שאלה בקשר לקד"צ

omeris

New member
כן, הוא זה שהתקשר אלי (-:

יאללה תגניב רכילות עסיסית על המפקד (מדריך?) לעתיד..

snooPPiT

New member
הרכילות הכי עסיסית שתקבל היא ש

הוא יהיה אחד המפקדים בקורס הזה מה שאומר שיצאתם ברווח נקי.. סוף הדרך

shaike77

New member
אמרו לי שהוא מפקד חבל על הזמן!!

אמרו לי חברים שעשו את הקורס לפני 2 מחזורים.

weirdo1986

New member
הוא לא אמר את זה,

אבל אח"כ הוא אמר שלצבא יש חוקים משונים ושכנראה מי שאמר את זה צדק. אף גורם רשמי לא אמר לי לא להביא מפצל - אז אני מביאה מפצל!
(ואף אחד בטח לא יבדוק).

icy rain drop

New member
שמעי, רעיון המפצל הגדול בעינו עומד

הצרה היא שמי יקח אותו אחר כך הביתה
טוב, נראה לי אני אביא מפצל סולידי של שניים

shaike77

New member
תשמרו לי מקום במפצל הזה!!!

אני מצטרף אליכם במאי לקורס המקוצר!!! (על חשבון הפז"מ !)

Lali 2004

New member
גמני!

גמני הולכת לקורס תכנות :) ו...יש לי שאלה! המשפחה יכולה לבוא איתי כשאני מתייצבת? אני פשוט לא בטוחה, כי ההתייצבות היא לא בבקו"ם, אלא בשלישות...

GuestOfHonor

New member
ליווי של המשפחה

כשאת מגיעה בבוקר לשלישות, אז מרגע שאת עוברת בשער המשפחה לא יכולה ללוות אותך... אין שום מניעה שהם ילוו אותך עד לשער, אבל אין פה את הקטע כמו בבקו"ם שמחכים בפנים עם המשפחה עד שקוראים את השם שלך וכן הלאה. אותי פשוט אבא זרק בשער ואמר לי שאם אין לי איך לחזור בערב שאני ארים טלפון

weirdo1986

New member
חשבתי ככה...

לא הולכים לאכסניה ביום הראשון? או שאתה חזרת הביתה בלי קשר?

SeanZoR

New member
מי שיהיה באכסניה- גם ביום הראשון

ילך לאכסניה. זה מה שהבנתי לפחות ואהלן, מה נשמע?

GuestOfHonor

New member
חזרתי הביתה

מי שגר קרוב, חוזר הביתה כבר ביום הראשון. מי שלן באכסניה במהלך הקורס, ילון בה גם ביום הראשון. ביום הראשון שלי, התחלנו ברישום מהשלישות, אחר כך לקח אותנו אוטובוס לבקו"ם על מנת שנחתום על ציוד וכאלה, והיום הסתיים באכסניה כשלאחר מכן מי שגר קרוב הלך לביתו ומי שלא הסתדר בחדרים והלך לישון.

weirdo1986

New member
זה לקח כ"כ הרבה זמן

שלא חזרתם אח"כ לשלישות להתחיל ללמוד או משהו?

icy rain drop

New member
מי צריך ללמוד ביום הראשון?

גם ככה יש כל כך הרבה..... דברים על הראש. פאק היום הראשון. זה כמו בבית ספר "אבל המורה זה היום הראשון לא הבאתי מחברת...."

inkydinky

New member
אנחנו למדנו ביום הראשון.

שיטות ספירה או משהו כזה. זה המרות בין בסיסים שהם לא עשרוניים. לדוגמה, להמיר מספרים מבסיס עשרוני לבסיס 6, או לבסיס 12. הרבה מהדברים האלה לא שימושיים. בעיקר בסיסים 2, 10 ו-16 הם שימושיים. זה אומר כמה ספרות יש בשיטת הספירה, כאשר 2 זה בינארי, עשרוני זה 0-9 ו-16 זה הקסה-דצימלי - 0-F (כאשר 0 זה 0, A בא אחרי 9 והוא כמו 10 בעשרוני ו-F זה 15 בעשרוני). ממש מרתק. בסוף אני עוד צריך באמת להתעסק בזה. יותר מדי פרטים.

למעלה