אז בוא נראה אם הבנתי אותך נכון...
בוא ניקח את המצב הספציפי הזה,לפי הקבוצות שלך. יש את טומני הראש-כל מי שהולך לוילג' הזה עם החברים שלו כדי שתהיה להם חוויה בחופש,אנשים שלא מודעים לקנוניה הדמונית שאתה מציג. המרוויחים בגדול-קוקה קולה הקפיטליסטים המרושעים,שהוציאו כסף על לבנות כפר נופש ולממן אטרקציות,ולספק ארוחות חינם לכל מי שבא,וכו' וכו'. אלה שמנסים לשנות את המצב-אתה וברני?בפורום הזה. והקבוצה שנדפקת...פה אני כבר איבדתי אותך קצת.מי שלא יוצאים לכפר?אלו שהחברים שלהם יצאו והם נשארו מאחור? ואולי זה בכלל הפרולטריון? יצאת קצת קרל מרכס.לא,לא,יצאת קצת סטאלין,כי יש פה פרנויה כבדה. <ותסלח לי מראש אם המטאפורה לא במקום,אני מתנצל אם נפגעת.> אני מבין את הטענה שלך בנוגע לתרבות הנוכחית,ושמע,גם אני לא מת עליה.אבל זה מה יש.תחליף את ה"מוזיקה שנועדה לעשות כסף" שדיברת עליה במוזיקה אחרת,המצב ישאר אותו דבר כי המוזיקה האחרת תהפוך למיינסטרים,למודל לחיקוי,ואז זה אומנם יהיה שינוי כיוון אבל עדיין אותו המצב.תסתכל על הניינטיז בתור דוגמא.המוזיקה שבמיינסטרים הייתה רוק וגראנג',שנוצרו למען עשיית מוזיקה ולא למען עשיית כסף,בהנחה שהמוזיקה הנוכחית כן נוצרת למטרה זו.אבל עדיין-המצב היה אותו הדבר,כולם הלכו בשחור ועשו פירסינג והתקעקעו. תחליף את הרוק בפופ וראפ,תחליף את הבגדים השחורים ואומנות הגוף ב"סקיני" וניתוחים פלסטיים,ואתה רואה ששום דבר לא השתנה ושום דבר לא ישתנה,כי ככה זה עובד. ובנקודה התחתונה-אם טוב לאנשים ככה,Leave Them Be. עכשיו,כשתגיב,אני רוצה שדבר ראשון שתעשה זה תאמר לי מי הם הנפגעים.כי אומנם התייחסתי לנושא בציניות,אבל אם יש קבוצה נפגעת שאני לא מודע אליה אני רוצה להיות מודע.