שאלה בקשר לקד"צ

GuestOfHonor

New member
בסוף היום הראשון

קיבלנו את החוברת של הבסיסי ספירה ללמוד בבית \ באכסניה. וכמובן שביום השני כבר התחלנו שיעורים. היום הראשון הוא בעיקר לרכך את ההלם-בקו"ם של הקורס...

inkydinky

New member
טוב. כנראה שמשנים את זה.

כי אנחנו למדנו את זה לבד ביום הראשון (ונראה לי שהמשכנו גם ביום-יומיים אח"כ), ואמרו לנו להגיע בסביבות 6:30 ביום השני שבו נסענו לבקו"ם מוקדם בבוקר.

weirdo1986

New member
הכל השתנה מאז שהיית בקורס!

ולא, אתה לא זקן

inkydinky

New member
טוב, זה בכל-זאת היה לפני כמה שנים.

נו, בטח עדיין מלמדים אסמבלר, C ו-++C (הראשון זה לא מינוס, אלא מקף, כמובן).

icy rain drop

New member
זה בסדר

כי ידעתי מראש מה זה הבסיסים האלה, אז לא לגמרי הצפת אותי במונחים
עכשיו מה שנשאר הוא ללמוד איך מתעסקים בהם.

inkydinky

New member
איזה כיף יהיה.

אני רוצה לעשות שוב את הקורס... אבל עם שינה... וגם לבוא מאוחר יותר. לא מתאים לי להתחיל מוקדם. טוב, בעצם...

crzgirl

New member
גם אני הולכת לקורס תכנות

אתם בטוחים שאנחנו נגיע ביום הראשון לבקו"ם?לא הכי מתאים עכשיו.העניין הוא שהם לקחו מידות אז כנראה הכל יהיה מוכן לא?אלי התקשרו ואמרו לי להגיע ב8:45.

weirdo1986

New member
נראה לי שכן.

שאלתי אותו אם נקבל מדים ביום הראשון (כי הוא אמר לבוא עם גופיה לבנה או בצבע זית) והוא אמר שכן.

crzgirl

New member
גם אני שאלתי אותו

לגבי המדים...אבל לא נאמרה אפילו מילה לגבי הבקו"ם..ככה שלא נראה לי שנגיע לשם בראשון הקרוב בכל מקרה...

weirdo1986

New member
את זה ידעתי קודם...

אנחנו מקבלים את המדים בבקו"ם... רק לא הייתי בטוחה שזה ביום הראשון. בכל מקרה מתייצבים בשלישות אז זה בטח לא כ"כ משנה לאן יקחו אותנו אח"כ.

בזמן קורס תכנות

אם חולים, הולכים / מטופלים למרפאה אזרחית. ממה שאני זוכר, הולכים לאותה קופת חולים שהיית חבר בה לפני השוחרות. (כבר סוף פברואר ? איך הזמן טס..)

talitabiz18

New member
אממ..

אני בקד"צ (פראמדיקים) וכאשר יש בעיה- מפנים אותי למרפאה בבסיס. אם יש לי תור לרופא אזרחי- אני משוחררת מהצבא באותו יום כדי להגיע לתור. החברות שלי בקופ"ח לא בוטלה ותבוטל ביום הגיוס.

OpticalIllusion

New member
סליחה על הנצל"וש, אבל גם זה קשור

לקד"צ. אני מסיים בעוד שבועיים ללמוד במכללה , כיתה י"ג. הפרויקט שנכנסתי אליו ["יעד"] הוא קד"צ. המסלול הוא דו שנתי, משמע גם י"ד. אבל אני לא עושה את זה. לפני שבועיים בערך, אחרי שהגשתי את הבקשה לסיים את חלקי בפרויקט הזה, קיבלתי אישור מהצבא שאומר כי אני כבר לא חלק מהפרויקט הזה. אבל... הגיוס שלי בחודש שמיני הוא לחיל החימוש. כנראה בגלל שהם השקיעו בי כסף, אז אני די מחוייב אליהם .. השאלה שלי היא מה קורה בנוגע לקד"צ? אני אתגייס ישר לחיל ואיישם את מה שלמדתי בי"ג או שזה יהיה גיוס רגיל, ויתעלמו מהקד"צ הזה?

Goggle Girl

New member
*מדמיינת את היום הראשון של הקורס*

"מי את\ה בתפוז?! D:" ושאלה - מישהו יודע מה למען השם נעשה ב"שיעורי התעמלות"? כי יש לי פטורים ואני רוצה לדעת כמה אני אצטרך להשתמש בהם ם_ם

GuestOfHonor

New member
מד"סים

לפחות בתקופתי, מאוד דומים לאלה של בית ספר. אין ריצות רציניות או משהו כזה, ואני כמישהו שהיה יכול לקבל פטורים לא השתמשתי בהם כלל (זה חיכה לטירונות
). תאמינו לי שאחרי עשר שעות של ישיבה על התחת מול מחשב או בכיתה, אין כמו מד"ס!

למעלה