ריקוד וא-מיניות

מקמיקא

New member
את תדאגי לשיריון

את תדאגי לחרבות המיוחדות נגד מקופלת חומה ולועסיה

מקמיקא

New member
אופס ../images/Emo6.gif

אני התכוונתי לדאוג לחרבות! אבל אם את רוצה, אני יכול לדאוג ל... הממ... אוצר המקופלות הלבנות הנרחב של המסדר שמוחבא בתוך מקדש עתיק יומין וגדוש מלכודות

inbardaf

New member
'צטערת להרוס תחגיגה

עליתי עליכם בדרכי המתוחכמות מאוד
וכבר אין "אוצר המקופלות הלבנות הנרחב של המסדר שמוחבא בתוך מקדש עתיק יומין וגדוש מלכודות" קראתי לאינדיאנה ג'ונס (חחה, הוא גם בצד של השחורים!!) והוא התגבר כבר על כל המלכודות. קטן עליו אחרי כל מה שהוא עבר..
ליתר ביטחון המסנו והשמדנו את כל המקופלות הלבנות ואסרנו על מכירה שלהם בחנויות (עכשיו המבורגר, את יכולה להבין לבד למה את לא מוצאת אותם..)

מקמיקא

New member
אה-הא!

זה רק מה שאת חושבת! המקדש עתיק היומין שנשדד הוא עותק, מטרה לשודדים! מיקומו של המקדש העתיק הנכון ידוע רק לגדולי מועצת הטמפלרים הלבנים! אתם לא תוכלו לדכא את כוחנו ודרכנו הצודקת, לא משנה באיזה טקטיקה נלוזה אתם בוחרים, המקופלת הלבנה תנצח

מקמיקא

New member
אף פעם לא ראית סקובי דו? ../images/Emo2.gif

אני נדהם מאיך שאף אחד לא מכיר את זה בארץ... בסקובי דו תמיד בסוף, כשהם תופסים את הנבל, הוא היה פורש את מזימתו הזדונית בפני הצופים והמשטרה, ואז מוסיף: And I would've gotten away with it, too, if it weren't for these meddling kids! וזה נהיה סימן היכר של נבלים שמשימתם כשלה
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main.YouMeddlingKids

inbardaf

New member
סליחה על הבורות..

לא, מעולם לא ראיתי סקובי דו. לפחות לא שאני זוכרת. אבל אני מכירה את השם

מקמיקא

New member
כשגרתי בברזיל, ממש אהבתי את זה ../images/Emo13.gif

למרות שזאת סדרה די מטופשת במבט לאחור

זה דווקא משפט שגור

בכל הסרטי הרפתקאות עם ילדים שנלחמים נגד רעים למניהם

מקמיקא

New member
אבל זה התחיל בסקובי דו! ../images/Emo6.gif

http://www.youtube.com/watch?v=XFtul6NO-tY&feature=related שם גם התחיל כל הקטע של להסיר את המסיכה של הנבל, ורואים פרצוף של מישהו אקראי, וכולם קוראים בהפתעה "ג'וני דרמונד?!" כאילו זה מישהו שהצופים אמורים להכיר
וגם הקטע שמורידים את המסיכה של הנבל, ואז פתאום משהו נראה חשוד, ואז מורידים לו עוד מסיכה ומגלים שזה נבל אחר בכלל
אח, סקובי דו, איזה קלאסיקה

מצויין, כי לי אין כח להלחם בכל המפלצות

ששומרות על המקדש הזה. ותזהר מכל המלכודות מסביב. נפלתי שם לאיזו אחת. עשתה אותי "נקבים נקבים חלולים חלולים"

inbardaf

New member
../images/Emo6.gif

לא נראה לי שמקמיקא יבין את עומקו של המשפט "נקבים נקבים חלולים חלולים". מוכרחה לציין שנקרעתי מצחוק

inbardaf

New member
הגששים? ../images/Emo12.gif

שמעתי די הרבה מערכונים שלהם, אבל לא את כולם. המערכונים שלהם באמת ענקיים! אותי זה הצחיק בגלל הברכה שאומרים אחרי היציאה מהשירותים. חשבתי שמשם לקחת את זה. שיהיה.. בעיקר שנהנתי

כן, זה מהברכה

אבל זה לא היה הרעיון שלי להשתמש בזה ככה. אלא שמעתי את זה באחד המערכונים וזה הפיל אותי לרצפה. גאוניות לשמה!
מאז אני משתמשת בברכה הזו הרבה

למעלה