עונה ../images/Emo9.gif
שאלות כלליות: שם:כרמל גיל: 14 יומולדת:23.7.93 גובה:לא יודעת חח
צבע שיער: שטני כזה חח צבע עיניים: חום בהיר דברים אהובים: להקה: טוקיו פוב ומארון 5
זמר/ת: מממממממממ.....אין לי ממש זמר או זמרת שאני אוהבת במיוחד חח שחקן/ית: גם אין ^^ חח אוכל: לא הבנתי חח ... בגד: כנ"ל ^^ סתם חפץ בחדר:מממממ .. טלויזיה
אני מכורה לטלויזיה חחח
דיסק: ממ ... אין אחד שאני אוהבת במיוחד את כולם אני אוהבת חח
סרט: ממ ... נגיד האחרון שראית היה צ'אק ולארי וזה אחלה סרט [מומלץ ! ] בנאדם: לא הבנתי חחח ... חדר בבית: החדר שלי
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו שמעת מוזיקה: עכשיו חח נפגשת עם חברים: לפני כמה דקות חח הסרט האחרון שראית: צ'אק ולארי חח הריח האחרון שהרחת: גם לפני כמה דקות חח הרעש האחרון ששמעת: עכשיו יש שיר מעצבן במיוחד ! הספר האחרון שקראת: זה היה מזמן חחח ממ נראה לי קרוא לו חוות החיות ואני עדיין לא סימתי את הפרק השני אפילו שעוד פחות מכמה שבועות יש לי מבחן על הספר הזה חח המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: ממ ... למה אני שומעת את השיר המפגר הזה שיש עכשיו בטלויזיה ולא מעבירה ערוץ ?! הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ממ ... לא זוכרת תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?חח באוויר ... תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באחת בשולחן ובשנייה באוויר חחח
קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הכי קרוב אלי עכשיו זה הדיסק של מארון 5 ויש בו את הדיסק חחח
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?חברה שלי ועוד חברה שלי חח ... קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? ספר מתמטיקה חח
מה אתה לובש כרגע? בגדים חח סתם .. ג'ינס וחולצה וסווש'רט חח
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להעביר ערוץ בטלויזיה חח
השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אין לי חברה הכי טובה חח השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:יש הרבה ! השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: חח לא זוכרת זה היה לפני הרבה זמן חח שם של קרוב משפחה אהוב: חח מממ לא יודעת יש הרבה השם של חבר-אינטרנט אחד: לא הבנתי [כן כן אני קשת הבנה חח
] השם של המורה השנוא/ה עליך: כל המורות ! אבל הכי שנואה קוראים לה איריס והיא מעצבנת וחופרת והיא מפחידה ! היא כל הזמן עוברת לידי וליד מי שיושבת לידי ומסתכלת לי כזה במבט מפחיד בעיניים ועל הפלאפון חח
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: ממ ... אין לי.. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): חחח סטף כי לאמא שלו קוראים סטפי חח
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה קפה אתה שותה:רק אייס קפה חח ואיזה תה: בטעם וניל חח משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:אין יומן יש לך לבצפר (אם יש):אפשר לקרוא לו יומן טוקיו חחח
מחשב יש לך: לא הבנתי כאילו איזה חברה וכאלה ?! מצלמה יש לך: ^^ פלאפון יש לך:סוני אריקסון סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:ממ ... לא יודעת ח כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?עם חברות חח וידיד חח .. עם מי אתה מדבר בטלפון? עם אף אחד כרגע .. מה אתה שומע? הפסקתי להיות עצלנית והנמחי את השירים המפגרים בטלויזיה ועכשיו אני שומעת 1000 meere ומיותר לומר של מי השיר הזה איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסן איסי אינטרנט וזהו חח מה עשית לפני שענית על השאלון? נהגת: חח לא כי אין לי רישיון
התנשקת: כן טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:לא נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו?מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץ
שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? טלויזיה ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?תלוי איפה אם זה בארץ אני מעדיפה להישאר אם יש אופציה לעבור לחו"ל בכיף הייתי נוסעת חח אבל תלוי לאן בחו"ל חח כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב חח כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט: פסטה חח שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: תלוי איזה מקום אחר חח רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים?גם וגם חח דיסקמן או אמפי 3?אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/ט ייפ או במחשב? במחשב יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?לא הבנתי ח יש לך חבר/ה?לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? ממ לא יודעת כל מיני דברים חח יש לך חשבון פלאפון גבוה? כן חח למה? כי נאי מדברת הרבה חח וגם שולחת הרבה אסמסים מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?ממ ... גם וגם חח אתה עושה גבות? מה זה השאלות האלה ?! חח כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? ------------ אתה מרגיש יפה? אני שונאת ששואלים את זה חח אז אני פםשוט לא יענה .. למה?^^ אתה ביישן או פתוח?אני בישנית מאוד חחח
מה הצבע האהוב עליך? אין לי צבע מועדף חח אתה מאושר?מזאת אומרת !? היית פעם מאוהב?לא כיף? - שיחקת פעם בסימס 2?כן מה אתה חושב על העם הבריטי?אני לא חושבת עליהם חח מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? כלום חח אבל תתגיסו
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל כל [בערך חח ] למה?מה למה ?! מאמין ב- אלוהים? כן רוחות?לא חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון?כן אהבה וירטואלית: לא עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל?לא עונה קשה מידי ביל או גיאורג?לא עונה גם קשה מידי גיאורג או טום?קשה מידי גוסטב או טום?קשה מידי גוסטב או ביל?קשה מידי גוסטב או גיאורג?קשה מידי !!!!
סימתי ...
שאלות כלליות: שם:כרמל גיל: 14 יומולדת:23.7.93 גובה:לא יודעת חח