קפוץ משחק, קפוץ!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

BluePrint

New member
surviving is somewhat confusing

טלוס עקב בריצה אחר האיש שחשב לוויריק, כשלפתע ראה אותו שוב, רץ לכיוון השני. טלוס עצר במקום. מסתכל בין שני האנשים המתרחקים לכיוונים הפוכים, לא מבין איך הם כל כך דומים. אדם נוסף עבר לידו בריצה, והוא שוב היה וויריק. ואחד נוסף עמד בצד מדבר אל עוד שניים זהים לו לחלוטין... טלוס החל להרגיש מסוחרר, קולו של וויריק מהדהד באויר ובראשו. אובד עצות, הוא ייצב את המוט על קצהו החרוך מעט, הניח אליו את ראשו ועצם את עיניו. "אם וויריק באמת כאן, הוא ימצא אותי."

DDN

New member
"היי! מה אתה עומד כאן באמצע הארמון?

זה היה אחד השומרים בארמון. "אסור לך להיות כאן! אני אלווה אותך ליציאה" והוא שולח את ידו לתפוס אותך, להוביל אותך ליציאה.

BluePrint

New member
something finds me

קול שונה. טלוס פקח את עיניו והסתכל על השומר שאחז בזרועו. "אסור לך להיות כאן" הוא אמר. "וויריק" טלוס השיב, "אני צריך למצוא את וויריק."

DDN

New member
"קפטן וויריק?"

שואל אותך השומר "הוא נמצא כרגע בחצר עם הפלוגה שלו, מתכוננים למרדף"

BluePrint

New member
Show me the way to the hallways

"פלוגה?!" טלוס קיווה שהסתיר היטב את הרעד שעבר בגופו. מחזק את אחיזתו במוט, המשיך בקול אותו ניסה להשאיר יציב ככל האפשר: "באיזה כיוון? אני צריך להחזיר לו משהוא."

DDN

New member
"בכיוון החצר!"

עונה לך השומר ומחווה את ידו לכיוון אליו הוא מנסה להוליך אותך. "הוא בשטח!" הוא מושך אותך קלות אל מחוץ לארמון, שם, בפתח, אתה רואה מספר חיילים עומדים בשורה, מולם הולך ומדבר וויריק.

BluePrint

New member
...move on into your own

לאחר כמה שניות שלקח לטלוס להתרגל שוב לאור שמש, הוא מצא עצמו בחצר משנית של הארמון, משקיף מהפתח על קבוצת חיילים המתודרכים ע"י לא אחר מאשר וויריק. הדחף הראשוני לרוץ ולהפיל את וויריק העומד עם גבו אליו, נבלם ע"י מראה החיילים הממושמעים והדרוכים לדבריו. מתעלם מהחייל שהוביל אותו, טלוס חמק הצידה בשפיפות, מחפש מקום להסתיר את קומתו עד לשעת מעשה. בטוח הפעם בזהותו של וויריק, טלוס שכח מהרעב בקיבתו כשאש הנקמה התלבתה מחדש, מוכן להמשיך ולרדוף את המפקד עד קצה העולם.

DDN

New member
החיילים מסיימים את התדריך.

אחד החיילים שואל שאלה שכנראה לא מוצאת חן בעיניי וויריק. הוא מפיל אותו לקרקע וצוחק עליו מול כל החיילים האחרים. הפלוגה עוזבת, משאירה את החייל ההוא בבוץ. וויריק עצמו משנה כיוון והולך חזרה לכיוון הבניין.

BluePrint

New member
?Are you lost undecided

טלוס לא מוכן עדיין לחזור לתוך הבניין, אליו לא התכוון להכנס מלכתחילה. נשאר במקומו כדי לא למשוך תשומת לב, הוא ניסה לעקוב אחר וויריק בעיניו ולהשגיח על מעשיו של החייל שנשאר.

DDN

New member
תזכורת

אתה יצאת כרגע מהבניין. אתה לא בין הבניין לוויריק? החייל שנשאר קם, מנקה עצמו מהבוץ והולך לכיוון אחר. וויריק מתקדם, לכיוונך.

BluePrint

New member
מל"ד בלבד.

"טלוס חמק הצידה בשפיפות, מחפש מקום להסתיר את קומתו עד לשעת מעשה." אם לא היה לאן, כדאי היה לציין זאת. אני הנחתי שטלוס מסתתר מאחורי פינת הבניין\עץ\שיח\עגלת ציוד\שאר דברים, ומשקיף על המתרחש מהצד כדי להמנע מלהראות ע"י וויריק. כך שאם הוא הולך בחזרה אל הפתח ממנו טלוס הגיח, הוא לא יראה אותו.

DDN

New member
אוקיי,

הוא מתחבא מאחורי איזה פסל או משהו, בדרך בין הבניין לחצר. וויריק עוד מספר רגעים יעבור על פני המחבוא שלו. כנראה בלי להבחין בו.

BluePrint

New member
in hiding

טלוס נע בזהירות מסביב למחסה. דואג להשאר מוסתר מוויריק העובר בקרבתו, כרע וחיכה שיעבור, "רק שלא יכנס פנימה..." לחש בליבו.

DDN

New member
כל כך קרוב, ואם זאת, כל כך רחוק

וויריק עובר ליד המחבוא של טלוס, ואז, כאילו שומע את ליבו הפועם מסתכל היישר לכיוון בו הוא נמצא. נראה שהוא חושב משהו, אבל הוא ממשיך מעבר לפסל והולך לכיוון הכניסה. הוא נתקע בשומר שרץ בדרך, והחרב שלו נופלת עם הנדן. "לעזאזל!" הוא מקלל, ורוכן להרים אותה, בזמן שהחייל הנבהל רץ חזרה אל הבניין.

BluePrint

New member
rush and attack

קול נקישת ברזל באבן הקפיצה את טלוס, הוא הרים את ראשו להסתכל וראה את החייל מסתלק במהירות כשוויריק מקלל ומתכופף בעצלתיים להרים את חרבו. במבט מהיר על חלק החצר שראה ממחבואו, החליט שהיא שוממה מלבדם וזינק ממקומו. מרים את המוט שהשכיב על הרצפה טלוס רץ אל וויריק, דורך קלות רק על כריות כף הרגל כדי לא להרעיש, הוא כיוון את קצה המוט השטוח לפנים, כמו פרש על סוס התוקף עם רומח...

DDN

New member
"מה?!"

וויריק הספיק לחמוק מהמכה ששוגרה לפניו, אך נבהל ונפל עם גבו על הרצפה, הוא שלף את חרבו. "אתה!" הוא שאג, ופניו השתנו לחיוך. הוא התגלגל ונעמד, חרבו מאיימת על טלוס, "באת שאני אלמד אותך עוד לקח?" אמר בחיוך כל כך מרושע. הוא היה כל כך מכוער בעיני טלוס. וכל כך מפחיד. "אני הולך עכשיו להראות לך מה קורה למי שמעצבן אותי", הוא חייך ברשעות ונפנף את חרבו לכיוון אזור חלציו של טלוס, מבט מרושע בעיניו. "שומר!" הוא קרא לשומר שצעד מאחורי טלוס, "תחזיק אותו!". טלוס שמע צעדים מאחוריו, ושמע את קול תקיעתה של חרבו של השומר באדמה. הוא זרק מבט לאחור וראה את חרבו של השומר תקועה ברצפה, ידיו שלובות על חזהו. זה אותו שומר שוויריק השפיל בבוץ. וויריק החל להזיע. זה רק טלוס וויריק עכשיו.

BluePrint

New member
"to the front, not "in your face

טלוס פיספס את וויריק, אך הצליח להפתיעו וזה נפל לרצפה על גבו. ממהר ליצב את עצמו ולחזור להתקיף, טלוס הניף את המוט מעל וויריק שעדיין לא נעמד. קצה המוט פגע בקיר הבנייו וטלוס מיהר לשנות את אחיזתו, לכוון את קצהו המחודד אל וויריק שקם על רגליו מנופף בחרבו. "אני הולך להראות לך מה קורה למי שמעצבן אותי" הוא אמר בחיוך מרושע, מפחיד את טלוס שקיווה שיזהה אותו רק לאחר שיהיה קשור. חרבו של וויריק הצביעה נמוך "שומר! תחזיק אותו!" הוא אמר כשהוא מנופף את חרבו נמוך, וטלוס שמע צעדים מאחוריו. מבט מהיר גילה לו שהחייל שנשאר לא התרחק מספיק, ועכשיו נעמד קרוב אליו בזרועות משולבות, רק מחכה להוראה מהמפקד. פחד נראה בעיניו של טלוס. שוב הוא היה בין אנשי צבא, שוב הוא היה בנחיתות מספרית... כשרוב אורך עמוד העץ מאחוריו, טלוס שינה את אחיזתו שוב והניף את המוט בקשת מעל ראשו, מנסה שוב להנחיתו על וויריק.

DDN

New member
המוט פגע בכתפו של וויריק

ונשמע רעש של עצמות נשברות. וויריק עצמו נפל מהמכה, צווח בכאב. מביט בטלוס בעיניים יוקדות שינאה, אך עם זאת בהבנה שקיצו מגיע בקרוב. וויריק ירק קצת דם על רגליו של טלוס וניסה לעמוד. אוחז בכתפו השמאלית, שצורתה קצת השתנתה לאחר המכה. "אתה תשלם על זה!" התיז.

BluePrint

New member
...one by one, we fall, down down

טלוס עצר לרגע להסתכל על הרוק המעורבב בדם על כף רגלו היחפה, ובתוכו חייך חיוך ניצחון. הגלגל התהפך. לפני שנים, היה זה הוא שירק על מגפיו של וויריק שהכה אותו נמרצות. חוזר להווה, טלוס הכה בחרבו של וויריק עם קצה המוט כדי להרחיק אותה ממנו, ודחף אותו בחזרה לרצפה. מתכוון לבעוט בו עד לעלפון, שוכח לגמרי מהחייל שלפני מספר שניות עמד מאחוריו.

DDN

New member
"רחמים!" נובח וויריק

"אני אתן לך מה שתבקש", תוך כדי שטלוס בועט בו על הרצפה. וויריק מנסה להגן על ראשו, ולהתגלגל. הוא מצליח להתגלגל מעט הרחק מהטווח של טלוס, ונעמד על ברכיו, חבול ומדמם.

למעלה