קפוץ משחק, קפוץ!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

naring

New member
חזרתי אל המשחק.

"ניהאו!" צועק הוריל מהחלק הקרוב אל הפתח של המערה, "בואי מהר!" ------------------------------------------------------- מל"ד: תודה ל-DDN ששיחק את הוריל בתור דב"ש בתקופת העדרי.

Nihau

New member
היא קופצת בבהלה למשמע הצעקה

ומסתובבת במהירות לעבר הוריל "כבר אחזור" אומרת לאדם ואלכסנדרה בעודה נעה כבר לכיוון הוריל ומגיעה אליו כמעט בריצה "מה קרה? מישהו נפגע?"

iguessgrampy

New member
"מה , מה קרה?" ג'ייד שואל בקול רועד

ומבוהל. "למה אתה צועק ככה?!" ג'ייד מנער את הבהלה מעליו ומביט באביו."נו, מה קרה?" מביט לכל הכיוונים.

DDN

New member
"תראה!" מצביע אחד האורקים

שהלך במאסף אל הרצפה. שם נגלים זוג עקבות של משהו. זו לא תביעת רגל של אדם. משהו אחר. . .. . . ------------------------------- מל"ד: נארינג: כשאתה רוצה לעשות דברים, תאם איתי קודם. תזכור - אני המנחה של המשחק הזה.

naring

New member
הוריל לוחש לניהאו בצורה כמעט בלתי נ

נשמעת: "היי, אל תפלי בפח שלה שוב. היא כבר בגדה בנו פעם אחת. לי זה הספיק. אולי היא עדיין משתפת פעולה עם נאורון? אני לא הייתי סומך עליה בצורה כל כך עיוורת."

Nihau

New member
ניהאו הביטה בעיני הוריל

"אני מאמינה לה. שברון לב כזה אי אפשר לזייף כל כך בקלות. אבל אולי כדאי לבדוק את המים. לראות אם הם באמת מכושפים ומסוכנים"

naring

New member
"ומה אם לא?"

"אם היא באמת משקרת? אני לא סומך עליה." אומר הוריל במסויגות ומשלב את ידיו.

iguessgrampy

New member
ג'ייד מביט באביו ובניהאו

ממלמל משהו לעצמו, הוא נראה לא מרוצה. הוא עוזב את ידו של אביו וממשיך לתוך המערה. הוא נעצר ברגע שהוא מזהה את הדמות הישובה, לוקח שני צעדים אחורה "פףףףףףףףףףףף, אהם", הוא לא מצליח להחליט מה בדיוק לעשות ונשאר עומד שם זמן מה מביט בכל החדר. כשהוא שם לב לשרשרת ולסלע המאסיבי שאליו היא קשורה הוא מחליט שזה בטוח להתקרב, הוא בולע רוק מנסה להרגיע את עצמו. הוא מתקרב כמה צעדים ופונה אל בריכת המים, מתיישב כמה מטרים מאלכסנדרה ומרטיב את ידיו. "אלכסנדרה? מה קרה? מה עשית?"

DDN

New member
"לא" אומרת אלכסנדרה

"אני מרגישה חלשה. אני לא יכולה לנפץ את הסלע, או את השרשרת". היא מביטה סביב כמו חיה כלואה, "השרשרת מבטלת את כל הכוחות שלי. כולם" דמעות חוזרות להצטבר ליד עיניה.

dragon zlotnik

New member
אריזרד פונה אל האורק ושואל,

יש לך איזה נשק אורקי מגושם כגון גרזן אורקי, או פטיש קרב וכו'?

dragon zlotnik

New member
אחרי שהאורק עונה לי אני הולך אל

אדם ושואל אותו,"על איזה תרופה לעזאזל אתם מדברים??"

DDN

New member
הוא מביט בך במבט נעלב,

"לא" עונה לך ומפנה אליך את גבו. -------------------------------- מל"ד: יש שם חמישה אורקים, נחמד היה אם היית מציין מנהיג/אחד האחרים, חוצמזה, שתחשוב מה לא היה בסדר בשאלה שלך.

dragon zlotnik

New member
אני מאוד מצטער

אומר אריזרד במהירות אחרי שהוא רואה את המבט הנעלב של של האורק(דיברתי אל המנהיג) התכוונתי...הרי יש כל מיני כלים מגושמי, לבני אדם יש בעיקר גרזנים מגושמים וחרבות מגושמות ולאורקים יש בד"כ גרזנים מגושמים ופטישים מגושמים ופה, צריך לשבור סלע ובקטע הזה עדיף סוג של כלים מגושמים אורקיים, וגם כלל לא התכוונתי שהאורקים מגושמים, אלא לכלים, בקיצור אין לך ממה להיעלב ואני מצטער על האי הבנה.

snift

New member
"זו לא שרשרת קסומה, אלא שרשרת

מקסם" - אומר אדם - "ההבדל הוא ששרשרת קסומה עשויה מתכת ורק הוסיפו לה קסם כדי לחזק אותה, השרשרת הזו אינה עשויה מחומר אלא רק מקסם. כנראה שזו הסיבה שאלכסנדרה כ"כ חלשה, השרשרת שואבת ממנה את כל הכח. אני חושב שאני יודע איך לשבור את הקסם, אבל אין לי מספיק עוצמה, אם אני אתערב בזה גם אני עלול להישבות בשרשרת. אם היתה לנו דרך לאחד את ה-#$%^#% שלנו הייתי יכול לבצע #$%^$% ולהאריק את הארדיה לתוך המים או האדמה".

סיריס מוצא את עצמו במעבה היער

הוא הספיק לחשוב לפני שנפל על כך שחבל שלא הזהיר את האחרים מהקולות ששמע הוא יכול להשבע ששמע אנשים ביער חלקם הולכים חלקם רצים חלקם נסחבים והיו איתם גם חיות חיות טרף הוא זיהה את הקול בקלות אלה היו חבורת השד הירוק הזכורים לרע שחטפו אותו פעם הוא ברח במהירות חבל שלא הזהיר... ואז הוא נפל באפיסת כוחות ונרדם על רצפת היער

DDN

New member
סיריס מתעורר,

סחוט ומותש. ידיו קשורות מאחורי גבו והוא שעון על עץ. גם פיו חסום. משב הרוח הקריר שהרגיש גרם לו להבחין שהוא הופשט מבגדיו ונשאר בבגדים תחתונים בלבד. בגדיו היו זרוקים ליד איזה עץ, בחורה בלונדינית רכנה ליד, מפשפשת בתיק שלו.

למעלה