שאלה בקשר לקד"צ

icy rain drop

New member
סלסלים?! חחחחח ../images/Emo6.gif

הרגת אותי עכשיו...... חחחח מה רע במבוקבקת?

inkydinky

New member
כלום לא רע.

אבל כשעושים בקבוקים (עם קשירת ניירות בשיער למשך הלילה או משהו כזה?), זה אומר שעושים ביקבוק, לא? שזה כמו פיקפוק, אבל בערבית. לא.

icy rain drop

New member
אין לי מושג איך עושים

זה טבעי אצלי... חחחחחחחחחח.... הצחקת אותי עכשו :)

כן..גם אלי התקשרו...

ואמרו לי להגיע ב8:45... ומרפאות אזרחיות זה טוב! כאילו שיהיה לנו זמן בשביל זה..חחח

weirdo1986

New member
מה שהטריד אותי לגבי העניין...

היה בעיקר מה אני אעשה אחרי שנסיים את הקורס ולפני שנעשה את הטירונות במידה ואני אזדקק לרופא. בכל מקרה, נרגעתי... וכמו שכבר אמרתי, מרוב שאני לחוצה אני נטפלת לפרטים הכי שוליים... כמו למשל: מתי יהיה לנו זמן ללכת לתופר שיעשה לנו מכפלת במדים (אם גם אתם נמוכים כמוני...)?!

GuestOfHonor

New member
בין הקורס לגיוס

במהלך התקופה בין הקורס לגיוס, אתם נחשבים לאזרחים לכל דבר - ממש כמו שאתם עכשיו. וזה תקף גם לגבי מי אחראי לטפל בכם רפואית, ולגבי אישורי טיסה לחו"ל, וכל פרט אחר שקשור למעמד מבחינת הצבא.

weirdo1986

New member
הקורס הוא 25 שבועות.

אם אני לא טועה, הקורס הקודם התחיל ב-28.8 והסתיים ב-18.2 (?) ככה שזה כמה ימים פחות מחצי שנה (והם גם צריכים להתכונן לקורס הבא). לפי מה שהבנתי, אנחנו אמורים לסיים לקראת סוף אוגוסט, והגיוס הוא ב-13.9 (אם כי כשהייתי בלשכת גיוס לחתום על החוזה, אמרו לי שידחו לנו את זה ל-15.9). אולי לא לכולם יש את אותו התאריך.

icy rain drop

New member
לעזאזל איתךךך

עכשיו הלחצת גם אותי :( ולא אני לא נמוכה כמוך - בטוח יותר

weirdo1986

New member
אמרתי אתמול

לאמא שלי שאני חושבת על כל הפרטים הכי קטנים... (זה היה אחרי שאמרתי לה "שאני לא אשכח לקחת מפצל!" והיא הסתכלה עליי מוזר אז הסברתי לה שאני לא יודעת כמה שקעים לחשמל יהיו ואולי כולם יצטרכו להטעין את הפלאפונים שלהם ולא יהיו מספיק שקעים... אני מוזרה
)

icy rain drop

New member
בואו נביא כבר מפצל ענקי כזה ../images/Emo3.gif

חחחח זה יהיה מגניב ככה נדע מי מתפוז - מי שהביא מפצל

ואם כבר דברים להביא..

התחלתי להכין רשימה מה לשים בתיק... ואני מתלבטת עם להביא נעלי-בית!(נו,כן..אני אוהבת נעלי בית!) מה אתן אומרות?? ובכלל,איזה דברים מיוחדים(חוץ ממה שאמרו לנו בטלפון וכמובן המפצל[ממש רעיון גאוני!!]) אתן מביאות??

weirdo1986

New member
איזה קטעים שכולם מביאים מפצל ../images/Emo6.gif

הכנתי רשימה שנראה לי שהיא מקיפה את כל מה שצריך
במקרה הכי גרוע אם משהו יהיה חסר תמיד נוכל להביא בשבוע השני. שעון מעורר! אמרו לי שזה חשוב. עדיף שעון מעורר מתים כי אנחנו לא נזכה להרבה שעות שינה בקורס
חשבתי גם על נעלי בית אבל אני מתלבטת. מה שכן, קניתי שקפקפים למקלחת ליתר בטחון - אם לא נשתמש בזה בקורס (במידה ויהיו תנאים טובים), נשתמש בזה בטירונות
בסה"כ אם את חוששת ששכחת משהו שצריך לקחת, כדאי לך להסתכל במאמרים בפורום לגבי ציוד לטירונות - יש שם גם דברים לא רלוונטים לגבינו אבל אני השתמשתי בזה כדי להזכיר לעצמי דברים שאני צריכה

שעון מעורר יש בפלאפון!

אבל כן..זה חשוב! אני באמת אעבור על הרשימות... מי מאמין עוד 4 ימים..

weirdo1986

New member
כן,

ובזכות המפצלים שנביא הפלאפון תמיד יהיה טעון
אני מביאה עוד אחד ליתר בטחון כי אני לא סומכת על הפלאפון שלי (לפעמים הוא "נתקע" על השומר מסך או משהו בסגנון).

למעלה