עוננה, חח כאילו שייקראו :]
שם:סיוני גיל: 15 יומולדת:8.6 גובה:1.65 צבע שיער: שחווור צבע עיניים: חום דברים אהובים: להקה: טוקיו הוטל, 30 סקונז טו מארס, סימפל פלאן ועוד ..חח זמר/ת: ריהאנה שחקן/ית: אנג'לינה ג'ולי אוכל: סיני בגד: ג'ינס?! סתם חפץ בחדר: מיטה דיסק: זייייייייייימר 483 סרט: סיפור אהבה בלתי נשכח בנאדם: אני חדר בבית: שלי 3> מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני דקה שמעת מוזיקה: שוממעת.. [וואן לאסט קיס :-*] נפגשת עם חברים: יס הסרט האחרון שראית: המורדים [אתמול אצל חברה XD] הריח האחרון שהרחת: עוגת שוקולד שהכנתי הרעש האחרון ששמעת: מווזיקה הספר האחרון שקראת: היומן המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: למה אני עושה את זה? הבנאדם האחרון שחשבת עליו: עליה.. =[ תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? מנורת שולחן |: תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באויר :] קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? זייימר 483 קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? שיחה נכנסת ויוצאת, חברה :] [אותה אחת XD] קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אמממ? מה אתה לובש כרגע? גקינס וחולצה :] מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? ללכת לישון אצל אהובתי 3> השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אין לי כזאת לצערי. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אותה. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: ענבל שם של קרוב משפחה אהוב: רועי השם של חבר-אינטרנט אחד: טליה השם של המורה השנוא/ה עליך: אינגריד [כן זה שמה !] השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: היא [
] השם של חיית המחמד שלך (אם יש): דגים חח איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: זום קפה אתה שותה: לא שותה.. ואיזה תה: רגיל :] משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אין כזה =\ יומן יש לך לבצפר (אם יש): יסס ירוק-רוד ממש יפה ^^ מחשב יש לך: שאלה דפוקה. מצלמה יש לך: יס! פלאפון יש לך: יסס סוני אדדום סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: שרשרת כמו של ביל ! כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? פז פז :] עם מי אתה מדבר בטלפון? הוו מיי מתקשרת ! מה אתה שומע? פאניק אט דה דיסקו איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מוזיקה והפורום מה עשית לפני שענית על השאלון? סידרתי את החדר |: נהגת: כןן !!חח XD אבל אסור ליי.. התנשקת: כן
טסת לחו"ל:יס ביזבזת את כל הכסף שלך: יס עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לרוץ קילומטטר מזדיין בשביל מבחן! נשארת ער לילה שלם: המון לילות... :] עבדת במשהו והרווחת כסף: בייביסיטר ^__^ או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי קיץ/אביב או חורף/סתיו? חווורף שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב !! D: ספה או כורסה? כורסה! ארנק או קופה? קופת החזרזירה המגונדרת שלי ! המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר.. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סללט P: שניצל טופו או שניצל רגיל? בעכס. אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: ישראלל :] רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? * פ ו ס ט ר י ם * דיסקמן או אמפי 3? אממפי 4....? לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? עדיף מערכת, אבל שלי דפוקה אז מחשב ! יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אממ סיוני, אלפקה, שבלולית,סיסי יש לך חבר/ה? לא אין חבר. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? ליישון יש לך חשבון פלאפון גבוה? לצערי =\ למה? ככה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?שיחות.. אתה עושה גבות? יס ! חח |גבות| אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אממ כן אתה מרגיש יפה? לא למה?כי אני לא אתה ביישן או פתוח?פתוח מה הצבע האהוב עליך? שחור-לבן אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? יס ! כיף? - שיחקת פעם בסימס 2?לא מה אתה חושב על העם הבריטי? שהוא בריטי מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס!!! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימנית! אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אממ רגיל! למה?ככה מאמין ב- אלוהים? כן רוחות?כן חיים שלאחר המוות? מפחיד אותי הדברים האלה גלגול נשמות? גם אלה פיות? לא אבל הן יפות! מלאכים? גם ערפדים? אמאללל'ה! אהבה ממבט ראשון? יס! אהבה וירטואלית: לא.. עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל?ביל ביל או גיאורג?ביל גיאורג או טום?טום גוסטב או טום?טום גוסטב או ביל?ביל גוסטב או גיאורג?שניהם! ^^
שם:סיוני גיל: 15 יומולדת:8.6 גובה:1.65 צבע שיער: שחווור צבע עיניים: חום דברים אהובים: להקה: טוקיו הוטל, 30 סקונז טו מארס, סימפל פלאן ועוד ..חח זמר/ת: ריהאנה שחקן/ית: אנג'לינה ג'ולי אוכל: סיני בגד: ג'ינס?! סתם חפץ בחדר: מיטה דיסק: זייייייייייימר 483 סרט: סיפור אהבה בלתי נשכח בנאדם: אני חדר בבית: שלי 3> מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני דקה שמעת מוזיקה: שוממעת.. [וואן לאסט קיס :-*] נפגשת עם חברים: יס הסרט האחרון שראית: המורדים [אתמול אצל חברה XD] הריח האחרון שהרחת: עוגת שוקולד שהכנתי הרעש האחרון ששמעת: מווזיקה הספר האחרון שקראת: היומן המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: למה אני עושה את זה? הבנאדם האחרון שחשבת עליו: עליה.. =[ תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? מנורת שולחן |: תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באויר :] קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? זייימר 483 קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? שיחה נכנסת ויוצאת, חברה :] [אותה אחת XD] קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אמממ? מה אתה לובש כרגע? גקינס וחולצה :] מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? ללכת לישון אצל אהובתי 3> השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אין לי כזאת לצערי. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אותה. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: ענבל שם של קרוב משפחה אהוב: רועי השם של חבר-אינטרנט אחד: טליה השם של המורה השנוא/ה עליך: אינגריד [כן זה שמה !] השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: היא [