ריקוד וא-מיניות

כדברי עינבר

אני דמיסקסואלית. למרות שזה עדיין לא הוכח, אבל רוב הסיכויים שזה נכון
לגבי הסיכות, התכוונתי סיכות כמו שיש לנותני שירות שחרוט עליהן שם הבן-אדם. הן לא עגולות, כך שאני לא יודעת איפה לשים עליהן לוגו. נראה לי יותר יתאים לשים את הלוגו על החולצה עם משפט מחץ הומורוסיטי כזה, שיהיה שמייח ונחמד

../images/Emo5.gif

טוב. אם אכיר מישהו שממש ימצא חן בעיני, נראה לאן זה יתקדם. אבל אני לא הולכת לצאת מגדרי רק בשביל ההוכחה.

מקמיקא

New member
בפני עצמו נשמע א-מיני...

יכול להיות שגם אני דמיסקסואל. אני לא שולל לחלוטין את האפשרות שאני ארצה מתישהוא לעשות סקס. אני חושב שאולי זה ייתכן, בנסיבות מסויימות. אבל כרגע, במקום בו אני נמצא, אני לא רוצה את זה, לא מחפש את זה, וזה לא חסר לי... מבחינתי זה מספיק בשביל לשים על עצמי את התווית

inbardaf

New member
כתבת:

"מבחינתי זה מספיק בשביל לשים על עצמי את התווית" - אז אמרתי הרי אתה מותווה - שמתי עליך תווית... ככה זה נראה שמנסים להמציא מילים

inbardaf

New member
את רצינית?! ../images/Emo12.gif

ואני כבר חשבתי שאני סוג של בן-יהודה

inbardaf

New member
מי שחווה תשוקה מינית רק כלפי מישהו שהוא מאוהב

בו. כל עוד הוא לא מאוהב באף אחד, הו אלא חש צורך בזה. אני אישית חושבת, שזה הרבה יותר אנושי להיות כזה. ואני חושבת, שבנות מטבען יותר כאלו. אני גם חושבת, שאם מישהוא הוא דמיסקסואל, זה לא שהוא יהפוך לשפן אחרי שהוא יתאהב. זה עדיין יהיה על אש קטנה. ואז, מה כבר ההבדל בין דמיסקסואל לאמיני סוג ב' (A-Gray)? נראה לי שכל הגדרות הבניים האלו נועדו כדי לתת לאנשים שכן מרגישים סוג כלשהו של משיכה ו/או יצר מיני תשובה. תכלס', לדעתי כולם נמצאים בסקאלה במקום נמוך מספיק בשביל להיות א-מיניים. נראה לי..

נשמע הגיוני

מזה??? אמיני סוג ב'?
מזה כל ההגדרות המשונות האלו?
אז דמיסקסואל הוא אמיני למעשה. גם מה הסיכוי שהדמים באמת ירצו סקס (גם כשמאוהבים)? כמו שאמרת, זה בטח על אש קטנה אם בכלל...

inbardaf

New member
אממ.. רואים שלא הייתי הרבה בפורום בעבר

היו פה אפילו 'קרבות' בין סוג א' לב'. מקמיקא הריץ אותי לשלטון כדי שיהיה איזון (מיסטיק היא סוג א'..)
זה היה משעשע..

מקמיקא

New member
אח, זמנים טובים

מאז כבר הספקתי להקים מפלגה מחתרתית שמתכננת להפיל את עינבר מכס האדימות שלה! אופס! לא הייתי אמור להגיד עדיין!

inbardaf

New member
כן, כן, ראיתי איך ערקת לצבאות האוייב

כשהמקופלות התחילו להרים ראש בפורום
רק שלא לקחת בחשבון שאני אישה מאוד נקמנית

תיזהר שהיא לא תזרוק עליך איזו פומפה

אחרי ניקוי צנרת מאסיבי
מסקנה: אל תעצבן אישה
תחי המקופלות הלבנות!!!!!!! קמיקא, מה הוחלט, מקימים מסדר אבירי המקופלות הלבנות או מה?

מקמיקא

New member
הטמפלרים הלבנים!

אנחנו נפגשים בחשאי ויושבים מסביב לשולחן שיש בצורת מקופלת.

וטוחנים מקופלות לבנות ../images/Emo6.gif

אבל לא לגלות. זה סוד... שעינבר לא תשמע O_O אולי נעשה לנו שיריון לבן כזה עם סמל של מקופלת לבנה?

למעלה