שאלה לי אליכם

shayCn

New member
את דוקא מאוד דומה לה

ראיתי הרבה דימיון במראה חיצוני בינך לבינה(אולי חוץ מהצבע בשיער).

שוב פיספסת משפט בתגובה הקודמת..'לצורך הבהרה,זו לא אני בסירטון'
את יוצרת לנו אי-הבנה..

shayCn

New member
אבל

היא לא אמרה 'כל מי שלא חוזרת לגיזרה',היא דיברה על האישה הממוצעת.
ברור שיש כאלו שהן מעל הממוצע ובגנים שלהן יש נטיה להשמנה.אף אחד לא יבוא אליהן בטענות אם אחרי לידה הן ישארו עם אותו משקל.
אני יכול להגיד לך שאת אחותי לא זיהיתי כשילדה,היא שקלה 5-10 ק"ג יותר ממה ששקלה לפני לידה.עבודה במשרה מלאה,לימודים,שתי תינוקות ועדיין היא מצאה זמן לחד"כ 3 פעמים בשבוע ותוך חודש-חודשיים חזרה לאותה גיזרה מלפני הלידה.

shayCn

New member
תודה,אבל למה ככה?

לפי מה שאני רואה,נדיר שמישהי ממוצעת לא חוזרת לגיזרה הקודמת אחרי לידה.אני אשמח אם תתקני אותי.

אביeג7

New member
יכול להיות שאתה צודק

אבל מפה ועד להגיד שמי שלא חוזרת לגזרה היא פרה עצלנית,המרחק גדול

אביeג7

New member
באמת מזל

"העניין של הגזרה - תסלח לי, אבל זה תירוצים של נשים עצלניות שלא מוכנות לעשות ספורט.

אשה ממוצעת, שלא תרשה לעצמה כמו פרה בהריון ותחזור לפעילות ספורטיבית אחרי לידה - תהיה לה יופי של גזרה"

shayCn

New member
נו,וזה לא נכון?

שה ממוצעת שתרשה לעצמה לאכול המון בלי פעילות ספורטיבית - תהיה לה יופי של גיזרה? זה יתכן?

shayCn

New member
נראה לי שאנה

פשוט שכחה לציין שהיא עשתה ספורט אחרי לידה ושמרה על דיאטה.

Anna Vasserman

New member
אבל למה את מעוותת את מה שאמרתי?

לא כתבתי שכל מי שלא חוזרת לגזרה היא עצלנית ופרה. ובכלל לא השתמשתי בביטוי "עצלנית ופרה" - את חיברת שתי מילים משני משפטים שונים שאמרתי.

אמרתי שאשה ממוצעת - אם תעשה ספורט תחזור לגזרה. ומי שלא עושה ספורט, כן , היא עצלנית.
הילד שלי היה תינוק ממש קשה. אני רואה את התינוקות של חברות שלי ומתה מקנאה. הם ישנים, אוכלים ועושים קקי. מידי פעם בוכים ומשתתקים כשנותנים להם ציצי. הילד שלי היה תחנוק שלא ישן - לא ביום ולא בלילה. כל הזמן היה על הידיים שלי, כי ברגע שהוא היה מתנתק מהידיים שלי הוא היה בוכה בהיסטריה. אני לא יודעת איך בכלל שרדתי את השנה הראשונה - נפשית ופיסית. ועדיין, כשבעלי היה חוזר הביתה - הייתי דוחפת לו את הילד לחצי שעה, ובחצי שעה הזו הייתי עושה פילאטיס מול הטלויזיה עם קלטות שקניתי בערוץ הקניות. אני לא מדברת איתך על אימון של שעתיים בחדר כושר. חצי שעה אימון בלי לצאת מהבית - כל אחת יכולה לעשות את זה. ומי שלא עושה את זה, אם אין לה שום מוגבלות פיסית כזו או אחרת - עצלנית. כן. אני אחזור על זה שוב: עצלנית.

ולגבי ה"פרה" - אמרתי שאשה לא צריכה לאכול כמו פרה בזמן ההריון. ויש הרבה שכן אוכלות כמו פרות. כי פתאום ההריון נותן להם תירוץ טוב להפסיק לשמור על הגזרה. וכבר כתבתי לדניאל על התקפי הרעב שהיו לי ואיך החזקתי את עצמי לא לאכול כי ידעתי שאם אני רוצה לשמור על הגוף שלי - אסור לי להיכנע להשתוללות ההורמונים הזו בגוף שלי.

אני לא חושבת שאני מתנשאת.

אני את הגזרה שלי הרווחתי ע"י כח רצון, שמירה על תזונה (למרות כל הפיתויים) ופעילות גופנית (למרות שהרבה פעמים יש דברים יותר טובים לעשות מלהזיע מול הטלוויזיה)

זה לא שיש לי קסם שלאחרות אין.

לא כל אחת חוזרת לגזרה

גם עם אימונים. יש פה פקטור של גנטיקה גם, שאת ברוך השם בורכת בה
, בלי קשר לחוסר עצלניותך.

בקיצור שורה תחתונה :
אין פה קטע של "אם אני יכולה אז כולן יכולות ואם הן לא אז הן עצלניות" ,
כי זה מה שאת אומרת וזה צורם.

בוקר טוב.

Anna Vasserman

New member
די כבר

עם התירוץ של הגנטיקה!!!

הגנטיקה שלי אחלה, אבל גם לאשה הממוצעת הגנטיקה היא סבבה.

אני לא מדברת על נשים עם בעיות בבלוטת התריס, או נטיה קשה להשמנה.

אני מדברת על האשה המ-מ-ו-צ-ע-ת.

אני לא האמא היחידה עם גזרה סבבה. יש המוווון נשים כמוני!

ואת יודעת מה, אני אתן את הדוגמא של חברה שלי - חברה שלי היא לא אשה ממוצעת! היא בחורה עם נטיית השמנה! היא העלתה פאקינג 20 ק"ג בהריון שלה. היא היתה פיל! ולאחר הלידה, היא תפסה את עצמה, הלכה למרזי מורית או משהו כזה, ספרה כל קלוריה שהיא מכניסה לפה, עשתה ספורט כל יום ועכשיו היא כולה 4 ק"ג מעליי (אנחנו באותו גובה).

אז די עם התירוצים של הגנטיקה. אין דבר העומד בפני הרצון!!!

גנטיקה זה לא תירוץ

ואת לא צריכה להתעצבן, תרגעי.

אמרתי שזה לא רק הגנטיקה אלא גם.

ואנה, את היית פעם שמנה?

Anna Vasserman

New member
אבל מה הקשר?

האשה הממוצעת היא אשה שמנה?

לרוב את רואה נשים שמנות ברחוב? או נשים בעלי מבנה גוף רגיל?

אמרתי והדגשתי כמה פעמים שאני מדברת על האשה הממוצעת, ולא על כלל הנשים.

אם אשה ממוצעת שהיתה לה גזרה סבבה לפני ההריון, ואחרי ההריון היא שמנה - זה לא בגלל הגנטיקה, ולא בגלל ההריון!

את לא יודעת

שלרוב(לא הכללתי) גם הממוצעות נלחמות במשקל כל יום כל הזמן?
זה מה שאנחנו עושות מהבוקר עד הערב,
כאלו שאם הן מפסיקות את הספורט, הן משמינות..
אפילו שהן לא טוחנות אוכל מי יודע מה.

אני גם הרגלתי את עצמי ושילבתי את הספורט בחיים שלי בצורה בריאה,
וזה בטוח ישמש אותי בעתיד , כך שגם אני סביר להניח אעשה כמוך כשאהיה בהריון ואח"כ...
אבל זה היה קשה, ברמות שאת לא מבינה.

בכל מקרה, לא הייתי יושבת וקוראת לנשים כאלו שלא עושות כמוני עצלניות בתוקפנות.
זה מעצבן.

זהו.

עכשיו אפשר בוקר טוב?

למעלה