קפוץ משחק, קפוץ!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

BluePrint

New member
don't say a word

טלוס שעדיין לא הוציא מלה מפיו, ניגש אל וויריק והסתכל לרגע על המפקד החבול. חיוך הניצחון מליבו הגיע לפניו, אך בקושי נראה מתחת לשיער הפנים הפרוע. הוא שיחרר את המוט מידיו, נותן לו ליפול לרצפה, וכשוויריק הפנה את מבטו, שילח אגרוף מכוון אל לסתו של המפקד, מהמם אותו סופית. גופו של וויריק נפל הצידה עם כיוון המכה וטלוס כרגע לידו, קרע שתי פיסות בד מבגדיו של המפקד וקשר את פיו וידיו מאחורי גבו. מסתכל סביב שלא רואים את מעשיו, טלוס הרים את הגוף המעולף על כתיפו ופנה ללכת. לצאת מהעיר יהיה קשה יותר מלהכנס אליה. מל"ד: .in retrospect, anything you think is right

DDN

New member
כנראה שהמזל מאיר לך פנים היום.

השומרים בפתח הארמון עסוקים בלהדוף מפגינים ולהלחם. אתה סוחב את וויריק בלי שאף אחד ישים לב, ומצליח לצאת איתו מהעיר. האנרכיה גדולה. אף אחד לא שם חשיבות מיוחדת לעובדה. יצאת מהעיר.

BluePrint

New member
I was forever on the run

טלוס סחב את וויריק על כתיפו אל מעבה היער. כשקולות העיר לא נשמעו יותר, מצא חלקת אדמה והניח את גופו המעולף של וויריק בצד. הוא חפר בידיו בור בעומק מרפקו, משגיח כל הזמן על וויריק שנראה עדיין ישן שנת ישרים, ותקע את עמוד העץ. לאחר שהידק את האדמה סביב העמוד, שכעת התנשא כמעט שלושה מטרים מעל רצפת היער, גרר את וויריק, פתח את הקשר בידיו וקשר אותו מחדש כשידיו של המפקד מקיפות את העמוד. הוא הוסיף ופתח את רצועת הבד החוסמת את פיו כדי לקשור את ידיו של וויריק שוב, ואף קרע רצועה נוספת כדי לקשור פעם שלישית. כשהיה לבסוף בטוח שלא יברח, טלוס הפשיט את וויריק מכל פריט שיכל מבלי להתירו, וערם אותם מחוץ להישג ידו של המפקד הקשור. טלוס ישב וצפה, אך כשגופו החבול של וויריק מאין להראות סימני חיים, טלוס קם והלך לחפש פירות יער להשקיט את רעבונו.

DDN

New member
טלוס טייל מעט ביער,

מוצא פירות ראויים למאכל פה ושם. הוא חוזר אל המוט? "מישהו שם? שחררו אותי! אני איש חשוב במשמר הדוכס!"

BluePrint

New member
end of an era

"מישהוא שם? שחררו אותי!" טלוס שמע את וויריק צועק כשחזר אל המקום בו השאיר אותו קשור, "אני איש חשוב במשמר הדוכס!" טלוס התקרב אליו מאחור, הניח את רגלו הגדולה על גבו של וויריק ודחף אותו בכוח על המוט. "אווהף!" נאנק וויריק בכאב כשכתיפו השבורה נלחצה אל המוט, והסתכל על טלוס בשינאה יוקדת כשזה צעד סביבו עם חיוך המתפשט על פניו פרועות השיער. "אתה כבר לא איש חשוב" אמר טלוס כשעצר והסתכל בחזרה לתוך עיניו של המפקד, "עכשיו אתה במקומי, תדע איך הרגשתי כשהשארת אותי, קשור ובודד באמצא שום מקום." טלוס התיישב ליד הציוד שהפשיט מוויריק וצפה באיש הקשור כשהוא אוכל מהפירות שאסף, ממתין בסבלנות ומסרב לדבר עימו. מל"ד: טלוס עשה את מה שרצה, עכשיו רק יחכה שוויריק ימות. אם אף אחד לא יפריע לו, הוא יצא מהמשחק.

DDN

New member
ובינתיים מגיע לעיר בחור חדש.

בריאן סטילס נכנס בשער העיר, ורואה שהעיר כמרקחה. השומר בכניסה מביט בו בעין צרה. "מעשיך כאן?" הוא שואל. משהו קרה כאן. האנשים לא שלווים.

PYRE

New member
באתי לחפש הרפתקאות,

אני עונה לו בשלווה, פותח את תיקי ומראה לו את חפצי הפשוטים. אומר שהמקל שלי הוא רק מקל הליכה. נכנס לעיר ומתחיל להסתובב.

DDN

New member
"אין כאן הרפתקאות"

עונה לך השומר בגסות, "והייתי ממליץ לך לא להסתבך בכאלה אם חרותך חשובה לך" אתה נכנס לעיר, ורואה שהיא שקטה. כאילו קרה משהו. הסוחרים שקטים ליד הדוכנים שלהם, והמשמר נמצא בכוננות מוגברת.

PYRE

New member
אני מחליט

להעלם מהשומר וללכת לכיוון הסוחר הקרוב ביותר אליי. אני שואל אותו לשלומו בנימוס, ושואל האם העיר תמיד שקטה בצורה הזו.

DDN

New member
בחרת לפנות אל סוחר פירות,

הוא מביט בך ארוכות. "אתה לא מכאן, נכון?" אתה מרגיש שהמבט שלו משתנה מבוחן לנוקב. "הייתה מהומה בארמון, פיצוץ, חטפו את השר נאורון. הדוכס הותקף, אומרים שנהרג. המשמר עכשיו בכוננות על כל העיר"

PYRE

New member
ממממממממממ מעניין מאוד..

אני עונה לו חצי מהורהר........ יודעים מי הרוצח? הוא נתפס? אם לא, תפנה אותי למי שאחראי על התפיסה בבקשה, אני רוצה להרויח קצת כסף.....

DDN

New member
"לא. הייתה איזו קוסמת שחטפה את השר"

הוא עונה לך. "זה מה שמספרים". הוא מביט בך בזלזול, "אף אחד לא *אחראי* על התפיסה. יש משטרה שעושה את זה" נראה שלדבר עם האנשים על "כסף קל" ו"פרסים" לא יביא אותך רחוק כאן. אלו אנשים מסכנים ומפוחדים, והמשמר משגיח ביד קשה.

PYRE

New member
אין בעיה חבר,

אתה יכול להפנות אותי לאיזה פונדק שמשכיר חדר עם מיטה בבקשה?. אני החלטתי להתעסק בענייני. "אהה ואגב אדון סוחר, אם יש לך בעיות איום על הדוכן שלך וזה אני מוכן לעזור לך בתמורה למשכורת חודשית.

DDN

New member
"בוודאי"

אומר לך הסוחר ומצביע לכיוון כללי, "יש שם פונדק נחמד וזול". הוא מביט בך בפקפוק לאחר ההצעה שלך. כשאתה הולך, אתה מרגיש כאילו הוקל לו.

PYRE

New member
תודה....

אני הולך לפונדק אבל בעצם חומק לכניסת הארמון.... מה אני רואה שם?

DDN

New member
בכניסה לארמון,

אתה רואה דמות שמנסה להתווכח עם אחד השומרים כדי שיתן לה להיכנס לארמון. "אין לך מה לחפש בארמון!" אומר לו השומר, "כוחות מיוחדים מטפלים בלכידת התוקפים".

DDN

New member
מל"ד

אז שים לב למה שקורה בשיחה של גולי עם השומר.

למעלה