שאאאאאאלון

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo109.gif עונה ../images/Emo109.gif ../images/Emo109.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo109.gif

שאלות כלליות: שם:טל
יומולדת:25.11 גובה:1.59
אני נמוווכה. צבע שיער: חום , אבל כנראה מחר אני צובעת לשחור
צבע עיניים: חום אבל כנראה מחר אני צובעת לירוק , חח סתם הלוואי
דברים אהובים: להקה: טוקיו הוטל זמר/ת: ממ אין מישי כ"כ. אבל נכון לעכשיו אני אוהבת שירים של אבריל לאבין אז נגיד ש.. שחקן/ית: פטיטו
חח אוכל: בורגראנץ' יייייאאאמממי |מאוהב. בגד: קפוצ'ונים גדולים ומחממים
סתם חפץ בחדר: מראה !
דיסק: שארי ! סרט: |הגדש|דיסטרביה מומלץ לכולם ! בנאדם: ממ.. חברה הכי טובה שלי כפרעלייה
חדר בבית: שלל אחותי , המחשב שם. חח עד שיגיע המחשב שלי . מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפניי 10 דקות. שמעת מוזיקה: ברגע זה. נפגשת עם חברים: אתמול [!?] נראלי. הסרט האחרון שראית: סרט או תוכנית ?! סרט לפניי שבוע. תוכנית- וויל וגרייס .. הריח האחרון שהרחת: של תה עם נענע
הרעש האחרון ששמעת: צלצול של טלפון. הספר האחרון שקראת: לא קוראת ספרים .! המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: איזה שאלון ארווווווווווך XDD הבנאדם האחרון שחשבת עליו: שרה חברה שלי
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?מקלדת ! XDD תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? מדפסת ולק כחוול
קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? לא קיים דבר כזה קרוב אליי. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? השיחה האחרונה הייתה אל טלי. והתקשר אלי- שלי. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? של אחותי נראלי - אגאטה פריסטי [!?] מה אתה לובש כרגע? חולצה ירוקה ומכנס קצר. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לשלוח אותו
השם של החבר/ה הכי טוב/ה: טלי השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:XO ח השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: יוסף אברבוך - מהבית יולדות ! סתם מאיפה לי ?
שם של קרוב משפחה אהוב: טופזז בת דודתי החמוודה
השם של חבר-אינטרנט אחד: סביון
השם של המורה השנוא/ה עליך: ציפי הניג ! המורה ללשון שונאת אותה !!!!!!!!!!!!! בעעע. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: לא נעים. :\ השם של חיית המחמד שלך (אם יש): כלבה - קלי . מעצבנת משו מטורףף . איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:אבטיח
קפה אתה שותה: נס קפה... ואיזה תה: נענע משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:צ'יקן אינבנדר [איך שרושמים] יומן יש לך לבצפר (אם יש):יש
של מארי מחתולים בצמרת. וכן, הוא ורוד !
מחשב יש לך: לא, אני כותבת עכשיו בטלפטיה . מצלמה יש לך: אכן כן. פלאפון יש לך:כמובןן
סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: ממ.. לא עולה לי כרגע משו לראש.
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?כרגע, עם אפחד. עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד. מה אתה שומע? טוקיו הוטל. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? הפורום, אמיול , ערסיקיו. מה עשית לפני שענית על השאלון? ראיתי טלווזיה. נהגת: לא. התנשקת:
טסת לחו"ל:לא. ביזבזת את כל הכסף שלך: כןן
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן . נשארת ער לילה שלם: כן . עבדת במשהו והרווחת כסף:כןן . ביביסיטר על הילדה הכי חמודה בעולם ! כפרעליה ! או/או. יס או הוט? הוט. מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו
קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ , חורף! שחור או לבן? שחור ! מחשב או טלויזיה? מחשב
ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר ! ת"א סיטי !
כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב [היפראקטיבית אתם יודעים
] כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם. בשר או חלב? חלב. פסטה או סלט? סלט. שניצל טופו או שניצל רגיל? אם זה של אמא, אז רגיל
אמריקה או אנגליה? מה ההבדל ?!
נגיד אמריקה. ישראל או מקום אחר: ישראאאאאאל ! רוק או פופ? רוק
פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים של טוקיווו
דיסקמן או אמפי 3?אמפי 4 ! לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? ממ יש הרבה. טול,טולי,טלצ', פיציל. יש לך חבר/ה?היה לפניי שבוע :\ מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשבבבבבבב יש לך חשבון פלאפון גבוה? כןן ! למה? כי התקשרתי יותר מידי מזה למה ?! מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?סמס ! אתה עושה גבות? יאפפפ
אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? מין הסתם .. לא אפרט
אתה מרגיש יפה? מממממ .. [?!] למה?ככה. אתה ביישן או פתוח?פתוחה אפשר לומר
מה הצבע האהוב עליך? אפור .. אתה מאושר? כן
היית פעם מאוהב?כן
כיף? - שיחקת פעם בסימס 2?לא ! מה אתה חושב על העם הבריטי? לא יודעת.. שיש להם דיבור יפפה ?! מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס למה לא ? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימנית ! אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכלל ! [תרתי משמע] למה?כככה. מאמין ב- אלוהים? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ! רוחות?כן , וזה מפחיד
חיים שלאחר המוות? כן. גלגול נשמות? כן. פיות? חח לא
מלאכים? כן. ערפדים? לא. אהבה ממבט ראשון? כןןןן , כמו בילל
אהבה וירטואלית: לאא ממש לא. עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל?טוום
ביל או גיאורג?ביל ! גיאורג או טום?טום ! גוסטב או טום?טום ! גוסטב או ביל?ביל . גוסטב או גיאורג?קששה, גוסטאב ! וואי זה היה ארוך ! מי קראא ?!
ותיהי בריאהההההההההה

Tsuf love Bill

New member
עונה [=

שם: צפנת אלון גיל: 13 יומולדת:21/8 גובה:1.62 צבע שיער: שטני צבע עיניים: תכלת/אפור דברים אהובים: לשמוע שירים של טוקיו הוטל, להיות על המחשב, לרקוווד המון ולראות טלויזיה P: להקה: טוקיו הוטל (חח מה השאלה פה בכלל?) זמר/ת: בייייל [= חחח אני לא ממש שומעת דברים אחרים עכשיו .. שחקן/ית: eva longoria , חח חולה על עקרות בית נואשות D= אוכל: סוששי בגד: גופיה (??) סתם חפץ בחדר: מחשב (= דיסק: טוקיו הוטלל (סקרים) סרט: השטן לובשת פראדה בנאדם: ענתת :p חדר בבית: החחדר שלללי [= מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני שניה בערך \= שמעת מוזיקה: שומעת עכשיו... נפגשת עם חברים: היום בבצפר , חרא אין לי שביתה ! הסרט האחרון שראית: לא זוכרת.... \= הריח האחרון שהרחת: חח לא זוכרת גם.. הרעש האחרון ששמעת: אח שלי צועק לאמא שליי מלמטה .. חח הספר האחרון שקראת: אהבה בין הדקלים :) המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "ביל כל כך חתיך..." הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ענת והמבחן בספרות שלה D= תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במחשב.....[= תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באוויר P: קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הדיסק של טוקיו הוטל על השולחן אבל הדיסק בתוך המחשב.. D: קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? ענת :) קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? ספר הסטוריה ... \= מה אתה לובש כרגע? חולצת פסים ומכנס קצר לבן... מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להמשיך להגיב בפורום..[= השם של החבר/ה הכי טוב/ה: מ....אין לי ממש.. אבל בוא נגיד שהכי טובה עכשיו זו ענת D: השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אהמ.. סיון .. (ואי ענת, אם היא תראה)... השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: עמית.. שם של קרוב משפחה אהוב: לימור השם של חבר-אינטרנט אחד: מ....אין כל כך עכשיו השם של המורה השנוא/ה עליך: בלה, ועדי הכלבה .. (חח ענת תבין) השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: תם ביקלס. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין לי :'( איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: בזוקה... קפה אתה שותה: בדרך כלל לא שותה.. ואיזה תה: גם לא ממש .. רק כשאני חולה.. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא שיחקתי כבר שננננים ! יומן יש לך לבצפר (אם יש): של הבצפפר, \= מחשב יש לך: חח ממן הסתם !!1 מצלמה יש לך: ככן [= פלאפון יש לך: חח למי אין ? סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: נולדתתי בארה"ב D= כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? מ.. אפחד כרגע.. עם מי אתה מדבר בטלפון? בדיוק סיימתי לדבר עם ענת .. D= מה אתה שומע? טוקיו הוטטטל !! איזה חלונות פתוחים לך במחשב? כל מני סרטונים ביוטוב.. האתר הרשמי הישראלי, והפורום הזה.. מה עשית לפני שענית על השאלון? נהגת: לא... התנשקת: לא... טסת לחו"ל: כאילו טסתי ! אבל לא היום ... ביזבזת את כל הכסף שלך: כל הזמן.. אבל היום דווקא לא \= עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא..חח נשארת ער לילה שלם: לא, מחר יש בצפר ! עבדת במשהו והרווחת כסף: לא.. או/או. יס או הוט? תלווווי,יסס [= מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו ! קיץ/אביב או חורף/סתיו? אמ.. חורף D= חח שחור או לבן? לא בטוחה ... מחשב או טלויזיה? מחשב !! ספה או כורסה? ספפה [= ארנק או קופה? קופה מלאה בכסף !!
המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר.. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב נוח [= כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות בשר או חלב? חללב [= פסטה או סלט? חח מה זו השאלה הזאת ? ברור שפססטה ! שניצל טופו או שניצל רגיל? מ.. לא זה ולא זה.. אמריקה או אנגליה? ואי לא יודעת מה לענות... ישראל או מקום אחר: מקום אחר!!!!!! רוק או פופ? תלויי, \= פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים [= דיסקמן או אמפי 3? אמפי 3 .. [= לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת.. שאני חייבת לקנות ! (ענתתתתתתתת) יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? מ.. חוץ מהכינוי שלי בפורום הזה לא ממש.. יש לך חבר/ה? לא \= מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לשמוע טוקיו הוטל.. [= יש לך חשבון פלאפון גבוה? חח בזמן האחרון בטוח (ענת [= [= [= ) למה? כי אני כללל היום בSMS ווובטלפון , כל היום !! מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? מ... תלוי, בשיעור SMS, כי יש מורות ואי אפשר לשמוע כלום בגלל הבהמות בכיתה שלי..[= אתה עושה גבות? חח כן.. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? רגליים . [= אתה מרגיש יפה? מ.. תלוי מתי.. למה? ככה ! אתה ביישן או פתוח? פתוחה מאוד לחברים, ביישנית לאחרים .. מה הצבע האהוב עליך? ירווק :) אתה מאושר? אהמ.. אפשר להגיד ... היית פעם מאוהב? כןןן .. כיף? - שיחקת פעם בסימס 2? חח ברור ! אני מהראשונים בארץ נראה לי D= מה אתה חושב על העם הבריטי? כל היום (אהמ.. ענת- פרינס ויליאם, קייט מידלטון) מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? ברור שלהתגייס ! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית ...[= אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת כללל למה? לא יודעת, כי אני אוכלת הכל, אין לי בעיה לאכול תרנגולת D= מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא.. חיים שלאחר המוות? אהמ.. לא תמיד... גלגול נשמות? לא יודעת.. פיות? לא ! מלאכים? לאאאא ערפדים? לאאאא אהבה ממבט ראשון? כן ! אהבה וירטואלית: לא.. עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל? ביללל [[= ביל או גיאורג? ביל !!! ברור ! גיאורג או טום? טטומיק [= גוסטב או טום? טוםםם ! D= גוסטב או ביל? בילללל ! גוסטב או גיאורג? גוסטב.. [=

Eden10025

New member
אווףף..אני לא מאמינה,עניתי על ה כ ל,

אבל זה החליט לא להישלח.אני עוד מעט אכתוב שוב.

Tsuf love Bill

New member
איך אני שונאת כשזה קורא !!

זה קרה לי כבר כמה פעמים.. בגלל זה אני תמיד מעתיקה הכל או שומרת על קובץ וורד שחס וחלילה זה לא ימחק לי D= חחח

תקראו! מובטחת לכם הנאה../images/Emo168.gif

NOT
חע! פתיים!
סתםסתם. אבל תקראו
שאלות כלליות: שם: ליאל גיל: 16 יומולדת: 3.10.91 גובה: 1.60 [?] צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: כל מיני ><, כחול-ירוק-חום-דבש. דברים אהובים: להקה: כנסו לבלוג שלי ותקראו |פרסומתסמויה|. זמר/ת: היילי מפראמור שחקן/ית: ~חושבת~ אוכל: הכל >< בגד: כל מה ששחור-לבן ויפה. סתם חפץ בחדר: פוסטרים דיסק: FUTCT של פו"ב, TCFSR של מכ"ר, וסקרים של סבתא XDD נוו אתן יודעות >< סרט: אימה בנאדם: משפחה וחברות וביל ^^ חדר בבית: שירותים >< סתםסתם, החדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני חמישים שנה בזמן הזה. שמעת מוזיקה: לפני שש מאות שנה, כשאלביס שר [אני מודעת לזה..] נפגשת עם חברים: טוב עכשיו ברצינות
. אתמול הסרט האחרון שראית: אראגון הריח האחרון שהרחת: הפלוץ של שאול, סתם
אההה החביתה? הרעש האחרון ששמעת: הרעש מהתוכנית הזו שעושה לי כאב ראש הספר האחרון שקראת: ראש 1 נחשב ספר? >< המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: למה אני עונה על השאלון הזה?! הבנאדם האחרון שחשבת עליו: על המטומטם הזה בטלוויזיה שממלמל. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? ברגל. תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? ברגל קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הטלוויזיה. >< קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אין לי כוח לקחת את הפלא. הוא רחוק >< קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? ראש 1? מה אתה לובש כרגע? כלום ^^ סתם, אהה פיג'מה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להתאבד השם של החבר/ה הכי טוב/ה: סיון!!
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: יש מישהי.. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מאיפה לי? שם של קרוב משפחה אהוב: משפחה [נו אני לא יכולה לבחור ><] השם של חבר-אינטרנט אחד: שחר
השם של המורה השנוא/ה עליך: רק אחד? השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: בריטני ספירס
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): מאי איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מה שלעיס קפה אתה שותה: מה שקפי ואיזה תה: מה שתי משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: רולר קוסטר טייקון, סימס יומן יש לך לבצפר (אם יש): כן מחשב יש לך: לא, אני כותבת באבן.. מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך: כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: מוח
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? כל מיני עם מי אתה מדבר בטלפון? עם עצמי [חע, ובדיוק צלצל הטלפון בטלוויזיה
] מה אתה שומע? את הנביחות של האיש הזה [הפרסומת של MTV ><] איזה חלונות פתוחים לך במחשב? אהה לרגע חשבתי חלונות רגילים XDD מה עשית לפני שענית על השאלון? חייכתי נהגת: בחלום התנשקת: בכתה ו' [אבל לא צרפתית ><] טסת לחו"ל: לפני שלוש שנים
אבל הייתי אמורה לטוס עוד שלוש פעמים מאז לגרמניה,קרואטיה ואיי סיישל, אבל לא יצא
. ביזבזת את כל הכסף שלך: בחופש, את כל המשכורת. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא, אני עצלנית
נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: בתור מדריכה בקייטנה [איזה מסכנים הם אה?
] או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף וסתיו שחור או לבן? שחור ולבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק אבל יש לי גם קופה >< המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? בפח השכונתי >< סתם, אצל אבא אבל עכשיו אני אצל אמא בשביתה. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב, אבל לא כמו הכיסא שלי שכל פעם אני עפה ממנו וחברה שלי עפה פעם אחת ודפקה את הראש בקיר XDD כסא עם ידיות או בלי ידיות? ידיות [סיפור ארוך על מה שקרה לי עם כיסא בלי ידיות ><] בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה!!!!! ישראל או מקום אחר: מקום אחר. כל מקום!!! רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או אמפי 3? אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? כל מיני יש לך חבר/ה? לא
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? ביד
סתם!! מחשב,שירים,טיוי. יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? כי יש לי שני פלאפונים ויש בהם 350 דקות אז אם מסתיים לי בפלא אחד אז אני בפלא השני >< מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אסאמאס אתה עושה גבות? כה אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כה אתה מרגיש יפה? לא תמיד למה? ככה אתה ביישן או פתוח? תלוי מה הצבע האהוב עליך? שחור-לבן אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? כן כיף? לא שיחקת פעם בסימס 2? כן, יש לי את כל התוספות [אני מוכרת למי שרוצה, הן במצב ממש ממש מעולה] מה אתה חושב על העם הבריטי? DO YOU WANT SOME TEA? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? לא להתגייס, שירות לאומי הכי טוב. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הייתי צמחונית כמעט חצי שנה ואז השניצלים של סבתא הכניעו אותי
למה? סיבה למעלה מאמין ב- אלוהים? מאוד רוחות? כן חיים שלאחר המוות? בערך גלגול נשמות? בערך פיות? לא מלאכים? כה [ביל,טום,גיאורג וגוסטב הם הוכחה
] ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כה אהבה וירטואלית: כה עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל? שניהם ביל או גיאורג? שניהם גיאורג או טום? שניהם גוסטב או טום?שניהם גוסטב או ביל? שניהם גוסטב או גיאורג? שניהם
מי קרא? שיגיד אני!
חעחע, איזה שיחוד

חח בשביל מה? אני סתם חופרת ../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

למרות שאני לא היחידה XDD יום אחד לא הייתי פה והייתי צריכה לשבת חצי שעה ולהשלים לקרוא הודעות
אבל מה לעשות שיש תגובות שפשוט דורשות שיגיבו להן? אה?!

אגנסקעXD

New member
את ממש חשובה לי..!

ואני לא יתן לך לעזוב אותי. כול כחד חופר פה בקטנה.. ח..

../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

You Important to me too
זה אחד הפורומים שאני הכי אוהבת להיות בהם, אין יום שאני לא נכנסת לפה או חושבת עליו >< אם חברי הלהקה ייכנסו לפה הם גם לא ירצו לצאת ואז הם ינטשו את הרוסיות והצרפתיות האלה ויבואו לחגוג עם הישראליות

למעלה