שאלה בקשר לקד"צ

גם אליי התקשרו

גם לך אמרו שצריך להגיע ב8? נראה לי מוזר- למה כתוב 9 בזימון..?

יכול להיות שעשו טעות

בזימון, יכול להיות שהם הצליחו לסדר דברים אחרים. עקרונית ביום הראשון, המטרה היא "לחייל" אתכם.. להכניס אתכם למה שעומד לקרות, להשיג מדים בבקו"ם וכו' ולסיים עם זה כמה שיותר מהר (ולשחרר אתכם הביתה או לאכסניה). אז להגיע יותר מוקדם זה דווקא יכול להיות יתרון.

SeanZoR

New member
הערה בקשר לעניין

אליי התקשרו ואמרו להגיע לבסמ"ח *עד* 9:00 (ולא 8:00 כמו שכתוב בדף) . הסיבה: מכיוון שאני גר בחיפה ואגב גם אמרו לי שאחרי שנגיע ניסע לבקו"ם וסתם הערה כללית , איזו הפתעה נעימה שמישהו מהצבא פעם ראשונה מתקשר ובאמת אכפת לו ממך עוד חמישה ימים!!!!!!!!!!

GuestOfHonor

New member
9:00

כשאני התחלתי את הקורס אמרו למי שגר קרוב (ולא לן באכסניה) להתייצב ביום הראשון בשמונה, ולמי שגר רחוק (אילת?) שיתיצב עד 9. בסוף היינו יכולים גם להגיע ב9:30 ואף אחד לא היה שם לב *אהמ אהמ*

weirdo1986

New member
נכון!

תהיתי באמת מתי הם יתקשרו ויגידו לי את כל הדברים שאני כבר יודעת אמנם (מה להביא וכו') אבל לא מהם
וזה גם יפה ויעיל (יותר מדי יעיל בשביל הצבא?) שהם ביקשו את המידות שלנו בבגדים כדי להכין לנו את המדים מראש. יש לי הרגשה שטעיתי במידה של החולצה, אבל מילא, אפשר להחליף את זה שם.

dsxzfsdafdsaf32

New member
נצ"לש.

לא קשור אומנם לבסמ"ח, אבל היום התקשרה אליי איזה פקידה חמודה ממדור רפואי בלשכת גיוס.. באמת נחמדה ולהוטה לעזור.. לקבוע תור לוועדה רפואית. 29 לפברואר היא אמרה. אמרתי, למה לא.. ניתקתי. פותח לוח שנה.. 29 בפברואר.
(אין כזה תאריך!) התקשרתי וביקשתי ממנה לקבוע את הוועדה רפואית דווקא לשלושים ושתים ל13.. (בגלל שזה שנה מעוברת) לקח לה איזה דקה להבין

weirdo1986

New member
../images/Emo6.gif

באחד השרשורים בפורום הזה (אם אני לא טועה) מישהו כתב שתאריך השחרור שלו הוא ה-31/11... הוא בטח ישמח לגלות שאין יום כזה ושהוא משתחרר ב-30/11

omeris

New member
לי אמרו להגיע ב-10..

כנראה בגלל שאני גר בנהריה.. אה, ומה הקטע עם מק"ט של מסיכות האב"כ?

weirdo1986

New member
לא יודעת, ושאלה קטנה...

המספר הקטלוגי זה המספר הארוך ההוא שנמצא מתחת לקוד, נכון?

רגע רגע..

אםנוסעים לבקו"ם..עושים שרשרת חיול כמו האנשים הרגילים שמתגייסים? כולל הזריקות וכו' או שרק מקבלים מדים?

GuestOfHonor

New member
לא כולל זריקות

רק ציוד - מדים, תעודת שוחר, דיסקית וכן הלאה. בלי חיסונים, בלי טביעות אצבעות ובלי סבא שמראה סרט
.

weirdo1986

New member
הם כנראה התחרטו ../images/Emo13.gif

אני גם שאלתי אותו אם הוא בטוח שזה בשמונה. כעקרון יכול להיות גם שהם רוצים שבתשע כולם כבר יהיו שם. אתה מגיע מרחוק?

לא, לא ממש רחוק..

אבל עדיין מקווה שיתנו לי להשאר באכסניה, כי מבאס לנסוע הלוך ושוב כל יום.. נתראה בקורס :)

weirdo1986

New member
מעניין

אם אני באמת אגלה מי הם כל האנשים הוירטואלים שמדברים אתי עכשיו, כשנהיה בקורס
הבנתי שנותנים כמעט לכולם להיות באכסניה... אני לא גרה יותר מדי רחוק (מרחק של 25-30 דקות נסיעה באוטובוס) ואנשים שגרים בעיר שלי והיו בקורס היו באכסניה.

icy rain drop

New member
חחחח,

אני בטח אלך ואשאל כל אחת שם "את ורד?" "אה לא?" "טוב.. חבל." חחחחח :p אותי זה הכי לא בעיה לזהות.. קטנטונת, בלונדה ומתולתלת. כמה כאלה כבר יש?

למעלה