העולם הסתחרר סביב ג'ייד
הוא וסאבין, האישה הבלונדינית שאיימה עליו ברובה קשת נזרקו מחוץ למעבר הצבעוני. הם נעמדו בחדר גדול, במרכז החדר, על מיטת אבן שכבה אישה, לראש המיטה עמד נאורון. "יפה מאוד! אני צריך טיפת דם מהילד בשביל השיקוי שלי" הוא אמר, מחייך מתחת למסיכת הברזל שלו. "בוא ילד, תתקרב". ג'ייד מוצא עצמו חסר יכולת להתנגד והוא צועד לכיוון נאורון. כשזרק מבט לכיוון האישה השוכבת על המיטה, היה נדמה לו שלא ראה אדם יפה יותר. העור שלה היה לבן וצחור, כמעט חיוור, עיניה היו עצומות. השיער שלה שחור פחם וארוך. היא נראתה ישנה, במעין שלווה נצחית. "כן ילד. זו המלכה הלוחמת. לא נראית מאיימת כל כך, נכון?" אמר לך נאורון בחיוך נבזי, "סמוך עליי, היא מספיק חזקה כדי למחוץ את כל הדוכסות הזאת. את הממלכה. את הקיסרות! ואני! נאורון נצר אל אהיה השליט הבלעדי של העולם!" הוא תפס את ידך וחתך חתך עמוק עם סכין. הדם של ג'ייד טפטף אל תוך קדירה שהייתה מתחת. מגע הסכין בידו כאב. כמעין צריבה. הנוזל בקדירה בעבע. "זה מושלם!" שמח נאורון, "עכשיו, להתחיל את הטקס" סאבין אחזה בידו של נאורון, "נאורון - מה עם הכסף שלי?" הוא הביט בה, "כמובן" אמר, ובהניף יד זרק אותה אל אחד הקירות. הקיר התמוטט עליה, מועך אותה מהמותניים ומטה. "עכשיו ילד, תכיר תכיר את טאזוס" הוא מחווה בידו כלפי יצור דו רגלי, ירוק, עם קשקשים וראש של לטאה. העיניים שלו הביעו רעב, והידיים שלו נגמרו בטפרים אכזריים. והרגליים שלו - בלי ספק הוא השאיר את העקבות שראיתם! "טאזוס הוא השומר של המערה. הוא חסר רחמים, ורעב תמיד. הייתי מתנהג יפה, או שאני אתן לו לאכול אותך!" אומר נאורון, ומתחיל להסתובב סביב המלכה, מדליק נרות שעומדים מוכנים מסביב.