שאאאאאאלון

Leb Die Sekunde

New member
אני רעבה>< אבל נענהD:.. אתם לא חייבים לקרואP:

ישש גם גילי רוצה לעשות לי משמשים ווהיי אני מאושרתת שם:דניאל גיל:13D: יומולדת:15.8.94 גובה:1.60 ומשו.. אני רק יותר שאני יותר נמוכה מפראנק. אממ וזהוS: צבע שיער:חום כהה צבע עיניים:חום.. רוב הזמן חום דבק.. אבל לפעמים הוא יותר כהה דברים אהובים: להקה:טוקיו הוטל חחח,FOB,MCR 30 STM, ואני לא ירחיב><" זמר/ת:לא שידוע ליXD שחקן/ית:נממ נממ רן דנקר?XD אולי גם זמרP: אוכל:שניצללל בגד:גופיות סתם חפץ בחדר:הציור של ביל3>> והשטיח של אבריל לאבין דיסק:צימר פיר אכט דריי[זתמורת 483 חחח] ואינפינטי און היי סרט:סוס פרא.. לעד ולתמד XD בנאדם: אין לי איך לענות על זה.. אני אוהבת הרבה בנאדמים..XD חדר בבית:החדר של ההורים שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:אני עכשיו מדברתP: שמעת מוזיקה:לפני שעה בערך.. שמעתי [עם ראשונה השבוע] את איפיניטי און האיי*-* נפגשת עם חברים:אמממ אתמול בבצפר? הסרט האחרון שראית:סרט? אממ ראיתי את הDVD של MCR היוםDDD:: הריח האחרון שהרחת:הריח של הגואשXD הרעש האחרון ששמעת:הטולולום של המסן הספר האחרון שקראת:מי זוכרXD *מגלגלת עיניים* המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:כמה אני שונאת את אופיר ורוצה להרביץ להה הבנאדם האחרון שחשבת עליו:גילי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?אוויר? ופוסטר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? על השולחן יש את הDVD בתוך המתקן יש את שראיי וסקרים בתוך הדיוידי המכשיר יש את אינפניטי און היי והקופסא על המיטה ואממ צימר על הרצפה לידי.. ויש בו את הדיסקP: קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אין לי פלאפון -__-" קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?עיתון ראש 1? מה אתה לובש כרגע?חולצה תכלת מכנס שחור מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?ללכת לישוןD: השם של החבר/ה הכי טוב/ה אחרי היום יש לי רק 2 חברות.. אבל אני לא יגיד מי יותר השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:ג'רארד וואי!~!~! ואופיר השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:מתי? עם זה מאז ומתמיד אז נופר.. שאני לא איתה קשר כבר.. שם של קרוב משפחה אהוב:דוד שלי[לא שי
] השם של חבר-אינטרנט אחד:חבר אינטרנט?.. נממ נממ אגנסע? לא הבנתי את השאלה>< השם של המורה השנוא/ה עליך: רונית.. בת בת בת זונה שונאת אותךך!@! השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אני לא אוהבת לרחם על אנשים כי אנשים לא אוהבים שמרחמים עליהם.. אני מרחמת על מי שמרגיש מזה מוות.. כמוני. לא יותר מזה.. כי אני יודעת איך זה מרגיש:> . השם של חיית המחמד שלך (אם יש):יש לי כלבה:סימבה,כלב:צ'רלי וסוס זה גם חיית מחמד?: אז פרנסיס[פראפ
] איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:אטני לא לועסת מסטיקיםXD קפה אתה שותה:אממ הרגיל של עלית ואיזה תה:רגיל? משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:לא משחקת>< יומן יש לך לבצפר (אם יש):של פרות כזה חמודי.. מחשב יש לך:לא יודעת>< ישן וזקן מאודד מצלמה יש לך:נופ פלאפון יש לך:לאא -___-" סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: נממ נממ לא יודעת>< אני ניצחתי את מתןן ואני החזקתי מעמד שבוע שלם בלי לשמוע FOB בזמן שהוא שיקר ושמע אבריל בלי להגיד לי!! ועכשיו הוא אומר שהוא אל אוהב אותההה יותרר!! כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?גילי333>>> עם מי אתה מדבר בטלפון?נוו באדי מה אתה שומע?כלום>< איזה חלונות פתוחים לך במחשב? הפורום תיקיית"שלי" המסן שיחה עם המסן והורדות של מוזילה[כי זה נפתח אוטומטית שש וממרים משו] מה עשית לפני שענית על השאלון? אמרתי לנעם לילה טובD: נהגת:בחיים לא התנשקת:בחיים לא ): טסת לחו"ל:בגיל 7 ביזבזת את כל הכסף שלך:אמממ אמממ בעזריאלי במפגש עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:היתי בהופעה -_- נשארת ער לילה שלם:לא זוכרת.. אממ לפני 3 חודשים ככה עבדת במשהו והרווחת כסף:לפני חודש או/או. יס או הוט?יס מסנג'ר או אייסיקיו?מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץ אביב שחור או לבן?לבן מחשב או טלויזיה?מחשב ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל?רגיל כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב?חלב פסטה או סלט?פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?שניצל רגיללל אהובי33>> אמריקה או אנגליה?אמריקה ישראל או מקום אחר:גרמניהXD רוק או פופ?גם וגם פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרים דיסקמן או אמפי 3?אמפי4 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? דיוידיP: יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? דונטלו.. ודניץ יש לך חבר/ה?חברהD: יאפ מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לשמוע מוזיקה.. לקרוא פנקייקים ללכת לחווה יש לך חשבון פלאפון גבוה?אין לי פלאפוןן דיי לזרוע מלח על הפצעיםםםם -__________-" למה?ככה!! מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMS אתה עושה גבות?יאפפ אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? שפם? אתה מרגיש יפה?לא. למה?ככה אתה ביישן או פתוח?ביישן מה הצבע האהוב עליך?כתוםשחור,צהוב אתה מאושר?לפעמים .. שיש סיבה היית פעם מאוהב?כן): חד צדדי וזה לא היה מזמןXD כיף? - שיחקת פעם בסימס 2?אה הא מה אתה חושב על העם הבריטי?נחמד? ואוד בריטי כזה.. נוו אממ נימוסיXD מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?אני מוכנה להתגייס לא לקרבי.. מפחיד אותי...מפחיד אותי לחשוב על דודדים שלי בשמירות בצבא.. לא תגידו דודים רחוקים.. זה דודים שאני רגילה לראות כל שישי.. זה כמו אחים.. . ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:שמאלי אוכלכל/צמחוני/טבעוני:אוכל כל.. הייתי רוצה להיות צמחונית למה?ככה! מאמין ב- אלוהים?כן רוחות?לא חיים שלאחר המוות?כן גלגול נשמות?כןן פיות?לא מלאכים?לא ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון?כן אהבה וירטואלית:לא עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל?ביל ביל או גיאורג?ביל גיאורג או טום?טום גוסטב או טום?גוסטב גוסטב או ביל?שניהם גוסטב או גיאורג?גוסטב לילה טוב כפרות עליכםם

Rukia nik

New member
גם לי מאוד מאוד משעמם!

שאלות כלליות: שם: ניקול גיל: עוד מעט 15 יומולדת: 21.1. גובה: 1.56 אני גמדה ;~; צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק - תכלת דברים אהובים: להקה: אוי איזו שאלה - טוקיו הוטל!
זמר/ת: מממ..קשה, אבל אני חושבת שאחרי הכל אבריל! שחקן/ית: אמנדה ביינס אוכל: פיצה בגד: מכנסיים? \= סתם חפץ בחדר: המחשב
דיסק: zimmer 483 סרט: לרקוד עד הקצה בנאדם: מה זאת אומרת? O.O חדר בבית: החדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני חצי שעה שמעת מוזיקה: לפני יומיים נפגשת עם חברים: לפני חצי שעה הסרט האחרון שראית: לילה מוטרף במוזיאון הריח האחרון שהרחת: כלור הרעש האחרון ששמעת: המקלדת הספר האחרון שקראת: במרחק נגיעה המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: איך קראו לספר שקראתי.. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אופיר תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? בגב של הספרייה שלי תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הדיוידי של שראיי קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? השיחה האחרונה הייתה לשחר ושחר היא האחרונה שהתקשרה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מעריב לנוער נחשב? כי הוא ממש לידי! מה אתה לובש כרגע? פיג'מה
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לחכות עד שמישהי מסוימת תתחבר למסן השם של החבר/ה הכי טוב/ה: השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: כרגע..ניקול שרייזינגר הזאת! השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: אממ..עברתי דירה לפני 3 שנים אז אני אחשיב את ניצן כחברה הראשונה שלי מהמעבר. שם של קרוב משפחה אהוב: מירי!
השם של חבר-אינטרנט אחד: גל!
השם של המורה השנוא/ה עליך: סיגל השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אין ממש אחד כזה השם של חיית המחמד שלך (אם יש): דור, פיצה, זולה, נאקו ופיניקס וכן, אני מודעת לזה שאלו שמות מוזרים! איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: אורביט - מנטה קפה אתה שותה: נואפ - יאכ! ואיזה תה: רגיל משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא משחקת יומן יש לך לבצפר (אם יש): של אולסטאר מחשב יש לך: ברור! מצלמה יש לך: כן, אבל אני רוצה אחת אחרת! פלאפון יש לך: כן! סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: יש לי את ה-DVD של שראיי - יאיי! כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם אף אחד, בטח כולם ישנים עם מי אתה מדבר בטלפון? עם אף אחד. בשעה כזאת? מה אתה שומע? לא שומעת איזה חלונות פתוחים לך במחשב? רק זה! וההוא של הסמיילים אבל זה לא נחשב.. מה עשית לפני שענית על השאלון? חיפשתי משהו באינטרנט נהגת: לא התנשקת: כן טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן נשארת ער לילה שלם: לא עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? קופה המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי בשר או חלב? בשר פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר: מקום אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים! דיסקמן או אמפי 3? אמ פי 3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? ניקולה יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? להיות במחשב, לקרוא יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? בגלל שאני לא אוהבת לדבר בטלפון\פאלפון מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMS אתה עושה גבות? כן! אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? כן *מרימה גבות*
למה? כי אני מורידה שיערות? אתה ביישן או פתוח? ביישן מה הצבע האהוב עליך? כתום אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? המון פעמים כיף? - שיחקת פעם בסימס 2? כן מה אתה חושב על העם הבריטי? שתוי מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? ברור שלהתגייס ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימיני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל הכל! למה? כי אני אוהבת לאכול מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא גלגול נשמות? כן פיות? לא מלאכים? כן ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: לא עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל? ביל ביל או גיאורג? ביל גיאורג או טום? גיאורג גוסטב או טום? טום גוסטב או ביל? ביל גוסטב או גיאורג? גיאורג היה נחמד, מפיג שעמום!

TaL483

New member
../images/Emo3.gifעונההה

שם: טל גיל: עוד חודש 16 יומולדת: 25.12 גובה: 1.60 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום דברים אהובים: להקה: טוקיו הוטל זמר/ת: אבריל לווין שחקן/ית: אין אוכל: קרפ בגד: סווצר סתם חפץ בחדר: דיסק: טוקיו הוטל סרט: אין בנאדם: ממ..יש הרבה.. חדר בבית: החדר שלי :) מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני שעה שמעת מוזיקה: אני שומעת עכשיו נפגשת עם חברים: אתמול הסרט האחרון שראית: אלפא דוג הריח האחרון שהרחת: הבושם שלי הרעש האחרון ששמעת: מוזיקה הספר האחרון שקראת: מישהו לרוץ איתו המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: שאני משועממת הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בכלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? טוקיו הוטל קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אין לי שיחות ואחותי קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין לידי ספר מה אתה לובש כרגע? פיגמה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? מממ..לא יודעת השם של החבר/ה הכי טוב/ה: מאי השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: חחח אין השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: נטע שם של קרוב משפחה אהוב: אלמוג השם של חבר-אינטרנט אחד: אין השם של המורה השנוא/ה עליך: אהובה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: לא מרחמת על אף אחד :) השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה? קפה אתה שותה: לא ואיזה תה: לא אוהבת תה משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא משחקת במחשב יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין לי יומן חח מחשב יש לך: כן מצלמה יש לך: לא יודעת פלאפון יש לך: של נוקיה סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אין לי כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? לא מדברת.. עם מי אתה מדבר בטלפון? לא מדברת מה אתה שומע? טוקיו הוטל איזה חלונות פתוחים לך במחשב? פורום טוקיו הוטל ויוטוב מה עשית לפני שענית על השאלון? השתעממתי.. נהגת: כן, אבא לחץ על הגז ואני עם ההגה.. התנשקת:
טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: כן.. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: בייביסיטר או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנגר קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? לא זה ולא זה אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: ישראל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או אמפי 3? אמפי 3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? לא.. יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון, מחשב. יש לך חשבון פלאפון גבוה? היה.. למה? מממ..רגעע אני אחשוב..אה כן התקשרתי הרבה. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? רגליים וידיים אתה מרגיש יפה? לא למה? ככה! אתה ביישן או פתוח? פתוח מה הצבע האהוב עליך? שחור אתה מאושר? ממ..מאושרת? לא. אבל שמחה חח היית פעם מאוהב? ממ..לא נראלי כיף? - שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? הא? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: למה? מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? חחח לא חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? לא פיות? פיית השיניים :) מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? ממ..לא נראלי אהבה וירטואלית: מאוד!! טום או ביל? ביל ביל או גיאורג? ביל גיאורג או טום? טום גוסטב או טום? ממ..טום? גוסטב או ביל? ביל גוסטב או גיאורג? גוסטב

אני קוראת סמויה והחלטתי לענות על השאלון.

האם תקבלו אותי לפורום ?! חח : ) שם: שלי גיל: 17 יומולדת: 2.6.90 גובה: 1.67 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום דברים אהובים: להקה: tokio hotel כמובן אבל לא ניתן לשכוח את הלהקות האהובות עליי בכל הזמנים pearl jam, queen, pink floyd (הייתי חייבת לרשום חח :) ) זמר/ת: janis joplin שחקן/ית: ג'וני דפ אוכל: צ'יזבורגר (אני יודעת שזה לא כשר אבל מה אני יעשה טעים לי....) בגד: גופיית סבא סתם חפץ בחדר: מנורה כחולה דיסק: the best of the doors סרט: שמש נצחית בראש צלול בנאדם: אמא שלי : ) מדהימה מדהימה מדהימה חדר בבית: החדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני חצי שעה הייתי אצל חברה : ) שמעת מוזיקה: ברגעים אלו ממש נפגשת עם חברים: לפני חצי שעה חח הסרט האחרון שראית: candy הריח האחרון שהרחת: ריח של סיגריה הרעש האחרון ששמעת: את הטבעת שלי נופלת הספר האחרון שקראת: כרוניקה של מוות ידוע מראש - גבריאל גארסיה המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מתי אני יתחיל דיאטה ? : ) הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ממ על חברה שלי ועל הסתימות שבה תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך מחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בשני צדדי הספרייה חח קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? שום דיסק לא קרוב אליי קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? התקשרתי לחברה וידיד שלי התקשר אליי קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? שום ספר לא קרוב אליי מה אתה לובש כרגע? בוקסר של מיקי מאוס וחולצה ענקית של פו הדוב (חובבת דיסני מושבעת) מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להמשיך לשמוע שירים ולחפש משהו לעשות ב 7 בבוקר השם של החבר/ה הכי טוב/ה: לידר השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: לא שונאת כרגע אף אחד חח השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מממ שירן שם של קרוב משפחה אהוב: שמעון (סבא) השם של חבר-אינטרנט אחד: חבר אינטרנט !? wtf ? השם של המורה השנוא/ה עליך: המורה לסוציולוגיה ואין לי מושג איך קוראים לה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: ----- השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין לי . איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: אורביט קפה אתה שותה: כן והרבה ואיזה תה: נסטי נחשב ? משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: -- יומן יש לך לבצפר (אם יש): כן יש לי . מחשב יש לך: כן מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך: כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: מגפי ugg חח כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? שונאת את התוכנות האלה עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מה אתה שומע? the verve - the drugs don't work איזה חלונות פתוחים לך במחשב? חלון של המדיה פלייר ושל הדף אינטרנט מה עשית לפני שענית על השאלון? ממ אכלתי קורנפלקס נהגת: ממ כן יש לי רישיון : ) התנשקת: כן טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: את הכסף של אמא יותר נכון עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: ממ רק בשיעורי ספורט נשארת ער לילה שלם: כן המון פעמים עבדת במשהו והרווחת כסף: ממ קצת בייביסיטר או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל טופו אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: מקום אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? קירות חלקים דיסקמן או אמפי 3? אמפי 3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? ממ לא יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? ממ לצאת עם חברים או סתם להישאר בבית ושכולם באים להתנחל יש לך חשבון פלאפון גבוה? ממ כן למה? כי אני מדברת הרבה :| מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? מממ חחח זה דיי אישי :| אתה מרגיש יפה? ממ תלוי מתי בדרך כלל כן למה? כי אני רוב הזמן אוהבת את עצמי חח אתה ביישן או פתוח? פתוח מה הצבע האהוב עליך? סגול אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? לא כיף? - שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? ממ נחמד מאוד מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? לא להתגייס ולהמשיך ללמוד . ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת הכל למה? כי הכל טעים לי : ) מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? לא מלאכים? כן ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא אהבה וירטואלית: לא עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל? טום ביל או גיאורג? ביל גיאורג או טום? טום גוסטב או טום? טום גוסטב או ביל? ביל גוסטב או גיאורג? גיאורג

Total Girl

New member
עונה..

שאלות כלליות: שם: טלי גיל: 12 יומולדת: 14.5.95 גובה: 1.64 אני חושבת צבע שיער: חום שטני צבע עיניים: חום וצהוב למעטה דברים אהובים: להקה: TH , LP , FOB , NB זמר/ת: אבריל לאבין , בילוש , אממ אה CASSI , פרג'י שחקן/ית: יש הרבה ... אוכל: פרוזן יוגורט בגד: שימלה...לא בעצם ביקיני נחשב?? סתם חפץ בחדר: אממ המחשב..!! דיסק: The Bast Damn Thing - אבריל לאבין סרט: אבק כוכבים , תפוס ת'גלים בנאדם: לנוש (חברה שלי ) , אח שלי חדר בבית: בית שימוש.. XDD סתם..אממ המיטבח..כדי לטחון אוכל. והחדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: אתמול בלילה עם חברה שלי שיחת סיכום יומית בפלא שמעת מוזיקה: בזמן השינה..רק ככה אני נירדמת נפגשת עם חברים: ביום רביעי ..הייתה בת מיצווה לחברה שלי הסרט האחרון שראית: בקולנוע??? אממ אבק כוכבים בבית תפוס ת'גלים הריח האחרון שהרחת: הבושם של אמא שלי הרעש האחרון ששמעת: מחדר העבודה של אמא שלי הספר האחרון שקראת: אממ קשה אני לא זוכרת כי אני תולעת ספרים..ניראלי לי סודות נעורים 7 המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מה לענות עכשיו הבנאדם האחרון שחשבת עליו: לנוש תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?במחשב XDDD תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? ימין: אוזניות שמאל קיר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קופסא של סימס 2 אבל בתוכו דיסק שצרבתי קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? לנוש התקשרה אלי..ואני התקשרתי בפעם האחרונה לאמא שלי.. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? סודות נעורים 5 מה אתה לובש כרגע? פיג'מה [ 9.01 ] מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? אממ..לעשות רענן ולראות עם משהו כתב לי תגובות בשעת השין השם של החבר/ה הכי טוב/ה: לני / לנוש / לנה השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: סתיו , שנטל השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: קטלינוש שם של קרוב משפחה אהוב: אמא..כבר שחכתי איך קוראים לה.. סתאםםםם השם של חבר-אינטרנט אחד: כריס (אקס) השם של המורה השנוא/ה עליך: אממממ...הדס..מהיסודי מורה למתמטיקה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: סתיו ושנטל השם של חיית המחמד שלך (אם יש): לוסי (אוגרת) קוזי [שם מוזר] (תוכי) איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: עד כמה שזכור לי נפתרתי מהאובססיה הזאת קפה אתה שותה: קפוצ'ינו.. ואיזה תה: לא זוכרת את השם משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: SIMS 2 יומן יש לך לבצפר (אם יש): "השיר שלנו 4 " מחשב יש לך: XDDD אממ..לא זוכרת את החברה...LENOVA..משהו כזה (מחשב נייד ) מצלמה יש לך: XDDDDDD פלאפון יש לך: NOKIA דור 2.5 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: מחשב ניידדדדד כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם לנוש עם מי אתה מדבר בטלפון? עם סבתא מה אתה שומע? Heilig של TH איזה חלונות פתוחים לך במחשב? של 3 בלוגים עם סיפורים על טוקיו הוטל,אממ חלון אחד של השעת השין שלי... אתר עם מילים לשיר , דף התגובות הזה, אתר פורנו..סתאםםםם! XDD מה עשית לפני שענית על השאלון? נהגת: לא התנשקת: לא טסת לחו"ל: כן..בחופש ביזבזת את כל הכסף שלך: כן..על גלידה עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן..ריצה נשארת ער לילה שלם: כן..שילשום..כי הייתי בדיכאון עבדת במשהו והרווחת כסף: כן..בייביסיטר או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב ,חורף שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? אממ קשה..מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? קופה המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: מקום אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או אמפי 3? אמפי 4 ..חחח XD לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? טולטול יש לך חבר/ה? אין לי חבר אבל יש לי חברה..אני לא לזבית!!!!! מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מ=ו=ס=י=ק=ה יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא 13.50 ש"ח לחודש..כי יש לי הגבלות בשיחות..רק ל4 אנשים , אמא אבא אח שלי וסבתא למה? כי ההורים עדיין לא סומכים עליי מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? S=M=S אתה עושה גבות? כן...פאקצה...!! אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אממ מה זה השאלות האלה?????? אתה מרגיש יפה? לפעמיים למה? כי אמממ לא יודעת אתה ביישן או פתוח? תלוי לפני מי..ביישנית לפני קהל ופתוחה בפני חברות ואנשים מוכרים מה הצבע האהוב עליך? תכלת כחול לבן אתה מאושר? לפעמיים היית פעם מאוהב? הרבה פעמיים הלב פעם נשבר? המוןןןן כיף? - שיחקת פעם בסימס 2? בארור..אני משחקת מה אתה חושב על העם הבריטי? הבנים סקסים עם המבטא שלהם מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס בעז"ה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית.. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: טבעוני למה? לא יודעת.. מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לפעמיים חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? לא מלאכים? כן ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: לא עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל? טומיק ביל או גיאורג? ביליק גיאורג או טום? טומיק גוסטב או טום?טומיק גוסטב או ביל?ביליק גוסטב או גיאורג? גוסטב..XD

rotem9991

New member
עונה P=

מממ לא היה לי זמן להיכנס בזמן האחרון לפורום..... שם: רתם גיל: 13 יומולדת: 7.9 גובה: 1.50 (אני יודעת שאני נמוכה) צבע שיער: חום צבע עיניים: כחול דברים אהובים: להקה: טוקיו הוטל זמר/ת: אבריל לאבין שחקן/ית: בריטני מרפי (חח סיפור ארוך) אוכל: חסה D= (חח גם סיפור ארוך) בגד: ג'נס סתם חפץ בחדר: פוסטר דיסק: zimmer 483 סרט: שודדי הקאריביים בנאדם: כתי!!! חדר בבית: החדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני שתי שניות שמעת מוזיקה: בשיעור (חחח לא תפסו אותי) נפגשת עם חברים: בבית ספר הסרט האחרון שראית: בוב ספוג- הסרט..(חח אני זוכרת אותו בעל פה) הריח האחרון שהרחת: הריח של כתי הרעש האחרון ששמעת: המוזיקה המוזרה שחברה שלי שומעת (ליל מאמא.. נראה לי שככה קוראים לזמרת) הספר האחרון שקראת: הארי פוטר ומסדר עוף החול (היה לי משעמם) המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: יאיאיאיא!! יש לנו שביתה הבנאדם האחרון שחשבת עליו: כתי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? בפלאפון שלי P= תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בכלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אמממ הדיסק של mika (סטייה שלי....) קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? התקשרתי לנועה וענב התקשרה אלי קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? ספר אלגברה מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה שחורה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לאכול צהריים השם של החבר/ה הכי טוב/ה: כתי השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: וואי.... יש מלא השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: טל שם של קרוב משפחה אהוב: אמממ הדר השם של חבר-אינטרנט אחד: גם יש מלא השם של המורה השנוא/ה עליך: צחי השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: חחח גם יש מלא השם של חיית המחמד שלך (אם יש): כתי!!!!!! איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: משהו חמוץ קפה אתה שותה: נס על בסיס חלב ואיזה תה: קמומיל משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס 2 יומן יש לך לבצפר (אם יש): של פו הדוב P= מחשב יש לך: אממ מאיפה לי? מצלמה יש לך: לא יודעת פלאפון יש לך: e65 של נוקיה סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: קיבלתי 94 במתמטיקה!!! כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם טל עם מי אתה מדבר בטלפון? אני אפחד מה אתה שומע? את ציפצוף הציפורים.... וואי.. זה מעצבן! איזה חלונות פתוחים לך במחשב? זה, איסי ומסן D= מה עשית לפני שענית על השאלון? נהגת: לא התנשקת: לא טסת לחו"ל: כה ביזבזת את כל הכסף שלך: כה עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: איכככ לא נשארת ער לילה שלם: כה עבדת במשהו והרווחת כסף: כה או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר... כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה!!! ישראל או מקום אחר: מקום אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? תלוי איזה פוסטרים דיסקמן או אמפי 3? אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? קוראים לי ראתם....אני שונאת את הכינוי הזה יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון (= יש לך חשבון פלאפון גבוה? כה למה? כי אני אוהבת לחפור לאנשים מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אין לי שערות להוריד.... ואף פעם לא הורדתי אתה מרגיש יפה? לא למה? כי זה חש לומר שכן P= אתה ביישן או פתוח? תלוי מה הצבע האהוב עליך? כתום אתה מאושר? כה היית פעם מאוהב? לצערי כה כיף? - שיחקת פעם בסימס 2? כה מה אתה חושב על העם הבריטי? מוזרים מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? אמממ ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אני בין אוכל כל לצמחוני... למה?אני לא מתה על בשר אבל אני חייבת מאמין ב- אלוהים? לא רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כה אהבה וירטואלית: לא עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל? ביל ביל או גיאורג? ביל גיאורג או טום? טום גוסטב או טום? גוסטב גוסטב או ביל? ביל גוסטב או גיאורג? גוסטב חחח היה כיף לענות P=

../images/Emo191.gif עונה D:

שם: תאאמר גיל: 3 יומולדת: 9.10 גובה: 1.66 בערך צבע שיער: כחול עם גוונים ורודים צבע עיניים: צהוב עקרב דברים אהובים: להקה: גיים בויז, דה זמר/ת: רוני!!$#@@#$$@ שחקן/ית: פאריס הילטון
אוכל: עכבישי שלי
בגד: חצאית טוטו ורודה סתם חפץ בחדר: הפוסטר של שריתי חדדי דיסק: לא עוצרת- רוני'לה
סרט: פאריס הילטון מלכת הקולג'!!
בנאדם: ניקול ריצ'י- דה! חדר בבית: השירותים
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני כמה שנים, הו נוסטלגיות
שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: חברים? מה זה? :-O הסרט האחרון שראית: פריס הילטון- דה! הריח האחרון שהרחת: הריח של הבושם של רוני
הרעש האחרון ששמעת: מוזיקה ^^ הספר האחרון שקראת: מדור רכילות נחשב? D: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: בא לי אוכל >< הבנאדם האחרון שחשבת עליו: העכביש שלי, כן גם הוא בן אדם! תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? עדיף שלא תדעו ^^ קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? דיסק של רוני ובתוכו שירים של עידני יניב קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? פלאפון? O: אמא'לה מה זה?! קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? כיף לחטט באף
מה אתה לובש כרגע? חצאית טוטו וגופייה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לאכול ? השם של החבר/ה הכי טוב/ה: חברים? מה זה? :( השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: המאהבת של עכבישי :( השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מה ?! שם של קרוב משפחה אהוב: בעלי, האסלה. השם של חבר-אינטרנט אחד: אינטרנט?O: מה זה!?! השם של המורה השנוא/ה עליך: המורה לשיעורים חופשיים, איכ. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: על הבן של העכביש שלי, אכלת אותה! חהחהחהחה השם של חיית המחמד שלך (אם יש): יש לי קוף בשם אבא :] איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מסטיק בטעם בטטה
קפה אתה שותה: הפוך חזק ואיזה תה: גזוז משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: בובספוג ואוצרות הים האבוד ! זה מפחיד :( יומן יש לך לבצפר (אם יש): של השיר שלנו - דה! מחשב יש לך: מהסוג הזה שאפשר לראות בו דברים מצלמה יש לך: שאפשר לצלם אותי ואת העכביש בזמן פעולה ^^ פלאפון יש לך: מה זה? O: סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: עכביש! חהחהחהחהחהחה כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? מה זה? O: עם מי אתה מדבר בטלפון? מה זה?! מה אתה שומע? שיר של רוני'לה
איזה חלונות פתוחים לך במחשב? יש חלונות במחשב? O: מה עשית לפני שענית על השאלון? נהגת: במשחק במחשב, ויפי התנשקת: עם העכבישי שלי טסת לחו"ל: >< ביזבזת את כל הכסף שלך: אין לי כסף :( שקל? מישו? עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: >< נשארת ער לילה שלם: אני ועכבישי עשינו מרתון סרטים של פריס עבדת במשהו והרווחת כסף: דה, לא. או/או. יס או הוט? No מסנג'ר או אייסיקיו? מה זה? קיץ/אביב או חורף/סתיו? >< שחור או לבן? ורוד מחשב או טלויזיה? מכונת כתיבה ספה או כורסה? שטיח ארנק או קופה? חזיר המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? שירותים כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא רוטט ^^ כסא עם ידיות או בלי ידיות? למי אכפת !?! בשר או חלב? מקרוני :] פסטה או סלט? חלב שניצל טופו או שניצל רגיל? תירס אמריקה או אנגליה? קזחסטאן (ויאללה בלאגן@#$@$#@$#) ישראל או מקום אחר: >< רוק או פופ? ראפ, דה ! פוסטרים או קירות חלקים? קירות מרוחים בדם מועחחעחע דיסקמן או אמפי 3? ווקמן לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? ברדיו >< יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש כאלה שקוראים לי עילגת, אבל שוש :( יש לך חבר/ה? לא O: מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לבלות זמן איכות עם האסלה :] יש לך חשבון פלאפון גבוה? מה זה פלאפון קדאמט?! למה? ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אסאמה? אתה עושה גבות? וגם שפם אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אתם רוצים פירוט? אתה מרגיש יפה? דהההה למה? כי רוני אמרה פעם שכל אחד יפה אז גם אני ! אתה ביישן או פתוח? ביישנית מה הצבע האהוב עליך? ורוד פוקסיה אתה מאושר? אהא היית פעם מאוהב? בעכבישביש כיף? - שיחקת פעם בסימס 2? רגע, יצא 1? O: מה אתה חושב על העם הבריטי? דו יו וואנס ביסקיט? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ברגליים O: אוכלכל/צמחוני/טבעוני: בשר ! למה? כי טעים לי >< עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל?אנדרס ביל או גיאורג? אנדרס גיאורג או טום? אנדרס גוסטב או טום?אנדרס גוסטב או ביל? אנדרס גוסטב או גיאורג? אנדרסW%$$%@!%$@! מוחחעח אני לא מצחיקה.

Dangerous Lady

New member
עונה

שאלות כלליות: שם:רותם גיל: בינואר 15 יומולדת:2.1 גובה:בסביבות ה1.50 [אני נמוכה
] צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום דברים אהובים: להקה: גריין דיי טוקיו הוטל ו 30 סקנד טו מארס זמר/ת: שחקן/ית:ג'וני דפ אוכל: שוקולד בגד: ג'ינס סתם חפץ בחדר:הגיטרה החשמלית והקלאסית דיסק: סקרים ואמריקן אידיוט סרט: שודדי הקאריבים בנאדם: כל המשפחה שלי חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:לפני דקה בערך שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: ברבע ל12 הסרט האחרון שראית: בליינד דייט הריח האחרון שהרחת: הרוטב של הפסטה הרעש האחרון ששמעת: אי אמ בי יור סייד הספר האחרון שקראת: יאיר לפיד עומדים בטור המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:מזה השירים האלה ברדיו הבנאדם האחרון שחשבת עליו: סבתא תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?במך של המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בקיר ובשנייה בכלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?איתמר מטפס על הקירות של אח שלי
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?השיחה האחרונה הייתה לחברה ואחרון שהתקשר אליי הייתה אמא קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?הארי פוטר והאסיר מאזקבן מה אתה לובש כרגע? סווצרט של ביצפר ג'ינס ואולסטאר מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להחזיר את הכביסה למקום השם של החבר/ה הכי טוב/ה: נועה השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:לא שונאת אנשים
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מאיה שם של קרוב משפחה אהוב: לאה השם של חבר-אינטרנט אחד: דניאל השם של המורה השנוא/ה עליך: מעיין השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה קפה אתה שותה: לא ואיזה תה: מנטה/פסיפלורה מנגו משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו : יומן יש לך לבצפר (אם יש):קרמיט מהחבובות מחשב יש לך: ליודעת תשם של החברה מצלמה יש לך:קאנון פלאפון יש לך:סלקום הכחול הקטן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:גיטרה חשמלית כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?ידיד,ושתי חברות עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע? מיקס של שני סירים של גריין דיי איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מה עשית לפני שענית על השאלון? אכלתי נהגת: לא התנשקת:לא טסת לחו"ל:כן ביזבזת את כל הכסף שלך:כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:לא נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף:כן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו?איסייקיו קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ ואביב שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה נראלי ישראל או מקום אחר: גם וגם רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או אמפי 3?אמ פי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מערכת יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?לא יש לך חבר/ה?לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לשמוע מוסיקה ולנגן יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?תלוי במצב רוח אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?כן אתה מרגיש יפה? לא למה?ככה אתה ביישן או פתוח?תלוי מה הצבע האהוב עליך? אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב?לא כיף? - שיחקת פעם בסימס 2?יאפ מה אתה חושב על העם הבריטי?שהם בריטים מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:שמאלי אוכלכל/צמחוני/טבעוניאוכלת הכל: למה?כי זה טעים[?] מאמין ב- אלוהים? כן רוחות?לא חיים שלאחר המוות?ליודעת גלגול נשמות? כנל פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון?כן אהבה וירטואלית: כן עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל?טום ביל או גיאורג?ביל גיאורג או טום?טום גוסטב או טום?גוסטב גוסטב או ביל?גוסטב גוסטב או גיאורג?גוטב

dirty look

New member
אני משקיעה, אז תקראו *פאפי אייז*

שאלות כלליות: שם: אורלי גיל: בקרוב 14 יומולדת: 16.12 גובה: מטר 80 פחות כמה סנטימטרים...
צבע שיער: חום שחור צבע עיניים: חום דברים אהובים: להקה: ט"ה (XD) ואלסנה
זמר/ת: ביונסה
שחקן/ית: -- אוכל: פיצה, לזניה, גבנ"צ בגד: חולצות גדולות *__* סתם חפץ בחדר: מיטהXD דיסק: זימר |ריר| סרט: שה"ק+ה"פ בנאדם: אני
חדר בבית: מטבחXD חח לא אממ... לאדעת מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: היום שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: אתמול הסרט האחרון שראית: לא זוכרת הריח האחרון שהרחת: השמפו שליXD עכשיוXD הרעש האחרון ששמעת: מוזיקה?XD הספר האחרון שקראת: בית בפר למרגלים המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: באלי עוגהXD הבנאדם האחרון שחשבת עליו: דניאלXD תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?במסך המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? אוויר וקיר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין פה דיסקים קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אין לי כוח >.> קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין פה מה אתה לובש כרגע? חולצה ומכנסיםP: מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להמשיך לחפור בפורום?XD השם של החבר/ה הכי טוב/ה: יש כמהP: השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: לא בטוחה השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: נראלי תמר שם של קרוב משפחה אהוב: סימיD: השם של חבר-אינטרנט אחד: טומי
השם של המורה השנוא/ה עליך: שלום
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: לאדעת השם של חיית המחמד שלך (אם יש): ;~; איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: איזה חברה או טעם? קפה אתה שותה: לא שותה ואיזה תה: נענע בעיקר משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: GTA
יומן יש לך לבצפר (אם יש): לא מחשב יש לך: טוב?XD מצלמה יש לך: של קאנון פלאפון יש לך: מעפן כי התקלקל הקודם X: סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: לאדעתXD כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד עם מי אתה מדבר בטלפון? גם מה אתה שומע? פינל די - טוקיו הוטל איזה חלונות פתוחים לך במחשב? פורום מעלה אדומים, קומונה טלויזיה וסרטים, פורום טוקיו וקומונת פאנפיקים ומוזיקה מה עשית לפני שענית על השאלון? גלשתי נהגת: עם אבאXD התנשקת:לא טסת לחו"ל:כן ביזבזת את כל הכסף שלך: כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא בטוחהXD נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: לא או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף סתיו נראלי שחור או לבן? לא משנה מחשב או טלויזיה? מחשב נראלי ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? הנוכחי כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? שניהםD: פסטה או סלט? סלט נראלי שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? לאדעת ישראל או מקום אחר: לאדעת רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או אמפי 3? אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? לא יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? להיות על המחשב או לאכול>< יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא כ"כ למה? כובע מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמס אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן
אתה מרגיש יפה? קצת למה? כי יש לי שיער יפהXD אתה ביישן או פתוח? תלוי עם מי מה הצבע האהוב עליך? סגול אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? בביל?XDD כיף? - לא שיחקת פעם בסימס 2? כן מה אתה חושב על העם הבריטי? נחמדים מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? רק להגייס יא כופרים! (LOL) ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל למה?כי זה טעים מאמין ב- אלוהים? לא רוחות?לא חיים שלאחר המוות? מקווה שישXD גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? מקווה שישXD אהבה ממבט ראשון? לאדעת אהבה וירטואלית: כן עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל?ביל ביל או גיאורג?ביל גיאורג או טום?לאדעת
גוסטב או טום?טום גוסטב או ביל?ביל גוסטב או גיאורג?גיאורג
פליז שמישו קראXD

noambill

New member
אניאניאני משועממת^^XD

שאלות כלליות: שם: נעם. גיל: 14, עוד 7 חודשים^^ יומולדת: 6.6.1994
גובה: 1.55+ צבע שיער: ג'ינג'י^^ צבע עיניים: כחולות^^ דברים אהובים: להקה: נחשו? צדקתם!! Ice Liebe Tokio Hotel זמר/ת: אממ.. פעם אבריל^^ היום כבר לא.. היא פרחה מדי בשביליXD שחקן/ית: נממ... שכחתי את השם.. רייצ'ל מחברים^^ אוכל: קוסקוס של סבתא עם מרק של סבתא^^ ואם זה אוכל בחוץ אז פיצה^^
בגד: ג'ינס חובה!! סתם חפץ בחדר: מיטה!? XD דיסק: Scream ועוד כמה^^ סרט: כל סרטי הארי פוטר^^ בנאדם: החברות הכי טובות שלי^^ חדר בבית: החדר שליייי והממד (כי שם נמצא המחשב^^) מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו עם אחותי.. היא רוצה שאני אעשה במקומה את המדיח..=/ שמעת מוזיקה: עכשיו אני שומעת את כל השירים של ט"ה שיש לי על המחשב^^ נפגשת עם חברים: היום בבצפרXD הסרט האחרון שראית: נממ.. "דורה וחברים" עם אחותי הקטנה (היא בת 3 וחצי..) הריח האחרון שהרחת: ריח של צ'יפס שאכלתי בצהריים^^ יאמיי הרעש האחרון ששמעת: אחותי הקטנה נופלת..XD היא נופלת מכל דבר.. זה מבהיל אבל ה מצחיק^^ הספר האחרון שקראת: "Harry Potre And The Deathly Halows" אוו איך שלא כותבים את זה.. נכנעתי לאנגלית בעמוד 3 XD המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: 'מי כתב את השאלון הזה?' =/ הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ביל
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשבXD תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? ביד ימין במדפסת, ביד שמאל בקירXD קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קופסה גדולה של דיסקים עם דיסקים ריקיםXD קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? שיחה יוצאת אחרונה- לחברה שלי ניצן שיחה נכנסת אחרונה- חברה שלי ניצןXD קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? ספר ל-5 יחידות במחשביםXD מה אתה לובש כרגע? חולצה שחורה V וג'ינס כמובן^^ מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לראות שהוא עלה ולקרוא אותו ^^ ואח"כ לקרוא את השאר השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אינלי כולם חברות טובות שלי^^ השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: דנה XDD השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: ביסודי- חברה שלי עד היום לינור^^ והיא כאן בפורום שם של קרוב משפחה אהוב: בן דוד שלי- ניב השם של חבר-אינטרנט אחד: לא רוצה אחד רוצה שלושXD: ספיריי3> אנה3> יעל3> (שלושתן מהפורום) השם של המורה השנוא/ה עליך: אריאלה שהיא במקרה גם המחנכת שליXD השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: איתי, ילד מהכיתה שלי מסכן כולם מזה יורדים עליו
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): היו לי (
) שתיים.. הכלבה שהייתה לי- סופי ^^ האפרוח שהיה לי- ציף-ציף (איזה בוקר אחד משהו מצייץ העיר אותי וכשיצאתי החוצה ראיתי אפרוח של תרנגולת.. אוו שזה גוזל? לא משנה..XD) איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: אורביט.. אבל אם הייתי יכולה אז בזוקה^^ או הובה בובה^^ קפה אתה שותה: אהא
ואיזה תה: ויסוצקי משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: נממ.. אינלי קבוע.. אני משחקת בכל מיני(= יומן יש לך לבצפר (אם יש): ברור.. יש לי יומן שהבצפר נותן ויומן שקניתי של טום וג'רי^^ מחשב יש לך: כן.. אבל לא משלי..
מצלמה יש לך: של המחשב? כן^^ פלאפון יש לך: אהא בשותף עם אחותי הגדולה..
אבל קונים לי עוד מעט אחד משלי^^ייאי סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אינלי שומדבר להשוויץ בו..=/ כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אני לאXD עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחדXD מה אתה שומע? Sacred. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מדיה פלייר הפורום והחלון של הוספת סמיילים^^ מה עשית לפני שענית על השאלון? כלום בגלל זה אני עונה עליוXD נהגת: לא.. אני עוד לא בת 14 עוד אסור לי בכלל לשבת מקדימה (לא שאני לא עוברת על החוק הזהXD) התנשקת: כן אבל לא צרפתית.. טסת לחו"ל: כן פעם אחת
לטורקיה!! היה כיף!!^^ ביזבזת את כל הכסף שלך: לא הביאו לי כסף.. קניתי ממש מעט דברים
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: נממ.. לא יודעת הייתי בבריכה אז אם מזיעים בברכה נניח שכן..XD נשארת ער לילה שלם: ברור אני נשארת כמעט כל שבועיים לילה אחד XD עבדת במשהו והרווחת כסף: כן.. בייביסיטר או/או. יס או הוט? HOT מסנג'ר או אייסיקיו? MSN קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב וחורף^^ שחור או לבן? שחור^^ מחשב או טלויזיה? מחשב^^ ספה או כורסה? ספה.. יש יותר מקום^^ ארנק או קופה? ארנק וקופה^^ המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גרה בו^^ כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב הכי כיף^^ כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי.. עם ידיות זה ממש מעצבן!! בשר או חלב? חלב^^יאמי פסטה או סלט? נממ.. תלוי אם אני אשמין מזה אז סלט ואם לא אז פסטהXD שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל רגיל.. אמריקה או אנגליה? אמריקה^^ ישראל או מקום אחר: ברור שישראל.. רוק או פופ? רוק^^ פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים^^ דיסקמן או אמפי 3? MP3 ככה שאין דיסק ואז הוא לא יכול להישרט ולהשבר..^^ לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? עדיף מערכת, אבל בגלל שהיא אצל אחותי אז במחשב^^ יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? כן.. בצא בגלל השם משפחה שלי בצלאל^^ יש לך חבר/ה? היה לי.. הוא היה ממש זבלXD מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב= פורום, קומונה, שירים, תמונות,הפאנפיק שאני כותבת^^ יש לך חשבון פלאפון גבוה? אהא אבל לא בגללי בגלל אחותיXD למה? בגלל אחותיXD מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות.. הרבה יותר מעניין^^ אתה עושה גבות? לא.. אמא שלי לא מרשה לי כי אני ג'ינג'ית אז "לא רואים את זה".. אם אני רואה זה מספיק טוב.. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? XDD מה זה השאלות האלה? בבית-שחי (לא לצחוק!! אני בת אז זה נחשב טיפוח הגוף^^) אתה מרגיש יפה? =/ ככה ככה.. למה?כי אני לא יפה.. אבל מכוערת אני גם לא..^^ אתה ביישן או פתוח? גם וגם.. זה תלוי עם מי אני מדברת^^ מה הצבע האהוב עליך? יש לי משיכה חזקה מאוד לסגול, ירוק כהה ושחור^^ אתה מאושר? מסת'ומרת מאושר? אני במצ נחמד..^^ היית פעם מאוהב?לא.. עדיין לא(= כיף? - שיחקת פעם בסימס 2? כן.. אצל חברה.. אבל היא לא נתנה לי לעשות דברים לבדXD מה אתה חושב על העם הבריטי? עם? הם עם? טוב נניח.. הם בסדר^^ מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? חובה^^ ואני אתגייס בכיף^^ ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימנית^^ אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל הכל^^ למה? כי

noambill

New member
לאן נעלם ההמשך!?!?

אינלי כוח לשים שוב.. אני לא עד כדי כך משועממתXD

just m a y a

New member
סתם כי אני מתה משעמוםXD

ממש משעמם לי אז שיהיה=\ שאלות כלליות: שם: לצערי מאיה=\ גיל: 12 וחצי:p יומולדת: 5.5=\ גובה: 1.60=[ צבע שיער: חום, לפני חודשד צבעתי עם צבע מיוחד כזה שיורד אחרי כמה שבועות לבורדו.. אבל זה כבר ירד.. אז עכשיו עשיתי סתם פסים אדומים על החום הטבעי:p צבע עיניים: דבשXD עלק דב.. סתם חום מגעיל=\ חברות שלי אומרות שזה דבשXD דברים אהובים: להקה: טוקיו הוטל=] זמר/ת: אבריל לאבין שחקן/ית: כלמיני=\ אוכל: הרבה=] בגד: לויודעת.. אל אם זה נחשב, אז נעליים=] סתם חפץ בחדר: כיסא(?) דיסק: כל אלה של טוקיו הוטל, של אבריל, אמריקן אידיוט של גרין דיי.. ועוד הרבהXD סרט: טיטאניק ובן ערובה3> בנאדם: הא? חדר בבית: לויודעת=\ לא יצא לי לחשוב על זהXD מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני רגע עם חברה שלי בטלפון.. שמעת מוזיקה: אני שומעת עכשיו=] נפגשת עם חברים: היום בבוקר... אני במגמת מחול בבצפר והיה לי שיעור בבוקר.. אז ראיתי את הבנות מהכיתה:p הסרט האחרון שראית: חופשת בלהות בטלוויזיה:p הריח האחרון שהרחת: את הבושם שלי, כי שמתי לפני כמה דקות:p הרעש האחרון ששמעת: הכלבה שלי נובחתXD הספר האחרון שקראת: לוזוכרת=\ המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "כמה משועממת אני יכולה להיות בשביל לעשות את הדבר המפגר הזה?" הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ידיד שלי... תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב (?) תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באוויר=] קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קופסא של אמריקן אידיוט של גרין דיי.. אבל היא ריקהXD קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? שיחה אחרונה- לידיד שלי, האחרון שהתקשר אליי- חברה שלי=] קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? הארי פוטר השביעי באנגלית:p מה אתה לובש כרגע? אממ.. בגדים(?) מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להישתעמם=\ השם של החבר/ה הכי טוב/ה: מאשה=] השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: רותי הזונה למתמטיקה=\ השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: שקד... שם של קרוב משפחה אהוב: נועה (?) השם של חבר-אינטרנט אחד: נאממ.... יש הרבה.. אני אגיד ניצן כי עכשיו אני בדיוק מדברת איתהXD השם של המורה השנוא/ה עליך: רותי=\ השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: כרגע? יוסי... (ידיד שלי שאח שלו במצב ממש קשה כי הוא היה בתאונת דרכים עם האופנוע שלו=\) השם של חיית המחמד שלך (אם יש): ללי=] איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה.. קפה אתה שותה: אייס קפה:p.. חוץ ממנו אני לא שותה קפהXD ואיזה תה: רגיל(?) משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא משחקת=\ יומן יש לך לבצפר (אם יש): אממ.. כזה שנפתח ואפשר לכתוב בו=] XD.. לא השמשתי בו בכלל ואני אפילו לא יודעת איפה הואXDD מחשב יש לך: מזתומרת? מצלמה יש לך: אינלי כוח לבדוק=\ פלאפון יש לך: סוני אריקסון=] סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אממ... אזרחות לכל אירופה ולכל אמריקה=]XDD לא היה לימה לכתובXD כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? שתי חברות וידיד... עם מי אתה מדבר בטלפון? אנילא מדברת כרגע.. לפני כמה דקות דיברתי עם ידיד שלי:p מה אתה שומע? פורגטן צ'ילדרן- טוקיו הוטל.. (מפתיעXD) איזה חלונות פתוחים לך במחשב? 2 אתרים, כל השיחות במסנג'ר, והמדיה פלייר... מה עשית לפני שענית על השאלון? נהגת: לא.. התנשקת: כן. לא כרגע, אבל בכללי כןXD טסת לחו"ל: הרבה פעמים=] ביזבזת את כל הכסף שלך: בזמן האחרון אני מבזבזת את כל הכסף שלי על שטויות.. לפני חודש וחצי היו לי 2000 שקל.. ועכשיו יש לי 200=\ עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: היום בבוקר.. התעמלות אומנותית- במגמת מחול.. נשארת ער לילה שלם: קורה הרבה בזמן האחרוןXD עבדת במשהו והרווחת כסף: לפני איזה שבועיים עשיתי בייביסיטר:p או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר.. יש גם אייסי אבל אני לא נכנסת:p קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף=] שחור או לבן? אממ. תלוי... מחשב או טלויזיה? מחשב.. ספה או כורסה? כורסה=] ארנק או קופה? ארנק=] המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מבחינת הבית או מבחינת המיקום שלו? אני אוהבת את הבית שלי.. אני מתאבת את הרצליה=\ מקום של נרקומנים=\ כסא מסתובב או כסא רגיל? תלוי... כסא עם ידיות או בלי ידיות? תלוי.. בשר או חלב? חלב.. יחי השוקולד3> פסטה או סלט? סלט... שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל.. אמריקה או אנגליה? אמריקה=] ישראל או מקום אחר: מקום אחר.. לא ידועת איזהXD רוק או פופ? רוק=] פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים=] דיסקמן או אמפי 3? אמפי.. לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במערכת=] יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אני... (זה הכינוי שלי בכל הפורומים חוץ מבזה.. וגם באייסי ובמסן) יש לך חבר/ה? כרגע לא.. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לרקוד, לשמוע מוזיקה, לצאת לבלות=] יש לך חשבון פלאפון גבוה? כן, מאודXD למה? כי אנישולחת סמסים לכל בנאדם אפשרי ומדברת שלוש שעות ביום עם חברה שלי ועם החבר הכי טוב שליXD מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמסים.. אתה עושה גבות? אהא.. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? יאפ.. אתה מרגיש יפה? תלוי.. בפנים כן.. בגוף לא.. למה? כי אני מלאונתXD אתה ביישן או פתוח? תלוי למי ובאיזה נסיבות:p מה הצבע האהוב עליך? אדום=] אתה מאושר? אממ.. לא יודעת(?) היית פעם מאוהב? חשבתי שכן, מסתבר שלאXD כיף? - ? שיחקת פעם בסימס 2? כע=\ לצעריXD מה אתה חושב על העם הבריטי? אממ.. אני לא ממש חושבת עליהםXD מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס... ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית:p אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת הכל.. לצערי=[ למה? מה למה? מאמין ב- אלוהים? כן רוחות?לא חיים שלאחר המוות? לא גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא אהבה וירטואלית: תלוי.. עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל?טום=] ביל או גיאורג? ביל:p גיאורג או טום? טום=] גוסטב או טום?טום=] גוסטב או ביל?ביל גוסטב או גיאורג? לויודעת:p *גאדדד איזה ארוךXD אני לא מאמינה שאני עד כדי כך משועממת!!*

PerfectSP

New member
וואו,משעמם לי תחת../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif ../images/Emo190.gif

זה למה אני עונה על זה><' שאלות כלליות: שם:ג'אס
[נו,אם אתם מתעקשים,יסמין
] גיל: 14 בקרובD: יומולדת:16.12.1993!!!D: גובה:1.63 וחצי
בגובה של השולחן
צבע שיער: שטני\דירטי בלונד..רק גוסטב מהלהקה יותר בהיר ממני^^ XDDDDD צבע עיניים: חום
דברים אהובים: להקה: Simpl Plan\Lostprophets זמר/ת: Avril Lavigne!!@#$%^&
שחקן/ית: אממממ איך קראו לה זאתי?!
זאת שמשחקת ביש לה ביצים,לא עולה לי השם שלהXD אוכל: רביולי ותירס
בגד: אמממXD סתם חפץ בחדר: כל הפוסטרים שליD: מין דבר כזה,חפץ שכשהופכים יורד שלג כזהD: שרשום על זה ברלין,כי אח שלי הביא לי את זה מברליןD: דיסק: התקלתם אותי@#$%^ הסינגל של שפרינג נישט,ו-Start Something של Lostprophets [כדי להקל על עצמי עשיתי את זה מערימת הדיסקים שלי בחדר^^] סרט: סטיק איט!!!!!!@#$% בנאדם: אמממ איתי^^ חדר בבית: שלי!D: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: למטה[בקומה למטה^^],עם..אה..אח שלי?!XD שמעת מוזיקה: עכשיוXDDDDDDD נפגשת עם חברים: וואו!הרבה זמן
שבוע^^ הסרט האחרון שראית: לפני שבוע את סטיק איט שובDD: הריח האחרון שהרחת: הבושם שליXD הרעש האחרון ששמעת: של הקומקום כשעשיתי לי קפה^^ הספר האחרון שקראת: וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אממ,באיזה שנה זה היה?!^^ XDDDD אמממ,אבל אני חושבת שגדר פרוצה..
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: אבריל שולטתD: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: דרור!!!@#$XD תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?במסך?!אמממ,בסינגל שפרינג נישט שמוצג לראווה בחדר שלי^^ תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? וילון\חלון,ואוויר^^ קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? Fallen של אוונסנס
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? לנגה
ונגה
בשניהםP: קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? יומני הנסיכה החמישי באנגלית^^ Princess In Pink מה אתה לובש כרגע? חולצה ארוכה של טוקיו הוטל,ומכנס שחור^^ מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להמשיך 'לגלוש'[איזו מילה פתטית הא?XD] באינטרנטXD השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אממ דרור?נגה?D: ואחרי זה אולייייי גאיה^^ השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:גל ***וXDDD השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: אממ נעמה נראה לי
שם של קרוב משפחה אהוב: איתי^^ השם של חבר-אינטרנט אחד: דרור
השם של המורה השנוא/ה עליך: אביבה!!!
[חודש שלם היא הוציאה אותי מהכיתה ברצף משיעורי לשון והבעה
] השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: גל ***וXDDDDDD השם של חיית המחמד שלך (אם יש): נופP: איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: למשל,כרגע?!?!אני תמיד לועסת מסטיק^^ אמממ אורביט ירוק כזהD: קפה אתה שותה: קפה!
ואיזה תה: נענעעעעעעP: משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:אמממ,אני לא משחקת במשחקי מחשב^^ יומן יש לך לבצפר (אם יש):יש,לא מבינה למה קניתי אותו,הם באמת חסר שימוש
מחשב יש לך: ברורXD
מצלמה יש לך: אני מתכוונת לקנות בקרוב
פלאפון יש לך:כה^^ סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:הסינגל של שפרינג נישט~!@#DDD: [ואבא דובר גרמניתXD^^] כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?לא מדברת><'[אה,יש לי שיחה פתוחה עם אור מלפני חצי שעה><''] עם מי אתה מדבר בטלפון? לא מדברת! מה אתה שומע? Innocence-Avril איזה חלונות פתוחים לך במחשב? פורום לינקין פארק,טוקיו,מדיה פלייר,שיחה עם אור[הכפרע
] והלאסטאפאמ שלי
מה עשית לפני שענית על השאלון? נהגת: לא,רק על הרגליים של אבא בגיל חמש כמובןXD התנשקת: אממ כה^^ טסת לחו"ל: ברור!@#$%ג'רמני!!איי וונט באק!!
וגם לאוסטריה לא הייתי מתנגדת לחזור^^ ביזבזת את כל הכסף שלך: יותר מדי
עצוב.XD עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כה
נשארת ער לילה שלם: ברור^^ עבדת במשהו והרווחת כסף: כה><' או/או. יס או הוט? הוט! מסנג'ר או אייסיקיו? מסן!שונאת איסיקיוXD קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף\סתיו
[בדיוק העונה בשבילי עכשיוD:] שחור או לבן? לבן
מחשב או טלויזיה? מחשב!
כל הסדרות אני מורידה במחשב
ספה או כורסה? ספהD: ארנק או קופה? ארנקXD המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? צור הדסה,שליטע
[מקום יפה,רק האוכלוסיה דפוקה..אבל מילאD:] כסא מסתובב או כסא רגיל? תלוי^^ כסא עם ידיות או בלי ידיות? גם תלוי^^ אבל נראה לי בליD: בשר או חלב? חלב[קפה
בשר זה לא משו
] פסטה או סלט? פסטה
שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל^^ אמריקה או אנגליה? אנגליה^^ אמריקה דפוקהXD ישראל או מקום אחר: אוסטרליה\קנדה
אבל ישראל שליטעעע!!!
רוק או פופ? רוקXD פוסטרים או קירות חלקים? אתם יכולים לקחת את הקיר שלי כדוגמא-הכל פוסטרים
דיסקמן או אמפי 3?אמפיP: אבל דיסקמן שווה כי יש לי דיסקים
ודיסקים שולט גםP: לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת עם רמקולים פצצתייםD: יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? ג'אס\ג'ס\ג'סי יש לך חבר/ה? נופ^^ מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב,התעמלות קרקע,ואני די חסרת תועלתD: [למרות שסידרתי את המטבח הרבה פעמים
] יש לך חשבון פלאפון גבוה? 90 שקל
במקרה אח שלי פתח אותו לפני כמה ימים
למה? אני מדברת כשצריך,לא יותר מדי,אבל לא מתקמצנת אם אני צריכה^^ מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?שיחה אתה עושה גבות? לא^^ אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?><' אתה מרגיש יפה? לפעמיםD: למה? כי השיער שלי יכול להיות שולט לפעמיםD: אתה ביישן או פתוח? גם וגם^^ מה הצבע האהוב עליך? אמממ ורוד חזק כזה...אני שונאת את הורוד המגעיל^^ אתה מאושר? אמממ><' היית פעם מאוהב?כה
כיף? - שיחקת פעם בסימס 2? כןXDDDDDDDD מה אתה חושב על העם הבריטי? מבטא שולט
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימניתXD אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל כל למה?למה לא?!
זה הטבע שלנו-תפנימו צמחונים מטופשים
מאמין ב- אלוהים? לא כל כך רוחות?לאXD חיים שלאחר המוות?לא
גלגול נשמות? לא פיות? לאXD מלאכים? לא ערפדים? באמת מה נסגר עם זה,זה חיה אמיתית או משהו מומצא?^^ אהבה ממבט ראשון? כן
אהבה וירטואלית: ממש אבל ממש לא! עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל?אממ טום><' ביל או גיאורג?בילXD גיאורג או טום?טום ברורXDDDD גוסטב או טום?נו,טוםXD גוסטב או ביל?נו באמת!ביל
גוסטב או גיאורג?וואו,עכשיו אני צריכה ללכת לפי הכלי,אבל אני מנגנת על תופים ועל באס[בקרוב] אמממ...אבל יותר תופים אני אוהבת אז גוסטב XD היה כיף
D:

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif כותרת צומי :] ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שאלות כלליות: שם: לידר גיל: 14 ו- 23 ימים
יומולדת: 17.10 גובה: 1.65 צבע שיער: חום ופס ורוד שהפך לבלונדיני צבע עיניים: חום דברים אהובים: להקה: מיי כמיקל רומנס
זמר/ת: אבריל לאבין שחקן/ית: ממ .. לא יודעת :] אוכל: הכלל ><" בגד: סקיני וחולצות יפות כאלה סתם חפץ בחדר: פוסטרים :] דיסק: TCFSR של מכ"ר LOTMS של מכ"ר ו- TBP גם של מכ"ר
סרט: אימה בנאדם: לא יודעת חח חדר בבית: שליי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיוו :] שמעת מוזיקה: לפני שויקי התקשרה אליי ><" . נפגשת עם חברים: אתמולל עם מיה
הסרט האחרון שראית: פריס הילטון מלכת הקולג' ניראלי הריח האחרון שהרחת: בושם הרעש האחרון ששמעת: ויקי צורחת בטלפון הספר האחרון שקראת: קומיקס the umbrella academy המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: למה לעזאזל אני עושה את השאלון הזה D: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: חסוי חח תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? במדפסת ובאויר חחח קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? LOTMS של מכ"ר קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? התקשרתי לרוזה
וויקי התקשרת אליי קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? ראש 1 נחשב ? מה אתה לובש כרגע? פיג'מה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לא יודעתת השם של החבר/ה הכי טוב/ה: יש כמה חברות טובות
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: ממ.. המורה ללשון והמורה לאנגלית
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: הדר שם של קרוב משפחה אהוב: אח שלי, אור
השם של חבר-אינטרנט אחד: ממ.. יש כמה . השם של המורה השנוא/ה עליך: שרה המורה ללשון ויפה המורה לאנגלית בעעעע השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: בריטני ספירס נראלי השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איןן : | איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: זום קפה אתה שותה: אייס קפה
ואיזה תה: תה רגיל חח משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: מממ .. אין יומן יש לך לבצפר (אם יש): של קיטיי עם המגנט הזה מחשב יש לך: יאפ מצלמה יש לך: הו יא פלאפון יש לך: כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: פוסטר של מכ"ר שקניתי אתמול כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? רוזה
עם מי אתה מדבר בטלפון? הרגע סיימתי לדבר עם ויקי מה אתה שומע? את כל הדיסק של פאניק אט דה דיסקו איזה חלונות פתוחים לך במחשב? האינטרנט האיסי המסנג'ר והתקייה של השירים והמדיה פלייר מה עשית לפני שענית על השאלון? דיברתי בטלפון .. נהגת: לא התנשקת:
טסת לחו"ל: יאפ ביזבזת את כל הכסף שלך: כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: בייביסיטר או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר, ת"א
כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? ידיות בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר: אנגליה רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או אמפי 3? אמפי 4 :] לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? ממ.. לא יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? להיפגש עם אנשים וללכת לת"א :] יש לך חשבון פלאפון גבוה? כן למה? כי אני מדברת הרבה חח מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? מממ :X אתה מרגיש יפה? ניראלי שכן חח למה? ככה :] אתה ביישן או פתוח? פתוחה מה הצבע האהוב עליך? אפור אתה מאושר? כן
היית פעם מאוהב? כן כיף? - שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? שהבריטים יפים ויש להם מבטא סקסי
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת כל למה? ככה :] מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? כן חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? לא מלאכים? כן ערפדים? כן אהבה ממבט ראשון? לא אהבה וירטואלית: לא עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל? טום ביל או גיאורג? ביל גיאורג או טום? טום גוסטב או טום? טום גוסטב או ביל? ביל גוסטב או גיאורג? גיאורג :] מישו בכלל קרא את זה ?

AvivLG

New member
אני :)

שם: אביב גיל: 14 וחצי יומולדת: 13.4 גובה:1.60 ומשהו צבע שיער: חום צבע עיניים: דבש דברים אהובים: להקה: בעיקר My Chemical Romance וגם טוקיו הוטל זמר/ת: ג'רארד ווי שחקן/ית: אממממממממממממממממממממממממממממממממ ? אוכל: סיני . ועוד הרבה דברים ! בגד: אמממ כל בגד ! שלא יהיה קר ! סתם חפץ בחדר: מיטה ! דיסק: דה בלאק פארייד של מיי כמיקל סרט: אממ אני חושבת טיטניק . בנאדם: שוקו . הוא סוג של בנאדם ! [ הוא כלב ........ ] חדר בבית: חדרי :) מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: השניה ואני עדיין מדברת בפלא ... שמעת מוזיקה: עכשיו , אני עדיין שומעת . נפגשת עם חברים: לפני כמה שעות הסרט האחרון שראית: אתמול הריח האחרון שהרחת: עכשיו , אמא מכינה אורז ! חע הרעש האחרון ששמעת: המקלדת ! איזה רעש היא עושה ... הספר האחרון שקראת: פייייייייייייייייייייייייייייייייייי , שנה שעברה ? המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: עכשיו , ' מה הייתי עושה לג'רארד אחחח ' ......... הבנאדם האחרון שחשבת עליו: שוקו כלבי הנאמן ! תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? כבל USB לאמפי הנסגד שלי ? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קיר , ואבא ! קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אממממממ קופסא של דיסקים לצריבה ! קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? החברה הכי טובה שלי :) קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? איזה ספר קרוב אליי . וכדי שלא יהיה ........ מה אתה לובש כרגע? ג'ינס , גופיה לבנה , ואולסטאר לבנות . מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לאכול ! השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אמממ זוהר , קוראל , מעיין , רוני , עדי , הן הכי טובות שלי ... השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: בזמן האחרון אני לא שונאת אנשים . השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מעיין ... שם של קרוב משפחה אהוב: בר בן דודי החמוד השם של חבר-אינטרנט אחד: גיא חעחע השם של המורה השנוא/ה עליך: שונאת את כולןןןןןןןןן ! בעיקר נעמיייייייייייייייייייייייייייי השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אממ השם של חיית המחמד שלך (אם יש): שוקו !!!! אהוב ליבי איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: הובה בובה !! קפה אתה שותה: לא שותה קפה . ואיזה תה: רגיל .. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אממ באבלס בוואלה כיף נחשב ? יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין חחח מחשב יש לך: גדול 17 אינץ' אפור חיחיחי מצלמה יש לך: אמממ אפורה ..... פלאפון יש לך: סוני אריקסון שחור כפרההה עליווווו סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: האמפי המדהים שלי :) שווה השווצה ! כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? זוהר חברתי החביבה עם מי אתה מדבר בטלפון? זוהר קוראל מעיין עדי ועוד מה אתה שומע? מיי כמיקל רומנס וטוקיו הוטל איזה חלונות פתוחים לך במחשב? השאלון המדהים הזה , התיבת נגינה הזאת של המחשב , הפורום של מיי כמיקל בתפוז , אייסי , מסנג'ר .. וזהו נראה לי מה עשית לפני שענית על השאלון? הייתי בדרך להכין לי לאכול נהגת: לא . התנשקת: לא :( טסת לחו"ל: יאפ , פריז ולונדון ביזבזת את כל הכסף שלך: כן ! אני מרוששת !!! ~צדקה~ ? עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: אווו אווו כן נשארת ער לילה שלם: כל החופש ! [ אני מתגעגעת אליו ] עבדת במשהו והרווחת כסף: כןןןןןןן ביביסיטר , קייטנה , מה לא עשיתי בישביל שקקקל ! או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר יותר כיף , אבל גם אייסי אבל ... מסנג'ר ! קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב !!! שמי ... וחורף . שחור או לבן? שחור ולבן מחשב או טלויזיה? אמממממממממממממממממממממממממממממ נראה לי טלוויזיה ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? קופה , נשמע יותר הרבה . חעחעחע המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחרררר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב ! עד שאתה מקבל בחילה כסא עם ידיות או בלי ידיות? מה זה משנה ? בשר או חלב? חללללב פסטה או סלט? סלללט שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצללל טופו ~~ אני צימחוניתתת אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: אמממ אם היה לי כסף אז מקום אחר , אבל אין אז... ישראל . רוק או פופ? רוק ! פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים !!! דיסקמן או אמפי 3? אמפייייייייייי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשבבב יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אביבי חחח יש לך חבר/ה? לאא :( מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לשמוע שירים , לחפור לחברות שלי בפלא , ! ולהיפגש איתן על הדרך יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא ... למה? כי אני פרסית ! חח סתם סתם , לא יוצא לי ! מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אממ שיחווווווות אתה עושה גבות? יאפפ אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אממ ידיים , רגליים , ועוד מקומות שאתם לא צריכים לדעת !! [[ סתתתאם סתם ] אתה מרגיש יפה? לא . למה? כי אני לא מרגישה יפההה זהו אתה ביישן או פתוח? תלוי , אני ביישנית מאוד , וגם פתוחה מאוד מה הצבע האהוב עליך? כ ח ו ל אתה מאושר? כן ! היית פעם מאוהב? אווו אווו 5 שנים של אהבה נכזבבת ! כיף? - שיחקת פעם בסימס 2? כןןן חחח מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אני חושבת עליו ? חחח מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? חובה להתגייס ! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: צ מ ח ו נ י ת למה? ככה ! התרגלתי כבר חחחח מאמין ב- אלוהים? בטח רוחות? יש מקרים חח חיים שלאחר המוות? אמממממ כשאני יגיע לשם אני יודיע לכם גלגול נשמות? לא פיות? כן מלאכים? כן ערפדים? אממ כן ? אהבה ממבט ראשון? בטח אהבה וירטואלית: כן , זה קרה לי . עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל? ביל ביל או גיאורג? ביל גיאורג או טום? גיאורג גוסטב או טום? טום גוסטב או ביל? ביל גוסטב או גיאורג? גיאורג ועכשיו אני רעבה מתה , גוועת , אוכלת ת'קירות , עפתתתי להכין לי משווו טווווב !!!! :) תהנו , צ'אאו צ'י

dorkiflitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעונה ../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שאלות כלליות: שם: דור
גובה: 1.72 ככה.. צבע שיער: חום צבע עיניים: כחול\תכלת\ירוק.. מתחלף עם העונות.. (רציני!) דברים אהובים: להקה: נו באמת XD אממ טוקיו, אוונסנס, סינרגיה, היהודים, סיסטם אוף א דאון, בית הבובות ועוד כמה שאנלא זוכרת כרגע
זמר/ת: לא עולה לי כרגע זמרת..
שחקן/ית: אדם סנדלר וגיי'ק ג'ילנהויל!!!
אוכל: ג'אנק פוד
בגד: בגד מועדף יענו? XD חצאית? XD סתם חפץ בחדר: מחשב
דיסק: הדיסק של סינרגיה.. סרט: היום שאחרי מחר
בנאדם: לא יודעת XD חדר בבית: ברור שהחדר שלי..
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני.. חצי שעה? פאק אני כבר חצי שעה שותקת. איזה מוזר XD שמעת מוזיקה: לפני 3 דקות..? נפגשת עם חברים: חצי שעה XD הסרט האחרון שראית: אממממ.. היום בצהריים ראיתי משהו.. הריח האחרון שהרחת: של המגבון
הרעש האחרון ששמעת: של הקילקולקילים של המקלדת XD הספר האחרון שקראת: ספר היסטוריה להיום למבחן.. XD המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: פאק יום רביעי יש לי מבחן במת'. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: המורה למת' שלי שהולך להפגין יום ראשון.
גו מוטי!
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך?
תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? אוויר
קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הדיסק הכי קרוב במגירה ושמה יש הרבה דיסקים. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אני התקשרתי לאבא, וחברה שלי התקשרה אליי. (אשכרה גרמת לי לקום..!) קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? היסטוריה
מה אתה לובש כרגע? טרנינג, גו]יה ורודה, חזיה, תחתונים וגרביים
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לשתות
השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אין כזה דבר החברה הכי טובה. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אמממממ. וואו.. אפעם לא הקדשתי לזה מחשבה.. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: בטח בגן מתישהו XD שם של קרוב משפחה אהוב: אסתר דודה שלי כפרעלייה
השם של חבר-אינטרנט אחד: ספיר! אבל פגשתי אותה וכאלה.. נחשב? השם של המורה השנוא/ה עליך: חווה לביא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל השכבה בטראומה מהמכשפה הזאת!!! השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אמממ.. וואי.. תמיד בשאולנים בורחות לי כל התשובות מהראש.. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: MUST הירוק .. הכי טעים!
קפה אתה שותה: ארומה! אבל אם לא ארומה אז עלית.. ואיזה תה: נענע משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: פלישת התרנגולות XDDDDDD יומן יש לך לבצפר (אם יש): לא משהו מוכר מחשב יש לך: איזה באמת? מצלמה יש לך: Canon A550 פלאפון יש לך: מוטרולה E770 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: טלוויזיה חדשה? XD כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? מה?! לא הבנתי..
עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד :X מה אתה שומע? כלום :X איזה חלונות פתוחים לך במחשב? ישראבלוג, הבלוג של המפגש פורום בתפוז, הפורום של טוקיו והבלוג סיפורים שלי.
מה עשית לפני שענית על השאלון? הייתי בבלוג של המפגש פורום
נהגת: מכוניות מתנגשות נחשב? התנשקת: חיובי טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: תמיד
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: אני לא מזיעה כל כך הרבה.. נשארת ער לילה שלם: רוק עצמאות, קוקה קולה לייב, 2 לילות לבנים ועוד כמה שאני בטח לא זוכרת עבדת במשהו והרווחת כסף: הלוואי
או/או. יס או הוט? הוט!
מסנג'ר או אייסיקיו? מזן
קיץ/אביב או חורף/סתיו? כל המזן משתנה. כשיש קיץ אז נמאס ממנו ואז רוצים חורף וכשיש חור, אז נמאס ורוצים קיץ. למה דיברתי כרגע ברבים אנלא יודעת אבל אין לי כוח לתקן את זה.
שחור או לבן? תלוי מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? אם מקום אחר נחשב חו"ל וזה איפשהוא באירופה אז מקום אחר.
כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? ברור שעם..
בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל תירס!!!
אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: לא ידועת :X רוק או פופ? רוק..
פוסטרים או קירות חלקים? קירות חלקים. למרות שיש לי פוסטרים עליהם XD דיסקמן או אמפי 3? ברור שאמפי.. לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? כן.. נאחום
יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לרקוד יש לך חשבון פלאפון גבוה? החודש זה 350 בגלל פולין.. למה? הנ"ל מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אסאמאסים דפנטלי אתה עושה גבות? כן |גבות| אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? חיובי אתה מרגיש יפה? לפעמים למה? ככה
אתה ביישן או פתוח? לפעמים ככה לפעמים ככה מה הצבע האהוב עליך? הכל
אתה מאושר? לא
היית פעם מאוהב? אני לא חושבת.. כיף? שיחקת פעם בסימס 2? לא נראלי שיצא לי.. מה אתה חושב על העם הבריטי? מבטא מפגר מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס.. ברור. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימני
אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אני יותר צמחונית למה? כי אני שונאת בשר מאמין ב- אלוהים? לא ממש. (למרות שרוב המשפחה שלי דוסית.
) רוחות? לפעמים.. בלילה XD חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? כןןןןןןןןןןןןןןן
מלאכים? לא XD ערפדים? חחחחחחחח אהבה ממבט ראשון? יאפ
אהבה וירטואלית: לא.. עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! בכיף
טום או ביל? שאלה קשההה :X ביל או גיאורג? ביל
גיאורג או טום? טום
גוסטב או טום? טום
גוסטב או ביל? ביל
גוסטב או גיאורג? גוסטב =] למרות שגם גיאורג חמוד. מי שקרא הכל- מלך!

למעלה