קפוץ משחק, קפוץ!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
גולי מושך את ידו של השומר,

"נו? אתה בא או לא?" הוא שואל. "לבוא לאן? אני לא רוצה להסתבך בצרות" הוא עונה לו.

בורן

New member
"מה להסתבך בצרות?"

גולי נכנס כמעט עד לתוך הארמון. "מדובר על להציל את הדוכס!!! בשביל מה אתה שומר על הארמון הזה?"

DDN

New member
"ומה אתה קשור?"

השומר עוצר אותך, "יש יחידות מיוחדות שמטפלות בדברים האלה. אני ממלא פקודות!" הוא מושך אותך קלות החוצה, "אם לא תצא, אאלץ לקרוא לתגבורת"

בורן

New member
כבר אמרתי לך מה אני קשור-

קראו לי מהמשמר! אני סוכן מיוחד לדברים כאלה! סוכן מורייד (זה השם, אם לא הבנתם) מיוחד לפריצות מסוכנות ולחתירות כנגד הדוכס. אז או שתתן לי להיכנס או שתבוא איתי, תחליט! נקראתי לכאן במיוחד.

DDN

New member
הוא מתלבט.

"לא!" הוא קורא, "אתה משקר! שומרים!" הוא קורא לתגבורת. "אם היית סוכן הייתה לך הזמנה או משהו. אתה לא תצליח לעבוד עליי! אתה רוצה לרצוח את הדוכס, בדיוק כמו שעשיתם לבן שלו!"

PYRE

New member
עברתי לכאן..כי אני איתם עכשיו

אני שולח את החנית שלי מהר לתוך החזה של זה שהתנגד לבולי. מחוץ למשחק:מה זה מל"ד?

Nihau

New member
מל"ד

רק חצי יום בעיר ואתה כבר תוקף את משמר הארמון?

PYRE

New member
חחחחחח כן.....{מל"ד}

אני מנסה לעזור למישהו....שמנסה לעזור לדוכס..

DDN

New member
השומר מתמוטט על הרצפה

משמיע אנחת כאב ומתבוסס בדמו. אתם שומעים את ריצת השומרים המתקרבים.

בורן

New member
"וואו. נחמד...

גולי טופח על השכם של הבחור החדש שעומד מולו. "איזה אומץ. לתקוף ככה שומר של הארמון. יפה." גולי מיד שומע את מגפי השומרים מטופפים על הקרקע. "מהר! בוא נכנס לארמון!" גולי רץ פנימה, שולף מגבו את החרב האדירה שלו.

DDN

New member
אתם נתקלים בעשרה שומרים.

"אנחנו תחת התקפה!" צועק אחד מהם, "אלו החתרנים שבאו להרוג את הדוכס! חסלו אותם!" השומרים תוקפים אתכם! חניתו של אחד מהם ננעצת בכתפו של בריאן, בעוד שומר שני שומרים מאגפים את גולי, אחד מהם דוקר אותו ברגליו.

PYRE

New member
אני

מתחיל לתקוף עם המוט המחודד שלי בסיבובים והתחמקויות ודקירות ומשתמש באומנויות הלחימה שלי. איזה כתפ נפצעה. וכמה שומרים הרגתי וכמה פצעתי(אם בכלל)

DDN

New member
כתף ימין.

הצלחת להפיל שני שומרים, אך כמה שומרים אחרים ממשיכים לדקור אותך. אתה מרגיש דקירה ואחריה חמימות מאזור הבטן. אאוץ', זו הייתה כתף שמאל. מכה כהה בראש. אתה מתחיל להיות סחרחר מאיבוד הדם ומהמכות. כנראה שלתקוף אותם היה רעיון רע.

בורן

New member
היי היי היי!

גולי משפיל את חרבו. "הוא לא באמת התכוון לתקוף את השומר שם בחוץ! אתם אלה שהתחלתם איתנו! תורידו את הנשק ותתחילו להתנהג כמו בני אדם! אתם לא רוצים שאני אתלונן עליכם לדוכס, הוא ידיד מאוד קרוב שלי..." גולי מחזיר את החרב לנידנה וניגש לבריאן, בודק את מצב פצעיו. "עכשיו תואילו בטובך להוריד את הנשק?"

PYRE

New member
אני משתפופף מעט

מהפצעים. זורק בהם מבט מלא אימה. "אני יניח את נשקי אחריהם" אני אומר. אני יורק דם על הרצפה ונעמד לצד גולי. המוט ב ידי אבל בתור קלי עמידה{קביים חד צדדיות או משהו כזה} ומסתכל על הנעשה משם.

DDN

New member
השומרים עולים עליכם,

מנצלים את העובדה שגולי הוריד את נשקו ושבריאן פצוע. תוך דקות ספורות גולי מוצא את עצמו קשור מאחורי הגב ורואה את בריאן נגרר משם מחוסר הכרה על ידי כמה שומרים, לאחר שקיבל מכות נמרצות. "לא באמת התכוון?" שואל את גולי אחד השומרים, וסוטר על פניו, "כשאתה לא מתכוון אתה לא הורג ארבעה אנשים! אתם תתלו על זה!". גולי מרגיש חפץ כהה מכה בעורפו. כשהוא מתעורר, הוא מוצא עצמו בתא קטן וחשוך, הוא מרגיש משהו קר לרגליו, זו השרשרת שכובלת אותו לקיר. עוד נשימות בחדר מגלות לו שהוא אינו לבד. בריאן, הבחור שסיבך אותו בצרות נמצא איתו בחדר. שניכם קשורים בשרשרת מהרגל לקיר. לחדר עצמו אין חלונות, האור היחיד מגיע מהחריץ שמתחת לדלת.

PYRE

New member
אז

מה יש עליי? מל"ד-אמורים להיות עליי כל מיני דברים מוחבאים על הגוף. במשחק - האולר שאמור להיות מוחבא בין הגרב לנעל עוד שמה? אני גם מבקש סליחה מבולי, פשוט ניסיתי לעזור לו.....

בורן

New member
"לעזאזל, קוראים לי גולי!"

צועק גולי על הבחור החדש, "די עם הבולי!!! ועכשיו זה לא זמן להתנצלויות, עכשיו צריך לצאת מכאן." גולי מגשש את מגפו ושולף את שתי פיגוינותיו המוסתרים, חושב על דרכי היחלצות.

למעלה