ריקוד וא-מיניות

זה דווקא נשמע יותר "בזכותה" ../images/Emo6.gif

אתמול ראיתי, סוף סוף, את הסרט ג'י איי ג'ו! אחחח.... איך הרסו לסנייק אייז את התלבושת!!!!!!!!!!!!!! שיחדתי את אחי הקטן (בן 22, נשוי) שיבוא איתי. כמובן שזה הותנא שאני משלמת עליו. אבל אם כבר דיברתם על נינג'ות, אז היו בסרט הזה הרבה פעלולים נינג'יים מגניבים כאלה (רק שעשו לי הרבה כאב ראש, כי לא היה רגע מנוחה
)

inbardaf

New member
טוב, נו, כמו תמיד, תלוי איך מסתכלים על זה..

אחים קטנים זה דבר מאוד 'שימושי'. במיוחד כשמשחדים אותם בכסף..

בהחלט שימושיים

כשהם קטנים - שקי איגרוף בגיל ההתבגרות - נוחים לניסויי אמנות - הייתי עושה לו חולצות עם הדפסים של "אבירי האור הקסום" וכל מיני שטויות - הוא היה הולך איתם כמו גבר!!!! כשהם מבוגרים - קורבנות לסרטי אקשן מטופשים, ועבדים לסחיבת משאות כבדים כמה טוב שיש אחים קטנים!!!

inbardaf

New member
אני הייתי חושבת על כמה שימושים אחרים

אבל כל אחד והצרכים שלו..

אני גם יכולה לתרום למאבק נגד הרשעים

יש לי כמה מהלכים סודיים שלמדתי בצעירותי (לפני הק.מ.י) אחד מהם זה לעצבן אנשים למוות: ע"י זריקת גלי קול בעלי תוכן מעצבן, אני מפוצצת את הוורידים במוח האוייב. זה גורם למוות איטי ורווי כאב

זה באמת תענוג "להקשיב" לך בנושא הזה

נחמד לשמוע גבר א-מיני, יש בזה משהו נעים, מתחשב, רך (חלילה לא לוקחת ממך את הגבריות
) הראייה שלך ממש רואה גם את האישה ומבינה מה עובר עלינו, כקבוצה.

../images/Emo6.gif

זה נראה לי אחלה רעיון למפגש
מי היה מסוגל ללכת עם חולצה כזו בפומבי?

גם אני ../images/Emo6.gif

למרות שאני לא ממש א-מינית (ואוי ואוי אם אימי, שתחיה, תראה אותי מתהלכת עם חולצה כזו
), אבל יש בזה חשיבות מבחינה רעיונית שאני אשמח לעודד. בכלל, לדעתי צריך לארגן סיכות לדש הבגד עם השמות שלנו, כמו ש- P019 עשתה במפגש האחרון. מעניין איפה אפשר לעשות כאלה...

inbardaf

New member
יאלה, חבר'ה, תחשבו על לוגו / סיסמא נחמדה

ובואו נכין חולצה. למה שרק להומואים והלסביות יהיה סמל? ועוד כזה יפה.. לקחו לנו את כל הצבעים

inbardaf

New member
אני חסידה גדולה של סגול

אבל אנחנו צריכים יותר משפט מחץ או לוגו ששווה אלף מילים. צבע פחות משנה. תמיד אפשר להדפיס על חולצות סגולות..

מה ז"א לא בדיוק א-מינית? אז מה כן בדיוק?...

אני מכירה מקום שעושים סיכות אפשר לעשות סיכות גם עם הכינוי ו/או השם וגם עם לוגו של א-מיניים משהו...

למעלה