קפוץ משחק, קפוץ!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך
סיריס פולט

"אום אוא או" מפיו החסום תוך כדי נענוע חזק של ראשו הפה משתחרר הוא שואל "מי את ולמה קשרת אותי"

הוא ממשיך

"את מהשד הירוק?" כל מי שהיה שומע זאת היה שומע שאמר זאת בתיעוב עמוק מעורב בפחד בעיני רוחו צפו ועלו זכרונות התעללות, הרבצה, הרעבה על פניו עתה מבט של חלחלה בזמן שהמתין לתשובה

DDN

New member
היא מביטה אליו בבוז,

וממשיכה לחטט בתיק שלו. "זה כל מה שיש לך?" היא אומרת באכזבה. והולכת משם. משאירה אותך קשור.

אחרי שהאשה הלכה

סיריס מנסה לצעוק לה לשחררו אבל במקום זה פולט מספר הברות לא ברורות ונדם שוב, קשור

DDN

New member
הוא שומע צחקוק קל מהכיוון אליו הלכה

והוא נשאר בודד ביער. עם העצים הציפורים הסנאים והנחשים. רעשי היער מפחידים מעט, עת אתה קשור וחסר אונים. ואז לפתע, אתה שומע צחוק פעמוני מסביב.

סיריס מתעורר

לקול הצחוק "מי זה" הוא פולט וחושב לעצמו שעכשיו זה בטוח השד הירוק הוא הולך למות אבל איך הוא מתחיל לדמיין סוגי מיתות משונות כל הזמן פניו מתעוותים בכאב תוך כדי שהוא מנסה לשפשף את החבלים בקיר

DDN

New member
יש תנועה מהשיחים,

שני דמויי אדם קטנים, כגודל כף יד אחד, יוצאים משם. מביטים בך בעניין. "היי תראה בולי - הנה דאיקיני!" "נראה לך זה הטמבל שעשה את הרעש והבריח את ארוחת הערב שלנו?" "זה נראה כמוהו!" "בוא נגרור אותו למחנה וניתן אותו מתנה לכוהנת הגדולה שלנו!" "כן! הוד שפמותה תגמול לנו ביד רחבה על מתנה כזאת!" והם מצחקקים, ומתקרבים אליך, עם חניתות שלופות. (כל חנית בערך בגודל האצבע המורה שלך)

אני מנסה לגרש אותם

עם הרגליים שלי שמתרוצצות לכל עבר במקרה שאני מצליח יופי במקרה שלא אני נותן שריקה צורמת ומנסה להזעיק למקום כמה שיותר חיות

DDN

New member
מגיעות מספר חיות, שמביטות בך בעניין

אחד הטיפוסים הללו דוקר את רגלך בחנית שלו. "תהיה בשקט דאיקיני טיפש! או שאנחנו נפגע בך!" השני מפשפש בתיק שלו, "חכה רגע. יש לי פה אבקה שתרדים אותו". "לא לא! שוב אתה והאבקות שלך!" "הפעם זה יעבוד!" <פאף!> ענן של אבקה מתפוצץ על אחד מהם, והוא צונח ישן. "ומה עכשיו?" שואל הנותר.

DDN

New member
הקוסם הנוקם, אולי תגיד מה אתה עושה

סתם יושב בשקט ובוהה ביצורים? אם כן, תכתוב משהו בסגנון: "אני ממשיך לנסות לגרש אותם, מקווה שילכו" או משהו כזה. אני נותן לך הזמנויות לאינטרקציה.

DDN

New member
יש לך פה בעיה.

*הוא* ישן. לא ציינתי בשום מקום שאתה נרדם, אלא אם כן זה מה שאתה מחליט.

אני פונה לחיות שנראות לי

מתאימות ביותר לעניין וע"י קסם ידידות עם חיות אני מבקש מהם לשחרר את החבלים שלי ולתפוס את הננסים

DDN

New member
סנאי מגיע להתחיל לכרסם לך את החבלים

"לא! עוף משם!" אחד הקטנים קופץ במקום, הסנאי נבהל ובורח. "אתה אל תזוז!" הוא אומר לך, "אני מביא עזרה כדי לסחוב אותך לעיר שלי!" והוא נעלם בתוך היער.

אני מנסה לקרוא

לסנאי או לחיה אחרת שתמשיך לשחרר אותי ואם אף אחת לא באה אני מתחיל לחכך את החבל בעץ במהירות גבוהה מאד

DDN

New member
אתה מצליח להתיר את הקשרים בידיים.

נראה שהחיות מפחדות מהיצורים הקטנים הללו. אתה מוצא את עצמך חופשי, אך בבגדים תחתונים בלב היער. המפחיד.

אני מתחיל לרוץ בשיא המהירות

לכיוון ההפוך מזה שהיצורים באו ממנו לוקח את היצור הישן איתי (אני כובל אותו בחתיכת חבל)

למעלה