קוקה קולה וילג'

gurke

New member
אה, וואלה, צודקת

החברה חלשה. טוב אז מ'כפת לי, שילכו להזדיין כולם.

תמיר1991

New member
פעם חשבתי כמוך,

עד שנזכרתי פתאום שאמא ואבא שלי מעשנים, והתחילו לעשן בערך בגילנו. והם ממש לא אנשים חלשים, ככה שזה הפיל לי את כל התיאוריה. אני מכיר כמה אנשים מאוד חזקים נפשית, ולא רק ההורים שלי או קרובי משפחה אחרים שלי, שמעשנים. תחשבי פעמיים לפני יציאות כאלה.

dcohn

New member
זה ממש לא קשור לחוזק נפשי.

זה קשור לזה שלהרבה בני נוער לא אכפת לעשן כי זה עושה אותם מגניבים. וזה ממש לא משנה אם הם חכמים או טיפשים או יפים או מכוערים או כל דבר כזה. זה פשוט עניין של להגיד לא. אני לא חושבת שאני חזקה נפשית אם אני מצליחה להגיד לא לסיגריות, יש דברים אחרים לגמרי שמודדים חוזק נפשי וסיגריות לא אחד מהם. יש הבדל בין "חלש נפשית" ל"חלש אופי". חלש אופי זה אחד שנותנים לו סיגריה ומשכנעים אותו שזה יעשה אותו מגניב, והוא לוקח בלי לחשוב על ההשלכות. זה חלש אופי. ואני כן אומרת שברגע שאני רואה שמישהו מעשן זה מוריד את הערך של הבנאדם עצמו בהרבה בעיניי. ואני מדברת גם על אמא שלי, כן. אני לא אומרת שאסור לנסות לעשן ושברגע שמישהו נוגע בסיגריות אז זהו- הוא חלש ורדוד. ממש לא. פשוט אני שונאת את אנשי הפוזה שמבליגים על הסכנות של הסרטן (ושלא תנסו אפילו לשכנע אותי שזה לא גורם לסרטן. וגם לא את עצמכם.) וכל הסכנות האחרות רק כי כרגע הם צעירים ולא מעניין אותם שהם הורסים לעצמם ת'גוף. זהו, סיימתי. סליחה.

צ'רצ'יל עישן.

לא הייתי מגדיר אותו כחלש אופי או חלש נפשית. אין שום קשר בין חוזק כלשהו בבנאדם לעישון סיגריות, בשום שלב.

noyy

New member
אתם שוכחים את העובדה שכשהם התחילו

אף אחד עוד לא היה מודע לנזקים, וזה התגלה רק בשלב מאוד מאוחר בחיים שלהם שכבר באמת קשה להפסיק.

noyy

New member
לא בהכרח

כי אתה יכול להיות כבר מכור שאני מתארת לעצמי כמה קשה זה להפסיק. לא שופטת אף אחד במצב כזה אבל אם אתה כן מודע, ובכל זאת מחליט להתחיל לעשן ומתמכר לזה בידיעה, אז גם לדעתי זה בנאדם חלש.

RakTsarot001

New member
גם אבא שלי מעשן, אני לא מנותקת לגמריי.

אבא שלי הפסיק לעשן לפני 10 שנים בערך, וכשאמא שלו ז"ל נפטרה הוא חזר לעשן (נחש למה), אבל במינון קטן יותר. והבנות שמעליי הסבירו את העמדה שלי יותר טוב ממני :)

noyy

New member
תשאל את האנשים המעשנים למה הם מעשנים

אתה שואל אותי שאלות שגדולות עליי
מעבר לזה שבסיגריות יש את הגורם הממכר, שזה כבר לא כ"כ פייר להשוות בין קולה לסיגריות.. אני לא חושבת שתמצא מישהו שלא רוצה לשתות קולה ובכל זאת עושה את זה שלא מרצונו. אנשים מעשנים כאלו יש בשפע אתה מדבר על קבוצה ספציפית מאוד של בני נוער שנשלחו למען המטרה הזו בדיוק - לפרסם. הם לא מנוצלים, הם כנראה מתוגמלים בשביל זה בכסף/בכרטיסים. בכל מקרה, הם מרוויחים מזה כנראה ולכן זה לא נקרא ניצול. הם נותנים, הם מקבלים משהו בתמורה. ניצול זו הגדרה של לקחת ולא לתת, להעביד בלא תנאים הולמים וכו'.. אני חושבת שהייתה להם בחירה אם לעסוק בזה. מעבר לזה, העבודה הזאת מול המחשב והאינטרנט, נראית לי הכי משתלמת בעולם לבני נוער
ומי שבאמת לא רוצה ללכת, לא הולך :| לא חסרים אנשים מסביבי שאמרו ששהם לא מתכוונים ללכת, גם בשרשור הזה לא. אם ילדים רואים ילדים אחרים רוצים וזה מה שגורם להם גם לרצות (שים לב, לרצות), לא משנה מאילו סיבות (גם אם הם רוצים להיות שם רק כדי להיות עם החברים שלהם שהולכים, ולא בגלל סיבות של להכיר אנשים ולהנות בים!!), הם עדיין רוצים, מרצונם! (גם אם כדי לשפר את המעמד החברתי שלהם אם זה עד כדי כך גורם מכריע בחיים שלהם, או וואטבר. זה סדר עדיפויות שלהם) לא כופים עליהם כלום. לגבי המשפט האחרון שלך - אני לא נתקלתי בסוג אנשים כאלו בפורום הזה, יש פה אנשים יקרים לי שאני מאוד מאוד מעריכה, והלוואי שרוב בני הנוער היו מתנהגים כמו האנשים פה בפורום.

DanieLushka

New member
אה לא, לא דיברתי על 4 האונות XD

הייתה לי טעות אז זה בלבל אותך, סליחה. התכוונתי לכתוב 3 חלקים** אני לא מדברת על חילוק פיזי של המוח, אלא במישור המופשט יותר. לפי המודל הזה המוח מחולק למודע, תת-מודע ולא-מודע או על-מודע (uncoscious\super-conscious) סליחה על התרגום הלא משהו P: בכל מקרה לפי הסברה הזאת התפקיד של המודע הוא אותו תפקיד, אבל התפקיד של התת מודע לפי המודל של 2 החלקים מתחלק בין התת מודע לעל-מודע. כאן התת-מודע מתפקד כמו בנק נתונים ושומר את כל ההתנסויות מהעבר, והעל-מודע מחזיק באינטואציה, רעיונות ויצירתיות, אינסטינקטים וכו'. (שוב, לפי המודל השני לתת-מודע יש את כל התפקידים האלה יחד) אני מתעניינת במוח\נפש\קיום האנושי ורוחניות, אז הידע מגיע מספרים וכו'. P: וכן, אמרתי שזה שונה כשאנחנו מבוגרים יותר אבל עדיין יש לזה איזושהי השפעה, לפחות על הרבה מאוד אנשים. בכל-מקרה אני אישית לא הייתי נגד קוקה קולה וילג' בכלל XD אני כן נגד כל מני דברים שקשורים לזה, אבל בנתיים אני חיה עם זה וללא ללכת למשהו כזה שיכול להיות אחלה חופשה בגלל דברים אחרים זה נראה לי מיותר. בכל-מקרה! שיהיו חיים בריאים לכולנו, ובתכלס אחרי כל ה"אל תשתו קולה בגלל הקפיטליזם ושטיפת מוח" בואו לא נשתה קולה כי זה סתם רעל פלוס זה מגעיל רצח, זהו.

noyy

New member
חח וואו

השכלתי
את יודעת, את ממש מזכירה לי את עצמי שזה מפחיד קולה זה באמת רעל וזה ת'כלס מגעיל, אבל אם אנשים נהנים מזה אז שישתו. בסה"כ צריך להנות מהחיים

תמיר1991

New member
פאק!

דניאל, חשבת לעשות דוקטורט פעם? אני ממש רציני. הראית פה ידענות גדולה, ראש רציני ויכולת לפתח את הדברים, יותר טוב מרוב רובם של האנשים שאני מכיר, כולל הרבה כאלה שמתיימרים לעשות תארים ועוד תארים. וכמובן שאני מסכים עם מרבית הדברים

DanieLushka

New member
חח תודה P:

דוקטורט דווקא לא חשבתי, אני מעדיפה לקחת את זה לכיוון יותר פרקטי, ליישם את זה באינטרקציה עם אנשים ולעזור לאנשים להבין טוב יותר את הנפש והגוף שלהם וככה לעזור להם לשפר את החיים שלהם. בנתיים אני עוד רק מתחילה והגוף והנפש שלי הם מושא המחקר שלי, בעתיד אני מקווה לעסוק במשהו באיזור הזה או איזושהי מעורבות חברתית אחרת. :)

למעלה