ME ../images/Emo13.gif
שם: קרן גיל: 13 יומולדת: 22.8.94 גובה: נמוך , מאוד
צבע שיער: בלונדיני - שטני - ג'ינג'י D: צבע עיניים: כחולות - ירוקות . להקה: טוקיו הוטל וברקינג בנג'מין זמר/ת: אני בעיקר שומעת להקות אבל אם כבר אבריל . שחקן/ית: לא כ"כ מבינה בשחקניות . אוכל: וואי קשה , נדמה לי שצ'יפס

בגד: כל חולצות ההפי טרי פרנדס שלי סתם חפץ בחדר: כל הפוסטרים שיש לי של טוקיו 3> דיסק: צימר ושראיי . סרט: קשה , אני רואה הרבה סרטים ! אין משהו מועדף . בנאדם: לא יודעת
חדר בבית: הקומה השלישית ! כ"כ P: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני דקה בערך עם אחותי התאומה . שמעת מוזיקה: וואו למרבה הפלא אתמול
נפגשת עם חברים: אתמול D: הסרט האחרון שראית: וואו לא ראיתי בימים האחרונים סרטים . הריח האחרון שהרחת: קרם גוף ?
הרעש האחרון ששמעת: המקלדת . הספר האחרון שקראת: שומרת אחותי , אני באמצע איתו .. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: כל הזמן , אין פעם שאני לא חושבת על משהו . הבנאדם האחרון שחשבת עליו: סוד
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך מחשב ? D: תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בשתי הצדדים של המסך מחשב ? קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? דיסק של יאס , כי אני לא בחדר שלי וזה הדיסקים של אבא שלי XDDDD קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אחותי , אחותי D: קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אני חושבת שהיומן . מה אתה לובש כרגע? סתם סוודר מעפן ומחמם כי קר לי ומכנס פיג'מה כזה XD מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לשוטט בפורום , בפורומים אחרים , להיות במסן ולשמוע מוזיקה . השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אין לי חברה הכי טובה ! יש לי מלא חברים טובים XD השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: עזבו זה לא לפה *.* השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: אני חושבת שעדי
ברור שאני לא זוכרת במדויק . שם של קרוב משפחה אהוב: כולם אהובים <: השם של חבר-אינטרנט אחד: אין אין אחד כל מי שאני מכירה מהאינטרנט מדהים
השם של המורה השנוא/ה עליך: וואו עכשיו שאני חושבת אין לי כ"כ מורה שנוא , כולם שנואים אצלי . השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: זה גם לא לפה D: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): היו מלא אבל הכי קרוב אליי היה ג'וי כלב מדהים שמת מסרטן
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה עדין . קפה אתה שותה: נס
או טסטר ג'וייס . ואיזה תה: אני שונאת תה , אבל אם כבר אז הרגיל ויצוסקי . משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אני לא משחקת כ"כ במחשקי מחשב אבל פעם זה היה סימס
יומן יש לך לבצפר (אם יש): של טוויטי המאמי P: שד"כ זה בן
מחשב יש לך: XP ? מצלמה יש לך: אולימפוס , נדמה לי . פלאפון יש לך: מוטורולה של חברת סלקום .. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: ישלי צמיד לבבות מגניב שאני די מחבבת . כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד . מה אתה שומע? כלום .. בינתיים . איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסן והפורום . מה עשית לפני שענית על השאלון? אכלתי עוגיות מזה טעימות ^^ נהגת: אני רק בת 13 D: התנשקת: חסוי XDDDDDD טסת לחו"ל: כן : הולנד , בלגיה , צרפת , טורקיה , יוון , קפריסין , רודוס (יסמין הפנטזייה עוד תתגשם
) ביזבזת את כל הכסף שלך: כן אני ילדה בזבזנית ואני שונאת את זה >< עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: הולישט כן , פעם אחת בלבד . נשארת ער לילה שלם: הרבה הרבה הרבה פעמים D: עבדת במשהו והרווחת כסף: אצל סבתא שלי זה נחשב ? וגם אצל אבא שלי ? XD או/או. יס או הוט? יס וזה רק בגלל ערוצי יס סטארס
מסנג'ר או אייסיקיו? כ"כ מסנג'ר . קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף - סתיו אבל הכיהכי חורף . שחור או לבן? גם וגם אבל בגדים יותר שחור ! מחשב או טלויזיה? מחשב ^__^ ספה או כורסה? ספה . ארנק או קופה? ארנק . המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? בממד
איפה שהמחשב הטוב נמצא D: כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב למרות שעכשיו לצערי אני עם כסא רגיל . כסא עם ידיות או בלי ידיות? ידיות . בשר או חלב? חלב ... בשר = רצח !! התחלתי להיות צימחונית זה פשוט מגעיל לאכול משהו מת שלפני דקה רץ בשדות בחופשיות . פסטה או סלט? פסטה
שניצל טופו או שניצל רגיל? זה
היה שניצל רגיל ועדיין אין על הטעם אבל טופו בזמן זה . אמריקה או אנגליה? וואו קשה
אני חושבת שאנגליה , כי אין כמו אירופה P: ישראל או מקום אחר:
מקוםםםםםםם אחר !!!!!1 כ"כ .. רוק או פופ? זאת שאלה ? XD רוק . פוסטרים או קירות חלקים? חחחחחח ברור שפוסטרים . דיסקמן או אמפי 3? אמפי3 הכי יעיל אבל דיסקמן אני יותר מחבבת . לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת . יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? פריקית קטנה (
) וההורים שלי קוראים לי נוני בלי סיבה XD יש לך חבר/ה? לא . מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? להיות במחשב , לעשות קניות , לשמוע מוזיקה וכאלה דברים שזה לא הכי טוב XD יש לך חשבון פלאפון גבוה? לפעמים כן ולפעמים לא , זה תלוי . למה? ככה D: מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אסאמסים אבל זה כזה באסה כי זה יותר יקר -.- אתה עושה גבות? לפעמים , אבל לא רציני כי הגבות שלי ממש דקות ויחסית מסודרות ואני מפחדת להרוס אותן D: אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? רגליים XD אתה מרגיש יפה? חחח לא יודעת D: למה? ככה XD אתה ביישן או פתוח? תלוי כלפי מי , אני די ביישנית אבל אם אני מכירה מישהו שטוב לי איתו אז אני הכי פתוחה שיש . מה הצבע האהוב עליך? ירוק מזעזע , צהוב , שחור , לבן ותכלת . אתה מאושר? יחסית .. יש פעמים שממש לא !P: היית פעם מאוהב? לא ץ כיף? - שיחקת פעם בסימס 2? כן ישלי
מה אתה חושב על העם הבריטי? יש לו מבטא מוזר . מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? שצריך להגן על המדינה שלך וזה נורמלי להתגייס . ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים ? שמאלית אבל מצחצחת שיניים עם יד ימין XDDDDDD אוכלכל/צמחוני/טבעוני: כעיקרון אני אוכלת הכל ! בשר זה טעים אבל זה פאקינג רצח חיה אז אני בהתלבטות D: למה? הסברתי למעלה . מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא סגורה על זה . חיים שלאחר המוות? לא . גלגול נשמות? לא . פיות? לא . מלאכים? לא . ערפדים? לא . אהבה ממבט ראשון? כן בגלל שאפשר להידלק על מישהו זה ברור אבל לאהוב מישהו אני מאמינה שצריך קודם כל לדעת על הבנאדם ולהבין את האופי שלו אז זה קצת מסובך . אהבה וירטואלית: לא . עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל? טום ביל או גיאורג? גיאורג גיאורג או טום? טום גוסטב או טום? טום גוסטב או ביל? גוסטב גוסטב או גיאורג? גוסטב