שאלה בקשר לקד"צ

weirdo1986

New member
נכון!

זה מדהים כמה שהפורום הזה פעיל, בכל פעם שמישהו מעלה לכאן שאלה על מיונים לאיזה תפקיד או על התפקיד עצמו או משהו בסגנון כולם פתאום גם הולכים לאותו התפקיד
לא נראה לי ששיעורי ההתעמלות יותר מדי נוראיים. בעצם, אני לא יודעת. ראיתי כמה בנות בשיעור הזה כשהייתי שם במיונים. הן סתם רצו קצת ושיחקו כל מיני דברים. אולי אני טועה ועושים דברים יותר גרועים...

icy rain drop

New member
ראשי תיבות ל"מדריך ספורט"

אבל ככה קוראים גם לשיעורי ספורט..... רק לחשוב על זה

icy rain drop

New member
צריך לעשות מדסים למתכנתים

שלוש ארבע ו- להקליד! להקליד! מהר מהר! להוריד משענת כיסא, להעלות משענת כיסא, להוריד משענת כיסא להעלות משענת כיסא ריצת 60 מטר לכיסא מול המחשב. מי עושה ריסטרט הכי מהר... והכי טוב! במקום "נשק 60 מעלות" בטירונות - "מזגן 25 מעלות!" אחח, מתכנתים פדלאות - כבוד!

weirdo1986

New member
שווה.

בשיעורי ספורט בבי"ס הרגשתי די חריגה בתור פדלאה (כולם רצו מהר ואפילו נהנו מזה! מזוכיסטים...). נחמד לדעת שכאן כולם פדלאות

crzgirl

New member
נו באמת פדלאות

אחרי יום שלם על הכיסא תרצו לרצות לבד...חחח וגם בטח שיהיה קליל ונחמד...

weirdo1986

New member
כן, אני חושבת

שלא יהיה יותר מדי נורא לעשות קצת ספורט לפעמים... כי 14 שעות על התחת כל יום זה באמת פדלאתי מדי אפילו בשבילי

snooPPiT

New member
את צוחקת עכשיו ..

אבל חכי עד שתתחילו לספור שכיבות שמיכה בהקסה.. בקיצור, סיימתי קורס שעבר ואם יש לכם שאלות..חופשי מלא בהצלחה ושתדעו לכם שהסגל שלהם שולטטטט !!

icy rain drop

New member
חחח באמת? שכיבות סמיכה?!

נקווה שלא..... בעע לא בא לי, אנחנו בנות! למה אנחנו צריכות להזיע?

snooPPiT

New member
תיקון: שקיבות שמיכע*

כי אנחנו תכניתנים תראה, היו אצלינו שהיו יושבים בצד קבוע: "שכחתי בגדים, כואב לי הראש, יש לי נקע בעצם החלקולת" תכלס אנשים אצלנו היו נפצעים במד"סים.. סה"כ כמה ריצות ופק"לים, ויצאו בנזקים של 1 קביים, 1 סנטר פתוח, 2 נקעים בקרסול זה היה די מצחיק

omeris

New member
טוב, לי יש שאלות..

מה ת'כלס לומדים? מה אפשרויות השיבוץ אחרי הקורס? ומה טוב יותר/פחות מבין האפשרויות..(לא שאני מניח שזה בשליטתי, אבל לדעת לאן לכוון) קצת על איך הולכת המשמעת בקורס לא יזיק..וגם איך הסגל - מי מדריך יותר טוב, למי יש יותר אמביציה לעזור וכו'.. תודה מראש (-:

snooPPiT

New member
מה לומדים ? אוקיי.

שפות תכנות, מערכות הפעלה, חשיבה אלגוריתמית ולמידה עצמית שזה משהו שיטחנו לכם בראש הרבה עליו.."לימוד עצמי" לומדים ללמוד לבד שבהתחלה זה מטרד, ואח"כ אין לך מושג איזה סיפוק זה כשאתה רוצה לדעת משהו ומצליח ללמוד אותו לבד לומדים לתכנת, על כל המישורים של התכנות, על קצה המזלג, בגלל זה הוא נקרא "קורס תכנות בסיסי", שממנו אתה יכול להתפתח לאיזה תחום שתצה.. מבחינת השיבוצים, זה בשליטתך וזה לא בשליטתך לקראת סוף הקורס יציפו אתכם בפאנלי יחידות ואינסופ מידעונים בקשר ליחידות שאליהם אתם יכולים להגיע. אז כשתגיע לגשר.. שבועיים לפני סוף הקורס ממלאים שאלון העדפות, שמטרתו להתחשב בך, כמובן לפי צרכי הצבא (קצת כמו שאלון העדפות שממלאים לפני הגיוס) אתה ממיין את היחידות שאתה רוצה יותר ורוצה פחות לפי הסדר, ואומרים שבדרך כלל אנשים מקבלים עד האפשרות ה5 שלהם אני אישית קיבלתי את האפשרות הראשונה שלי.. בכולופן, המשמעת בקורס היא נוקשית, מעצם זה שזהו קורס. אסור לדבר בפלאפונים אלא במקומות שמוגדרים לכך, אסור לעלות במעליות, אנשים שאחרו אצלנו לתורנות רותקו לבסיס, "נטפלים" אליכם על כל דבר, באמת גילוח, צחצוח נעלים, צבע גרביים (כן, קרה אצלנו) אבל המפקד הישיר שלך תמיד יהיה שם בשבילך להערות והארות וכו... זה בין היתרונות הכי גדולים. תמיד כשמשהו מפריע לך תפנה למפקד (או למפקדת =)) יש דיסטנס, חלק נוקשים יותר, חלק פחות..כולם מדריכים טובים, כולם בקיאים מאד בחומר וכולם שם בשבילכם, ותמיד תמיד הדלת שלהם פתוחה לשאלות והבהרות. אחרי כל שיעור ואחרי כל נושא תמיד היו שואלים אותנו : "הכל ברור ? מי שלא הבין שייגס לחדר סגל או שישלח מייל" והם תמיד עונים . חוצמזה שיש לך את שאר החניכים שגם יהיו שם כדי לעזור לך. אז בקשר למדריכים אין לכם מה לדאוג, וביודעין מי יהיו המפקדים שלכם - אין לכם מה לדאוג. עוד דבר ! תדאגו לארגן פעילויות ! ועוד יהיו לכם פורים ופסח ...כל הזמן תגשו לסגל ותבקשו לארגן מסיבות ופעילויות ושיעורים וסתם הפעלות כיפיות. הם מאד מעודדים דברים כאלה. אה ו.. צהוב שולט.

למעלה