אה לא, לא דיברתי על 4 האונות XD
הייתה לי טעות אז זה בלבל אותך, סליחה. התכוונתי לכתוב 3 חלקים** אני לא מדברת על חילוק פיזי של המוח, אלא במישור המופשט יותר. לפי המודל הזה המוח מחולק למודע, תת-מודע ולא-מודע או על-מודע (uncoscious\super-conscious) סליחה על התרגום הלא משהו P: בכל מקרה לפי הסברה הזאת התפקיד של המודע הוא אותו תפקיד, אבל התפקיד של התת מודע לפי המודל של 2 החלקים מתחלק בין התת מודע לעל-מודע. כאן התת-מודע מתפקד כמו בנק נתונים ושומר את כל ההתנסויות מהעבר, והעל-מודע מחזיק באינטואציה, רעיונות ויצירתיות, אינסטינקטים וכו'. (שוב, לפי המודל השני לתת-מודע יש את כל התפקידים האלה יחד) אני מתעניינת במוח\נפש\קיום האנושי ורוחניות, אז הידע מגיע מספרים וכו'. P: וכן, אמרתי שזה שונה כשאנחנו מבוגרים יותר אבל עדיין יש לזה איזושהי השפעה, לפחות על הרבה מאוד אנשים. בכל-מקרה אני אישית לא הייתי נגד קוקה קולה וילג' בכלל XD אני כן נגד כל מני דברים שקשורים לזה, אבל בנתיים אני חיה עם זה וללא ללכת למשהו כזה שיכול להיות אחלה חופשה בגלל דברים אחרים זה נראה לי מיותר. בכל-מקרה! שיהיו חיים בריאים לכולנו, ובתכלס אחרי כל ה"אל תשתו קולה בגלל הקפיטליזם ושטיפת מוח" בואו לא נשתה קולה כי זה סתם רעל פלוס זה מגעיל רצח, זהו.