שאלה לי אליכם

גברת ע

New member
אז גם התשובה היא תיאורטית

ואם זה הכל בתיאוריה אז מה אכפת לי להגיד שהייתי מנסה אולי?
ברור שאני לא יודעת אם אני באמת יעשה דבר כזה או לא.
אבל גם אם אני אעשה סביר להניח שזה יהיה מסקרנות ותלוי גם כמה מאמץ זה כרוך.
זה לא אומר שאני לא אוהבת את הגוף שלי (כמו לכל בחורה כמעט יש לי את האישיויים שלי לגביו אבל זה כבר לשרשור אחר
), או שאני מוותרת על הפריבילגיה הגדולה של ליצור חיים עם כל הקשיים והדברים הנלווים לזה.

shayCn

New member
אף פעם לא הבנתי

את העניין של האישויים של כל בחורה עם הגוף שלה.
זה תמיד היה מוזר בעיניי שבזוגיות פתאום בחורה מדברת איתי על זה שהיא לא אוהבת את הפות שלה בזמן האחרון.

גברת ע

New member
חחחחחחח גדול

רוב האישיויים שלנו הן בטן, ישבן, חזה ידיים או סימני מתיחות ושינויים כאלו ואחרים (כל אחת והחלקים שלה) אבל על הפות? אף פעם לא חשבתי אם אני אוהבת איך שהוא נראה לאחרונה או לא

בהחלט עזרת להעביר את הבאסה של הבוקר המאפן הזה

צלשלספק

New member
למה להרחיק עד 2021? כשכיום יש את הטכנלוגיה

שמאפשרת לבחור עובר כמעט לפי בקשה מוזמנת מראש ולשבט אנשים (cloning) אז למה שבנאדם שפוי ירצה לחבל בגוף שלו ולהשתיל בתוכו רחם ולהרחיב בטח גם את עצמות האגן, רחמנא ליצלן. תהיה בטוח שאם הטכנלוגיה העכשווית מאז הכבשה דולי, תמשיך הלאה ואם תעבור את מבחני המוסר ומי אלוהים, חלק מהנשים יעדיפו לשבט להן תינוק חמוד עם הבעל, מבלי לעבור את כל הסבל הזה של ההריון והלידה, שבא עם שמחה וכאב.

העניין לגבי שיבוט

שהתהליך שקול להפרית מבחנה. אתה מקבל עובר בדיוק כפי שמקבלים עובר כיום בהפרית מבחנה, אבל אז צריך להשתיל את העובר הזה ברחם, כלומר גם עם שיבוט, עדיין צריך רחם אנושית כדי לגדל את העובר 9 חודשים. אין תחליף לרחם מלאכותי, ועובדים היום קשה כדי ליצר דבר כזה. המאמצים ישתלמו, אין לי ספק.

צלשלספק

New member
אני משער שעד אז ימצאו פיתרון...

השאלה התאורטית אם כך הייתה צריכה להיות מופנית לנשים האם הן מוכנות לוותר על חוויות ההריון והלידה עם הפלוסים והמינוסים כשיש בנמצא רחם מלאכותי, מאשר לשאול את הגברים אם היו מוכנים להשתיל רחם תיאורטתי כזה בגופם, כשמן הסתם הכיוון השיבוטי יותר ישים טכנולוגית מאשר השתלת רחם בגוף של גבר..

shayCn

New member
אז את אומרת

שאישה לא יכולה להנות מלהיות בצד המזיין?

shayCn

New member
תתחילי ללכת עם ג'ינסים

חוץ מזה,למה את חושבת שתהני פתאום להיות בצד החודר(במידה ואין לך fetish לזה) אחרי שכל החיים נהנית מלהיות בצד שחודרים אליו?לא יראה לך פתאום שונה ולא רגיל?

בגלל זה אמרתי

שישתילו לי גם מוח של גבר. חוצמזה נראה לי הייתי מוותרת כי להסתובב בעולם עם פין ושדיים-נראה לי שזה דבר די מתסבך. ואני גם ככה לא חסר לי.

shayCn

New member
זה לא כלכך חריג

כמו שהוזכר כבר בשרשור,יש נשים שמשתילות פין ונקראות shemale.
הם לא יכלו לחיות כמי שהם והיו צריכים להתחבא כי היה חסר להם בולבול.

אעע שי

אתה היית רוצה להיות שי-מייל מבחירה? מישהו היה אשכרה בוחר בדבר כזה? בעול כזה? בנידוי חברתי, בבושה, בהתמודדות הקשה. אפחד לא היה בוחר מזה מרצונו.

shayCn

New member
אני כבר shaymale

שזה רק נשמע דומה.וואלה,אני חושב ש shemale זו אכן בושה.מפלצת שנוצרה ע"י בן אדם שלא סגור על עצמו..אבל אם לך יש בעיות עם shemale אז תיזהרי מסוזי.הבנתי שהנושא מאוד רגיש וקרוב לליבה

אתה מתבלבל לגבי Shemale

במקור אלו גברים, לא נשים.

עד כמה שידוע לי לפחות, אין כיום שום דרך להשתיל פין. ניתוח גנטלי שנעשה לאישה כדי להפוך את איבר מינה לגברי, בסה"כ מותח את הדגדגן ונותן לו גודל של 1-2 ס"מ.

shayCn

New member
אוקיי.מקבל את התיקון

מודה שאני לא מבין בזה הרבה וטוב שכך.
לגבי פין,יש אפשרות להשתיל תותב שזה נראה לי מה שהם עושים.
בזמנו הייתי במופע בבנגקוק וראיתי כמה חבר'ה כאלה עם בולבול מתנופף.זה היה נראה לי דיי אמיתי,או שזו הבירה המקומית שהיתה חזקה מדי.
בבדיקה ראשונית בגוגל מצאתי שנעשה לראשונה ב2006 ניתוח השתלה של פין מתורם מת.

למעלה