נראה לי שהמשבר במזרח התיכון הוא לא רק
ביחסים עם הפלסטינאים. אני חושבת שעם השנים כמו שמי פה גם כתב והסכמתי נהיינו אנחנו הישראלים מן חיילים כאלה שלא יורדים מהעצים שלנו. אנחנו לא מוותרים עד שהצד השני לא יתקפל בכל דבר
אנחנו נחנך אותו שהוא אנאלפבת, אנחנו נגרום לו להתפטר, אנחנו לא נעשה שלום, אנחנו לא נתקפל, אנחנו חלילה לא נהייה נחמדים וסתם נוותר. אתם נראים כמו מחנה השמאל ומחנה הימין בכתיבה שלכם.
זה כל כך מתיש ומאוס. אחד הדברים שלמשל באתי לספוג בהולנד זה לוותר... ללמוד.... לקפל את הזנב כשצריך וכשרוצים להשיג מטרה מסויימת... אני לא אומרת שזה הושג אבל אני רוצה מאוד לנסות להצליח.
סמאק, אני קוראת את כל התגובות שלך ושל כל הבנות האחרות המעורבות בצורה זו או אחרת בפוגרומים שקורים פה מידי זמן וחוזרים על עצמם אפילו במילים שבהם משתמשים כל פעם בפוסטים זה פשוט חזרה בלתי נפסקת... אני אוהבת להעיר כי אני חושבת שמבחינתי מי שכותב לא נכון הוא פסול ואני צריכה להראות לו את זה או מי שחולם חלילה לעבור להולנד כי מוצא חן בעניו משהו פה - שלא יחשוב שמגיע לו (לי כן אבל לו, לא בטוח כי הוא חושב שיהיה לו ורוד), הוא לא שנון אז אני אראה לו שאני ממש חכמה ואני יכולה לשים אותו בכיס הקטן.... למה? למה למה צריך את זה אני שואלת ? ואז אני נזכרת במשהו שפעם אמרו לי... כשאתה חסר ביטחון עצמי, מרגיש דחוי, שונא משהו בעצמך, מתוסכל ממשהו - וזה לא משנה מה בחיים אתה מנסה להראות כמה אתה טוב וחכם ויודע הכל (זה בעצם לעצמך אבל אני רוצה שיראו אחרים) זה מה שזה נראה..... ככה אני רואה את זה. זה לא מוסיף שום כוכבים וסמיילים לרזומה האנושי...
מה איכפת לכם שאנשים חולמים או יש להם שפה אחרת משלכם???? הבנתם מה הם שאלו? (זו אגב היתה התגובה הראשונה שלי לטאטי... הבנת שהיא רוצה לשכור לא??? את הרי אינטליגנטית ומבינה את השפה העברית על בורייה.. אז מה את רוצה להוכיח לכל קוראי הפורום??? שאת יודעת טוב עברית.??? לא היה לנו ספק... מה שכעת למדנו הוא גם שאת מתנהגת בגסות רוח ומתנשאת..זה מה שרצית להראות?? לא מעניין אותי באמת אם את כזאת או כזאת אני פשוט לא חושבת שזה הכרחי על מנת לשמור על דמוקרטיה בפורום הזה. עמוק בפנים את יודעת שזה לא אז למה? למה בשם אלוהים?
לגבי חנה, שוב, אם אתן לעולם לא תוותרו על הריב הזה מול חנה ולא תשקטו עד שהיא תרגיש שהיא רוצה לעזור אתן תתאכזבו קשות. ככל שאתם תתעקשו כך גם היא וכך גם מי שלא חושב שהוא כל כך נוראית. זה כמו שאני אומרת לבת שלי שנמצאת בגיל ההתבגרות, ככל שאת תעשי דווקא ולא תתחשבי או תקשיבי או תפתחי כך תעשי אפקט מראה על מי שמולך ועד שלא תלמדי את תסבלי...
פשרה זה לא הפסד. פשרה זה שלב אבולוציוני מתקדם יותר... תנסו לראות את זה בפוליטיקה.. שם קל להבין את זה
ולא, אנחנו לא הולכים לישון ומרגישים רגשי אשמה שלא בא לכם לחזור לפורום. הסיבה שאנחנו כותבים לכם שוב ושוב מה שאנחנו רואים זה בגלל שאנחנו בני אדם שכן רוצים לראות פיתרון.
אם אתן לא רוצות פיתרון פשרה אז אל תבזבזו כל כך הרבה אנרגיה. זה לא עובד