וואו,משעמם לי תחת../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif ../images/Emo190.gif
זה למה אני עונה על זה><' שאלות כלליות: שם:ג'אס
[נו,אם אתם מתעקשים,יסמין
] גיל: 14 בקרובD: יומולדת:16.12.1993!!!D: גובה:1.63 וחצי
בגובה של השולחן
צבע שיער: שטני\דירטי בלונד..רק גוסטב מהלהקה יותר בהיר ממני^^ XDDDDD צבע עיניים: חום
דברים אהובים: להקה: Simpl Plan\Lostprophets זמר/ת: Avril Lavigne!!@#$%^&
שחקן/ית: אממממ איך קראו לה זאתי?!
זאת שמשחקת ביש לה ביצים,לא עולה לי השם שלהXD אוכל: רביולי ותירס
בגד: אמממXD סתם חפץ בחדר: כל הפוסטרים שליD: מין דבר כזה,חפץ שכשהופכים יורד שלג כזהD: שרשום על זה ברלין,כי אח שלי הביא לי את זה מברליןD: דיסק: התקלתם אותי@#$%^ הסינגל של שפרינג נישט,ו-Start Something של Lostprophets [כדי להקל על עצמי עשיתי את זה מערימת הדיסקים שלי בחדר^^] סרט: סטיק איט!!!!!!@#$% בנאדם: אמממ איתי^^ חדר בבית: שלי!D: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: למטה[בקומה למטה^^],עם..אה..אח שלי?!XD שמעת מוזיקה: עכשיוXDDDDDDD נפגשת עם חברים: וואו!הרבה זמן
שבוע^^ הסרט האחרון שראית: לפני שבוע את סטיק איט שובDD: הריח האחרון שהרחת: הבושם שליXD הרעש האחרון ששמעת: של הקומקום כשעשיתי לי קפה^^ הספר האחרון שקראת: וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אממ,באיזה שנה זה היה?!^^ XDDDD אמממ,אבל אני חושבת שגדר פרוצה..
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: אבריל שולטתD: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: דרור!!!@#$XD תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?במסך?!אמממ,בסינגל שפרינג נישט שמוצג לראווה בחדר שלי^^ תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? וילון\חלון,ואוויר^^ קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? Fallen של אוונסנס
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? לנגה
ונגה
בשניהםP: קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? יומני הנסיכה החמישי באנגלית^^ Princess In Pink מה אתה לובש כרגע? חולצה ארוכה של טוקיו הוטל,ומכנס שחור^^ מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להמשיך 'לגלוש'[איזו מילה פתטית הא?XD] באינטרנטXD השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אממ דרור?נגה?D: ואחרי זה אולייייי גאיה^^ השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:גל ***וXDDD השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: אממ נעמה נראה לי
שם של קרוב משפחה אהוב: איתי^^ השם של חבר-אינטרנט אחד: דרור
השם של המורה השנוא/ה עליך: אביבה!!!
[חודש שלם היא הוציאה אותי מהכיתה ברצף משיעורי לשון והבעה
] השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: גל ***וXDDDDDD השם של חיית המחמד שלך (אם יש): נופP: איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: למשל,כרגע?!?!אני תמיד לועסת מסטיק^^ אמממ אורביט ירוק כזהD: קפה אתה שותה: קפה!
ואיזה תה: נענעעעעעעP: משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:אמממ,אני לא משחקת במשחקי מחשב^^ יומן יש לך לבצפר (אם יש):יש,לא מבינה למה קניתי אותו,הם באמת חסר שימוש
מחשב יש לך: ברורXD
מצלמה יש לך: אני מתכוונת לקנות בקרוב
פלאפון יש לך:כה^^ סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:הסינגל של שפרינג נישט~!@#DDD: [ואבא דובר גרמניתXD^^] כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?לא מדברת><'[אה,יש לי שיחה פתוחה עם אור מלפני חצי שעה><''] עם מי אתה מדבר בטלפון? לא מדברת! מה אתה שומע? Innocence-Avril איזה חלונות פתוחים לך במחשב? פורום לינקין פארק,טוקיו,מדיה פלייר,שיחה עם אור[הכפרע
] והלאסטאפאמ שלי
מה עשית לפני שענית על השאלון? נהגת: לא,רק על הרגליים של אבא בגיל חמש כמובןXD התנשקת: אממ כה^^ טסת לחו"ל: ברור!@#$%ג'רמני!!איי וונט באק!!
וגם לאוסטריה לא הייתי מתנגדת לחזור^^ ביזבזת את כל הכסף שלך: יותר מדי
עצוב.XD עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כה
נשארת ער לילה שלם: ברור^^ עבדת במשהו והרווחת כסף: כה><' או/או. יס או הוט? הוט! מסנג'ר או אייסיקיו? מסן!שונאת איסיקיוXD קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף\סתיו
[בדיוק העונה בשבילי עכשיוD:] שחור או לבן? לבן
מחשב או טלויזיה? מחשב!
כל הסדרות אני מורידה במחשב
ספה או כורסה? ספהD: ארנק או קופה? ארנקXD המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? צור הדסה,שליטע
[מקום יפה,רק האוכלוסיה דפוקה..אבל מילאD:] כסא מסתובב או כסא רגיל? תלוי^^ כסא עם ידיות או בלי ידיות? גם תלוי^^ אבל נראה לי בליD: בשר או חלב? חלב[קפה
בשר זה לא משו
] פסטה או סלט? פסטה
שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל^^ אמריקה או אנגליה? אנגליה^^ אמריקה דפוקהXD ישראל או מקום אחר: אוסטרליה\קנדה
אבל ישראל שליטעעע!!!
רוק או פופ? רוקXD פוסטרים או קירות חלקים? אתם יכולים לקחת את הקיר שלי כדוגמא-הכל פוסטרים
דיסקמן או אמפי 3?אמפיP: אבל דיסקמן שווה כי יש לי דיסקים
ודיסקים שולט גםP: לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת עם רמקולים פצצתייםD: יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? ג'אס\ג'ס\ג'סי יש לך חבר/ה? נופ^^ מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב,התעמלות קרקע,ואני די חסרת תועלתD: [למרות שסידרתי את המטבח הרבה פעמים
] יש לך חשבון פלאפון גבוה? 90 שקל
במקרה אח שלי פתח אותו לפני כמה ימים
למה? אני מדברת כשצריך,לא יותר מדי,אבל לא מתקמצנת אם אני צריכה^^ מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?שיחה אתה עושה גבות? לא^^ אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?><' אתה מרגיש יפה? לפעמיםD: למה? כי השיער שלי יכול להיות שולט לפעמיםD: אתה ביישן או פתוח? גם וגם^^ מה הצבע האהוב עליך? אמממ ורוד חזק כזה...אני שונאת את הורוד המגעיל^^ אתה מאושר? אמממ><' היית פעם מאוהב?כה
כיף? - שיחקת פעם בסימס 2? כןXDDDDDDDD מה אתה חושב על העם הבריטי? מבטא שולט
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימניתXD אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל כל למה?למה לא?!
זה הטבע שלנו-תפנימו צמחונים מטופשים
מאמין ב- אלוהים? לא כל כך רוחות?לאXD חיים שלאחר המוות?לא
גלגול נשמות? לא פיות? לאXD מלאכים? לא ערפדים? באמת מה נסגר עם זה,זה חיה אמיתית או משהו מומצא?^^ אהבה ממבט ראשון? כן
אהבה וירטואלית: ממש אבל ממש לא! עכשיו משהו שאני הוספתי תענו בשביל הכיףף!! טום או ביל?אממ טום><' ביל או גיאורג?בילXD גיאורג או טום?טום ברורXDDDD גוסטב או טום?נו,טוםXD גוסטב או ביל?נו באמת!ביל
גוסטב או גיאורג?וואו,עכשיו אני צריכה ללכת לפי הכלי,אבל אני מנגנת על תופים ועל באס[בקרוב] אמממ...אבל יותר תופים אני אוהבת אז גוסטב XD היה כיף
D: