונה את יוצאת מורווחת ואני ממליצה לך להמשיך

azardevlieger

New member
טריקסי וליה הנקודה שלכן ברורה וזה שרשור פיוס

אז אנא מכן אין צורך להמשיך לדבר על העבר מה עוד שהקומונה כבר לא קיימת בכלל.

newfornow

New member
הפוגם במומו פוגם, אין שוני בינכם לבין החסומים

תסתכלו שוב על השרשור הזה ותראו איך נכנסתם בי באותה הדרך שבה אתם מבקרים את החסומים... אין הבדל.
בתכלס... הבעתי דעה... והתוצאה - לא קיבלתם אותה בצורה בוטה ורומסת. בעיקר האדום עם התגובה הכפולה והמבזה.

אז... אם אתם חושבים שיש כאן 2 מחנות שצריכים שביתת נשק... אתם טועים... יש כאן בדיוק את אותה הגברת בשינוי צורה. כל מי שהגיב לי למעט אחת וחנהר, שביקשה משהו הוגן למדי (סליחה על הביקורת הפומבית - היא עדין תקפה אבל מקומה לא בפומבי). כל השאר... קטרגתם אותי עם קבוצה שאני לא שייכת לה, בצורה עקיפה האשמתם אותי בהתחזות ובשורה התחתונה דנתם אותי מראש לא להתקבל לפורום הפתוח אך סגור הזה.

זה המסר בשביתת נשק?

למעלה