ואוווווו, אוקי, עצרי ../images/Emo243.gif
הנה שוב דוגמא קלאסית, לשתי ראיות שונות שגורמות לחוסר הבנה ופגיעה. בתפיסת העולם שלי תמימות שייכת לעולם הילדות. (במובן הרחב של המילה, כמטאפורה.. מקווה שלפחות זה מובן..) בעולם התמימות אין מיניות. אין כוונות / תחושות כלפי האדם שמולך מעבר להיותו סתם אדם. זה לא הופך את המיניות למשהו רע. (או מלוכלך או לא יודעת) לאנשים א-מיניים, יש הרבה פעמים מבט תמים על העולם. הם לא מבינים ולא מתחברים למושגים של אנשים מיניים. (למשל, ידוע הוא, שאנשים א-מיניים לרוב לא מבינים חצי מהבדיחות המיניות..) מיניות יכולה להיות דבר נהדר וטוב שקורה בין שני אנשים בוגרים. הוא יכול להיות 'נקי' ו'יפה' וכו'. מאיך שאני רואה את הדברים, מאיך שתמימות נתפסת בעיני (וכפי הנראה גם בעיני מייפל), מיניות לא יכולה להיות תמימה, כי היא לא פעולה שעושים בתמימות. שימי לב לפירושים הבאים מתוך ויקיפדיה: בלשון ימינו, תמים הוא נאיבי, ילדותי, פשוט, שאינו מבין את עובדות החיים. בלשון המקרא, תמים הוא שלם, ללא חיסרון וללא עודף. השתמשנו במושג תמים, כמו שמקובל להשתמש בו בימינו.. אז אני בהחלט עומדת מאחורי זה שמיני לא יכול להיות תמים, רק שאני לא רואה את הקשר לנחיתות שלך כאדם מיני. לכנות אדם בוגר כתמים זה לא בהכרח מחמאה. זה הרבה פעמים מעיד על טיפשות וחוסר הבנה של החיים (ראה פירוש המילה בימינו ע"פ ויקיפדיה..) המבט שלו הפסיק להיות תמים, כי במובן מסויים, עכשיו הוא רואה בה משהו מעבר לפשטות. נעלבת לחינם. חבל.