קפוץ משחק, קפוץ!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

PYRE

New member
או סליחה גולי....

קצת קשה לי עם כתף ימין...לא נוראא.. אני מתרומם שולף את האולר שלי מתוך המגף, משחק קצת עם המנעול. הצלחתי לפתח אותו?

DDN

New member
אתם סגורים בצינוק,

על גופכם נערך חיפוש מדוקדק, ומלבד בגדים תחתונים אין עליכם כלום. אפילו נעליים לא השאירו לכם. אינכם רואים מנעול בדלת. לפתע נפתח חריך קטן מתחת לדלת ונדחף פנימה מגש עם שתי צלחות ושתי כוסות מים. בצלחות יש מנות בשר קטנות. "השימוע שלכם יערך כשהדוכס, ניקול או ג'סטאיניאן יחזרו. עד אז, תרקבו בכלא - רוצחים!" שומר מחוץ לתא שלכם מפטיר בגסות.

PYRE

New member
אני לוחש לגולי

מישהו מאיתנו ישתה חצי מהכוס מים, אחרי זה נשים קצת לכלוך במים, זה שלא שתה יצרח לשומרים שהחבר שלו מת מהמים, ברגע שהם יתקרבו אלינו נתפוס אותם ונחנוק אותם עם השרשראות של הרגלים, ניקח מהם ת'מפתחות ונברחל לקיבינימאט מפה. אני רוצה ת'ציוד שלי! אחרי שבורחים אני נכנס במי שנגע בי.

בורן

New member
לא, לא!

שמעת מה הוא אמר? "ניקול או ג'סטינין!" אני מכיר אותם! אם רק יתמזל מזלנו וזה לא יהיה הדוכס אלא אחד מהם, הם יזכו אותנו! בא לא נהיה פזיזים. אם אחד מהם יחזור לפני הדוכס הארור, נצא מפה חלק."

PYRE

New member
ואם זה יהיה הדוכס?

אתה יודע שמה שהכי גרוע יקרה......אםז ה יהיה הדוכס נעשה מה שאמרתי טוב!?

בורן

New member
אוי, התבלבלתי...

אני לא מכיר את ניקול ואין לי מושג מי זה ג'סטינין. נא להתעלם מההודעה לעיל.

בורן

New member
בקיצור, בא נברח מפה.

אני פועל לפי ההוראות של הבחור החדש. "איך קוראים לך?" שואל גולי תוך הכנת מבצע הבריחה.

PYRE

New member
סטילס, בריאן סטילס.

חח יאללה אני שוכב "מת" שים קצת ג'יפה במים האלה. תתחיל לצעוק לשומרים. אני נשכב על הרצפה עם הלשון בחוץ ומרחקתי קצת ג'יפה על הפנים...שהשומרים מגיעים אני מתחיל לרעוד...

DDN

New member
אבל מה בדיוק אתם עושים?

תתארו, תסבירו, תפרטו

בורן

New member
בדיוק כמו שפירה אמר:

"מישהו מאיתנו ישתה חצי מהכוס מים, אחרי זה נשים קצת לכלוך במים, זה שלא שתה יצרח לשומרים שהחבר שלו מת מהמים, ברגע שהם יתקרבו אלינו נתפוס אותם ונחנוק אותם עם השרשראות של הרגלים, ניקח מהם ת'מפתחות ונברח לקיבינימאט מפה." בריאן שותה חצי כוס מים, מורח קצת אבק וליכלוך מרצפת הצינוק סביב שפתיו, ונשכב על הרצפה. גולי שם ליכלוך במי הכוס הנותרים. ואז גולי צורח לשומרים "המים מורעלים! האיש פה נחנק! הצילו!" כשהשומרים באים, אנחנו משדלים אותם להיכנס פנימה, ואז מתנפלים עליהם בשרשראות.

PYRE

New member
מל"ד-בריאן\רועי עדיף תודה

ברגע שהשומרים נכנסים לראות מה קורה איתי אני קופץ מסובב לאחד ת'מפרקת, וקופץ וכורך את השרשרת של הרגליים מסביב לצוור של השני. גולי פה ליידי גם תוקף. אבל איך זה כבר תשובה שלו.

DDN

New member
"המים מורעלים! הוא מת!"

צועק גולי. אין תגובה. "משהו כאן לא בסדר, הוא שתה מהמים ומת!" אין תגובה. אתה שומע רעשים מבחוץ. נראה שהשומרים שם, אך אדישים למצוקתכם. שומר אחד ניגש לדלת ודופק עליה, "מה? לא שמעתי! אתם רוצים עוד עלים?"

בורן

New member
"לא! מה הקשר לעלים?

האיש פה, המטומטם הזה (קורץ לבריאן) שתקף את השומר, נחנק פה מהתה המורעל שלכם! אתה שומע אותי? נחנק!!! הוא הולך למות!"

DDN

New member
"מענק?"

"הוא לא יקבל שום מענק! אתם הרגתם אנשי משמר ורוצים על זה מענק?" אומר השומר דרך הדלת. "הוא לא הולך לשום מקום. הדלתות סגורות" אתם שומעים קול תרועה של חצוצרות.

בורן

New member
לעזאזל, הדוכס מגיע...

לוחש גולי לעצמו. ואז מגייס את כל כוחו: "מישהו פה נחנק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" הוא צורח במלוא כוחו, "פתחו את הדלת הארורה!!!"

DDN

New member
קול רם נשמע, "פתחו את הדלת"

"תנו לבוגדים להישפט בפני האינקוויזיציה". "רק אחד נשאר, האדון גבריאל" "אז הוא ישפט" הדלת נפתחת, אף אחד לא נכנס. אם מישהו מכם מביט החוצה, הוא רואה בנוסף לשומרים איש גבוה בשריון עומד מול הדלת שלכם. "שמי גבריאל פלפאטור, אני שליח של האינקוויזיציה. המלך והבישוף שלחו אותי לכאן להשליט סדר. ההאשמות נגדכם הם על תקיפת ממסד המלוכה. אתם תשפטו על זה"

PYRE

New member
אני שוכב על הרצפה עם עיינים

עצומות ומשחק אותה מת........

בורן

New member
ddn, אולי תנעוץ את המשחק?

זה הרי מה שמעניין הכי הרבה אנשים בפורום.

למעלה