ריקוד וא-מיניות

inbardaf

New member
שאלה היא כמה אנשים חילונים מבינים באמת

את הבדיחה. היא אכן ענקית - נקרעתי מצחוק כשקראתי את זה פעם ראשונה.

אה... לא נורא

אני מספרת בדיחות בכדי להצחיק את עצמי, בעיקר
אבל אם מישהו שואל אותי למה התכוונתי אני תמיד שמחה להסביר. ושוב פעם נסחפנו עם שירשור שנצמד לקיר ואי אפשר לקרוא אותו...

הלו הלו, קוראים אותי??? כמה זה????

פחחחח!
הייתי חייבת. רק שמיסטיק לא תבוא עד חיפה ותרביץ לי

inbardaf

New member
ויש לנו כינוי ארוך מידי

רק בגלל הכינוי, אין סיכוי שזה יהיה טור ארוך.. צריך מישהו עם כינוי של אות אחת. אז זה יראה לי יעבוד..

../images/Emo45.gifממש ככה התכוונתי!

מסכימה עם כל מילה, גם עם המשפט האחרון בסוגריים.

ליסי8

New member
חוצמיזה את קראת למבט "מבחיל" ואני "מלוכלך"

מצטערת ששיניתי את התואר

inbardaf

New member
הנושא כבר עלה כאן כמה פעמים

שימי לב לשרשור הזה. לאורך הזמן, אפשר למצוא כל מיני שרשורים בנושא. יש כאן בפורום כמה אנשים שהצהירו על עצמם כאוהבי ריקוד ועדיין א-מיניים. זה נכון שיש ריקודים שהם מיניים, כדוגמת הסלסה שהזכירו, ובאופן כללי ריקודי זוגות זה סוג של חיזור ורובם מיניים מאוד. אבל הריקוד עצמו, כריקוד, לא חייב להיות מיני ויש שפע של ריקודים לא מיניים.

כן אני זוכרת שכשהייתי רוקדת

סלסה עם בחורים זרים שבאמת לקחו את הריקוד הזה רחוק מידי, הייתי מתאפקת לא להפסיק באמצע ולברוח מהם. כאילו, מה קרה? אנחנו בתחרות ריקודים סלוניים? לא צריך לאנוס את הבחורה
אני כל כך אוהבת ריקודים, והמוזיקה פשוט משכרת, איך אפשר שלא לרקוד?!
(אבל אני רוקדת כמו בול עץ, אז זה די מתאים לכאילו-א-מיניות שלי
)

הלומהX

New member
גם בריקודים הלטיניים

למרות שהגדירו אותם כחושניים, אני לא רואה בהם שום דבר מגרה או חושני. אך ורק אסטתי ויפה. ולגבי היפ-הופ (שגם אהבתי מגיל צעיר) - גם הוא נחשב אצל הרבה אנשים למשדר מיניות ואפילו מיניות בוטה. הזוי

inbardaf

New member
אני חושבת שיש לאנשים מיניים נטיה

לחבר כל דבר שקשור לגופניות למין. לגבי סוגי הריקודים: ריקודים לטיניים, הומצאו מהמקום הזה של חיזור בין גבר לאישה, אז קשה להגיד שאין בהם מיניות.. לגבי היפ-הופ - זה ריקוד רחוב. מה לו ולמיניות? זה כבר נראה לי הקשר שהאנשים עצמם עושים מהסיבה לעיל..

ליסי8

New member
לדעתי זו נטיה חברתית

עירום, למשל, נתפס כמיני במערב, אבל יש תרבויות שבהן הוא טבעי ולכן לא מעורר לכשעצמו אסוציאציות מיניות.

inbardaf

New member
מקבלת

זו אכן נטיה חברתית. של חברה שהמיניות שמקבלת בה יחס שבעיני חסר פרופורציות..

למעלה