שאלה לי אליכם

Anna Vasserman

New member
בוקר טוב

shayCn

New member
ידעתי שפיספסת שם משפט

לא ציינת שם למעלה ששמרת על תזונה ופעילות ספורטיביות בעצמך,אז כל התגובה יצאה מהקשרה והבינו אותך לא נכון.

בוקר טוב

אביeג7

New member
לא מעוותת..זה מה שאת בעצמך כתבת

ומעבר להמשך הדיון שלך עם סוזי
אין לי מה להוסיף

גברת ע

New member
לא כל מי שלא עושה ספורט היא עצלנית

יש נשים ואנשים שלא אוהבים ולא רוצים אבל הם פעילים בדברים אחרים ותחומים אחרים, זה לא אומר שהם עצלנים.

ולפני שיעשו עלי עליהום אני אישית מתאמנת הרבה.

אגב אני לא חושבת שצריך להתנזר מכל הפיתויים והדברים האסורים בשביל לשמור על גזרה.
אני כמעט כל יום אוכלת משהו 'אסור' או לא בריא, אבל בכמות קטנה ומאזנת את זה בשאר היום עם אוכל בריא ומסודר.
וגם לגבי ה7 בערב זה לא הכי מדוייק , יש אנשים שהולכים לישון ב12 בלילה או מאוחר יותר או אנשים שמתאמנים בערבים (אני אתמול סיימתי את האימון שלי רק בשמונה וחצי בערב), אז לאכול אחרי 7 בערב זה בסדר, בתנאי שיש לך לפחות שעתיים לפני השינה ואם לא אז לאכול משהו קטן ולא כבד, כי אם לא אוכלים מעל כמות מסויימת של שעות זה גובל בצום ויכול לפגוע בגוף ובחילוף החומרים.

לסיום אחרי החפירה שלי, אני מסייגת את מה שכתבתי (ואת מה שאת ודניאל כתבתם) ואומרת שכל אחד מאיתנו הוא אדם שונה, וגם אם יש שני אנשים דומים בכל דבר אפשרי, עדין לא כל מה שטוב לאדם X מתאים ונכון לאדם Y וכן הלאה.
כל אחד צריך למצוא את הדרך הנכונה והטובה ביותר בשבילו שגם לא תפגע בו.

דידי 9

New member
זו לא התנשאות-זו קצת בורות או אגוצנטריות.

ואם אותה אישה "עצלה" לשיטתך-עם בעיה כזו או אחרת גם לא פיזית?
ואם היא בתקופת מוטיבציה סלאש ביטחון עצמי סלאש בעיות כלכליות סלאש-ווט אבר.
מה אז?
תכני אותה עצלנית?? או משהו אחר?

זה לא רציני ולא הוגן. מסכימות על זה?

אביeג7

New member
אני מסכימה איתך בכל מילה

כל הגישה המתנשאת הזאת... מגעילה אותי.. סורי..
מי שלא היה שם,אין מצב שהוא יודע איך זה.

דידי 9

New member
למדתי ממך אביש.

זו האמת מותק:) לאף אחד מאיתנו אין זכות לשפוט עד שלא נגיע למקומו.
זה לא סתם נכתב-משפט אחד החכמים שיש.

וכולנו פתאום יודעים הכל, שופטים הכל..
צניעות זה דבר יפה. את-בורכת בו. את גם עושה רושם לא שוכחת כלום...את לא עפה סתם.

אביeג7

New member
וואלה? איזה כיף לקרוא את מה שכתבת

למרות שנראה לי שכולם פה חושבים עליי דברים אחרים....

אני פשוט אומרת שמי שלא יודע מזה להלחם בהשמנה ובנטייה הזאת,
לעולם,אבל ל ע ו ל ם לא ידע עד כמה קשה המלחמה הזאת.

(ברור שזה תלוי בכוח רצון וזו מלחמה שאפשר לנצח בה.. אבל כל ה... זו מתמטיקה פשוטה.. עושים פלאטיס חצי שעה בבית וכל זה.... נאמר ממקום אחר.. )

shayCn

New member
אבל זה באמת נכתב ממקום אחר..

לא נכתב לגבי מי שנלחמת כל חייה בהשמנה ובנטייה להשמנה,אלא בהשמנה ספציפית - לאחר לידה.
בחורה יכולה להיות שמנה אבל בתקופת ההריון היא תהיה שמנה עוד יותר.אם לאחר לידה היא תרד את הקילוגרמים שצברה מתחילת ההריון - זה מספיק.לא נדרש ממנה שתרד את כל הקילוגרמים עד למבנה גוף דומה לכזו של מישהי רזה.
השומן שנצבר בתקופת ההריון הוא שומן שלא שייך לנטיה להשמנה ואפשר להוריד אותו בפעילות ספורטיבית טובה.

אביeג7

New member
מסכימה איתך

אבל שימוש במילים כמו פרה ועצלנית בהקשר הזה
בעיני לא לעניין

Anna begins cc

New member
לא.

לא הייתי מוותרת על הריון בחיים, זו חוויה שאני רק מחכה לעבור אותה (ובעזרת השם, כמה פעמים
) ולקרוא לזה 9 חודשי יסורים זה.. פשוט לא נכון.

לגבי השתלת פין- לא אגיד לך שלא מסקרן אותי להיות הצד החודר,
אבל אני די מרוצה מהמוח שיש לי, ולא הייתי רוצה לקחת על עצמי עוד מוח שמנהל אותי ועושה שטויות

shayCn

New member
תודה רבה,עכשיו אני לגמרי רגוע

שתי האנות,החזרתם לי את האמונה כי נשים אוהבות את הגוף שלהן למרות הסבל.החזרתם לי את האמונה כי נשים רוצות ילדים ואוהבות ילדים.

טוב,חוץ מהקטע על סקרנות להיות בצד החודר..

לא היית צריך לאבד את האמונה מלכתחילה

יש נשים כאלו ויש נשים כאלו, וטוב שיש מכל הסוגים.

גברת ע

New member
אם מדובר בתהליך הפיך ולא משהו קבוע

אולי הייתי מוכנה לשקול את זה.

אם את רוצה להתנסות

בסקס מהעמדה הגברית, הייתי ממליץ לך פשוט להשתמש בסטרפ-און (וכמובן למצוא בחורה מתאימה למעשה). אני מניח שזה ייתן לך תחושה די מדוייקת של ההרגשה שאני מקבל בסקס עם קונדום.

shayCn

New member
הפיך זה אומר שתעברי שני ניתוחים

שאחרי ההתעברות של הגבר תסירי את הפין..לא עדיף כבר לעבור הריון בדרך הרגילה?מתפלא עליך.עד כמה אנשים מוכנים ללכת רחוק כדי לקצר להם את פעולות החיים..

גברת ע

New member
לא תמיד תשובות שנקבל על שאלות שנשאל

מתאימות למה שאנחנו חושבים ולאמונה שלנו.
כל תשובה שאני עונה על משהו שהוא רק בתיאוריה ולא אפשרי/קיים כרגע נשאר בתיאוריה.
בתיאוריה הייתי שוקלת אולי לעשות את זה. לא הייתי מוותרת על הרחם שלי ולא הייתי עושה ניתוח שהוא קבוע FOREVER או כזה שמאלץ לעשות עוד ניתוח אבל אם היה משהו כמו DETACHABLE PENIS (אגב יש שיר משעשע על זה) או DETACHABLE UTERUS, אז הייתי שוקלת אולי בתיאוריה להתנסות.
אני לא חושבת שאני אוותר על האפשרות להביא ילדים בעצמי, אבל אם בן הזוג שלי מעוניין גם להתנסות או אם אנחנו רוצים כמה ילדים תוך פחות זמן אז אפשר להכנס יחד להריון .
הפליאה שלך או לא משנה של מי היא כי היום אנחנו חושבים בצורה ה'מקובלת' היום, עוד 10-20-30-100 שנים אם דברים כאלו יהיו קיימים ויהיו מקובלים אנשים לא יחשבו שזה מוזר אם אישה או גבר יעשו ניתוח כזה, כי זאת תהיה הנורמה באותה התקופה.

בנוסף מעבר לשיקולים אנוכיים כאלו ואחרים שאולי יש לנשים/גברים בביצוע ניתוח, תחשוב איך ניתוח כזה יכול לעזור לבני זוג בני אותו מין? אם יש רחם מלאכותי שאפשר להשתיל בגוף של גבר, איך זה יקל על כל כאבי הראש של התהליכים הבירוקרטיים ואם פונדקאית או אימוץ לזוג גברים שחיים יחד ורוצים להגדיל את התא המשפחתי.

shayCn

New member
כן,ברור שהעניין הזה תיאורטי

ככה גם הצגתי אותו למרות שלגבי פין מלאכותי - זה כבר קיים וכמו שכתבתי לדניאל,יש נשים שמשתילות פין כזה בנוסף לפות או במקומו ונקראות shemale.

למעלה