קוקה קולה וילג'

gurke

New member
חינם?

זה 200 שקל (ועוד כמה פקקים שזה שטויות) ל3 ימים. ב200 שקל אתה יכול לעשות הרבה יותר ממה שהולך שם.. מקום להכיר חברים חדשים? מדובר בדיוק באותם אנשים כמוכם..איזה יופי, פגשתם עוד אנשים מגניבים ששותים קולה וכל מה שאמרתי עד עכשיו. אנשים חדשים? אנשים שונים ממך? דברים כאלה לא תמצא שם באמת. כי הרי לשכבת העוני אין באמת מקום שם, לשמנים אין באמת מקום שם, וכו' וכו'.

dcohn

New member
חחחחחח גור ב200 שקל בקושי יום אחד אפשר לארגן

כן! זה מקום להכיר אנשים חדשים! אתה חיי באשליה שכל מי שהולך לשם נראה אותו דבר, מדבר אותו דבר, חושב אותו דבר, מתלבש, שותה וכו'. אני באמת לא מבינה איך הכנסת את השטות הזאת לראש שלך.

זונע

New member
גור בבקשה תן לי לחבר אותך למציאות רגע

אני לא יודע אם היית אי פעם באיזשהו פסטיבל כזה כמו כפר המוזיקה בומבמלה וזה אבל אתה חושב שכל מי שהולך לכפר קוקה קולה החיים שלו זה קולה? ואין אנשים שמנים? ואין אנשים עניים? הכפר הזה זה בדיוק ה-מקום לאנשים שאין להם מספיק כסף כדי לארגן חופשה. אתה אפילו לא מבין כמה מטומטם זה נשמע כשאתה אומר את זה, שטויות על גבי שטויות פשוט.

gurke

New member
../images/Emo4.gif

כל כך חבל. עזוב, אני אדבר איתך על זה פנים מול פנים, זה טיפשי לדבר על זה באינטרנט.

שרון710

New member
נכון,

כי התכונה היחידה שמאפיינת את כל האנשים שבאים לשם היא שתיית קולה. וכל מה שאני מחפשת באנשים (ואני בטוחה שכולם כמוני) זה שתיית קולה.

תקשיבו

תקשיבו חופשה באילת של לילה אחד בלי אוכל בלי כלום זה 330 שקל נותנים לכם אפשר לומר ב250 שקל חופשה של שלוש ימים שהכול שם חינם לא כול המשקאות שם הם של קוקה קולה תבינו אין כזה דבר חופשהב לא ממוסחרת כול דבר בעלם ממוסחר אז תתרגלו לזה לא אוהבים את קוקה קולה אל תגיעו אבל בטח אתם אז תילכו לווליום שזה חס וחלילה לא ממוסחר (סלקום למי שלא יודע) נותנים לכם משהוא כימעט בחינם קחו מה אכפת לכם אים ממש לא אהבים כסו תעניים כשאתם עוברים ליד סמל של קוקה קולה

למי שלא יודע

בשנה שעברה היה רק פסטיבל אחד לא ממוסחר והם פשטו רגל אז תבינו לבד למה אז תבינו לבד למה יש הרב כמו ווילג'י או ווליום

DanieLushka

New member
יש כמה דברים, אחד זה נוח וזול יותר וחוסך

כאב ראש וויכוחים. דבר שני כשאני מארגנת משהו משל עצמי זה רק אני והחברים שלי. במקום כמו כפר המוזיקה או קוקה קולה וילג' יש המון אנשים באיזור הגיל שלנו, ויש הרבה אנשים שרוצים להכיר אנשים חדשים ולהנות. אני אישית לא אוהבת את הקונספט של החופשות האלה, אבל יש הרבה אנשים שכן ואני גם יכולה להבין למה, במיוחד שבתוך חופשה אחת ומתחם אחד כלולים המון דברים שבארגון פרטי לא היו יוצאים לפועל בצורה טובה או לא היו יוצאים לפועל בכלל.

gurke

New member
זה לא באמת להכיר אנשים חדשים..

זה להכיר אנשים שאוהבים בדיוק אותם הדברים כמוך והבסיס שלהם הוא כמוך..אין לזה, לפי דעתי, שום משמעות אמיתית.

בוא אני אראה לך איזה טיעון רקוב זה.

הכרת אותי.נפגשנו איזה פעמיים ככה,דיברנו במסן,דיברנו על פני הפורום. אני לא נחשב אדם חדש?אני לא טיפוס שונה מאנשים שהכרת קודם? אנחנו מאותו המעמד החברתי,אני מניח.שנינו מנגנים בגיטרה ונושמים מוזיקה,ושנינו באים מאותו רקע לימודי,כלכלי<פחות או יותר>,וכו' וכו'. אז,אני לא בנאדם חדש שהכרת?אני רפליקה של אנשים שכבר הכרת בעבר,של אנשים אחרים שאתה מכיר,של כל החברה המזורגגת? לא!אני אינדיבידואל בפני עצמי!עם כל הדברים שמיוחדים לי,עם כל דפוסי ההתנהגות המחורבנים שלי!וככה גם כל מי שאני מכיר,כולם מאותו הרקע שלי,וכל אחד ואחד מהם בנאדם שונה לחלוטין,אינדיבידואלים וממש ממש לא זומבים של הגורמים האפלים האלו שטורדים את מחשבתך. ובאמת שלא האמנתי שאתה חושב אחרת.

gurke

New member
אבל הבסיס להכרות שלנו

זה העובדה ששנינו נמצאים בכיתה יא', ותו לא. החיבור ביננו זה כבר משהו אחר, וזה בטוח לא על בסיס הכסף והלימודים. אני מכיר מכאן אנשים שונים ממני מאד. ככה שזו לא באמת דוגמא.

gurke

New member
זה עושה מאיתנו בני אדם

שפוגשים אחד את השני כבני אדם, ולא כמכונות כסף.

מצטער,כשפגשתי אנשים בכפר המוזיקה,

ואם הייתי הולך לוילג' הזה אז זה מין הסתם היה תקף גם לגביו,לא התייחסתי למי שאני פוגש כמכונת כסף,אלא כבני אדם. אני חושב שאני אעצור פה,כי הויכוח הזה עקר.לא תצליח לשנות את דעתי,ודי ברור לי שדעתך יציבה בנושא.

שרון710

New member
אז קוקה- קולה מאוד חכמה.

יודעים מה הנוער אוהב. יודעים שאת מה שהנוער אוהב לנוער אין אמצעים לספק לעצמו. אז קוקה קולה מספקים. והחופשה הזאת שקוקה קולה מארגנת לנו, לדעתי, הרבה יותר טובה מחופשה שאני אי פעם אארגן לעצמי. יש שם פשוט כל מה שצריך במחיר מינמלי+ להכיר כ"כ הרבה אנשים.

ממש הגזמת בתפיסה שלך את העניין הזה.

מי שהולך לוילג' לא נותן לקולה להחליט מה טוב בשבילו,הוא נותן להם לארגן את החופשה במקומו.זו עוד אלטרנטיבה לדברים לעשות בחופש.זה לא כאילו הם מכריחים את כולם ללכת לוילג' הזה,כמו שהם לא הכריחו אף אחד ללכת לכפר המוזיקה,וכמו שאף אחד לא מכריח אף אחד ללכת לכל דבר שהוא.

gurke

New member
ברור שלא מכריחים אותך!

בדיוק כמו שלא מכריחים אותך לשתות קולה, וללבוש מותגים, וכו' וכו'. כל העניין פה זה להפוך את כולם לאותו הדבר.

RakTsarot001

New member
אה,

אז מטרות העל שלהם הן להרוויח כסף וגם להפוך אותנו לחבורה של שיבוטים? לא נראה לי. יספיק להם הכסף. ואני אישית מקבלת תמורה מלאה על הכסף שאני משלמת, וטוב לי עם הרכישות שלי, וכל הצדדים יוצאים מורווחים כמו שאורי אמר. אני לא רואה פה הרבה מקולקל.

המטרה שלהם ליצור תלות בבני הנוער

כדי שימשיכו לקנות את המוצר בגיל מבוגר, וישתו אותו עם הילדים שלהם. ואז גם הילדים ישתו את זה וכו' וכו'. מבחינתי זה שיבוט. כל הכבוד לך שאת שלמה עם הרכישות שלך, זה לא העניין. העניין הוא שכל הכפרי נופש בשקל ועשרה האלו נוצרו על מנת למקסם רווחים על חשבונינו ואנשים לוקחים את זה בקלות דעת יתרה.

למעלה