שאלה בקשר לקד"צ

snooPPiT

New member
בהליכה מהמיטה למקרר במטבח

את שורפת יותר קלוריות מבמד"סים האלה בל נשכח שזהו לפי הגדרתו קורס של אסמתים או סתם הגיגים שעלו פה ושם: קורס תכנות - כי אנשים פה יכולים להדליק את הברקו בישיבה, אבל לא מצליחים לנשום לבד קורס תכנות - כי לישון זה לעצלנים קורס תכנות - כי יש 10 סוגים של אנשים בעולם, אלו שמבינים בינארית ואלו שלא תחשבו על זה.

NoodleIsCute

New member
גם אני הולכת לקורס :)

גם לי אמרו לבוא ב8 למרות שכתוב ב9.... בכל אופן נתראה ביום ראשון!!!

Dark Ranger

New member
קד"צ

את עדיין יכולה לפנות לאיזה רופא שאת רוצה! את עדיין לא שייכת לצבא רק במידה מסוימת.. סמ"ר פיליפ

shaike77

New member
וואי כמה בנות יהיו בקורס תכנות :)

בקורס המקוצר יהיו 1 או 2 אם בכלל... באסה!!! צריך לעשות משהו לגבי זה!

shaike77

New member
תאמיני לי הלוואי

כך לא הייתי צריך לעשות י"ג... זה גם באסה קורס ארוך, זה קד"צ!!! אולי תעברו אתן לקורס הקצר?

omeris

New member
היי היי! כאן עברת את הגבול (-;

יש הרבה בנות בקורס הארוך, ואל תנסה לשנות את זה. זה פיצוי על זה שזה לא על הפז"ם..(-: אם נמצאים בחדר מחשבים כל כך הרבה זמן, לפחות שיהיה על מה להסתכל אחרי שהמסך יעייף את העיניים..

weirdo1986

New member
גם אני התפלאתי מכמות הבנות!

אמרו לי שיש מעט בנות יחסית לבנים בקורס... ועד עכשיו נתקלתי כמעט רק בבנות שהולכות להיות בקורס! במיונים שהייתי היו בערך 100 בנות ו-3 בנים. בתחקיר הבטחוני פגשתי עוד בת שהולכת להיות איתנו בקורס, וכשהלכתי לחתום על החוזה פגשתי עוד מישהי. עכשיו גם כאן בשרשור הרוב הן בנות! זה ממש מוזר. אולי המחזור הזה הוא קורס של בנות

inkydinky

New member
בת. מצחיק. ../images/Emo3.gif

אולי הם עושים קורס של בנים וקורס של בנות במקביל - וזו תהיה תחרות! איזה מתח. יאללה בלגאן.

ספרו עוד דברים...

עצות,טיפים,מה כדאי לנו להביא כדי שיהיה יותר נחמד,כל דבר..

omeris

New member
אני סומך עלייך

שתביאי הרבה מצב רוח טוב, ואני מצידי מבטיח אותו הדבר (-: סופסוף התקופה הארוכה הזאת מבי"ס עד עכשיו מסתיימת..אני מאושר ומודאג יותר מרגע לרגע..

כנ"ל..

האמת שפתאום יש לי חשק ומוטיבציה לקורס! בייחוד אחרי שראיתי איזה אנשים הולכים להיות איתנו!

crzgirl

New member
יש חשק להתחיל את הקורס

אבל מצד שני פחד מה יהיה? ואיך יהיה?ולמה?וכמה? אויש נו סתם הלחץ מתגבר אצלי

למעלה