שאאאאאאלון

עוננה, חח כאילו שייקראו :]

שם:סיוני גיל: 15 יומולדת:8.6 גובה:1.65 צבע שיער: שחווור צבע עיניים: חום דברים אהובים: להקה: טוקיו הוטל, 30 סקונז טו מארס, סימפל פלאן ועוד ..חח זמר/ת: ריהאנה שחקן/ית: אנג'לינה ג'ולי אוכל: סיני בגד: ג'ינס?! סתם חפץ בחדר: מיטה דיסק: זייייייייייימר 483 סרט: סיפור אהבה בלתי נשכח בנאדם: אני חדר בבית: שלי 3> מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני דקה שמעת מוזיקה: שוממעת.. [וואן לאסט קיס :-*] נפגשת עם חברים: יס הסרט האחרון שראית: המורדים [אתמול אצל חברה XD] הריח האחרון שהרחת: עוגת שוקולד שהכנתי הרעש האחרון ששמעת: מווזיקה הספר האחרון שקראת: היומן המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: למה אני עושה את זה? הבנאדם האחרון שחשבת עליו: עליה.. =[ תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? מנורת שולחן |: תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באויר :] קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? זייימר 483 קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? שיחה נכנסת ויוצאת, חברה :] [אותה אחת XD] קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אמממ? מה אתה לובש כרגע? גקינס וחולצה :] מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? ללכת לישון אצל אהובתי 3> השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אין לי כזאת לצערי. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אותה. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: ענבל שם של קרוב משפחה אהוב: רועי השם של חבר-אינטרנט אחד: טליה השם של המורה השנוא/ה עליך: אינגריד [כן זה שמה !] השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: היא [
] השם של חיית המחמד שלך (אם יש): דגים חח איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: זום קפה אתה שותה: לא שותה.. ואיזה תה: רגיל :] משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אין כזה =\ יומן יש לך לבצפר (אם יש): יסס ירוק-רוד ממש יפה ^^ מחשב יש לך: שאלה דפוקה. מצלמה יש לך: יס! פלאפון יש לך: יסס סוני אדדום סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: שרשרת כמו של ביל ! כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? פז פז :] עם מי אתה מדבר בטלפון? הוו מיי מתקשרת ! מה אתה שומע? פאניק אט דה דיסקו איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מוזיקה והפורום מה עשית לפני שענית על השאלון? סידרתי את החדר |: נהגת: כןן !!חח XD אבל אסור ליי.. התנשקת: כן
טסת לחו"ל:יס ביזבזת את כל הכסף שלך: יס עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לרוץ קילומטטר מזדיין בשביל מבחן! נשארת ער לילה שלם: המון לילות... :] עבדת במשהו והרווחת כסף: בייביסיטר ^__^ או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי קיץ/אביב או חורף/סתיו? חווורף שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב !! D: ספה או כורסה? כורסה! ארנק או קופה? קופת החזרזירה המגונדרת שלי ! המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר.. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סללט P: שניצל טופו או שניצל רגיל? בעכס. אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: ישראלל :] רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? * פ ו ס ט ר י ם * דיסקמן או אמפי 3? אממפי 4....? לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? עדיף מערכת, אבל שלי דפוקה אז מחשב ! יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אממ סיוני, אלפקה, שבלולית,סיסי יש לך חבר/ה? לא אין חבר. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? ליישון יש לך חשבון פלאפון גבוה? לצערי =\ למה? ככה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?שיחות.. אתה עושה גבות? יס ! חח |גבות| אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אממ כן אתה מרגיש יפה? לא למה?כי אני לא אתה ביישן או פתוח?פתוח מה הצבע האהוב עליך? שחור-לבן אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? יס ! כיף? - שיחקת פעם בסימס 2?לא מה אתה חושב על העם הבריטי? שהוא בריטי מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס!!! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימנית! אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אממ רגיל! למה?ככה מאמין ב- אלוהים? כן רוחות?כן חיים שלאחר המוות? מפחיד אותי הדברים האלה גלגול נשמות? גם אלה פיות? לא אבל הן יפות! מלאכים? גם ערפדים? אמאללל'ה! אהבה ממבט ראשון? יס! אהבה וירטואלית: לא.. עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל?ביל ביל או גיאורג?ביל גיאורג או טום?טום גוסטב או טום?טום גוסטב או ביל?ביל גוסטב או גיאורג?שניהם! ^^

אגנסקעXD

New member
לפפחות את שונאת את השם..

אני שונאת את המורה שלי לערבית.. היא יוצאת מהכיתה וכול החוטיני שלה בחוץ .. נוגעת לעצמה בתחת.. ואז כול הכיתה מתחילה לדבר כשהיא יוצאת מהכיתה.. ואז אני תמיד מסתובב לשולחן שמאחורי היא ניכנסת. ואז מתחילה לצעוק אלי! והיא גם התהפכה במדרגות..! ח.. מזל שהשנה החליפו אותה.. וגם המורה החדשה ממש מגעילה רושמת סתם הפרעות..

אגנסקעXD

New member
אני מתגעגת..

למורים בכדי לעצבן .. ולחברות שלי.. לריבים בהפסקות.. לקשקש ביומן בזמן השיעור... אח.. איזה רגעים יפים!

חחחחחחח נוגעת לה בתחת!! XDDDDD

יש לי מורה לערבית שהיא מורה גם ל"ריקוד מזרחי" כן זה מה שלומדים אצלנו ריקודי בטן! D:

../images/Emo36.gifוואוו.... ארוךךךך עונה!!../images/Emo26.gif

שאלות כלליות: שם:ליטל גיל: 14 יומולדת:12.10.93 גובה:1.55 בערך צבע שיער: חום צבע עיניים: חום כהה כמעט שחור.... דברים אהובים: להקה: TH זמר/ת: ביל קאוליץ, נחשב?? שחקן/ית: אמממ הייתי אומרת מאט דאלאס........ אוכל: פיצה =) בגד: אמממ ג'ינס סתם חפץ בחדר: סיכה של TH שקניתי בדיזינגוףף דיסק: אמממ קשה להחליט....... סרט: מלחמת האופל.... חחח בנאדם: אמממ לא הבנתי........ חדר בבית: החדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: כרגע, עם ניצן במסן...=) שמעת מוזיקה: שומעת עכשיו.... נפגשת עם חברים: אממ השבוע מתישו... הסרט האחרון שראית: אמממ חח מלחמת האופל......... הריח האחרון שהרחת: שוקולד....... הרעש האחרון ששמעת: המוזיקה בחדר שלי......... אפשר להגדיר את זה כרעש......... הספר האחרון שקראת: אמממ יומני הנסיכה המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: 'מעניין מתי אני וביל נתחתן.....?' חחחח סתם........ משו בסגנון על ביל..... הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ביל תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?במסך של המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? אחת במיטה שלי, ובשניה בעיתון ראש 1 שקניתי........ קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אמממ אני צריכה לחפור בשביל למצוא דיסק כלשהו בחדר שלי.... קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אבא שלי... אממ חברה שלי, מור.... קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אמממ עיתון נחשב?? ראש 1 מה אתה לובש כרגע? חולצה ומכנס, מן הסתם......... מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? אממ להכנס לקומונת פאנפיקים........... השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אין כזאת............ השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:אמממ רק אחד?? אמממ לא יודעת............. קשה לבחור....... השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: דניאלה......... שם של קרוב משפחה אהוב: אמממ בת דודה שלי, נוי! השם של חבר-אינטרנט אחד: ניצן השם של המורה השנוא/ה עליך: אממ סימונה! השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אמממ לא עולה לי אף אחד עכשיו לראש......... השם של חיית המחמד שלך (אם יש): צ'יפסי! איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: לא יודעת למה, אבל אני לא אוהבת ללעוס מסטיקים........ קפה אתה שותה: לא שותה. ואיזה תה: לרוב לא שותה. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אמממ לא יצא לי לשחק מלא זמןןןןןןןן יומן יש לך לבצפר (אם יש): אממ רגיל כזה, שהרסתי וכתבתי על הכריכה Bite me! מחשב יש לך: אמממ אין לי מושג איזה סוג הוא....... מצלמה יש לך: לא יודעת........... פלאפון יש לך:NOKIA 3100 איכסססססס ממש ישן....... סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אמממ בניתי בלוג! מוזמנים להכנס..........http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=491840 כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? ניצני!!!!!!! עם מי אתה מדבר בטלפון? אממממ עכשיו, אף אחד מה אתה שומע?- VANILLA SKY AMBRELLA איזה חלונות פתוחים לך במחשב? אממ הבלוג שלי, הפורום, שיחה עם ניצן, תיקייית שירים, והחלון של הסמיילים.......... מה עשית לפני שענית על השאלון? אמממ חיטטתי בפורום............ נהגת: אף פעם לצערי, לא באוטו.......... התנשקת:אמממ אמיתי?? לא אמת או חובה?? אף פעם.......... טסת לחו"ל: אממ טסתי, אף פעם, הפלגתי, לפני 3 שנים ביזבזת את כל הכסף שלך: לפני 3 שבועות בדיזינגוףףףףףף עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: אמממ אתמול הלכתי לחדר כושר ורצתי על הליכון........... נשארת ער לילה שלם: אמממ כל יום........ אני בשביתה............ עבדת במשהו והרווחת כסף: וואוו, אמממממ מזמן.......... או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם, אבל אני מעדיפה מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורףףףףף שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספא ארנק או קופה? קופה המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר בטוח............. כסא מסתובב או כסא רגיל?מסתובב.......... אין, אני מכורה............ כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם. בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה ברור!! שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה, כי יש להם מבטא מצחיק!XDDD ישראל או מקום אחר: מקום אחר תמיד!! רוק או פופ? רוק XDDD פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או אמפי 3? אמפי 3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אמ LILOאו Angel of death 483 יש לך חבר/ה? לא.............. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון\על המחשב\טלוויזיה\לאכול...............?? יש לך חשבון פלאפון גבוה? אמממ לפעמים........... למה? בגלל כמה אנשים ששולחים אליי הודעות, ואני עונה להם, ואני לא אזכיר שמות........ (אהממקאוקאואהמממ) מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMS אתה עושה גבות? יאפ, לצערי......... אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? חחחחחחחח רגליים או ידיים............. אתה מרגיש יפה? ממש לא! למה? כי אני מכוערת........... לא משנה מתי.......... אתה ביישן או פתוח? ביישנית, אבל כשאני ליד חברות, פתוחה........ מה הצבע האהוב עליך? שחור אתה מאושר? כרגע לא היית פעם מאוהב? כה כיף? אני סובלת מכל רגע.......... שיחקת פעם בסימס 2? יאפ מה אתה חושב על העם הבריטי? חמוד עם מבטא מקסים! מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מעדיפה שלא......... ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: חחח ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הייתי צמחונית, הפסקתי, עכשיו אוכלכל למה? כי יש לי קיבה רחבה........... XDDDDD סתם......... לא יודעת............ כי אני שמנה.......... מאמין ב- אלוהים? כבר לא רוחות? ברור חיים שלאחר המוות? כה גלגול נשמות? כה פיות? לא מלאכים? לא, אולי, רק מלאך המוות ערפדים? דה! אהבה ממבט ראשון? לא כ"כ אהבה וירטואלית: לא עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל? ביל ביל או גיאורג?ביל גיאורג או טום? טום גוסטב או טום? טום גוסטב או ביל? ביל גוסטב או גיאורג? גוסטאב חחחחחחח עניתי!!!!!!!! וחפרתי.......... כאילו שקראתם....... חחח חפרתי ממש.............. ~~~חפירה~~~

0oSharoNo0

New member
עונה...../images/Emo13.gif

שם: שרון גיל: 15 (עוד חודש :p) יומולדת: 11.12.92 גובה: 1.63 (בערך) צבע שיער: שטני צבע עיניים: ירוק דברים אהובים: (כל הזמן משתנה...) להקה: טוקיו הוטל זמר/ת: קלי קלארקסון שחקן/ית: ג'ניפר אניסטון אוכל: בלינצ'ס בגד: חצאית מיני סתם חפץ בחדר: בובה ענקית בצורת חיפושית :) דיסק: Romm 483 סרט: סיפור אהבה בלתי נשכח בנאדם: אחותי חדר בבית: שלי!! מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני 2 דקות שמעת מוזיקה: לפני בערך 20 דקות נפגשת עם חברים: לפני חצי שעה הסרט האחרון שראית: האי הריח האחרון שהרחת: הדאודורנט שלי הרעש האחרון ששמעת: רעש של מקרר הספר האחרון שקראת: הולך הרוח המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: השאלון הזה D: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ידיד שלי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במשך של המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? ימין- כלום, שמאל- קיר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? Baby Relaxation + הדיסק קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? התקשרתי- אחי, התקשר- אחי קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מדור לדור מה אתה לובש כרגע? מכנס שחור, חולצה ירוקה וג'קט שחור מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לקרוא אותו D: (חח סתם..) השם של החבר/ה הכי טוב/ה: / השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אין ממש כזה (נטלי) השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: לא זוכרת שם של קרוב משפחה אהוב: שני השם של חבר-אינטרנט אחד: לינדזי השם של המורה השנוא/ה עליך: מאירה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אין השם של חיית המחמד שלך (אם יש): מיקו, מיצי, גוץ (לא ברור....) איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה קפה אתה שותה: ארומה ואיזה תה: לאדעת ת'שם משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: GTA2 (אם בכלל...) יומן יש לך לבצפר (אם יש):Lee Cooper מחשב יש לך: רגיל (?) מצלמה יש לך: בפלאפון.. דפוקה כזאת פלאפון יש לך: Telit X170 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: שכל כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אפחד עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע? רעשים מוזרים איזה חלונות פתוחים לך במחשב? זה מה עשית לפני שענית על השאלון? פתחתי דף לענות עליו נהגת: כן (חצי) :p התנשקת: לא טסת לחו"ל: לא ביזבזת את כל הכסף שלך: כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף/אביב שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? טלוויזיה ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? אין כמו הבית כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: ישראל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרס דיסקמן או אמפי 3? MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? דניאל יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב, טלויזיה, יציאות יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא יחסית למה? קורה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMS אתה עושה גבות? לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? כן למה? כי זאת דעתי (אבל לא יותר מדי ) אתה ביישן או פתוח? ביישנית מה הצבע האהוב עליך? סגול אתה מאושר? לפעמים היית פעם מאוהב? כן כיף? - שיחקת פעם בסימס 2? כן מה אתה חושב על העם הבריטי? יש להם מבטא מעצבן מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל למה? אוהבת הכל מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? בחורף... סתם לא חיים שלאחר המוות? כן (גן עדן וכו'...) גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? כן ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: לא עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל? ביל ביל או גיאורג? ביל גיאורג או טום? טום גוסטב או טום? טום גוסטב או ביל? ביל גוסטב או גיאורג? גוסטב היה כייף... (מי קרא??)
תודה!!

0oSharoNo0

New member
חחח ת'כלס לפעמים גם אני ><

ואני לא הולכת הרבה אבל אני עדיין אוהבת את זה (גם אם לא עליי..) אם עליי אז ג'ינס...

אגנסקעXD

New member
ח..

כחבר של אימא שלי רואה מישהיא בחצאית מסתובב בקרית גת.. הוא מסתכל דבר ראשון אל ההליכה אם היא מתאימה .. [לא כול אחת יודעת ללכת בחצאית] [כמוני למשל אני כול כך שונאת את זה] ואז כשאנחנו עוברים אם המכונית הוא צופר .. והיא נבהלת..! וואי כמה אני צוחקת ..

0oSharoNo0

New member
חחחחחחחחח

איזה מצחיק אם היו לה עקבים והיא הייתה נופלת מהבהלה...XDDDD

אגנסקעXD

New member
השבוע כשנסתי לחנות ראינו משהיא היה לה מגפיים!

ממש לא מתאים! יאק.. חצאית+מגפים=שילוב רע ח.. חצאית+עקבים= שתזהר שלא תהפך ח. גינס+נעלי כרוכס= אני..!

lidya150

New member
אחמ .

חצאית+מגפים=
חצאית+עקבים=
אבל , אבל רק לאלה שיש להם רגללללליייםם ! גינס+נעלי כרוכס=

למעלה