קוקה קולה וילג'

RakTsarot001

New member
אבל

אז מה אם אני אמשיך לקנות את המוצר בגיל מבוגר? התמורה תהיה אותה תמורה והכסף יישאר אותו הכסף. שני הצדדים ירוויחו מזה, ושום דבר רע לא יקרה. וכמו בהרבה נושאים, בעולם ישנו קונצנזוס. מיליארד אנשים אוהבים קולה, כמו שבישראל אוהבים במבה ויקנו במבה עד שהם ימותו או משהו, וכמו ש"תלמה" נותנים חסויות למשחקי כדורסל. (אין קשר בין במבה לתלמה.)

gurke

New member
סליחה

יש הבדל בין לתרום לתרבות ובתמורה לקבל פרסומת קטנה על חולצה, לבין לנצל את הנוער על מנת להרוויח טונות של כסף.

RakTsarot001

New member
והנערים לא מרוויחים?

תראה למשל גם את הפרסומות החדשות של קינדר. הם מנסים בכל כוחם לדבר גם לקהל הנוער, כי זה נראה קצת ילדותי ולא מדבר אליהם. יש בעיה? לא. גם הנוער יקבל קינדר תמורת הכסף שהוא ישלם.

gurke

New member
אתם פשוט עוצמים את העיניים שלכם

חזקחזק כדי לא לראות כמה שהמצב פה בארץ חרא. הגיע הזמן שתצאו מהמקום הזה, ואני אפסיק כאן כי האינטרנט זה לא המקום בשביל זה.

gurke

New member
חבורה של שיבוטים תגרור עוד כסף

לחברות הגדולות. כי מה יותר קל, להיות מקורי או לעשות בדיוק אותו הדבר שוב ושוב?

gurke

New member
שני הצדדים

אם כל הנוער ירצה אותו הדבר, לחברות הגדולות יהיה הרבה יותר קל ופשוט לייצר מוצר שיספק להם את הצרכים המידיים. ומהצד של הנוער, הוא בוחר ללכת אחרי החברות האלו כי הרבה יותר קל לו לתת להם להחליט בשבילו מאשר להיות מקורי.

תמיר1991

New member
קולה זה טעים, אבל מעבר זה אני מסכים איתך../images/Emo3.gif

אני לא אהיה שם בכל מקרה... |:

gurke

New member
אני שונא את הפרסום המגעיל הזה

החברות משקרות לנו, אנחנו יודעים את זה בבירור ובכל זאת כמו כלבים הולכים וקונים. לא שכל סוג פרסומת אחר זה יותר טוב.

אל תיהי כללי-דבר ספציפית.

איפה משקרים לנו פה?הם עשו פרסום עם משתמשים פיקטיביים,זהו.משהו מעבר לזה?ברור שהסרטון הזה הוא יוזמה של קוקה קולה.

gurke

New member
זהו בדיוק העניין

שידברו תכלס. שלא יעשו בכאילו. אני שונא שאומרים לי "זה הכי טוב בשבילך!!" כשאני יודע שמה שעובר למי שאומר את זה זה "ככה אני ארוויח הכי הרבה כסף" אני שונא כשרואים בני אדם בתור כלי לאיסוף כסף.

אז איך אתה רוצה שזה יהיה?

גור,זו המהות של פרסומות.בראש של כל פרסומן עובר 'ככה אני ארוויח הכי הרבה כסף',ותמיד כל פרסומת באה למכור לך שמה שהיא מפרסמת זה הדבר הכי טוב בשבילך בתחומו. ככה זה עובד.

למעלה