../images/Emo109.gif ../images/Emo109.gif עונה ../images/Emo109.gif ../images/Emo109.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo109.gif
שאלות כלליות: שם:טל
יומולדת:25.11 גובה:1.59
אני נמוווכה. צבע שיער: חום , אבל כנראה מחר אני צובעת לשחור
צבע עיניים: חום אבל כנראה מחר אני צובעת לירוק , חח סתם הלוואי
דברים אהובים: להקה:
טוקיו הוטל זמר/ת: ממ אין מישי כ"כ. אבל נכון לעכשיו אני אוהבת שירים של אבריל לאבין אז נגיד ש.. שחקן/ית: פטיטו
חח אוכל: בורגראנץ' יייייאאאמממי |מאוהב. בגד: קפוצ'ונים גדולים ומחממים
סתם חפץ בחדר: מראה !
דיסק: שארי ! סרט: |הגדש|דיסטרביה מומלץ לכולם ! בנאדם: ממ.. חברה הכי טובה שלי כפרעלייה
חדר בבית: שלל אחותי , המחשב שם. חח עד שיגיע המחשב שלי . מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפניי 10 דקות. שמעת מוזיקה: ברגע זה. נפגשת עם חברים: אתמול [!?] נראלי. הסרט האחרון שראית: סרט או תוכנית ?! סרט לפניי שבוע. תוכנית- וויל וגרייס .. הריח האחרון שהרחת: של תה עם נענע
הרעש האחרון ששמעת: צלצול של טלפון. הספר האחרון שקראת: לא קוראת ספרים .! המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: איזה שאלון ארווווווווווך XDD הבנאדם האחרון שחשבת עליו: שרה חברה שלי
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?מקלדת ! XDD תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? מדפסת ולק כחוול
קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? לא קיים דבר כזה קרוב אליי. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? השיחה האחרונה הייתה אל טלי. והתקשר אלי- שלי. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? של אחותי נראלי - אגאטה פריסטי [!?] מה אתה לובש כרגע? חולצה ירוקה ומכנס קצר. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לשלוח אותו
השם של החבר/ה הכי טוב/ה: טלי השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:XO ח השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: יוסף אברבוך - מהבית יולדות ! סתם מאיפה לי ?
שם של קרוב משפחה אהוב: טופזז בת דודתי החמוודה
השם של חבר-אינטרנט אחד: סביון
השם של המורה השנוא/ה עליך: ציפי הניג ! המורה ללשון שונאת אותה !!!!!!!!!!!!! בעעע. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: לא נעים. :\ השם של חיית המחמד שלך (אם יש): כלבה - קלי . מעצבנת משו מטורףף . איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:אבטיח
קפה אתה שותה: נס קפה... ואיזה תה: נענע משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:צ'יקן אינבנדר [איך שרושמים] יומן יש לך לבצפר (אם יש):יש
של מארי מחתולים בצמרת. וכן, הוא ורוד !
מחשב יש לך: לא, אני כותבת עכשיו בטלפטיה . מצלמה יש לך: אכן כן. פלאפון יש לך:כמובןן
סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: ממ.. לא עולה לי כרגע משו לראש.
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?כרגע, עם אפחד. עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד. מה אתה שומע? טוקיו הוטל. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? הפורום, אמיול , ערסיקיו. מה עשית לפני שענית על השאלון? ראיתי טלווזיה. נהגת: לא. התנשקת:
טסת לחו"ל:לא. ביזבזת את כל הכסף שלך: כןן
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן . נשארת ער לילה שלם: כן . עבדת במשהו והרווחת כסף:כןן . ביביסיטר על הילדה הכי חמודה בעולם ! כפרעליה ! או/או. יס או הוט? הוט. מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו
קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ , חורף! שחור או לבן? שחור ! מחשב או טלויזיה? מחשב
ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר ! ת"א סיטי !
כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב [היפראקטיבית אתם יודעים
] כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם. בשר או חלב? חלב. פסטה או סלט? סלט. שניצל טופו או שניצל רגיל? אם זה של אמא, אז רגיל
אמריקה או אנגליה? מה ההבדל ?!
נגיד אמריקה. ישראל או מקום אחר: ישראאאאאאל ! רוק או פופ? רוק
פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים של טוקיווו
דיסקמן או אמפי 3?אמפי 4 ! לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? ממ יש הרבה. טול,טולי,טלצ', פיציל. יש לך חבר/ה?היה לפניי שבוע :\ מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשבבבבבבב יש לך חשבון פלאפון גבוה? כןן ! למה? כי התקשרתי יותר מידי מזה למה ?! מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?סמס ! אתה עושה גבות? יאפפפ
אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? מין הסתם .. לא אפרט
אתה מרגיש יפה? מממממ .. [?!] למה?ככה. אתה ביישן או פתוח?פתוחה אפשר לומר
מה הצבע האהוב עליך? אפור .. אתה מאושר? כן
היית פעם מאוהב?כן
כיף? - שיחקת פעם בסימס 2?לא ! מה אתה חושב על העם הבריטי? לא יודעת.. שיש להם דיבור יפפה ?! מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס למה לא ? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימנית ! אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכלל ! [תרתי משמע] למה?כככה. מאמין ב- אלוהים? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ! רוחות?כן , וזה מפחיד
חיים שלאחר המוות? כן. גלגול נשמות? כן. פיות? חח לא
מלאכים? כן. ערפדים? לא. אהבה ממבט ראשון? כןןןן , כמו בילל
אהבה וירטואלית: לאא ממש לא. עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל?טוום
ביל או גיאורג?ביל ! גיאורג או טום?טום ! גוסטב או טום?טום ! גוסטב או ביל?ביל . גוסטב או גיאורג?קששה, גוסטאב ! וואי זה היה ארוך ! מי קראא ?!
ותיהי בריאהההההההההה