שאאאאאאלון

כרמלי6

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שאלות כלליות: שם:כרמל גיל: 14 יומולדת:23.7.93 גובה:לא יודעת חח
צבע שיער: שטני כזה חח צבע עיניים: חום בהיר דברים אהובים: להקה: טוקיו פוב ומארון 5
זמר/ת: מממממממממ.....אין לי ממש זמר או זמרת שאני אוהבת במיוחד חח שחקן/ית: גם אין ^^ חח אוכל: לא הבנתי חח ... בגד: כנ"ל ^^ סתם חפץ בחדר:מממממ .. טלויזיה
אני מכורה לטלויזיה חחח
דיסק: ממ ... אין אחד שאני אוהבת במיוחד את כולם אני אוהבת חח
סרט: ממ ... נגיד האחרון שראית היה צ'אק ולארי וזה אחלה סרט [מומלץ ! ] בנאדם: לא הבנתי חחח ... חדר בבית: החדר שלי
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו שמעת מוזיקה: עכשיו חח נפגשת עם חברים: לפני כמה דקות חח הסרט האחרון שראית: צ'אק ולארי חח הריח האחרון שהרחת: גם לפני כמה דקות חח הרעש האחרון ששמעת: עכשיו יש שיר מעצבן במיוחד ! הספר האחרון שקראת: זה היה מזמן חחח ממ נראה לי קרוא לו חוות החיות ואני עדיין לא סימתי את הפרק השני אפילו שעוד פחות מכמה שבועות יש לי מבחן על הספר הזה חח המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: ממ ... למה אני שומעת את השיר המפגר הזה שיש עכשיו בטלויזיה ולא מעבירה ערוץ ?! הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ממ ... לא זוכרת תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?חח באוויר ... תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באחת בשולחן ובשנייה באוויר חחח
קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הכי קרוב אלי עכשיו זה הדיסק של מארון 5 ויש בו את הדיסק חחח
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?חברה שלי ועוד חברה שלי חח ... קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? ספר מתמטיקה חח
מה אתה לובש כרגע? בגדים חח סתם .. ג'ינס וחולצה וסווש'רט חח
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להעביר ערוץ בטלויזיה חח
השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אין לי חברה הכי טובה חח השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:יש הרבה ! השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: חח לא זוכרת זה היה לפני הרבה זמן חח שם של קרוב משפחה אהוב: חח מממ לא יודעת יש הרבה השם של חבר-אינטרנט אחד: לא הבנתי [כן כן אני קשת הבנה חח
] השם של המורה השנוא/ה עליך: כל המורות ! אבל הכי שנואה קוראים לה איריס והיא מעצבנת וחופרת והיא מפחידה ! היא כל הזמן עוברת לידי וליד מי שיושבת לידי ומסתכלת לי כזה במבט מפחיד בעיניים ועל הפלאפון חח
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: ממ ... אין לי.. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): חחח סטף כי לאמא שלו קוראים סטפי חח
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה קפה אתה שותה:רק אייס קפה חח ואיזה תה: בטעם וניל חח משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:אין יומן יש לך לבצפר (אם יש):אפשר לקרוא לו יומן טוקיו חחח
מחשב יש לך: לא הבנתי כאילו איזה חברה וכאלה ?! מצלמה יש לך: ^^ פלאפון יש לך:סוני אריקסון סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:ממ ... לא יודעת ח כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?עם חברות חח וידיד חח .. עם מי אתה מדבר בטלפון? עם אף אחד כרגע .. מה אתה שומע? הפסקתי להיות עצלנית והנמחי את השירים המפגרים בטלויזיה ועכשיו אני שומעת 1000 meere ומיותר לומר של מי השיר הזה איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסן איסי אינטרנט וזהו חח מה עשית לפני שענית על השאלון? נהגת: חח לא כי אין לי רישיון
התנשקת: כן טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:לא נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו?מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץ
שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? טלויזיה ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?תלוי איפה אם זה בארץ אני מעדיפה להישאר אם יש אופציה לעבור לחו"ל בכיף הייתי נוסעת חח אבל תלוי לאן בחו"ל חח כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב חח כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט: פסטה חח שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: תלוי איזה מקום אחר חח רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים?גם וגם חח דיסקמן או אמפי 3?אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/ט ייפ או במחשב? במחשב יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?לא הבנתי ח יש לך חבר/ה?לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? ממ לא יודעת כל מיני דברים חח יש לך חשבון פלאפון גבוה? כן חח למה? כי נאי מדברת הרבה חח וגם שולחת הרבה אסמסים מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?ממ ... גם וגם חח אתה עושה גבות? מה זה השאלות האלה ?! חח כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? ------------ אתה מרגיש יפה? אני שונאת ששואלים את זה חח אז אני פםשוט לא יענה .. למה?^^ אתה ביישן או פתוח?אני בישנית מאוד חחח
מה הצבע האהוב עליך? אין לי צבע מועדף חח אתה מאושר?מזאת אומרת !? היית פעם מאוהב?לא כיף? - שיחקת פעם בסימס 2?כן מה אתה חושב על העם הבריטי?אני לא חושבת עליהם חח מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? כלום חח אבל תתגיסו
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל כל [בערך חח ] למה?מה למה ?! מאמין ב- אלוהים? כן רוחות?לא חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון?כן אהבה וירטואלית: לא עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל?לא עונה קשה מידי ביל או גיאורג?לא עונה גם קשה מידי גיאורג או טום?קשה מידי גוסטב או טום?קשה מידי גוסטב או ביל?קשה מידי גוסטב או גיאורג?קשה מידי !!!!
סימתי ...

SpongBobit

New member
התקראו ?../images/Emo8.gif

שאלות כלליות: שם: גל גיל: 14 יומולדת:1.9
גובה:1.60 צבע שיער: שטני צבע עיניים: ירוק דברים אהובים: להקה: נו באמת , tokio hotel זמר/ת: מיקה שחקן/ית: אין אוכל: פסטה!!!!!!!11 בגד: חולצה שחורה מהנס , גופיה שחורה, והחולצה מההופעה !של ט"ה..וג'ינס שאשכרה עלה לי 300 שקל
סתם חפץ בחדר: פוסטרים דיסק: זימר ,סקרים, מיקה ומארון5 סרט: .... בנאדם: ביל P: ומשפחה כמובן חדר בבית: שלי ! מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני דקה שמעת מוזיקה: אתמול נפגשת עם חברים: אתמול הסרט האחרון שראית: מילים ולחן, אתמול..ממש יפה ! ובקולונע זה אשת החלומות ובליינדייט , לא מומלצים כ"כ XD הריח האחרון שהרחת: טוסט , יאמי הרעש האחרון ששמעת: טלווזיה >< הספר האחרון שקראת: תרנגול כפרות המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: על המפגש ! הבנאדם האחרון שחשבת עליו: לא יודעת. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? רממקול תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? מדפסת ורמקול ! קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? יש לי סוד אני קורא !XDDDDDD קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אין לי כוח לקום לפלאפון, אבל זה בטוח אבא... קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין ספר בסביבה, זו פינת מחשב לא בחדר P: מה אתה לובש כרגע? חולצה ומכנססים !
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? קקיXD סתם..לא יודעת השם של החבר/ה הכי טוב/ה: - השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:- השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: רז שם של קרוב משפחה אהוב: מיה ונוגה השם של חבר-אינטרנט אחד: אחד ?!;; לי מותר יותר ! ניקול, קרן, תמר
השם של המורה השנוא/ה עליך: ארקדי ואירנה !X.X השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: המ..לא יודעת... השם של חיית המחמד שלך (אם יש): שוקו ! איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: שונאת מסטיקים ! קפה אתה שותה: שונאת קפה ! ואיזה תה: רגיל P: משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: מי משחק במשחקי מחשב ? יומן יש לך לבצפר (אם יש): של ביל וטום ! מחשב יש לך: מאיפה לי ? מצלמה יש לך: נראה לי קאנון משהו פלאפון יש לך: מכוער וורוד XD סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: הממ....חולצה !D: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? שחכתי להתחבר XD אבל במסרים של תפוז, עם לרה. עם מי אתה מדבר בטלפון? לא מדברת עכשיו בטלפון מה אתה שומע? כלווום איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסנג'ר, עכשיו התחברת ;] מה עשית לפני שענית על השאלון? נהגת: לא התנשקת:לא טסת לחו"ל: כן, סביב העולם ביזבזת את כל הכסף שלך: אתמול ;~; עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: איככסססס. אני אפעם לא עושה ספורט ולא מזיעה D: נשארת ער לילה שלם: ממזמן עבדת במשהו והרווחת כסף: בסוכות, בייביסיטר או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ, רק מסנ קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב וסתיו D: שחור או לבן? הממ..שחור !!!!! מחשב או טלויזיה? כ"כ מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק, שיהיה מלא אבל
המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? רק פה! כסא מסתובב או כסא רגיל? רגיל כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי בשר או חלב? חלב !!!!!! פסטה או סלט? פסטה !!!! שניצל טופו או שניצל רגיל? יאק על שניהים, אבל עדיף שניצל רגיל
אמריקה או אנגליה? ואו כואב לי ממש הראש
לא אכפת לי. ישראל או מקום אחר: מקום אחר רוק או פופ? רוק אבל גם פופ פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים !!11111111 דיסקמן או אמפי 3? אמפי 3, בתנאי שהוא לא שבור ומקולקל (וגם מקולל!)~אהמאהמ~ לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במערכת הכוסית שלי P: יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? כולם קוראים לי גולי P: יש לך חבר/ה? לצערי, לא
מישהו מתנדב ?
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב. יש לך חשבון פלאפון גבוה? 80 ככה למה? כככה באלי מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות, אסמסים אני מתקשה עם המקשים XDD אתה עושה גבות? לא, יש לי מסודר טבעי D: אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?
אכפת לכם ?XD אתה מרגיש יפה? כן
רק בלי משקפיים, שיער ג'חנה וחצ'קונים !(ויש לי את כולם XD) למה? ^ אתה ביישן או פתוח? ביישן מה הצבע האהוב עליך? כחול ירוק ושחור אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? כן כיף? - כן שיחקת פעם בסימס 2?לא מה אתה חושב על העם הבריטי? חולה על המבטא ! מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? ברור שכן !!! חסר למי שעונה פה לא !!! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הכל P: למה? כי ככה מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא יודעת חיים שלאחר המוות? לא יודעת גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא יודעת ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן, כ"כ כן !!!! אהבה וירטואלית: כן עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל? ביל ביל או גיאורג?ביל גיאורג או טום?טום גוסטב או טום?טום גוסטב או ביל?ביל גוסטב או גיאורג?גוסטב !!

SpongBobit

New member
את הוספת אותי כבר!חחח...

אבל אני לא מתחברת עכשיו, כי אני עוד דקה צריכה ללכת P:

Eden10025

New member
אני..ותרגישי טוב.=]

שם:עדן גיל: 14 ושלושה חודשים. יומולדת:3.8.93 גובה:1.60 ומשהו צבע שיער: שטני צבע עיניים: חום בהיר דברים אהובים: להקה: טוקיו הוטל,ניקאלבאק ועוד כמה. זמר/ת: ----- אלא אם כן,אפשר להחשיב את ביל.
שחקן/ית: ----- אוכל: ממ..סלט,פיצה,בורקס,בן&ג'ריס,תותים ועוד כמה דברים חלביים. בגד: אין איזה אחד ספציפי. סתם חפץ בחדר: מחשב? דיסק: ממממ... סרט: ואוו..הרבה. בנאדם: כנ"ל חדר בבית: החדר שלי.. מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עדין מדברת. שמעת מוזיקה: עדין..1000 meere נפגשת עם חברים: אתמול.. הסרט האחרון שראית: ממ..אני לא זוכרת איזה,אבל לפני כמה ימים. הריח האחרון שהרחת: בושם. הרעש האחרון ששמעת: את השכנים.
הספר האחרון שקראת: ממ..לא קראתי הרבה זמן.=/ המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:למה כואב לי הגרון.=/ הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אמממ..P: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?אוייר. תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? ביד אחת בתה,יד שנייה במדפסת. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין דיסק קרוב אליי. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? חברה וחברה. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אלגברה נחשב? מה אתה לובש כרגע? פיג'מה.
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? עדין לא החלטתי.חחח השם של החבר/ה הכי טוב/ה: יש כמה.. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: שונאת שונאת? אין.פשוט לא אוהבת. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:הדר ושני. שם של קרוב משפחה אהוב: נועם. השם של חבר-אינטרנט אחד: ממ..יש כמה.=] השם של המורה השנוא/ה עליך: נשמור לעצמי.P: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: מממ...מי שבאמת לא קל לו בחיים,מחלה קשה וכו'.
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין. איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנגו-אפרסק. קפה אתה שותה: לא ואיזה תה: פסיפלורה ומלון.
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא משחקת. יומן יש לך לבצפר (אם יש): לא.. מחשב יש לך: כן מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך:כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: ממ..לא. כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?כמה חברות,כולם ישנים.חח עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד. מה אתה שומע? Forever young איזה חלונות פתוחים לך במחשב? רשימת הפעלה של מוזיקה,מסנג'ר,הפורום וזהו.=] מה עשית לפני שענית על השאלון? הכנתי תה. נהגת: עדין לא. התנשקת:ממ.. טסת לחו"ל:כן. ביזבזת את כל הכסף שלך: עדין לא. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא נשארת ער לילה שלם: לא עבדת במשהו והרווחת כסף: לא או/או. יס או הוט? Same מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ/אביב. שחור או לבן? שניהם. מחשב או טלויזיה? ממ..שניהם. ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר.ארה"ב. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? ידיות בשר או חלב? חחללבבבבבבב פסטה או סלט? ממ...קשה להחליט. שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל תירס.
אמריקה או אנגליה? אמריקה,למרות שגם אנגליה מדהימה. ישראל או מקום אחר: ממ.. רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? תלוי כמה פוסטרים זה. דיסקמן או אמפי 3? אמפי 3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?ממ..לא נראה לי יש לך חבר/ה?לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? הרבה.. יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא כ"כ למה? הכל עושים מהבית. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? תלוי מתי ולמי. אתה עושה גבות? חח מה? אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן.. אתה מרגיש יפה? לא יודעת. למה? כנ"ל אתה ביישן או פתוח? ביישנית,מאוד. מה הצבע האהוב עליך? יש כמה.. אתה מאושר? ממ...כן היית פעם מאוהב? לא כיף? - שיחקת פעם בסימס 2? לא. מה אתה חושב על העם הבריטי? שהם חמודים מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: צמחונית.בערך. למה? מגעיל אותי.. מאמין ב- אלוהים? כן רוחות?לא חיים שלאחר המוות? לא נראה לי.. גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית? לא נראה לי עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל? א ביל או גיאורג? ר גיאורג או טום? ב גוסטב או טום? ע גוסטב או ביל? ת גוסטב או גיאורג? ם

3has3

New member
אולי מישו יקרא? D:

שאלות כלליות: שם: חנה גיל: 13.8 יומולדת: 20.02.94 גובה: חסוי
צבע שיער: כזה שטני מעורב עם הרבה בלונדיני XD צבע עיניים: הייזל D: מוחעחעחעחע דברים אהובים: להקה: טוקיו, פוב, פאניק! זמר/ת: אין D: שחקן/ית: אין XD טוב, השחקנים של זאק וקודי XDD אוכל: כן, אחלה דבר D: בגד: ג'ינס D: סתם חפץ בחדר: הפוסטרים, כמובן D: דיסק: ואוו, אחד? XDD סרט: שישי הפוך D: בנאדם: ברנדון יורי האחד והיחיד |גבות| חדר בבית: הסלון כי בו נמצא המחשב [בערך XD ] מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: הרגע צעקתי על אבא שלי שיעשה חלש יותר
שמעת מוזיקה: ברגע זה אני שומעת פראמור D: נפגשת עם חברים: בבית ספר XD הסרט האחרון שראית:
הריח האחרון שהרחת: יש פה ריח של סלט XD הרעש האחרון ששמעת: קוקוריקו מהטלוויזיה ואז צעקתי על אבא שלי שיעשה חלש יותר XD הספר האחרון שקראת: העד האחרון המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: למה לעזאזל אבא שלי רואה משו עם תרנגולות?
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: מישו
[חלאס! מעכשיו אני כותבת עם ה-ה' XD] תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? המסך של המחשב XD תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באוויר D: קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? דיסקים ריקים XD קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? בטח חברה שלי.. הפלאפון רחוק ממני XDD הוא בחדר D: קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? איזה אחד ברוסית
מה אתה לובש כרגע? בגדים D: מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? ללכת לאכול ארוחת צהריים ואז להיות קצת על המחשב וללכת ללמוד למבחן מחר XD השם של החבר/ה הכי טוב/ה: דניאלי השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: שחפז |גבות| שפף+פז XD השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:
שם של קרוב משפחה אהוב: XD השם של חבר-אינטרנט אחד: אחד? תמר
השם של המורה השנוא/ה עליך: דרור שדומה לפלאפל מהלך D: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: מה?
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): כןןןןן יש לי כלב חמודחמודחמוד ועוד 12 אקווריומים תקועים
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: אני לא... אסור לי
קפה אתה שותה: אני לא XD ואיזה תה: פסיפלורה ומנגו
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: טאקי XD יומן יש לך לבצפר (אם יש): כזה של פוקס או משו... אבל יש שם תמונות של אימואים, להקות וכאלה D: מחשב יש לך: מעפן... הוא אומנם חדש אבל הוא מעצבן. הוא מכוער XD מצלמה יש לך: מפגרת פלאפון יש לך: סוני אריקסון מפגר XD סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: שכל XD סתם אין לי
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אני לא XDD אף אחד לא מדבר איתי
ואין לי כוח לפתוח שיחה D: עם מי אתה מדבר בטלפון? אני לא מה אתה שומע? פראמור. אני שומעת רק שיר אחד XD [קראשקראשקראש] איזה חלונות פתוחים לך במחשב? הפורום והמוזיקה D: מה עשית לפני שענית על השאלון? קראתי בפורום נהגת: אה? טסת לחו"ל: כן? XDD ביזבזת את כל הכסף שלך: בטח XD עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: XDDDD נשארת ער לילה שלם: לא
עבדת במשהו והרווחת כסף: כן D: טיילתי עם כלבה אחת וכל יום הרווחתי 20 שקל D: או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? קופה XDD המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר
ת"א כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב. אבל אין לי
כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי בשר או חלב? בשר? פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? תירס אמריקה או אנגליה? אנגליה D: *מבטא בריטי XD* ישראל או מקום אחר: מקום אחר |גבות| רוק או פופ? רוק? פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים XD למרות שהיה לי משעמם אז הורדתי את כולם XDDDD דיסקמן או אמפי 3? דיסקמן |גבות| לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אני*מוצאי לשון של מסנ* מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא D: למה? ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות... סמסים גורמים לי להרגיש בזבוז כסף XDD אתה עושה גבות? XDDDDD |גבות| אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? XDDDD אתה מרגיש יפה? לא
למה? כי אני מכוערת XD אתה ביישן או פתוח? גם וגם D: מה הצבע האהוב עליך? כתום כזה וירוק מרקר XDD אתה מאושר? לא D: היית פעם מאוהב? XDD כיף? - שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? *מבטא בריטי* ורי אלגנט D: מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: XDD אני כותבת עם האצבעות XDD סתם, ימנית D: אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הכל. אחותי הייתה צמחונית ועכשיו היא טבעונית והיא מנסה להשפיע עליי XDD לא הולך לה D: למה? ככה מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? כן חיים שלאחר המוות? ? גלגול נשמות? XD פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: לא XDD עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל? טום ביל או גיאורג? גיאורג גיאורג או טום? טום גוסטב או טום? גוסטב גוסטב או ביל? גוסטב גוסטב או גיאורג? גוסטב D:
*הולכת לאכול כי כולם כבר אוכלים ואני כותבת D:*

9טולי9

New member
אני../images/Emo9.gifכאילו שמישהו קורא..D:

סתם כי משעמם.. שם: טל גיל: 14 + יומולדת: 27.9 גובה:מטר חמישים ו-7 פעם אחרונה שמדדתי..! צבע שיער: חום צבע עיניים: חום נראה לי.. דברים אהובים: להקה: הממ... מעניין...*טוקיו הוטל* זמר/ת: לא יודעתת.. שחקן/ית: ג'וני דפ אוכל: פסטה. שוקולד. הרבה. בגד: החוצ השל טוקיו הוטל שגוליי קנתה לי! תודה !
סתם חפץ בחדר: מחשב שאין בו אינטרנט כרגע דיסק: סקרים..(?) סרט: סיפור סינדרלה..
בנאדם: טום! חברות.. משפחה.. חדר בבית: ממד ! שם החמשב עם האינטרנט.. מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: אתמול שמעת מוזיקה: היום.. נפגשת עם חברים: אתמול! הסרט האחרון שראית: בקול גדול הריח האחרון שהרחת: טוסט? אצל רותם.. הרעש האחרון ששמעת: הספר האחרון שקראת: לא זוכרת איך קוראים לו.. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: שלא בא לי חורף.. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: חברה.. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?במסך תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באחת בכרית ובשנייה כלום P= קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? משהו של העבודה של אמא שלי.. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? המדריך של הסיירות. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין כאן שום ספר. מה אתה לובש כרגע? טרנינג וסוווצ'רט נעימיי.. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לשאול את אמא מתי ע=אוכלים.. אני רעבה! השם של החבר/ה הכי טוב/ה: - השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:- השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: רעות (?) שם של קרוב משפחה אהוב: שרון.. השם של חבר-אינטרנט אחד: צופנת..? את היחידה שאני מכירה פה!?!..כן. השם של המורה השנוא/ה עליך: ארקדי השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: -- השם של חיית המחמד שלך (אם יש): חצי ומרי (פופינס).. איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מה שיש.. קפה אתה שותה: לא שותה. ואיזה תה: רגיל אבל בהיר! משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:לא משחקת.. יומן יש לך לבצפר (אם יש):רגיל כזה אבל מאחורה תמונה של טוקיו!.. מחשב יש לך: לא יודעת.. מצלמה יש לך: דיגיטלית.. לא שזה אומר הרבה. פלאפון יש לך:מעצבן. של אורנג'. בא לי להחליף אותו. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: חולצה של טוקיו! ושוב תודה גולי!.. כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?כרגע התנתקתי.. עם מי אתה מדבר בטלפון? אפ אחד. מה אתה שומע? כלווםם איזה חלונות פתוחים לך במחשב? הפורום והבלוג שלי.. מה עשית לפני שענית על השאלון? נהגת: לא התנשקת:לא טסת לחו"ל:הלוואי! ביזבזת את כל הכסף שלך: ההממ לא. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא ממש נשארת ער לילה שלם: מי זוכר..? מזמן.. עבדת במשהו והרווחת כסף: לפני שבוע- בייביסיטר או/או. יס או הוט? אין לי כבלים..=[ אבל הוט! מסנג'ר או אייסיקיו? מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב\ סתיו.. שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? איפה שאני גרה.. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב...(?) כסא עם ידיות או בלי ידיות? לא משנה לי.. איזה שאלות! בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה! נמיי.. שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? לא יודעת.. ישראל או מקום אחר: אולי מקום אחר.. רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים.. דיסקמן או אמפי 3?אמפי (4).. לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? טייפ.. או מערכת.. מה שזה יהיה יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? טולי יש לך חבר/ה?לא. מישהו פנוי?.. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב.. יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא כל כך.. למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?אסמסים אתה עושה גבות? לא ממש אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? מעניין הא? אתה מרגיש יפה? לא במיוחד למה?כי זאת אני. אתה ביישן או פתוח?תלוי עם מי.. מה הצבע האהוב עליך? כחול ושחור אתה מאושר? אפשר לומר שכן!. היית פעם מאוהב?לא משהו רציני. כיף? - שיחקת פעם בסימס 2?כן מה אתה חושב על העם הבריטי? לא יודעת מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל כל אם ככה קוראים לזה.. אני אוכלת הכל!.. למה? מאמין ב- אלוהים? כן רוחות?לא חיים שלאחר המוות? לא יודעת גלגול נשמות? לא יודעת פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: לא יודעתת.. עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל?טום ביל או גיאורג?ביל גיאורג או טום?טום! גוסטב או טום?טום.. גוסטב או ביל?ביל..? גוסטב או גיאורג?גוסטב.

אני..! כאילו שמישו יקרא..!

שם: נופר גיל: 14 וחצי יומולדת:29.3.93 גובה: נמוכה!!!!!!!1.56 צבע שיער: חום ממש כהה צבע עיניים: כמעט שחורות.. דברים אהובים: להקה: טוקיו הוטל, פאניק אט דה דיסקו ופול אאוט בוי אבל יש גם את MCR ו-30STM ואוונסנס.. זמר/ת: מלא.. שחקן/ית: גם מלא חח אוכל: כל מיניXDD בגד: גם כל מיני.. אבל לא תראו אותי עם סקיני חח סתם חפץ בחדר: מערכת(של מוזיקה) ולוח מודעות דיסק: סקרים! סרט: סטפ אפ בנאדם: משפחה וחברים חדר בבית: ממ''ד והחדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: היום שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: יום רביעי הסרט האחרון שראית: לא זוכרת.. הריח האחרון שהרחת: הבושם שלי...חח שאלה טיפשית הרעש האחרון ששמעת: חחחח לא זוכרת נראה לי האואו של האייסי ואת השיר רידן הספר האחרון שקראת: יש ילדים זיגזג..לבצפר..~.~ המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: כל מיני אני כל הזמן חושבת חיחי הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אמממ כל מיני תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? באוזניות שעומדות פה על השידה תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קיר חיחי
קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אמממ אין בחדר הזה דיסקים
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? הוא לא לידי אבל נראה לי שלתכלת חברה שלי קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין פה ספרים..
מה אתה לובש כרגע? סתם פיג'מה מחממת קר פה.. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לא יודעת.. חח
השם של החבר/ה הכי טוב/ה: תכלת, זהר, סתו השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: מיקה
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: שאלה טיפשית, לא יודעת.. שם של קרוב משפחה אהוב: אחותי.. השם של חבר-אינטרנט אחד: כל מיני..! השם של המורה השנוא/ה עליך: המורה למתמטיקה, שמעון
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: לא זוכרת חח השם של חיית המחמד שלך (אם יש): ספוטי!! הכלב המושלם! איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: MUST חמוץ מאוד-מלון
קפה אתה שותה: כשבא לי
ואיזה תה: רגיל.. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: באבלס יומן יש לך לבצפר (אם יש): כן.. של טום וג'רי חח וכשפותחים של תמונות של טוקיו הוטל, פאניק, ופוב מחשב יש לך: לא רק שלי .. של כולם באסה :-\ מצלמה יש לך: יש לנו 2 בבית דיגיטליות.. ובפלא.. פלאפון יש לך: יאפ סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: הדיסק של טוקיו הוטל (סקרים) ולוח מודעות מושלם! כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אממ מיכל חח עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מה אתה שומע? מוזיקה חח סתם אממ כל מיני..כרגע טוקיו הוטל איזה חלונות פתוחים לך במחשב? לא הרבה.. מה עשית לפני שענית על השאלון? נהגת: לא התנשקת: לא טסת לחו"ל: לא אבל טסתי לפני שנתיים ביזבזת את כל הכסף שלך: לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא אבל אתמול מתחתי את השרירים ברגליים.. חח נשארת ער לילה שלם: לא אבל לא מזן שחברה באה אלי פשוט דיברנו כל הלילה.. עבדת במשהו והרווחת כסף: לא אבל בחופש הגדול עבדתי.. או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף!!!!!
שחור או לבן? שחור.. אבל ביחד זה מדהים! מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? שניהם המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? הבית שלי.. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה אבל של אמא.. שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה!!! ישראל או מקום אחר: ישראל.. רוק או פופ? רוק! גאד נמאס לי מפופ!! פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים (תודה שהזכרתם לי אני באמת צריכה לסדר את הקיר שלי חח) דיסקמן או אמפי 3? אמ פי4 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? כרגע במחשב..אבל בחדר אין לי מחשב (באסה) יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אמממ חברה אחת קוראת לי שושית, אחרת אהובתי, אחרת פולקפופ... אבל תחלס נופר.. א נופרה.. יש לך חבר/ה? לא.. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? כל מיני דברים.. אמממ בואו נחשוב על אחד.. ללמות התגוננות רחוב!
יש לך חשבון פלאפון גבוה? מה? למה? מה זה בכלל? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? גם וגם חח אתה עושה גבות? יאפ אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? רגליים חיחי אתה מרגיש יפה? לפעמים.. לא תמיד..:-\ למה?ככה! אתה ביישן או פתוח? תלוי למי..! מה הצבע האהוב עליך? שחור, לבן, אדום, וירוק אתה מאושר? עכשיו? לא מאושרת אבל לא עצובה..חח היית פעם מאוהב?לא ממש.. כיף? - שיחקת פעם בסימס 2? כן.. אצל חברות מה אתה חושב על העם הבריטי? מה יש לי לחשוב עליהם? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? בטח!! זה ממש חשוב! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימנית..! אוכלכל/צמחוני/טבעוני: לא אוכלת הכל אבל לא צימחונית ולא טיבעונית למה?למה לא?? מאמין ב- אלוהים? לפעמים.. רוחות?לא.. חיים שלאחר המוות? לא ממש.. גלגול נשמות? לא.. פיות? לא! מלאכים? לא ממש.. ערפדים? לא חח אהבה ממבט ראשון? כן.. אהבה וירטואלית: לא.. עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל? שניהם ביל או גיאורג? בילי! גיאורג או טום? טומי! גוסטב או טום?טומי! גוסטב או ביל?בילי! גוסטב או גיאורג? שניהם!!!!!!!
תחלס מתה על כולם פשוט קצת יותר את בילי וטומי.. נכון שאף אחד לא קרא?!?!??

למעלה