שאלה בקשר לקד"צ

icy rain drop

New member
הדבר הראשון שעלה לי:

איך החומר? כלומר, קשה? והרבה ממנו ביחד? איך היחס של המדריכים? אם לא הבנת אתה יכול לשאול אותם בפרטיות? איך ההפסקות?

GuestOfHonor

New member
תשוביות

החומר? יותר משהוא קשה, הבעיה היא שהלימודים הם אינטנסיבים. זה לא בעיה גדולה מדי ללמוד שפת C, למשל - זאת כן בעיה ללמוד נושא בC שלא הכרת בבוקר, לעבור עליו בוחן בערב, ולעשות עליו מבחן שלב שבוע אחרי. רמת הקושי של התרגילים היתה יותר מאשר של 5 יח"ל בבי"ס, בנושאים שעליהם כבר למדתי (בנושאים האחרים אין לי בסיס להשוואה). מדריכים - תלוי במדריך. בגדול יש דיסטנס (צריך לקרוא למדריך "המדריך יוסי" ולא "יוסי אח שלי בוא לפה שניה נתקעתי בתרגיל"), אבל הסגל - לפחות בזמני - כן עושה כל מאמץ כדי שהחניכים יבינו את החומר ויעברו את הקורס. הסגל מורכב מאנשים שסיימו את הקורס בין חצי שנה לשנה וחצי לפניכם, ככה שהם יודעים איך זה להיות חניך. אם לא הבנת משהו בהחלט אפשר לשאול מדריך בפרטיות ע"י "פתק פניה", ואפשר גם לשאול שאלות בכיתה או במהלך התרגולים. הפסקות - יש בין שעור לשעור, ויש הפסקה גדולה פעמיים ביום בשביל ארוחות בוקר וערב.

icy rain drop

New member
וואו

"המדריך יוסי?" חחח זה מביך.. חבל שאי אפשר פשוט יוסי. אין לי בסיס להשוואה בכלל בגלל שאני לא מכירה איך זה, לא מכירה את הנושאים, כלום. לא למדתי בכלל תכנות בבית ספר, אלא אם כן אתה מחשיב קורס בפסקל במשך כמה חודשים :) וואי, זה מפחיד.

weirdo1986

New member
מתחילים מהבסיס בכל הנושאים,

כמו שהבנתי, ככה שלא תהיה לך שום בעיה

GuestOfHonor

New member
המדריך יוסי

מהר מאוד מתרגלים. וכמובן זה מוסיף פלפל לשבירת דיסטנס...

snooPPiT

New member
אז כמו שהוא אמר,

רק שהחומר לא קשה, הוא צפוף מאד הרבה מקצועות, מה שמגדיל את הסיכויים למצוא מקצוע שאת ממש נהנית ממנו (וכאלה שאת ממש לא..) וההפסקות עלובות, לפחות בהתחלה עשר דקות הפסקה בין שיעור לשיעור (בהתחלה לפחות) מה שמצתמצם עוד יותר בגלל ההתכוננות להקשבים הפסקה של שעה בארוחת צהריים ושל 40 דקות בארוחת ערב זהו בעיקרון זה במתכונת של - לומדים ביום מתרגלים בערב/לילה בערך מאחרי ארוחת ערב מתרגלים ונבחנים .. כמובן שזה משתנה המון לפי הספקים ותקופות שונות בקורס שיבואו עליכם לטובה המדריכים אחלה חומר מעניין ואלו מכם שכן למדו מחשבים - אל תתנו לזה לעלות לכם לראש, מהר מאד רצים על החומר שלמדתם בבי"ס ומגיעים לנושאים הרבה יותר מורכבים

weirdo1986

New member
גם לי!

אני הרבה פחות לחוצה עכשיו, כשאני פתאום קולטת שכ"כ הרבה אנשים (שנשמעים אפילו נחמדים למדי!) הולכים לעבור את הקורס הזה אתי

crzgirl

New member
זה באמת מעודד אבל עדין מלחיץ

יאללה ניפגש כולנו יום ראשון בבסיסססססססס

למעלה