קפוץ משחק, קפוץ!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
המשך המשחק.

היות והפתיל הקודם יפסיק לקפוץ עוד מעט, והוא כבר מסורבל. . . .וכולם כמעט התאחדו. מה שקורה: מחוץ לעיר, פגשו ניקול, ניהאו, הוריל, ג'ייד ואדם את אריזארד שניהל שיחה עם חמישה אורקים. פתאום יצא גם סיריס מהשיחים, וזינק לשמיים ועף אל תוך היער, שם נחת במקום לא נודע במעבה היער. מנהיג האורקים, עלה על הסוס של ניקול והם דהרו למרחק מה לדבר. קשת ומספר אלפים יצאו מבין השיחים והצטרפו לקבוצה. מחכים לרדוף אחרי נאורון. בו בזמן, קלאריון נמצאת במרחצאות של הארמון גולי נמצא בשערי הארמון וטלוס מסתובב בתוך הארמון, מחפש את וויריק.

DDN

New member
שוב קופץ המשחק.

מעניין אותי לדעת כמה הודעות סה"כ המשחק עבר. אני מנחש שבאזור ה2000. הכרת תודה מובטחת לפותר התעלומה.

DDN

New member
המשחק קופץ שוב

וואו. זה בהחלט המשחק הכי ארוך בתולדות הפורום. אני כל כך גאה בעצמי.

iguessgrampy

New member
ג'ייד מביט מבולבל בכל הדמויות שבאות

והולכות. הכל מתרחש מהר מדי. פונה אל ניהאו, אולי היא תספק לו הסברים לכל מה שקורה, "מי?מה?הם,למה הם? מה קורה..." באותו רגע האדמה מתחילה לרעוד וברעידה הרביעית ג'ייד נופל מהסוס, קול עמום חזק נשמע ובעקבותיו צריחה מכאבים של ג'ייד. ג'ייד נותר על האדמה מנסה לבלום את הדמעות.

Hammerfall

New member
off play!!!

אני רואה ששכחו אותי... אז אני אתחיל להמציא לעצמי דברים, אין בעיה.... in play: קלאריון, לאחר שיצאה מהאגם החם ולבשה את הבגדים החדשים והנקיים שהמשרתת הגישה לה הרגישה כמו אדם חדש. שלווה שלא חשה מזה זמן רב אפפה אותה והיא הייתה מאושרת לחלוטין, שכחה לגמרי את כל התלאות והכאב והעצב שעברו עליה, כל רגשות ורצון הנקם עזבו אותה והיא פשוט רצתה שהרגע לא יגמר אך עם כל צעד מחוץ לחדר שבו היה האגם ההרגשה השתנתה והמציאות חזרה אליה, יחד עם הקור של העולם הרגיל: היא נמצאת בארמונו של הדוכס, היצור הכי שנוא עליה בכל העולם, האדם הפחדן, העלוב והנורא שנתן ליועצו לפעול בשמו בלי אפילו לדעת מה הוא עושה, אדם שפל ונתעב שאין לו מקום בעולם הזה ולכן הוא חייב למות. אלף סליחות ואלף שיפורים, שינויים והבטחות לעתיד טוב יותר לא ישנו את הנעשה או את איך שהיא מרגישה כלפיו או ירחיקו את זעקות משפחתה מראשה ואת התמונות מעיניה והוא עוד ישלם על כך... כל הכעס והזוועה חזרו אליה ומילאו את עיניה בדמעות שכמעט עיוורו אותה והיא לא שמה ל לאן שהיא הולכת ונתקלה באדם ונפלה. האדם שהתברר שהוא גבר מיד התכופף כדי לעזור לה לקום "את בסדר גבירתי?" שאל בקול עדין ודואג, קול שעשה לקלאריון טוב בפנים משום מה. היא, נתמכת בידו התרוממה, מיד ניגבה את פניה וניסתה להתנהג כאילו כלום לא קרה והסתכלה על הבחור שנתקלה בו, הוא לא היה בחור מיוחד, בן אדם בערך 1.80, שזוף, שרירי, שיערו ארוך מגיע מעט אחרי כתפיו והוא עטוי שיריון אך מה שתפס אותה בו היו עיניו, עיניים בצורה אלפית מעט, יפות, עדינות ובעלי דאגה כנה. לרגע היא לא יכלה להוציא מילה מהפה, היא פשוט הביטה בעיניו ולא רצתה להסיר את מבטה מהן, עד שהוא שאל שנית "גבירתי? הכל בסדר? את מרגישה טוב?" "כן," היא ענתה מהר, "תודה לך ואנא סלח לי על היותי כה מגושמת" אמרה, עדיין לא מסירה את מבטה מעיניו...

DDN

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבמערה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

DDN

New member
"אל תיגע במים!"

קופצת אלכסנדרה כשג'ייד שולח את ידו אל המים. "אלו לא מים רגילים, הם שואבים את כל החיוניות ממך". הוא מושך את ידו מהר מכיוון המים, ומתיישב מול אלכסנדרה, "אלכסנדרה, מה קרה? מה עשית?" אלכסנדרה מביטה בו ארוכות בעיניים גדולות ועצובות, "אני לא בריאה ג'ייד. אני גם לא בדיוק בן אדם רגיל. לפני שנה, תקף אותי ערפד. אתה יודע מה זה ערפד? מאז, אני מרגישה חייבת לשתות דם חם. להרוג אנשים בשבילו. אותו ערפד, היה משרת של נאורון. נאורון הבטיח לי תרופה אם אני אביא אותו לכאן. אבל אין לו תרופה. הוא שיקר לי. עכשיו הוא הולך להעיר את המלכה ושום דבר לא יעצור אותו. הוא יכסה את העולם באפילה, והכל באשמתי" ---------------------------------------- אדם בחן את השרשרת והכריז שהיא קסומה, אך שאין בו מספיק כוח להאריק את הקסם שלה החוצה. מנהיג האורקים, לאחר שקיבל את התנצלותו של אריזארד ניגש אל אדם ושם יד על כתפו. "תשתמש בכוח שלי", הוא אומר לו, "ביחד ננתב את השרשרת, אני אעגן אותך, אתה לא תשאב למישור השלילי שלה". הוא מביט בך בעיניים. העיניים שלו, הם עיניים של בן אדם. למעשה, אתה מבחין שהצבע האפור-ירוק של פניו הוא משהו לא טבעי, מעין מסיכה. הוא ניגש אל ניקול, מניח את שתי ידיו על מותניה ולוחש לה, "בזמן שאדם ואני מרוכזים בקסם, אנחנו לא נוכל להגן עליכם, אבל אתן" (הוא זורק מבט לכיוון ניהאו) "תהיו חייבות להגן עלינו, אחרת כולנו נאבד. תיזהרי, אני מרגיש שלא רק נאורון כאן. יש כאן עוד רוע קדמוני. משהו חזק". הם מתחבקים. הוא מנתק את ניקול ממנו וניגש אל אדם, מציע לו שוב את ידו. "בוא נגמור עם זה" הוא אומר. ------------------------------------------------------------------ אחד האורקים אומר לאריזארד, "לנתץ את הסלע עלול לסכן את הילדה, וכלי הנשק שלנו הם חרבות משובחות. תן לאדונים הקוסמים לטפל במצב" אחד האורקים מהמאסף מגיע, "אבל אולי כדאי שתבוא לבחון את העקבות שמצאנו"

gambakupu

New member
ג'ייד מעקם את פניו בגועל מתיאור

ה....מחלה. ג'ייד מביט באגם, בסלע, בשרשרת, באורק ואדם." אל תדאגי, אנחנו נוציא אותך מפה. נאורון ישלם על זה ביוקר!", ג'ייד מושיט לה יד מהוססת "אל תדאגי."

DDN

New member
אלכסנדרה משיטה אליו את ידה.

"תודה". היא אומרת לו, דמעה בעינה. ידה חמה למגע.

dragon zlotnik

New member
אריזרד מרים גבה

כשהוא שומע מהאורק על העקבות שהם מצאו "קח אותי לשם" אומר אריזרד(אם יש לו סוס אני עולה על הסוס מאחוריו ואם לא אני הולך איתו ברגל בהליכה מהירה) ותוך כדי ההליכה/רכיבה אריזרד שואל,"זה עקבות של יצור דמוי אדם?"

DDN

New member
"לא יודע" עונה לך האורק,

אין להם סוסים (זו מערה, הסוסים "חונים" בחוץ) "תראה" - הוא מצביע. זה זוג עקבות, היצור הוא דו רגלי, מזכיר רגליים של דמוי אדם, אבל נראה שיש לו אחיזה חזקה בקרקע וציפורניים גדולות. זה משהו כמו הכלאה של טביעת רגלו של אדם ושל טיראנוזארוס רקס.

naring

New member
הוריל מושך את ג'ייד איתו החוצה.

הם בוחנים את העקבות בעניין. -------------------------- חצי מל"ד: העקבות הם בתוך המערה? מחוצה לה? לאן הם מובילים? האם יש הרבה עקבות כאלה, כאילו שהיצור התרוצץ שם, או שזה מסלול יחיד של עקבות? מה טיב הקרקע שגורם לעקבות כל כך ברורים?

gambakupu

New member
ג'ייד רואה את אביו מגיע לאזור

הבריכה וחיוך מתפשט על פניו, "היי אבא" ג'ייד נעמד, "ראית מה נאורון עשה לאלכסנדרה? איך נש.... איייי. לאן? רגע!" ג'ייד מנסה לייצב את עצמו ולעצור את אביו, הוא לא מצליח וכמעט מתרסק על פניו. הוריל גרר אותו עוד מטר על הריצפה לפני ששם לב שג'ייד נפל. הוא הביט באביו מהריצפה מבוהל "מה לעזאזל קרה לך?" ג'ייד התרומם והתחיל לצעוד חזרה אל אלכסנדרה, מתיישב לידה מבוהל ומפוחד.

naring

New member
אל תכניס לי מילים לפה ומעשים לידיים

מל"ד: הכותרת היא מעין בדיחה פנימית. --------------------------------- IC: כשהוריל רואה שג'ייד לא עומד בקצב, הוא מאט אותו עד להליכה איטית. כשהם מגיעים החוצה, הוריל מראה לג'ייד את העקבות וכו'.

DDN

New member
העקבות

הם בתוך המערה, זה נראה כאילו יצור אחד שמטייל בפנים השאיר אותם. הקרקע היא קרקע רגילה של מערה, אבל יש הרבה חול, מה שמשאיר את העקבות ברורים. ליד אחת הטביעות עומדים אריזארד ושניים מהאורקים. אחד מהם נוקב אתכם במבט.

snift

New member
אדם מפשיל את שרוול זרועו השמאלית

ולוקח את ידו של האורק בידו הימנית. "במידה ואתה מרגיש שאתה לא עומד בעומס, תתנתק ממני ואז תנסה לנתק אותי" - אומר לאורק בשקט ומושיט את ידו לעבר השרשרת. משהו מוזר מתרחש בידו השמאלית, נראה כאילו נוספה לאדם אצבע נוספת בצבע כסוף שאותה הוא נועץ באדמה. הוא מסמן לאורק לגעת בידו השניה באדמה ותופס את השרשרת...

gambakupu

New member
"וואוו...." ג'ייד משתחרר מההפתעה

אחרי כמה שניות ומתרחק למרחק בטוח (אם יש סלע אז הוא מתחבא מאחוריו) ומביט בנעשה.

dragon zlotnik

New member
"בדקת לאן העקבות מובילות?"

שואל אריזרד את האורק, וממשיך לבחון את העקבות.

DDN

New member
תקפיד לשרשר בבקשה

היה לך כבר דיאלוג עם האורק, למה לשרשר להודעה של סניפט? בכל מקרה, כבר תיארתי את העקבות. אני ממשיך שם, אחרי תיאור העקבות. ההודעה הזו (ושלך) תמחק מחר בערב.

DDN

New member
אור מבזיק סביב אדם והאורק

ברגע שאדם נוגע בשרשרת. נראה ששניהם מתאמצים. השרשרת עצמה גם מחליפה צבעים בקצב מסחרר. אלכסנדרה צורחת בבהלה. רסיסי אור עפים לכל הכיוונים במערה, אך השרשרת עדיין שלמה. אדם והאורק עדיין אוחזים בה ומשקיעים בה את כוחם. אתם שומעים את צחוקו של נאורון מהאי, "עוד מעט, הכל מושלם!" ואז, פתאום, בקצה המנהרה, אריזארד מרגיש חוד נתקע בגבו. ניהאו וג'ייד שהיו בצד השני שמים לב למספר אנשים עם רובי קשת שמאיימים על אריזארד והאורקים. בחורה עם צמה בלונדינית, איש רזה ובהיר עם שיער שחור בגלימות שחורות, איש גדול וקירח, איש שרירי וחסון וגמד. כולם עם רובי קשת. הבחורה אומרת: "אף אחד לא זז, אף אחד לא מת. זה כזה פשוט". האיש הקירח, שהוא זה שדוקר את אריזארד דוחף אותו בידו אל תוך המערה, "כולם פנימה, היכן שנוכל להשגיח עליכם בקלות". מל"ד: אדם, האורק ואלכסנדרה שקועים בקסם ולא שמים לב למתרחש.

למעלה