שאאאאאאלון

אגנסקעXD

New member
למה?

גינס אם כרוכס זה מדהים.. אני הולכת ככה.. זה הסטיל שלי.. נהייתי פאקצה..[אני מרבה לומר כאילו סטיל ליק גה כאילו דה] אגנסה = לא פאקצה אגנסה = אגנסה משוגעת ח.. אני אוהבת שכול החורים בכרוכס הטורקיז כחול שלי מלאים... ח. יש לי 7 קישוטים ו4 נעבדו לי.. ח..! היה לי משעמם הוספתי תמונה!

N i t z a n 42

New member
עונה :]

שם:ניצן גיל: ב26 לחודש בת 15.. יומולדת:26.11.92 P: גובה:אין לי מוגש><...אבל די נמוכה
צבע שיער: חום צבע עיניים:חום דברים אהובים: אני לא מסוגלת להחליט משו 1 בדברים כאלה אז אני עושה אוהובים ,לא בטוח הכי ..אבל אהובים :] להקה: טוקיו הוטל כמובן
זמר/ת:אממ ביל?XD .לא עולה לי עכשיו אחר.. שחקן/ית: ג'וני גפ אוכל:פיצה! :] בגד:אממ כל מיני..תלוי לאןP: סתם חפץ בחדר:אמפי^^ דיסק:צימר 483 סרט: שודדי הקאריבים
בנאדם:המשפחה שלי^^ חדר בבית:נממ שלי?
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:לפני כמה דקות.. שמעת מוזיקה:עכשיו
נפגשת עם חברים:ממזמןן >< הסרט האחרון שראית:לא זוכרת הריח האחרון שהרחת:מרק? הרעש האחרון ששמעת:המוזיקה שלי חח הספר האחרון שקראת:לא קוראת... המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:למה לעזזאל אני עושה תשאלון הזה אם גם ככה אף אחד לא יקרא?! הבנאדם האחרון שחשבת עליו:ביל תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?במחשבXD תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?צד אחד קיר ,צד שני אוויר..... קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?אני בחדר של המחשב וחשוך פה ואני לא רואה איפה יש דיסק ולא נראה לי שיש פה איזה דיסק מעניין גם ככה קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? הוא לא פה.. אין לי כוח לרדת>< קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?יש פה איזה ספר לטכנאי מחשבים
מה אתה לובש כרגע?אממ סתם חולצה לבנה של ניו יורק אם איזה ילד חמוד ואכזרי עליה
..נממ וסוואצ'רט וטרנינג
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?אולי לאכול קרמבו
..נעע בעצם כבר אכלתי מספיק להיום><..ח אז לא יודעת.. השם של החבר/ה הכי טוב/ה: נטליה השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:לא יודעת.. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מאיפה לי לזכור?
שם של קרוב משפחה אהוב:כל המשפחה שלי השם של חבר-אינטרנט אחד:אממ ליטל
השם של המורה השנוא/ה עליך:אורית.המחנכת שלי..בעע השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:אווו..אממ לא זוכרת עכשיוXD השם של חיית המחמד שלך (אם יש): פרנק^^...(הוא חתול
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:מסטיק טעים><
קפה אתה שותה:מה שיש בבית..נראה לי ארומה או נסטלה..
ואיזה תה:וויצוסקי או איך שלא אומרים את זה..
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:לא משחקת במשחקי מחשב
יומן יש לך לבצפר (אם יש):פיות כזה.. מחשב יש לך:אממ מאיזו בחינה? מצלמה יש לך:איזה חברה? לא זוכרת פלאפון יש לך:NOKIA3100 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:שכל ..חח סתםP:.. כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?ברגע זה אני לא ... עם מי אתה מדבר בטלפון?ולמה נראה לכם שאני מדברת עכשיו בטלפון?! מה אתה שומע? POISONBLACK- WITH HER I DIE איזה חלונות פתוחים לך במחשב?נממ..הפורום,אתר טוקיו הוטל של אנה ג'ן וטטי..ומסנג'ר ומדיה פלייר מה עשית לפני שענית על השאלון?אממ דיברתי עם ליט.. נהגת: בלונה פארק נחשב?
טסת לחו"ל:יאפ:] ביזבזת את כל הכסף שלך:יאפ>< עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:לא שזכור לי נשארת ער לילה שלם:כן.. עבדת במשהו והרווחת כסף:אממ נראה לי שכן.. או/או. יס או הוט?יס מסנג'ר או אייסיקיו?לפעמים ככה ולפעמים ככה..אבל בעיקרון מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו?מה שבאP: שחור או לבן? אממ שחור מחשב או טלויזיה?מחשב ספה או כורסה?אממ כורסה? ארנק או קופה?ארנק. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?אולי אחר.. כסא מסתובב או כסא רגיל?מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם ידיות! בשר או חלב?אממ חלב^^ פסטה או סלט?פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?שניצל תירס
אמריקה או אנגליה?אנגליה ישראל או מקום אחר:שניהם רוק או פופ? רוק! פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרם אבל בקטנה.. דיסקמן או אמפי 3?אמפי 3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מערכת בפול ווליום!!!!! יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?אאמ יש הרבה><...ניץ, ניצני, ניצי, שנוצה ,שניץ וכולי וכולי.. יש לך חבר/ה?ניין :/ מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?מוזיקה, מחשב,לדבר\להיות עם אנשים שאני אוהבת ועוד.. יש לך חשבון פלאפון גבוה?לא.. למה?כי אני במסלול זול.. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?לפעמים ככה ולפעמים ככה.. אתה עושה גבות?כן אבל לא רציני.. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?כן אתה מרגיש יפה?לא תמיד.. למה?ככה אתה ביישן או פתוח?תלוי ליד מי
מה הצבע האהוב עליך?יש כל מיני...אדום שחור לבן כתום כחול וכו'.. אתה מאושר? נוט יור ביסנס
היית פעם מאוהב?אולי.. כיף? - שיחקת פעם בסימס 2?אוממ לא מה אתה חושב על העם הבריטי? מה יש לי כבר לחשוב?! מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?אין לי כוח לפרט..בקיצור: כן אבל אם לא מתאים לך לפחות תעשה שירות לאומי.. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימני :] אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל.. למה?ככהP: מאמין ב- אלוהים? כן רוחות?כן חיים שלאחר המוות? אולי גלגול נשמות? אולי פיות? אממ לא מלאכים? אולי ערפדים? אולי אהבה ממבט ראשון?בערך כן אהבה וירטואלית:לא לתמיד עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! לפני זה עליי לציין שאני מתה על כולם!!!!!!33>!P: טום או ביל?ביל ביל או גיאורג?ביל גיאורג או טום?גיאורג גוסטב או טום?גוסטאב גוסטב או ביל?אממ ביל גוסטב או גיאורג?אממ גוסטב אוי זה היה ארוךך ולא נראה לי שמישו באמת קראXD אם כן==> חיבוקי^^

../images/Emo36.gifניצניייייייייייייי!!!../images/Emo26.gif

חחח איזה מאמי את!! אבל כתבת שם ליט..............?!?!?!?! מה קרה לל'?!?!?! אוףףףףףףףף לא שוחכים אותי ככה!! חחחחח סתםXDDDD גמלי יש פלאפון מעפן כזה כמו שלך! חחחחח אני כבר מתה להחליף אותו........... חחחחח חפרתי! ~~~חפירה~~~

N i t z a n 42

New member
חחחח

זה שם חיבה חדש בשבילך!^^ חיחי זה מה שקורא שאני מתעצלת לכתוב מילה שלמה...P: ...באמת פלאפון מעפן

ME ../images/Emo13.gif

שם: קרן גיל: 13 יומולדת: 22.8.94 גובה: נמוך , מאוד
צבע שיער: בלונדיני - שטני - ג'ינג'י D: צבע עיניים: כחולות - ירוקות . להקה: טוקיו הוטל וברקינג בנג'מין זמר/ת: אני בעיקר שומעת להקות אבל אם כבר אבריל . שחקן/ית: לא כ"כ מבינה בשחקניות . אוכל: וואי קשה , נדמה לי שצ'יפס :) בגד: כל חולצות ההפי טרי פרנדס שלי סתם חפץ בחדר: כל הפוסטרים שיש לי של טוקיו 3> דיסק: צימר ושראיי . סרט: קשה , אני רואה הרבה סרטים ! אין משהו מועדף . בנאדם: לא יודעת
חדר בבית: הקומה השלישית ! כ"כ P: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני דקה בערך עם אחותי התאומה . שמעת מוזיקה: וואו למרבה הפלא אתמול
נפגשת עם חברים: אתמול D: הסרט האחרון שראית: וואו לא ראיתי בימים האחרונים סרטים . הריח האחרון שהרחת: קרם גוף ?
הרעש האחרון ששמעת: המקלדת . הספר האחרון שקראת: שומרת אחותי , אני באמצע איתו .. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: כל הזמן , אין פעם שאני לא חושבת על משהו . הבנאדם האחרון שחשבת עליו: סוד
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך מחשב ? D: תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בשתי הצדדים של המסך מחשב ? קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? דיסק של יאס , כי אני לא בחדר שלי וזה הדיסקים של אבא שלי XDDDD קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אחותי , אחותי D: קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אני חושבת שהיומן . מה אתה לובש כרגע? סתם סוודר מעפן ומחמם כי קר לי ומכנס פיג'מה כזה XD מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לשוטט בפורום , בפורומים אחרים , להיות במסן ולשמוע מוזיקה . השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אין לי חברה הכי טובה ! יש לי מלא חברים טובים XD השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: עזבו זה לא לפה *.* השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: אני חושבת שעדי
ברור שאני לא זוכרת במדויק . שם של קרוב משפחה אהוב: כולם אהובים <: השם של חבר-אינטרנט אחד: אין אין אחד כל מי שאני מכירה מהאינטרנט מדהים
השם של המורה השנוא/ה עליך: וואו עכשיו שאני חושבת אין לי כ"כ מורה שנוא , כולם שנואים אצלי . השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: זה גם לא לפה D: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): היו מלא אבל הכי קרוב אליי היה ג'וי כלב מדהים שמת מסרטן
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה עדין . קפה אתה שותה: נס
או טסטר ג'וייס . ואיזה תה: אני שונאת תה , אבל אם כבר אז הרגיל ויצוסקי . משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אני לא משחקת כ"כ במחשקי מחשב אבל פעם זה היה סימס
יומן יש לך לבצפר (אם יש): של טוויטי המאמי P: שד"כ זה בן
מחשב יש לך: XP ? מצלמה יש לך: אולימפוס , נדמה לי . פלאפון יש לך: מוטורולה של חברת סלקום .. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: ישלי צמיד לבבות מגניב שאני די מחבבת . כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד . מה אתה שומע? כלום .. בינתיים . איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסן והפורום . מה עשית לפני שענית על השאלון? אכלתי עוגיות מזה טעימות ^^ נהגת: אני רק בת 13 D: התנשקת: חסוי XDDDDDD טסת לחו"ל: כן : הולנד , בלגיה , צרפת , טורקיה , יוון , קפריסין , רודוס (יסמין הפנטזייה עוד תתגשם
) ביזבזת את כל הכסף שלך: כן אני ילדה בזבזנית ואני שונאת את זה >< עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: הולישט כן , פעם אחת בלבד . נשארת ער לילה שלם: הרבה הרבה הרבה פעמים D: עבדת במשהו והרווחת כסף: אצל סבתא שלי זה נחשב ? וגם אצל אבא שלי ? XD או/או. יס או הוט? יס וזה רק בגלל ערוצי יס סטארס
מסנג'ר או אייסיקיו? כ"כ מסנג'ר . קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף - סתיו אבל הכיהכי חורף . שחור או לבן? גם וגם אבל בגדים יותר שחור ! מחשב או טלויזיה? מחשב ^__^ ספה או כורסה? ספה . ארנק או קופה? ארנק . המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? בממד
איפה שהמחשב הטוב נמצא D: כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב למרות שעכשיו לצערי אני עם כסא רגיל . כסא עם ידיות או בלי ידיות? ידיות . בשר או חלב? חלב ... בשר = רצח !! התחלתי להיות צימחונית זה פשוט מגעיל לאכול משהו מת שלפני דקה רץ בשדות בחופשיות . פסטה או סלט? פסטה
שניצל טופו או שניצל רגיל? זה היה שניצל רגיל ועדיין אין על הטעם אבל טופו בזמן זה . אמריקה או אנגליה? וואו קשה
אני חושבת שאנגליה , כי אין כמו אירופה P: ישראל או מקום אחר: מקוםםםםםםם אחר !!!!!1 כ"כ .. רוק או פופ? זאת שאלה ? XD רוק . פוסטרים או קירות חלקים? חחחחחח ברור שפוסטרים . דיסקמן או אמפי 3? אמפי3 הכי יעיל אבל דיסקמן אני יותר מחבבת . לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת . יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? פריקית קטנה (
) וההורים שלי קוראים לי נוני בלי סיבה XD יש לך חבר/ה? לא . מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? להיות במחשב , לעשות קניות , לשמוע מוזיקה וכאלה דברים שזה לא הכי טוב XD יש לך חשבון פלאפון גבוה? לפעמים כן ולפעמים לא , זה תלוי . למה? ככה D: מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אסאמסים אבל זה כזה באסה כי זה יותר יקר -.- אתה עושה גבות? לפעמים , אבל לא רציני כי הגבות שלי ממש דקות ויחסית מסודרות ואני מפחדת להרוס אותן D: אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? רגליים XD אתה מרגיש יפה? חחח לא יודעת D: למה? ככה XD אתה ביישן או פתוח? תלוי כלפי מי , אני די ביישנית אבל אם אני מכירה מישהו שטוב לי איתו אז אני הכי פתוחה שיש . מה הצבע האהוב עליך? ירוק מזעזע , צהוב , שחור , לבן ותכלת . אתה מאושר? יחסית .. יש פעמים שממש לא !P: היית פעם מאוהב? לא ץ כיף? - שיחקת פעם בסימס 2? כן ישלי
מה אתה חושב על העם הבריטי? יש לו מבטא מוזר . מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? שצריך להגן על המדינה שלך וזה נורמלי להתגייס . ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים ? שמאלית אבל מצחצחת שיניים עם יד ימין XDDDDDD אוכלכל/צמחוני/טבעוני: כעיקרון אני אוכלת הכל ! בשר זה טעים אבל זה פאקינג רצח חיה אז אני בהתלבטות D: למה? הסברתי למעלה . מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא סגורה על זה . חיים שלאחר המוות? לא . גלגול נשמות? לא . פיות? לא . מלאכים? לא . ערפדים? לא . אהבה ממבט ראשון? כן בגלל שאפשר להידלק על מישהו זה ברור אבל לאהוב מישהו אני מאמינה שצריך קודם כל לדעת על הבנאדם ולהבין את האופי שלו אז זה קצת מסובך . אהבה וירטואלית: לא . עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל? טום ביל או גיאורג? גיאורג גיאורג או טום? טום גוסטב או טום? טום גוסטב או ביל? גוסטב גוסטב או גיאורג? גוסטב

lidya150

New member
כי , כי אני רצה לענננוותת !! (ללוךך ../images/Emo9.gif)

שאלות כלליות: שם:לידור גיל: 15 (קטינה בלאט) יומולדת:1/12 נמנמ גובה:1.70 ככה.. צבע שיער: שחור צבוע (טבעי בלונד שטני) צבע עיניים: חום חרא פיפי חחח...(חום בהיר) דברים אהובים: להקה: כרגע טוקיו חוטללל !! זמר/ת: בילה !! >,< שחקן/ית: זאק אפרון :> אוכל: מנה חם :) בגד: חולצה גדולה חמה כזאת שאני אוהבתת!! סתם חפץ בחדר:מיטהה ? דיסק: אין , לא בכבוד שלי. סרט: כמה זמן לא ראיייייתתתתיי. בנאדם: יאנה . חדר בבית: חדר של הורים הוא הכי יפה ! מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: היום , עכשיו עם אמא . שמעת מוזיקה: היום בעבודה ת'שיר "זנייש לי טי" .. נפגשת עם חברים: בעבודהה.. הסרט האחרון שראית: גרי פוטר ניראה לי... הריח האחרון שהרחת: בבית של הנקיון של מאמא.. הרעש האחרון ששמעת:הרעש של הכלים שמאמא מסדרת.. הספר האחרון שקראת: לא זוכרתתת נמנמ אני יותר בקטע של עיתונים . המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: איזה ספר קראתי XD הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ידיד שי נמנמ .. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?במדפסת שלי XDD תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בקיר ובכלוםם . קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?של איזה פקס משהו , חוי קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אין לי שיחות בכלל . וקסושה האחרונה שהיתקשרה. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין ספר. מה אתה לובש כרגע? מכנס שורתיקי כאלה וחולצה של הלו קיטי מלפני מליון שנה . מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לראות מי ענה על השאלון ולקרוא השם של החבר/ה הכי טוב/ה: יש שלוש חחחח.. יאנה סבינה וארקדי (כן זה בן) השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:זקיר השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: ואני גם זוכרתת שם של קרוב משפחה אהוב: עידו דווד שליי אני הכי מחוברת עליוו. השם של חבר-אינטרנט אחד: אין . השם של המורה השנוא/ה עליך: לא זוכרת מורה לאנגליתת . השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: סבתא רבא , שלי כי היא נפלה מסכנה :\ השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין . איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: קנדום בטעם דובדבן xD קפה אתה שותה: רגיל עם כף זוכר וכף נס קפה :) ואיזה תה: לא מתה על תה אבל עם כבר תה עם חלב ( הכי אנגלי xD) משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא משחקת משחקי מחשב . יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין . מחשב יש לך: לאאא .. (אז איך אני כותבת ? ) מצלמה יש לך: נמנמ שבורהה .. פלאפון יש לך: יאפ מעפן.. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: עבודה XD כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? סשהה .. עם מי אתה מדבר בטלפון? אףף אחד. מה אתה שומע? טלוויזיה ערוץ 2 שמאמא ראהה .. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? זה ובלוג הזה של אן ולרה של טוקיו חוטלל .. (אני מכורה בלין לבלוג שלהן ) מה עשית לפני שענית על השאלון? נהגת: עם אוטו של מי בדיוק ? התנשקת: לא :( טסת לחו"ל: בחיים שלי לא . ביזבזת את כל הכסף שלך: לא נישאר עוד 10 שקלל . עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: בערךך .. נשארת ער לילה שלם: שנה שעברה נחשב ? עבדת במשהו והרווחת כסף: כן , כול יוווםם בלאט . או/או. יס או הוט? הוט . מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי מחשב דפוק לא מתחבר ממש למסן . קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף שחור או לבן? שחור (אבל אצלי תמיד גם וגם .) מחשב או טלויזיה? מחשב אני יכולה לבחור מה לראות לא שיבחרו בשבילי . אבל תלוי. ספה או כורסה? ספה אפשר לשכב .. ארנק או קופה? ארנק אפשר לסחוב לכול מקום . המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? הבית שלי הוא הכי יפפפה. כסא מסתובב או כסא רגיל?מסתובב >,< כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם . בשר או חלב? תלוי . פסטה או סלט? סלטטט של אמא . שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל של אבא . אמריקה או אנגליה? אין ספק שאנגליה . ישראל או מקום אחר: ישראל לא משנה לאן אני ילך אני תמיד היתגעגע לפה . רוק או פופ? לא יודעת תלוי בשיייייררר פוסטרים או קירות חלקים? קירות חלקים אני לא אוהבת את כול הקישקושים האלהה .. דיסקמן או אמפי 3? אמפי , בהחלט . לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? הבדלל ? יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אמ לידיה , שמנה :p יש לך חבר/ה? לא אבל לפי מה שניראה היה בקרוב xD מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? פן וציפורניים ולפי מה שניראה בקשר לציפורניים אין זמן פנויי .. יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא בכלל לא כי אבא שלי קמצן ואין שיחות בכלל איפילו לא להורים. למה? כי הוא גיי מזה למה ? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות . אתה עושה גבות? יאפ . אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אני בחורה ( זה עונה לכם על הרבה דברים לא ? ) אתה מרגיש יפה? אהממ כן למה? כי אני מרגישה ככה כרגע אסור בלאאט ? אתה ביישן או פתוח? פתוח אחושרמוטהה (זה נשמע הזוי ) מה הצבע האהוב עליך? שחור + לבןן ! אתה מאושר? לא , עם אני היה מאושרת הכול היה מושלם ומזוייף ללא תדה :> היית פעם מאוהב?אהא :| כיף? - שיחקת פעם בסימס 2?יאפפ מה אתה חושב על העם הבריטי? שהם קשוחיייםם !! 666 מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?יש זמממןן אבל לבנתתתיייםם כן . ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימיני :) אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הכוווללל . למה?כי אני שמנה חח מאמין ב- אלוהים? נופ . רוחות? כןן . >,< חיים שלאחר המוות? כן . גלגול נשמות? כן. פיות? לא. מלאכים? לא. ערפדים? כן. אהבה ממבט ראשון? כן . אהבה וירטואלית: כן. עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל?אבא ביל או גיאורג?אמא גיאורג או טום?סבא גוסטב או טום?דוד גוסטב או ביל?סבתא גוסטב או גיאורג?ביל : חחחחחחחחחחחחחוווווווווי

lidya150

New member
אההה זה כאילו בכלללי ...

אז שמנה תשובותתת .. נהגת: כן נהגתי באוטו של סבא שהייתי קטנננה התנשקת: יאפפ טסת לחו"ל: בחיים שלי לא . ביזבזת את כל הכסף שלך: כןןן >< עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן נשארת ער לילה שלם:כןן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן , כול יוווםם בלאט .

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif סתם כי משעמם לי... עונה!

שם: מאי גיל: 12 וחצי יומולדת: 25.5.1995 גובה: מטר שישים וחמש או משהו בסביבה.. חח אני ממש גבוהה.. יחסית לגיל שלי צבע שיער: חום שחור.. עם פסים בצבע בלונד\זהב צבע עיניים: חום דברים אהובים: טוקיו הוטל!! להקה: טוקיו הוטל ,מיי כימיקל רומאנס... זמר/ת: אימי ווינהאוס שחקן/ית: אמממממ.... קיירה נייטלי.. אוכל: פיצה. יאמי בגד: ג'ינס וגופייה.. או טי שירט.. סתם חפץ בחדר: אממממ... מה זו השאלה הזאת?! דיסק: בריטני ספירס XDXDXDXDXD פעם אהבתי אותה.. חחח בושות! סרט: שודדי הקאריביים,הארי פוטר... בנאדם: ביל קאוליץ... חדר בבית: החדר שלי! מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני שתי שניות... שמעת מוזיקה: עכשיו שומעת.!! נפגשת עם חברים: היום בבוקר... הסרט האחרון שראית: צ'רלי בממלכת השוקולד... היה אתמול בהוט.. חח... הריח האחרון שהרחת: אממממ... הריח של הדאודורנט.. הרעש האחרון ששמעת: טוקיו הוטל.. :) הספר האחרון שקראת: הארי פוטר 5... המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: ביל?.... למה אתה כל כך מושלם??? הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ביל תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב =]]] תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בקיר.. ובאוויר.. :) קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? דיסק צרוב שלי.. טוקיו הוטל רמשטיין ומיי כימיקל רומאנס... קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? החברה החופרת שלי XD קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? הארי פוטר 7 מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וגופייה.. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לבדוק אי מייל... השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אליאורה... השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: נועה בן מנחם השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: תמנע שם של קרוב משפחה אהוב: מורנו'ש אחותי.. השם של חבר-אינטרנט אחד: תהיללוש!!!! השם של המורה השנוא/ה עליך: דורית החרא!!!!!!!! הרכזת של השכבה... השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אמממ... אין!! השם של חיית המחמד שלך (אם יש): ביץ.. אל תשאלו! חח.. החתול שלי.. איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: הובה בובה.. קפה אתה שותה: כן ואיזה תה: שונאת תה.. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס 2.... יומן יש לך לבצפר (אם יש): יש יומן... מחשב יש לך: יש מחשב.. מצלמה יש לך: יש מצלמה פלאפון יש לך:יש פלאפון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: mp4 חחח... כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? חברה שלי שחזרה מאמריקה היום ... עם מי אתה מדבר בטלפון? החברה הכי טובה שלי.. מה אתה שומע? מייכ ימיקל רומאנס... אויי בדיוק התחלף לשריי D: איזה חלונות פתוחים לך במחשב? אויי וי... אם אני יתחיל לרשום זה לא יגמר!! מה עשית לפני שענית על השאלון? דיברתי עם חברות באייסי נהגת: לא! התנשקת: עדיין לא... טסת לחו"ל: =[ עדיין לא... ביזבזת את כל הכסף שלך: חחחחח כן!!.... עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: הקפתי את הבית ספר 15 פעמים... התערבות עם חברה... נשארת ער לילה שלם: ככה זה בדרך כלל... עבדת במשהו והרווחת כסף: בייביסיטר.. או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה...? ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מעלה אדומים... כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא רגיל... כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי ידיות.. בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל רגיל.. אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: מקום אחר.. רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים!!! דיסקמן או אמפי 3? אמפי 3\4 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשה ומערכת.. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? לא... יש לך חבר/ה? היה... חבר... מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? להקשיב למוזיקה. לקרוא ראש 1... יש לך חשבון פלאפון גבוה? החודש עשיתי 300.... אמא שלי תרצח אותי בסוף!!! למה? כי אני לא מפסיקה לדבר בפלאפון... מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כן.. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? רגליים.. אתה מרגיש יפה? לא יודעת... למה?לא יודעת.... אתה ביישן או פתוח? ביישן.. תלוי במה.. מה הצבע האהוב עליך? שחור אתה מאושר? כן. היית פעם מאוהב? עד עכשיו... בביל כיף? - שיחקת פעם בסימס 2? מכורהההה!!!!! מה אתה חושב על העם הבריטי? המבטא מעצבן!!! מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס... ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל רגיל... לא צמחוני! למה? אני אוהבת את מקדונלס... D: מאמין ב- אלוהים? כן.. רוחות? אאאאממממממממממממממממ.... אימאלה!!!!!!!חחחח לא .. בעצם לא יודעת... תדלגו חיים שלאחר המוות? אהאהאה תפסיקו להפחיד אותי!!!!!!!!!!11 גלגול נשמות? ?!?!?!?!?!?!!??! פיות? כן! כן ! כן!! חחח מלאכים? ביל קאוליץ או טום נחשבים??? ערפדים? אמממ... לא אהבה ממבט ראשון? כןן אהבה וירטואלית: כן עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל? ביל ביל או גיאורג? ביל גיאורג או טום? טום גוסטב או טום? גוסטי!!! גוסטב או ביל? ביל גוסטב או גיאורג? או-או! מה אני אמורה לענות!!?!!?... נוו טווב.... גוסטי! רק בגלל שהוא יותר חמוד.. אבל אני אוהבת את גיאורג גם!!! יואו איזה שאלון ארוך!!! לפחות עבר לי איזה חצי שעה של שעמום!! מי קרא???

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifבמילה אחת-

חופר. סתם ^^ אין לי כוח לענות על זה כרגע. ועל כל החלק האחרון שאת הוספת התשובה היא גיאורג.

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifטוב נו

שאלות כלליות: שם: אפרת גיל: 13.5 יומולדת: 23.1.94 גובה: חסוי
אני רק אומר שגבהתי בס"מ בחודש האחרון D: צבע שיער: שטני
צבע עיניים: חום דברים אהובים: להקה: יותר מדי. בעיקר גרין גיי וטוקיו הוטל. זמר/ת: כריסטינה אגילרה. שחקן/ית:
אוכל: הרבה. בגד: תחתונים. אסור לשכוח את זה. סתם חפץ בחדר: לבלו. אני לא יכולה לזוז בלי זה כרגע. דיסק: אין. סרט: ילדות רעות
בנאדם: אני. או גיאורג. חדר בבית: השירותים. >< החדר שלי,כמובן. מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: היום? שמעת מוזיקה: לפני כמה דקות כששמעתי את הגרסה המקורית של Love is Gone של דיוויד גוואטה. נפגשת עם חברים: לא זוכרת XD הסרט האחרון שראית: בליינד דייט הריח האחרון שהרחת: -- הרעש האחרון ששמעת: דפיקה על הדלת מהטלוויזיה. הספר האחרון שקראת: "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" באנגלית. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: -- תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? אתם הורסים לי ת'מסך יא טיפשים! תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באוויר. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?דיסק צרוב. (כן. אני פושעת. סו מי.) קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אמא קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? תנ"ך במדף שמעל,המדף של ספרי הלימוד. מה אתה לובש כרגע? בגדים. >< בגדי בית. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לישון. אני עייפה מאוד. השם של החבר/ה הכי טוב/ה: חסוי. (שם יפה) השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: חסוי. אבל יש שתיים
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מאיה. שם של קרוב משפחה אהוב: טדי (
) השם של חבר-אינטרנט אחד: יש הרבה. השם של המורה השנוא/ה עליך: גילה. ואני לא אתחיל להסביר למה היא שנואה,אני רק אומר שקרוב לוודאי שזה יקח לי יותר מ-6500 תווים,ואז תפוז לא ירשה לי לשלוח. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: חסוי
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): טדי. איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מה שיש. קפה אתה שותה: אייס קפה D: ואיזה תה: -- משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס 2 או רולר קוסטר טייקון 3 יומן יש לך לבצפר (אם יש): מיקי מאוס שחור קטן. מחשב יש לך: מה איזה מחשב? מחשב.
מצלמה יש לך: מצלמת נוקיה 2826.
פלאפון יש לך: >< סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: החיים שלי. מודל 0-0-0-0-0. פולניה 100%. אין צורך ביותר מילים. כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם עצמי. (כלומר עם אך אחד) עם מי אתה מדבר בטלפון? -- מה אתה שומע? -- איזה חלונות פתוחים לך במחשב? -- מה עשית לפני שענית על השאלון? ראיתי טלוויזיה נהגת: כשהייתי קטנה אז אבא שלי נתן לי "לעזור" לו לנהוג. התנשקת: בערך. טסת לחו"ל: יאפ. ביזבזת את כל הכסף שלך: יאפ. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: קרוב לודאי. נשארת ער לילה שלם: כן. ואז סבלתי. עבדת במשהו והרווחת כסף: דוגסיטרית. או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו? בכל עונה ההפך שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? שניהם
ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? בחדר שלי
כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? שניהם
ישראל או מקום אחר: הכל ביחד
רוק או פופ? גם וגם. אבל בעיקר רוק בד"כ פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים (רק שאין לי כרגע) דיסקמן או אמפי 3? אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? AlmightyEfraty יש לך חבר/ה? נופ. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? הרבה דברים >< יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? כי אני מסמסת לרוב. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? תלוי עם מי. אתה עושה גבות? בערך. הם מסודרות טבעי. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? לא. אני אדם המערות. אתה מרגיש יפה? תראו לי בת אחת שמרגישה שהיא יפה לגמרי. למה? אתה ביישן או פתוח? גם וגם. מה הצבע האהוב עליך? ירוק תפוח (וזה חשוב!) אתה מאושר? לפעמים. היית פעם מאוהב?כן כיף? - שיחקת פעם בסימס 2? ברור מה אתה חושב על העם הבריטי? חמודים. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלתכל,בעתיד צמחונית למה? כי כרגע לא מתאפשר לי להיות צמחונית מאמין ב- אלוהים? לפעמים רוחות? כן חיים שלאחר המוות? לפעמים גלגול נשמות? לא כ"כ פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כשזה יקרה,אני אודיע. אהבה וירטואלית: כן (שמעתי על מקרים רבים) עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל? גיאורג. ביל או גיאורג?גיאורג. גיאורג או טום?גיאורג. גוסטב או טום?גיאורג. גוסטב או ביל?גיאורג. גוסטב או גיאורג?גיאורג. מישהו קרא?

אגנסקעXD

New member
א..

זה כזה מוזר כשאומרים לפעמים ..זה כן או לא! [באלוהים]! עזבו התחרפני .. בגלל ליאלי..! ח..

אגנסקעXD

New member
בשיא הרצינות זה נישמע מוזר..

ולא רק לשאלה של אלוהים לכול השאלות הקיימות..!

למעלה