קפוץ משחק, קפוץ!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

gambakupu

New member
"איפה אני? מה קורה פה? מי זו?"

המחשבות התרוצצו במוחו. ג'ייד ניסה לשכנע עצמו כי אין הוא צריך לעשות כמצוותו של נאורון. "אני לא חייב לציית לו" "עצרו!" נדמה שלא הוא שלט על גופו ומעשיו. הסכין חדרה לבשרו, "אההה" אנקת כאב איומה הדהדה במוחו, הכאב היה כל כך רב שהוא איבד לרגע את החיבור עם המציאות. הוא חשב שהוא מתעלף. הוא שמע את דיבורו של נאורון, אך לא הבין אף מילה. רק ה... יצור הזה, הלטאה הזו החזירה אותו להכרה. ג'ייד הביט בה, לא מסוגל לזוז. מחכה. מחכה שמשהו יקרה. שאביו יפרוץ הנה בכל רגע ויעצור את המשוגע ואת הלטאה הזו ויציל אותו. "אולי לא היינו צריכים לבוא לפה", חשב, "הבטיחו לנו פיצוי, אמא ושרה בריאות ושלמות. יכולנו להמשיך בחיינו כאילו כלום לא קרה", ג'ייד הביט בידו המדממת, בגופה השרויה על השולחן ועל הלטאה. "בוא..."

DDN

New member
נאורון מתחיל להסתובב סביב האישה

על השולחן, מדליק נרות שהכין מראש. "אתה רוצה לראות קסם אמיתי ילד?" הוא שואל, "תיכף תראה, איך אני מחזיר לחיים אלה, ותחת שליטתי"

gambakupu

New member
"אלה?" ג'ייד נתן למילה להדהד קלות

בחלל החדר לפני שאגר מספיק אומץ להמשיך. "אתה חושב שאתה מסוגל לשלוט באלה? נזקקת לעזרה כדי לטפל בנו, כמה בני אדם ואלפים", צחוק כמעט נפלט מפיו. מבטו של ג'ייד חוזר אל הלטאה, "מנצל את היצור העלוב הזה בשביל מה? כדי שילד קטן לא יפריע לך?".

DDN

New member
"שקט!" הוא צווח עליך

"אתה לא תתחצף אליי ילד!" נראה שהכעסת אותו. טאזוס משמיע קול של "צצצררררררחחחחחחחח". הוא מדליק נר נוסף, "אם לא תהיה בשקט, אני אצרף אותך אל סאבין שם", הוא מצביע על הבחורה המעולפת תחת המפולת. "או שאני אתן לטאזוס לאכול אותך". "אוכל. . .. . כן. . .. . ." לוחש הייצור. נאורון מדליק נר נוסף. "החברים שלך יהיו כאן בקרוב. פעולתם של אנשים הגונים כל כך קלה לצפייה. אבל אני מוכן נגדם. בדיוק כמו שהייתי מוכן נגד הערפדית הפתייה", הוא צוחק.

gambakupu

New member
ג'ייד משתתק, צמרמורות עוברות בגופו

כל פעם שקולה של הלטאה נשמע. ג'ייד בולע רוק ופונה אל הלטאה, תחילה בקול שבור ורועד אך מקבל בטחון עם הזמן "אתה רוצה אוכל? יש לך שם אישה מעולפת, היא גם כבר לא תתנגד וגם תהיה יותר משביעה מילד."

DDN

New member
"אוכל. .. . .. " טאזוס מלחשש.

"לא! עדיין לא. תשמור אותה לאחר כך" אומר לו נאורון. מדליק עוד נר. מעגל הנרות סביב המלכה הושלם, ונאורון מתחיל לזמר מילים שג'ייד לא שמע בעבר. האולם עושה לקולו הד, והוא נשמע כמו מקהלה. טאזוס מתקרב אל סאבין הקבורה, שולח יד אל ראשה, "אוכל. . .. " הוא אומר. היא מתעוררת, "לא! תתרחק ממני!" היא צווחת בבעתה (בעתה זה עם תף או טת?) עושה רושם שהוא מחייך. הוא ניזון גם מפחד! הנרות כאילו מתחברים ליצור חומה סביב גופת המלכה. נאורון נראה מרוצה.

gambakupu

New member
ג'ייד מנצל את מקור האור ומסתכל

סביבו ומחפש דלת כלשהי או משהו בסביבה שיכול לשמש כנשק. מל"ד: עד כמה הוא קרוב לשלוחן עם הגופה? הנרות הם על פמוטים או....

DDN

New member
יש לא מעט אור בחדר,

בנוסף לנרות, יש לפידים על הקירות. יש דלת כפולה גדולה באחד הצדדים של החדר. הוא לא רחוק מהשולחן עם הגופה, והנרות הם לא על פמוטים אלא על מעין חצובות אבן. נאורון נראה מבסוט, ונראה לך כאילו הגופה טיפה פחות חיוורת עכשיו.

gambakupu

New member
ג'ייד נשען על אחת החצובות בתקווה

שתראה סימני תזוזה. אם היא זזה הוא מנסה קלות להפיל אותה. מל"ד: נאורון מביט בג'ייד או שתשומת לבו מופנת לאלה?

DDN

New member
נאורון עסוק בטקס.

כשג'ייד מנסה להישען ולהזיז חצובה, הוא מרגיש כאילו היא זזה מעט. אבל רק מעט. לבינתיים, הוא רואה שהצבע חזר לגמרי לפניה של האלה. היה נדמה לו שהוא ראה את החזה שלה עולה ויורד בקצב איטי. "כן! היא חוזרת לחיים!" נאורון מאושר, לופת את הקדירה עם הנוזל, מתחיל לפזר על פניה וגופה של המלכה הלוחמת, "עוד מעט, תהיה בשליטתי הנשק הכי חזק בעולם!"

gambakupu

New member
שפתיו של ג'ייד מבטאות "לא לא לא לא"

הוא חייב לעצור אותו, אבל איך? הוא פשוט העיף את האישה המסכנה הזו ככה. ג'ייד נושף על כמה מהנרות הקרובים אליו ומנסה להפיל את הקצת יותר רחוקים.

DDN

New member
עם כל נשיפה על נר,

ג'ייד מרגיש שהוא נושף את חייו. הנרות עצמם לא כבים. נאורון עוצר להביט בו וצוחק: "ילד טיפש! באמת חשבת שתוכל לעשות משהו להפריע לי לטקס?" עכשיו בבירור ג'ייד רואה - המלכה נושמת. ------------------------- איך הוא מנסה להפיל את הנרות?

למעלה