שאאאאאאלון

חח התכוונתי ל"חברות" של ביל וטום../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

עד שאני לא רואה הוכחות אני לא מאמינה. ואת רוסיה אבל בישראל
. ולא שיש לי משהו נגד רוסיים [או צרפתים] אבל מה יש לטום וביל ובכלל ללהקה לחפש שם? שיבואו לפה וייכנסו איתנו לג'קוזי של EMA

ברוגז ../images/Emo31.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

כנראה שלא שמת לב שאת עם כפיל. ביל האמיתי נמצא פה לידי, אהה והוא מוסר לך ד"ש
XDD

אגנסקעXD

New member
לא נכון..

הוא איתי פה בג'קוזי.. ואומר עד כמה שאני חמודה..! ח.. טומי עושה פה שטויות.. וגוסטב וגיאורג ממש שקטים.. הם שותים קוקטל. אצלך הם כפילים.. זה אולי אנשים שדומים להם..! הם פה ומוסרים לך חיבוק גדול! ואותי הם מחבקים חזק חזק..! ח..

אגנסקעXD

New member
לא עושה נו נו נו..!

עדיף גם את הכפילים..! הם ניראים טוב |גבות| ח.. הם ממש דומים לבנים..! יאמי לאכול אותם.. [אגנסה תרגעי את לא קניבלית] [נירגעתי אני פשוט אוכל אותם כי הם כאלה מתוקים] [תעשי מה שבה לך] [סבבה] [א.. אגנסה אל תאוכלי אותי] [יאמ יאם] אכלתי..! ח.. עכשיו אני באה אליך כדי לאכול אותם..! ח.. טוק טוק תפתחי...! זאת אגנסה !

אהאהאהאה לאאאאאאא!!!../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

את לא תאכלי אותם! |מחזיקהאלהומחכהלהכניסלךאותהבראש| XDD לא פותחת! לכי! איפה הצייד? שיחזור מכיפה אדומה וייקח אותך! יא חתיכת פיצול אישיות שכמותך!

אגנסקעXD

New member
ח.. איזה מחמאה..!

סתם.. הצייד לא בא.. הוא אם כיפה אדומה במיטה.. אף אחד לא יעזור לך.. ח.. איזה הזאב מהסיפור אם החזרזירונים שינשוף ויעיף את הבית שלך..!

לאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

הזאב חבר שלי, הוא לא יעשה את זה! חעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחחעחע |צחוקרשעמרושעשלהצלחה|

Leb Die Sekunde

New member
ס'קרועותXDD

מוחעאהאה אני הצייד כיפה טובהבמיטהX XDDDDD
טוב אני ישתוק ולא אמשיך את הטירוף שהולך כאןן וביל האמיתי מוסר ד'ש

אגנסקעXD

New member
ח..

ביל התקשר אלי ואמר שהוא עזב אותך והוא בדרך לקרית גת .. והוא בהופעה הבאה מקדיש לי שיר.! איזה מתוק הוא..! ואת לכי תהני אם הזאב..! והציד!

0oSharoNo0

New member
אני!! ../images/Emo3.gif

חחח כתבנו אותו דבר במה יש לך להשוויץ...XDD

למעלה