../images/Emo80.gif+../images/Emo19.gifעונה..-מישו קרא?
גיל: 17 וחצי יומולדת:15.01.90 גובה:1.58 נמוכה.. צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק דברים אהובים: להקה: אוונסנס, נו דאוט, סימפל, גרין דיי, ט"ה ועוד הרבה.. זמר/ת: איימי לי, גוון שחקן/ית: אווה לנגוריה, מרשיה קרוס, דקוטה פנינג אוכל: לודעת בגד: לודעת.. סתם חפץ בחדר:-- דיסק: של אוונסנס וט"ה סרט: היומן, בנות בסטייל, אבא מתארס בנאדם: לודעת.. חדר בבית: החדר שלי.. מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: היום שמעת מוזיקה: היום נפגשת עם חברים: היום הסרט האחרון שראית: מזמן הריח האחרון שהרחת: הפופקורן השרוף של אחותי..
הרעש האחרון ששמעת: מוזיקה הספר האחרון שקראת: אל תקראו לי חרות המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: איזה שיר חמוד
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: חברה טובה שלי.. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? מחשב? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קיר מצד ימין,כלום מצד שמואל.. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין כאן דיסקים קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? מס' חסוי, מס' חסוי קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין כאן ספרים.. מה אתה לובש כרגע? סוודר ומכנסיים.. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? ללכת לישון.. השם של החבר/ה הכי טוב/ה: מה יעזור לך השם? השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:^כנ"ל^ השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:-- שם של קרוב משפחה אהוב: -- השם של חבר-אינטרנט אחד: -- השם של המורה השנוא/ה עליך: -- השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: -- השם של חיית המחמד שלך (אם יש): ספוט! איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה קלאסי של מאסט(אורביט עושים נסויים בבעל"ח
) קפה אתה שותה: לא שותה קפה.. ואיזה תה: גם תה לא.. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לודעת.. יומן יש לך לבצפר (אם יש): רגיל מחשב יש לך: לא
מצלמה יש לך: לא
פלאפון יש לך: לא
סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כלום.. כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?אפ'חד עם מי אתה מדבר בטלפון? כל מיני אנשים מה אתה שומע? מוזיקה איזה חלונות פתוחים לך במחשב? קומונה וזה.. מה עשית לפני שענית על השאלון? ראיתי עקרות בית נואשות
נהגת: -- התנשקת: -- טסת לחו"ל:מזמן ביזבזת את כל הכסף שלך:
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:
אני אוהבת ספורט(ואסור לי עכשיו) נשארת ער לילה שלם: מזמן.. עבדת במשהו והרווחת כסף: -- או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? -- קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? תלוי מתי ספה או כורסה? תלוי ארנק או קופה? תלוי למה.. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? תלוי כמה זמן יושבים ומה עושים אבל בג"כ עם ידיות.. בשר או חלב? בשר זה רצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? טופו כי עוף זה גם רצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: לגור או לטייל? רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? אמ.. דיסקמן או אמפי 3? MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?העיקר שיש מוזיקה! יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? כן יש לך חבר/ה?לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? כל מיני דברים.. יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא נראה לי.. למה? -- מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?SMSים אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? לא למה?ככה אתה ביישן או פתוח? ביישן ופתוח זה לא הפכים.ביישן=/=ביטחון,פתיחות=/=סגירות מה הצבע האהוב עליך? שחור אתה מאושר? לא היית פעם מאוהב?לא כיף? - שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? אין לי בעיה עם אף עם. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? איכס משטמטים! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: צמחוני למה?כי לא נותנים לי להיות טבעונית! מאמין ב- אלוהים? בערך רוחות? כן! וראיתי! חיים שלאחר המוות? גיליתי מה קורה אחרי המוות! גלגול נשמות? אולי פיות? אולי מלאכים? אולי ערפדים? אולי אהבה ממבט ראשון? בספק, אבל למה לא? אהבה וירטואלית: והחתונה במחשב? עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל? ביל ביל או גיאורג?ביל גיאורג או טום?טום גוסטב או טום?טום גוסטב או ביל?ביל גוסטב או גיאורג?גיאורג!