קוקה קולה וילג'

gurke

New member
"קולה - טעם החיים"

כשאתה רואה/שומע משפט כזה 1000 פעם ביום..

gurke

New member
סליחה? אתה רוצה לומר לי שבפרסומת לא משקרים?

מראים לך קולה ואנשים מאושרים, מישהו עם 20 בחורות כוסיות עליו, חיים ללא דאגה. זה מה שאתה מקבל כשאתה שותה קולה? נו באמת. סלוגן? קולה זה באמת טעם החיים? לחיים שלך אין טעם ללא קולה? אתה לא מבין שאחרי ששומעים את זה מליוני פעמים בחיים שלך, זה משנה אותך?

dcohn

New member
אויש נו גור.

הפרסומות בטלויזיה הן כולה דרך חמודה להכיר לנו את המוצר. בחיים לא חשבתי על קוקה קולה כעל "טעם החיים" ואני בטח לא מצפה שכשאני אלבש פוקס למשל מייקל לואיס יקפוץ עליי בנשיקות. קח את זה בפרופורציה- אתה רוצה שהם יתנו סלוגן: "קוקה קולה- כי אנחנו מזיקים לבריאות אבל לפחות אנחנו טיפה טעימים" ?! מי יקנה מוצר כזה?! זה ברור שרוצים ליצור הרגשה של משהו מושלם. זו לגמרי הבחירה של הקהל אם להאמין לזה או לא.

בחייאת תתחיל בהחרמת תפוז

כ"כ הרבה פרסומות שקופצות מכל מקום, זה בטח משפיע עליך הנה, אני עוד דקה מתפתה להקליק ולגלות את הכוכב הבא, פשוט כי כתוב יערתושתושתשוש תקליקי! יאללה בחייאת זה צביעות מה שאתה מחרבש פה כאילו בחיים לא קנית מותג ולא ידעתי לאן לשרשר בדיוק עמך הסליחה

gurke

New member
אני יכול להיות הרבה דברים

צבוע אני לא. אם היית מכירה אותי, היית יודעת שלא כל כך מזיז לי מה אני לובש. אם אמא קונה לי, אז סבבה. וכשהיא רוצה להוציא עליי הרבה כסף על בגדים אני פשוט אומר לה לא. כשהייתי יסודי בכלל לבשתי רק בגדים שהיא תפרה לי. רק לידיעתך, כן? ואם לא הבנת מכל מה שכתבתי פה, אני לא בעד להחרים כל דבר שזז, אני לא פופוליסט בשקל. זה לנתק את עצמך מהחברה. ולא, אין שום דבר מגעיל כל כך בפרסומות בתפוז. נכון שהם קצת מגזימים לאחרונה, אבל זה לא משנה. המטרה של האתר הזה היא ממש לא הפרסומות והכסף. כשחשבו על הרעיון לא חשבו על כמה כסף יוכלו לעשות. יש הבדל עצום בין קוקה קולה לתפוז - קוקה קולה לא תורמת שום דבר משמעותי לחברה שלנו. לפי דעתי תפוז כן, ולכן לגיטימי שהיא מרוויחה כסף. אני לא נגד להרוויח כסף, אני נגד לעשות את זה בעזרת ניצול. עמך הסליחה.

זונע

New member
אם לא היית צבוע

בגלל שאתה כל כך אנטי קוקה-קולה וכל הפרסומות שהם עושים היית מפסיק לשתות קולה. בוא נראה אותך עושה את זה.

מותג זה לא רק בגד

מותג זה גם אוכל וגיטרות ומגברים ומה שזה לא יהיה את האמת שלא קראתי הכל אז עמך הסליחה שלא הבחנתי שאתה לא פופליסט בשקל

gurke

New member
נתתי דוגמא, בדיוק כמו שאת נתת.

את רוצה שאני אתחיל לתת לך דוגמאות על כל דבר?

שרון710

New member
ווווואייייי כ"כ שםםםםםםם:)

וזה כזה קל"ב!!
יואו איזה שווה זההההההה נשמע.

קבלו מה יהיה שם

קבלו מה הולכים לעשות שם בבריכה: מסיבות, מוזיקה, מאות מיטות שיזוף, תחרויות מים וצוות בידור. בים: אופניים על המים - אטרקצייה חדשה ומדליקה, אומגה על המים ושייט קאטמארן. בחוף: טורנירים של כדורעף חופים, טניס שולחן, כדורגל חופים. בשטח: מגרשי כדורגל, כדורסל, כדורעף. באמפי: מופעים, סטנד-אפ ומסיבות ריקודים אל תוך הלילה, וכמובן מתחם משחקי שולחן: טניס שולחן, הוקי אוויר ועוד, מתחם משחקי וידאו, מתחם קולנוע, מתחם מחשבים ועמדות אינטרנט. המטבח יספק ארוחות סביב השעון. ארוחה אחרונה ב-02.00 בלילה. ל-Coca-cola village מגיעים רק עם בגד ים, ציוד אישי (קרם הגנה, מברשת שיניים וכו') והמון מצב רוח! לכל השאר, אנחנו דואגים: חוף ים, בריכה, סטנד-אפ, מסיבות אל תוך הלילה, מופעים, ספורט ימי, מגרשי כדורגל, כדור-עף חופים, ארוחות לאורך כל היום ופינוקים נוספים.

למעלה