ריקוד וא-מיניות

הלומהX

New member
גם ריקודים לטיניים הומצאו ברחוב

ונרקדו ברחוב. הריקוד הסלוני לסוגיו "קיבל צורה" מעודנת אותר או לחילופין גם סקסית יותר אח"כ בסטודיו. גם יש הבדל גדול בין "סקסי" למחרמן. אפשר להגיד "סקסי" והרבה פעמים מתכוונים שהתנועות פשוט מגניבות, אבל יש אנשים שמשום מה מתבוננים בזה כמו משחק מקדים לסקס, ורוב הרקדנים/יות המקצועיים לדעתי חפים מגירוי מיני כל העת

inbardaf

New member
רקדנים מקצועיים חפים מגירוי מיני

כי זה הפך אצלם למקצוע והם מרוכזים בטכניות של הריקוד. יש לי ידיד טוב שרקד המון בחייו באופן מקצועי. הוא סיפר לי שמרוב שהוא היה רגיל לראות את הפרטנרית שלו לריקוד בלבוש מנימלי, יום אחד כשהוא פגש אותה בקונצרט לבושה למשעי, הוא לרגע לא זיהה אותה
יכול להיות שגם הריקודים הלטיניים הומצאו ברחוב. לא לזה התכוונתי. אין לי ידע רב בריקוד. אבל מהמעט שאני יודעת, ממה שכן קראתי וראיתי, ריקודים לטיניים וסלונים נוצרו כסוג של חיזור. הם באים להביע את היחסים בין הגבר לאישה ולכן יש בהם גם מיניות. בחלק יותר בחלק פחות. ריקוד כמו היפ הופ, שוב מהמעט שאני יודעת, צמח ממקום של מחאה חברתית יותר מאשר זוגיות/יחסי גברים נשים. זה גם ריקוד שלא נעשה בהכרח בזוגות. "סקסי" לא בהכרח צריך לחרמן. חרמנות זה משהו אישי. "סקסי" - זה משדר משהו מיני.

נראה לי שפשוט עדיף

להגדיר את המילים "סקסי", "מיני" ושות' , כי נראה לי שכל אחד מפרש את זה אחרת. למשל, אני מעולם לא חשבתי שהמילה "סקסי" היא שוות ערך ל"מגניב". אבל שיהיה, העיקר שהדיבור יישודר על אותו גל...

inbardaf

New member
גם אני לא

ואני לא חושבת שזה הפירוש המקובל. אנשים חושבים אולי, שלהיות סקסי זה מגניב. אבל זה לא הופך את המשמעות המילה סקסי למגניב. סקסי זה מיני. אדם סקסי, זה אדם שמשדר מיניות במודע או שלא. כשאומרים לבחורה שהיא סקסית מתכוונים גם לזה שהיא נראת טוב במובן המיני של המילה ('הייתי עושה אותה'
) ריקוד סקסי, זה ריקוד שמשדר מיניות. הוא אולי מגניב, אבל זה כבר לא קשור..

snoopytush

New member
סקסי בעיני קשור בעקיפין למיניות אבל לא רק

סקסי בעיני זה מושך משהו באדם שגורם לך להמשך אליו ( לאו דווקא מינית). זה בעיני משהו שמקסים אותך. אז אם ריקוד מקסים אותך זה סקסי או מגניב בעינייך . בעיני ריקוד זה סקסי והרבה דברים יכולים להתפרש אצלי ככאילו רק שאני לא מקשרת אותם שוב למיניות אלא לקסם אישי.אבל אם משהו מושך אדם מיני אז אפשר להבין למה הוא מפרש את זה כמיני...אבל זה אצלו בראש...

מקמיקא

New member
באמת מעניין

אני מסכים איתך שמיניות יתר מוציאה את היופי בהרבה דברים. אני מכיר גברים שלא מסוגלים לנהל שיחה אינטיליגנטית עם בחורה, כי הם עסוקים מדי במשחק חיזור שבו הם מנסים לזיין אותה. ואם היא לא רוצה סקס, והיא כן מפתחת איתם שיחה - זאת התגרות וזה מעצבן והם ינתקו איתה קשר מהר מאוד. אותו דבר עם ריקוד. יש אנשים שרואים בזה רק (או הרבה) מיניות, ומפספסים את היופי ואת ההרגשה הנהדרת והמשחררת של לרקוד ולקפוץ ולהפעיל את הגוף. אני גם אוהב לרקוד, אבל אני מאוד מודע לגוף שלי, וקשה לי לרקוד לפני ששתיתי משהו חזק
אי אפשר לקחת שום דבר שפרויד אמר יותר מדי ברצינות, הוא היה אגדה, אבל כמעט שום דבר שהוא אמר לא נלקח היום ברצינות... בחייאת, אני אוהב את אמא שלי, אבל אני לא נמשך אליה, בצורה מודעת או לא מודעת, ואני לא נוטר טינה לאבא שלי בגלל שהוא 'לקח' אותה ממני. הבחור היה די פסיכי. אני מאמין שהוא היה מאוד מיני, ולקח את איך שהוא חושב, וניסה ליישם את זה על אנשים אחרים. אני לא חושב שמיניות יוצרת אמביציה. להפך. כשאדם הוא מיני, הוא מפתח תלות במיניות, הוא מתעסק בה הרבה מאוד במוחו, ובמקום להתרכז בלקדם את השאיפות שלו, לעיתים קרובות הוא עסוק בסקס ואיך הוא יכול להשיג עוד ממנו, ואיך להשיג סקס יותר טוב. להפך - לי קשה להאמין שאדם שאפתני באמת, עם אובססיה לעבודה והתקדמות, יכול להיות מיני ממש. לא יודע אם ראיתם Iron Man (אם לא, תראו! סרט מצויין), אבל הדמות הראשית שם היא דמות מאוד אמביציוזית ומאוד מינית, ובעיניי זה לא אמין בכלל. אדם שבקושי ישן בלאו הכי, עסוק בהמצאות שלו ובחברה שלו ובתרומות שלו כל הזמן - ובכל זאת הוא מוצא זמן 'לצוד זיונים'? לי זה לא מסתדר. אני חושב שאפשר להיות שאפתני ומיני; אבל סביר באותה מידה (אם לא יותר) להיות שאפתני וא-מיני. אם כבר, אני חושב שטסטוסטורון מדכא שאפתנות.

אני מזדהה עם הפסקה הראשונה שלך

זה לגמרי נכון, ואני מניחה שאתה מבין את זה מתוך היותך גבר עוד יותר טוב, מהתבוננות בחברים שלך וכו'... המשפט שהכי מבאס אותי זה: "ואם היא לא רוצה סקס, והיא כן מפתחת איתם שיחה - זאת התגרות וזה מעצבן והם ינתקו איתה קשר מהר מאוד." זה פשוט נכון! זה הורס הרבה פעמים כשאני רומזת או מראה שלא מעוניינת בסקס ואז פתאום אני כבר לא מענינת כמו קודם. זה עצוב מאד ומבאס

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם אני מזדהה לגמרי עם התחושה הזו. בדיוק אתמול בלילה חשבתי על זה. במיוחד על הקטע הזה שגברים נותנים לך להרגיש אח"כ כאילו את אשמה במשהו. את מגיעה אליהם ממקום של חברה-ידידה. בכיף בסבבה בתמימות..
והם מנסים להגיע למקום אחר. כשאת לא מוכנה ללכת איתם לשם, הם יכולים סתם להעלב וללכת ובמקרה גרוע יותר להתעצבן ולכעוס ולאשים אותך
למדתי על בשרי כבר מזמן, להצהיר על כוונותי כל הזמן בכל רם ולשאול לכוונותיו הברורות של הגבר ממול. זה חוסך הרבה..

לאחרונה התעסקתי עם הנושא הזה

היה לי קטע עם מישהו לאחרונה, אחד מחבר'ה חדשים, שניסה בהתחלה, ואני מתוך הרגשה מעצבנת של מחוייבות נעניתי, ואז הוא המשיך לנסות שוב ושוב ואני סרבתי והורדתי אותו מזה, ועכשיו אני מרגישה שביאסתי אותו והורדתי לו את כל הכייף, ואני מרגישה מאדאשמה בזה, ובאמת זה מרגיש כאילו אני עושה לו טיזינג, רק בהיותי אני, נחמדה וחברותית, והוא רק מתעצבן מזה. את יודעת כמה פעמים בעבר, בעיקר בתיכון, קרה לי שרק מזה שהייתי נחמדה למישהו ואמרתי לו "היי" במסדרון הוא כבר חשב שאני בקטע... זה מרגיז, כאילו מה? אני אמורה להיות מגעילה לא נחמדה ולא חברותית ולהתעלם? בתכלס, רק ככה אנשים מסויימים מבינים...

מקמיקא

New member
את צודקת, זה באמת מרגיז

זה כאילו מיניות מכתיבה איזה טקס חיזור מסובך שעומד בדרך של ידידות בין גבר לאישה. לא פעם שמעתי נאמר על ידי אנשים מיניים (במיוחד בטלוויזיה), שגבר לא יכול להיות ידיד של אישה. זה כבר ממש עצוב. לוותר על היכרות עם חצי מאוכלוסיית העולם בגלל שאתה לא מצליח לשלוט על הזין שלך?! תתגבר על עצמך, בן אדם!

inbardaf

New member
אפילו עשו על זה סרט..

כשהארי פגש את סלי. אחלה סרט. בהחלט מראה לא מעט דברים על החשיבה וצורת ההתנהלות של אנשים מיניים. אכן חבל. ואני חווה את החבל הזה יום יום..

חחח, זה בדיוק מה שאמא שלי אמרה לי, בזמנו

"אין דבר כזה ידידים בין גבר ואישה" - והיה לי קשה לקבל את זה. זה פשוט לא היה נראה לי הגיוני.

inbardaf

New member
בדיוק!! אבל ממש בדיוק!!

ואז בנות אומרות לי: את צריכה להיות מגעילה אליהם. את צריכה לא להתיחס. את צריכה להיות סנובית. אסור להיות נחמדה לגברים, כי הם ישר מפרשים את זה כאילו את 'בעניין'
אבל זה כ"כ לא אני. ואני עם גברים רוב חיי. אז אם אני אהיה סנובית אליהם לא יהיו לי בכלל חברים
ובלי קשר - אני לא תיפוס למשחקים. אז למדתי פשוט להבהיר את 'העניין' מראש.. זה עוזר ברוב המקרים. איבדתי כמה וכמה ידידים על הרקע הזה. גברים שלא מסוגלים לעשות הפרדה בין חברות לסקס עם נשים..

נכון...

חבר של אותו בחור התחיל להראות סימנים דומים, אז מיד ככה כשדיברתי איתו השחלתי את העניין שאני אמינית, שיבין כבר מראש. זה באמת הופך את החיים ליותר פשוטים. עכשיו יש לזה שם, יש לזה כותרת, רופאים מכירים את המושג הזה, וזה יכול למנוע הרבה אי נעימויות. עכשיו הוא מתעניין ב"מה זה אמיני" (דרך זה אגב מצאתי את הקטע ביוטיוב ואת הכתבה) ונגיד הוא שולח לי איזה קטע מיני במייל אני ישר אומרת לו שלא ישלח לי דברים כאלו. זה מאד מקל שהדברים בחוץ. ועוד יותר שהוא מבין אותי למרות שהוא מיני "עד כדי סכנה לעצמי" לדבריו...

למעלה